Tα επικίνδυνα μονοπάτια του 2021- B΄μέρος

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
08/01/2021

Δεν υπάρχει έτος που να μην έχει τις εύκολες αλλά και τις δύσκολες περιόδους του. Όπως ήδη έχουμε όλοι καταλάβει, το έτος που πέρασε αλλά και εκείνο που ήδη διανύουμε, δίνουν έμφαση στις δεύτερες, στο πλαίσιο των μεγάλων κοσμικών, αλλά και προσωπικών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα. Γνωρίζοντας κάποιες από αυτές, είναι σαν να ξέρουμε τι  ρούχα να φορέσουμε, αν θα χρειαστεί να πάρουμε μαζί μας ομπρέλα ή και κράνος σε κάποιες περιπτώσεις! Ας μην δαιμονοποιούμε τα “δύσκολα” γιατί είναι σαν να μην αποδεχόμαστε την ίδια τη ζωή, σαν να παραδεχόμαστε ότι φοβόμαστε τις προκλήσεις που στη τελική μας εξελίσσουν και τελικά, δεν καταφέρνουμε και κάτι αποφεύγοντας να δούμε τη πραγματικότητα, όσο περιμένουμε τα στρωμένα ρόδα που ονειρευόμαστε.

Να θυμόμαστε ότι οι περίοδοι που θα αναφερθούν παρακάτω, δεν θα είναι εύκολες σε σχέση με το internet και το διαδίκτυο διότι θα υπάρχουν προβλήματα δικτύωσης κατά τη διάρκεια του έτους.

Η επιρροή των κοσμικών όψεων, επιβοηθητικών ή προκλητικών, μας αφορούν όλους: Όπως πάνω, έτσι και κάτω. Αν πάνω υπάρχουν ”διαφωνίες”, εκφράζονται ενεργειακά κι εδώ. Το ίδιο και στην αντίστροφή περίπτωση. Ο βαθμός επιρροής όμως, εξαρτάται πάντα και από το προσωπικό ωροσκόπιο. Ακόμα περισσότερο όμως, αφορούν τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και όσους έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία στα ζώδια αυτά.

Ποιες είναι λοιπόν κάποιες από τις περιόδους για τις οποίες θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και σε ποιον τομέα αφορούν κάθε ένα από τα ζώδια;

Να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας, για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Τα εν λόγω διαστήματα είναι:
Ο Ιανουάριος, ιδιαίτερα από τις 7 έως τις 25.1
Η περίοδος από 27. 6 έως και 6.7
Η περίοδος από 9 έως και 19.11

ΖΥΓΟΣ

Αναμφισβήτητα είστε από τα ζώδια που βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση το 2021, ίσως και την πλεονεκτικότερη όλων, τηρουμένων των αναλογιών και φυσικά, στον βαθμό που επιτρέπεται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι εξαιρείστε από τις συμπαντικές προκλήσεις που αφορούν το σύνολο. Όμως θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες εξέλιξης που με προσωπική δουλειά θα σας οδηγήσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι, όσα θετικά συμβούν στη ζωή σας, θα χρειαστούν πολλή από την ενέργεια σας για να δώσουν καρπούς.Ο Ιανουάριος του 2021 είναι θετικός και υποστηρικτικός για εσάς, ιδιαίτερα σε όσα αφορούν την προσωπική σας ζωή, τα ερωτικά σας αλλά και θέματα παιδιών και εγκυμοσύνης. Όλο αυτό όμως θα ανακινήσει φόβους και ανασφάλειες και πολλές – πολλές σκέψεις. Θα έχετε πολλά οικονομικά πάρε – δώσε και “τρέξιμο” πάνω σε αυτά ενώ είναι εύκολο να απασχοληθείτε με όσα αφορούν τράπεζες, δημόσιο, εφορίες κ.λ.π. Έσοδα κι έξοδα λοιπόν αλλά κι έντονη ερωτική ζωή, με αρκετές προκλήσεις.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου είναι ακόμα πιο έντονο ερωτικά αλλά και σε ό,τι σχετίζεται με απογόνους και εγκυμοσύνες. Υπάρχει μεγάλη επιχειρηματική δραστηριοποίηση και πολλές δημιουργικές σκέψεις αλλά και οικονομικά άγχη κι εμπλοκές. Ζείτε τα πάθη σας που σας προσφέρουν έντονες στιγμές κι αυτό σας κάνει να ανασύρετε αλήθειες από τα βάθη σας. Αυτή η περίοδος θα ξεκαθαρίσει πολλές  από τις φιλικές σας σχέσεις και τη συμμετοχή σας σε παρέες και ομάδες.
Το διάστημα από τις 9 έως και τις 19 Νοεμβρίου σας στρέφει για άλλη μία φορά στα οικονομικά σας και στο τι μπορείτε να κάνετε ώστε να νιώσετε ασφαλείς. Ακόμα και σε ποιες αξίες δίνετε βάση και προτεραιότητα, πράγμα που θα προκαλέσει αλλαγές. Έτσι κι αλλιώς, το 2021 αλλάζουν τα δεδομένα της ζωής σας άρα και οι προτεραιότητες που αναφέρθηκαν, ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε στο τέλος του έτους. Έσοδα αλλά κι έξοδα, σε πολλές περιπτώσεις λόγω ενός παιδιού, μίας νέας σχέσης ή γάμου ή μίας νέας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρωταγωνιστείτε, μαζί με τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια, σε αυτό που κι εσείς απεύχεστε εξωτερικά αλλά που πάντα η ψυχή σας ζητάει στο βάθος: Την ουσία, που μόνο μέσα από βαθιές μεταλλάξεις και αλλαγές έρχεται στην επιφάνεια και σας ολοκληρώνει.
Έτσι, ο Ιανουάριος του 2021 είναι αρκετά εκρηκτικός και αλλάζει τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες, που σιγά – σιγά (ή και με βήμα ταχύ και απρόσμενα στις περισσότερες περιπτώσεις), παίρνουν το δρόμο των οριστικών αλλαγών. Γάμοι, σχέσεις και συνεργασίες ολοκληρώνουν τον κύκλο τους και αντικαθίστανται από άλλες. Νέα δεδομένα σε θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας, δημιουργούν υποχρεώσεις.
To διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου, σας βρίσκει γενικά υπ’ ατμόν, αφού οι αλλαγές που προκύπτουν είναι παντός είδους και φαίνεται να λαμβάνουν χώρα μέσω μεγάλων εντάσεων. Για πολλούς από εσάς, ενεργοποιούνται αλλαγές κοινωνικού status. Αυτό μπορεί να γίνει λόγω μετακομίσεων, αγοραπωλησιών, αλλαγής εργασίας κλπ. Όλα είναι στο πρόγραμμα και είναι για καλό  αλλά μην  περιμένετε να γίνουν ήσυχα και αναίμακτα, θα χρειαστεί να “σπάσετε” όρια και να αποδεχτείτε την αλήθεια.
Το διάστημα από τις 9 έως και τις 19 Νοεμβρίου, που συμπίπτει και με τα γενέθλια πολλών από εσάς, σηματοδοτεί ενάρξεις και νέα δεδομένα που όμως πραγματοποιούνται υπό το καθεστώς πιέσεων και ευθυνών. Τίποτα δεν θα γίνει χωρίς εκρήξεις ή άγχος ενώ οι ‘εκκαθαρίσεις” μεταξύ των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας κι εσάς των ίδιων, συνεχίζονται. Να είστε προετοιμασμένοι για το ότι θα αποχωρήσουν πολλοί από τη ζωή σας και άλλοι θα πάρουν τη θέση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εκλείψεις του 2021 θα επιβάλλουν νέα δεδομένα και σε εσάς, χωρίς να σημαίνει ότι κι εσείς δεν θα δεχτείτε βοήθειες.
Ο Ιανουάριος του 2021 θα “ζορίσει” την καθημερινότητα σας με επιπλέον υποχρεώσεις αλλά και γεγονότα που θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας σας και θα σας δημιουργήσουν διλήμματα. Προσοχή σε σχέσεις με συναδέλφους και υφισταμένους αλλά και στην υγεία σας που θα πρέπει να είναι προτεραιότητα κατά τη διάρκεια του έτους, διότι τα άγχη σωματοποιούνται. Τα κατοικίδια σας θα χρειαστούν ενδεχομένως περισσότερη φροντίδα αλλά και προσοχή επίσης.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου θα είναι μεν κάπως πιο επιβοηθητικό (Ο Άρης στον Λέοντα θα λειτουργήσει ως σύμμαχος μεν) αλλά δεν θα λείψουν οι νομικές εμπλοκές και διεκδικήσεις από πολλούς, οι δυσκολίες με συγγενείς, σπουδές, το εξωτερικό και τις μετακινήσεις. Να προσέχετε με το μεταφορικό σας μέσον. Υπογραφές και συμβόλαια θα είναι στο πρόγραμμα αλλά με άγχος και πίεση. Όσοι αποφασίσετε να προχωρήσετε σε σπουδές, να ξέρετε ότι αρχικά θα γίνουν μετ’ εμποδίων.
Το διάστημα από 9 έως και 19 Νοεμβρίου, πλήττει την ψυχολογία σας και προσθέτει βάρος. Θα πρέπει να συνεχίσετε να προσέχετε την υγεία, την διατροφή σας και τα ζώα σας. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλές αλλαγές στον εργασιακό  σας χώρο και στην ως τότε καθημερινή σας ρουτίνα, οπότε οπλιστείτε με υπομονή γιατί η συνήθως αισιόδοξη ψυχολογία σας, δεν φαίνεται να βοηθά τώρα. Υπάρχει κάποιου είδους παρασκήνιο για πολλούς και είναι καλό να προσέξετε κι εσείς τις “κρυφές” κινήσεις σας γιατί δεν θα σας ωφελήσουν και θα γυρίσουν μπούμερανγκ. Κλείνει ένας κύκλος με δύσκολο τρόπο: Φιλοσοφήστε το και προχωρήστε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιανουάριος επιφυλάσσει κάποιες οικονομικές εμπλοκές, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Φαίνεται να σας απασχολούν θέματα παιδιών αλλά και έρωτες που είτε υπάρχουν ήδη, είτε ξεκινούν τώρα,  έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα για αρκετούς ξαφνικά. Απρόσμενες εγκυμοσύνες έρχονται και φέρνουν οικονομική αναταραχή και εγκαθιδρύουν νέα δεδομένα.
Το διάστημα από 27 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου, δημιουργεί ανασφάλειες σε όσα προαναφέρθηκαν, στα οποία προστίθενται και οικονομικά θέματα που αφορούν το κράτος ή και τα οικονομικά του συντρόφου. Αν συνεργάζεστε με κάποιον, θα έχετε πολλά να λύσετε στο οικονομικό κομμάτι. Διατροφές, διαζύγια, οικονομικές τοποθετήσεις αλλά και υποχρεώσεις προς και από το κράτος, θα σας απασχολήσουν. Πρόκειται για μία περίοδο που θα είναι έντονη ψυχολογικά λόγω φοβιών και ανασφαλειών αλλά και με πολλές θετικές προοπτικές. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε μέσω κάποιον προβληματισμών, με την σεξουαλική σας ζωή. Δεν είναι απίθανο να προκύψουν χειρουργεία.
Το διάστημα από τις 9 έως και8 τις 19 Νοεμβρίου λειτουργεί καταλυτικά για εσάς, αφού έστω και μέσω πιέσεων, σας ωθεί να δείτε διαφορετικά το μέλλον σας και να θέσετε νέους στόχους, ακόμα κι αν αυτό χρειαστεί να γίνει μετ’ εμποδίων. Ξεκαθαρίζουν φιλικές κι ερωτικές σχέσεις ενώ είναι έντονη περίοδος πάνω σε θέματα παιδιών, με κάποιο τρόπο. Αυτό συμπεριλαμβάνει όλων των ειδών τα “παιδιά”, τα δημιουργήματα σας δηλαδή που μπορεί να είναι ένα έργο ή μία επιχείρηση. Στο εξής, αλλάζει το νόημα της ζωής για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα λείψει η προσωπική πίεση κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου και θα είναι καλό να στρέψετε την προσοχή σας σε θέματα υγείας. Υπάρχουν εντάσεις που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία γενικά, οπότε προσέξτε τυχόν ζημιές. Φαίνεται πως αλλάζουν τα δεδομένα σε θέματα οικογένειας και άμεσου περιβάλλοντος αλλά και οι προτεραιότητες σας. Προσέξτε ώστε να μην προκύψουν ατυχήματα γιατί η ένταση που θα έρθει ως αποτέλεσμα εγκλωβισμού κάποιου είδους, είναι πιθανό να σας επηρεάσει ψυχολογικά και να δημιουργήσει θέματα, αν δεν την διοχετεύσετε έξυπνα κάπου.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου, είναι επικίνδυνο να προκύψουν ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες ή συμφωνίες παντός είδους. Θα είναι εποχή πολλών διαζυγίων αλλά και πολλών γάμων για τους Υδροχόους, που δεν θα εκλάβουν την όλη αναστάτωση ως αρνητική. Οι άνθρωποι γύρω σας όμως, θα έχουν πολλές απαιτήσεις και αυτό θα σας οδηγεί συχνά στα όρια σας. Προσοχή σε ζημιές σε σπίτι και ακίνητη περιουσία αλλά και στην ένταση με πρόσωπα της οικογένειας.
Το διάστημα από 9 έως και 19 Νοεμβρίου, επιφυλάσσει πολλές εντάσεις και εκρήξεις που αυτή τη φορά όμως, αφορούν την καριέρα και το επαγγελματικό κομμάτι. Χρειάζεται να είστε φειδωλοί στην  έκφραση σας αν θέλετε να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους ανωτέρους σας.  Στην αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξουν πολλά τετελεσμένα. Άλλωστε πρόκειται για μία περίοδο που θα σημάνει λήξεις συνεργασιών για πολλούς κι ενάρξεις για άλλους. Αρκετούς θα σας απασχολήσουν θέματα γονέων. Επίσης, αλλάζει η κοινωνική σας εικόνα μέσω αυτών των αλλαγών, μίας επαγγελματικής στροφής ή αλλαγής οικογενειακής κατάστασης. Λόγω των εντάσεων που θα προκύψουν, προσοχή σε ατυχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το 2021 δείχνει εξαρχής ότι κάτι προετοιμάζετε (ή κάτι προετοιμάζεται για εσάς, εν αγνοία σας). Καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για έναν νέο κύκλο που δεν θα αργήσει να εκφραστεί. Άλλωστε, επηρεάζεστε κι εσείς από τις σημαντικές εκλείψεις του έτους. Έντονη νοητική δραστηριότητα διότι φαίνεται να σας απασχολούν πολλά και να σας προβληματίζουν. Προβληματισμό θα δημιουργήσουν και οι επικοινωνίες σας με τους άλλους όμως, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και με το μεταφορικό σας μέσον, γενικά.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου, δηλώνει έντονη καθημερινότητα και αλλαγή συνηθειών. Να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, την υγεία των κατοικιδίων σας και τις σχέσεις με συναδέλφους και υφισταμένους. Η επικοινωνία και η καθημερινότητα επιφυλάσσουν δυσαρέσκεια σε πολλές περιπτώσεις και φαίνεται να υπάρχουν μικρές, αναγκαστικές μετακινήσεις. Προσοχή σε εντάσεις με συγγενείς, ιδιαίτερα αδέλφια – ξαδέλφια. Απαραίτητη η προσεκτική διατροφή και άσκηση.  Καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με θέματα υγείας ασφαλώς αλλά ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτών των διαστημάτων. Ακούτε και μαθαίνετε πράγματα που δεν σας ικανοποιούν, μάλλον σας στρεσάρουν ή σας εκνευρίζουν. Περίοδος που θα υπάρξουν προβλήματα με μεταφορικά μέσα, διαδίκτυο και υπολογιστές (αλλά και γενικά θέματα τεχνολογίας).
Το διάστημα από τις 9 έως και τις 19 Νοεμβρίου, είναι ηπιότερο και θετικότερο για εσάς. Άλλωστε, υποδέχεστε και τον Δία στο ζώδιο σας στο εξής, που υπόσχεται προσωπική προστασία, επέκταση και περισσότερη ευημερία. Ανοίγουν νέες προοπτικές σε θέματα σπουδών, εξωτερικού και υπάρχει προστασία σε νομικά ζητήματα εάν κι εφόσον σας απασχολούν. Όλα αυτά θα γίνουν υπό κάποια πίεση όμως. Προσοχή σε ατυχήματα.

Διαβάστε το Α’ μέρος εδώ

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα