Ουρανός στον Ταύρο το 2024 | «Η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή»

ASTROTEAM GUEST
04/01/2024

Ο Ουρανός πέρασε στο ζώδιο του Ταύρου το 2018 και θα αποχωρήσει οριστικά το 2026, συνολικά περίπου επτά χρόνια κάθεται σε ένα ζώδιο ο πλανήτης αυτός.

Το 2024 ο Ουρανός θα κινηθεί από τις 19 – 27ο του Ταύρου. Άρα βλέπουμε ότι ο Ουρανός θα επηρεάζει ως επί το πλείστον το 3ο δεκαήμερο του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα & Υδροχόου. Φυσικά και όσοι ξέρετε ότι έχετε ωροσκόπο, πλανήτες ή μεσουράνημα από τις 19 – 27ο των ζωδίων επηρεάζεστε παρομοίως. Σημαντική δε, η ανάδρομη κίνηση του Ουρανού το χρονικό διάστημα από 2/9 μέχρι τις αρχές του 2025 από τις 23-27ο του Ταύρου. Αυτές οι μοίρες κλειδώνουν και θα έχουν και τα πιο σοβαρά και αποκαλυπτικά γεγονότα στη ζωή τους.

Επηρεάζεστε με βάση τα γενέθλια σας όσοι είστε:

  • Από 13-18/5 ή έχετε ωροσκόπο 23-27ο Ταύρου
  • Από 15-20/8 ή έχετε ωροσκόπο 23-27ο Λέοντα
  • Από 15-19/11 ή έχετε ωροσκόπο 23-27ο Σκορπιού
  • Από 11-16/2 ή έχετε ωροσκόπο 23-27ο Υδροχόου

«Κοσμικές επιρροές του Ουρανού»

Τι είδους όμως επιρροή είναι αυτή του Ουρανού; Με λίγα λόγια ο Ουρανός είναι ηλεκτρισμός, σοκ, αλήθεια, συνειδητοποίηση, επανάσταση ή και επιβολή, ανατροπή, αντισυμβατικότητα, αλλαγή, αποστασιοποίηση, απελευθέρωση

Ψηφιοποίηση των νομισμάτων, ελαχιστοποίηση των απτών χρημάτων (χαρτονομίσματα, ρευστό), ευρεία αύξηση του πλαστικού χρήματος.

Στη παραδοσιακή αστρολογία ο Ουρανός στον Ταύρο είναι σε πτώση (δηλ. σε ένα δύσκολο περιβάλλον για να εκφράσει αυτά τα ειλικρινή αιτήματα του). Το 2024 ο Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ο Δίας θα δώσει εύρος στις αλλαγές του Ουρανού. Μπορεί να εκφραστεί με βίαιες αλλαγές που έρχονται μέσα από έναν οικονομικό εκσυγχρονισμό το όποιον δεν μπορεί να αφομοιώσει εύκολα το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας παρά μόνο λίγοι! Ψηφιοποίηση των νομισμάτων, ελαχιστοποίηση των απτών χρημάτων (χαρτονομίσματα, ρευστό), ευρεία αύξηση του πλαστικού χρήματος. Οικονομική ρευστότητα σε πολλά μέρη και αλλαγές στο πιστωτικό σύστημα θα ολοκληρωθούν μέχρι το 2026. Επίσης όλα τα θέματα με τα ακίνητα, τη γη, τα ενοίκια, το real estate θα διαμορφωθούν κάτω από μια νέα πολιτική καθόλου εύκολα διαχειρίσιμη από τους περισσότερους! Η φύση, ο κύκλος της χλωρίδας, της πανίδας και της διατροφικής αλυσίδας διαταράσσεται από παρεμβάσεις που γίνονται λόγω περιβαλλοντικών κρίσεων ή επεισοδίων και τα τρόφιμα διαφοροποιούνται αρκετά όπως τα ξέρουμε μέχρι σήμερα, ήδη βλέπουμε τις ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα να είναι σε «ξέφρενη πορεία»! Μιας και είναι ζώδιο Αφροδίτης ο Ταύρος θα δείτε ότι τα πρότυπα ομορφιάς, αισθητικής αλλά και μόδας θα γίνουν πιο εκκεντρικά, όχι πλέον τα συνήθη!

«Ουρανός & διαπροσωπικές σχέσεις»

Καθώς ο Ουρανός είναι σε ένα ζώδιο Αφροδίτης όπως αυτό του Ταύρου, μπορεί να μας δώσει πολλές πληροφορίες στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Στο συναισθηματικό κομμάτι όταν μας επηρεάζει ο Ουρανός και κυρίως σε προκλητικές όψεις (σύνοδος, τετράγωνο, αντίθεση) όπως στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα ή Υδροχόου αυτό που νιώθουμε είναι ένας ηλεκτρισμός να διαπερνά το «είναι» μας!

Το πυροτέχνημα εύκολα σκάει στον ουρανό αλλά εύκολα σβήνει…

Όταν είμαστε μόνοι μας, έρχεται στη ζωή μας με ένα απροσδόκητο τρόπο κάποιος κουνώντας μας από τον ερωτικό λήθαργο που βρισκόμασταν και νιώθουμε να έχουμε κεραυνοβοληθεί. Αν σας αρέσει η απόσταση και λειτουργείτε με περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις, σας ενθουσιάζει απίστευτα και η όποια επαφή δύναται να αναπτυχθεί! Σε άλλη ανάγνωση, αν δεν το αντέχετε θα νιώθετε πάντα ένα κενό που μένει ακάλυπτο μεταξύ σας καθώς η απόσταση που θα υπάρχει θα φέρει και την συναισθηματική παγωμάρα! Έτσι το πυροτέχνημα εύκολα σκάει στον ουρανό αλλά εύκολα σβήνει, βέβαια μπορείς πάντα να το απολαύσεις σε περίπτωση που δεν αναζητάς κάτι σταθερό!

Σε άλλη περίπτωση οι γνωριμίες κάτω από τις διελεύσεις του Ουρανού μπορεί να έχουν κάτι το απροσδόκητο ακόμη και στον ίδιο τον άνθρωπο. Γνωρίζει άτομα που είναι εντελώς συντηρητικά ή εντελώς προοδευτικά σε σχέση πάντα με τα δικά σου κριτήρια επιλογής συντρόφων μέχρι εκείνη τη στιγμή & έχουμε το κλασικό «εγώ με αυτόν/ην/ο ποτέ!» και τελικά γνωρίζεις αυτόν που αρχικά έλεγες με τίποτα! Οι διαφορές που μπορεί να έχεις με τον πιθανό σύντροφο ακόμη κι αν σε ξαφνιάζουν, ποικίλλουν από τις απόψεις που μπορεί να απέχουν, τις διάφορες ηλικίας, τις πολιτικές πεποιθήσεις, το στυλ ντυσίματος κι άλλα που ποτέ δεν περίμενες.

Βάζετε περισσότερο απόσταση μεταξύ σας για να σπάσετε τη ρουτίνα ή να βάλετε περισσότερη περιπέτεια!

Αν είστε σε μια σχέση κι αυτή έχει βαλτώσει, με την διέλευση του Ουρανού έχουμε δυο ενδεχόμενα! Αν σε ενδιαφέρει ακόμη το άτομο ξεκινάς με το να παραδεχτείτε και οι δυο ότι κάπου στη διαδρομή το χάσατε κι εφόσον θέλετε, κάνετε «τονωτικές ενέσεις» στη σχέση προκειμένου να πάρει τα πάνω της, βάζετε περισσότερο απόσταση μεταξύ σας για να σπάσετε τη ρουτίνα ή να βάλετε περισσότερη περιπέτεια! Στη περίπτωση που δεν υπάρχει διάθεση για προσπάθεια και έχεις εξαντλήσει όλα τα σενάρια στο μυαλό σου, αυτή η σχέση θα λήξει αφού το είχες παραδεχτεί μέσα σου αλλά δεν τολμούσες να κάνεις την αλλαγή.

Η συμβολή του Ουρανού για κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός – συνειδητοποιήσεις στο πορτοφόλι και στις αξίες σας. Έσοδα από άλλη πηγή, πιθανόν εναλλακτικός τρόπος δουλειάς ή μέσω διαδικτύου.

Ταύρος – αλήθεια, ανατροπές – συνειδητοποιήσεις στον ίδιο σας τον εαυτό. Γνωριμίες ξαφνικές με άτομα που δεν περιμένατε ποτέ, αποχώρηση από σχέσεις που σας καταπίεζαν να μην είστε ο εαυτός σας. Προσέξτε τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο, Οκτώβριο.

Δίδυμοι – ανατροπές στον ψυχισμό σας, συνειδητοποιήσεις – προετοιμασίες στο παρασκήνιο για ψυχολογικούς παράγοντες, επαφή με άτομα πνευματικά, εναλλακτικοί τρόποι θεραπείας, εσωτερική αφύπνιση

Καρκίνος – ανατροπές στους στόχους σας, απελευθέρωση από κοινωνικά δεσμά ή άτομα που δεν ήταν δίπλα σας ως φίλοι, νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας, το διαδίκτυο μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων – αλλαγή και σκληρές συνειδητοποιήσεις στο κοινωνικό σας στάτους, το γάμο, τη δημόσια εικόνα σας, επαγγελματική αυτονόμηση ή απελευθέρωση από δεσμά που σας πίεζαν τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Προσέξτε τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο & Οκτώβριο.

Παρθένος – απελευθέρωση από περιβάλλοντα που σας πίεζαν νοητικά, πνευματικά, σπουδές στο εξωτερικό ξαφνικά έρχονται στο δρόμο σας ή το διαδίκτυο έρχεται στη ζωή σας για να το αξιοποιήσετε στο έπακρο στη δουλειά σας

Ζυγός – συνειδητοποιήσεις και ανατροπές στα οικονομικά που μοιράζεστε με το σύντροφο σας, οικονομικά τρίτων πηγών που σας πίεζαν πλέον απελευθερώνεστε από αυτά, η ψυχολογία σας είναι ευερέθιστη αλλά τώρα ξυπνάτε κι αποζητάτε λύσεις ακόμη και με εναλλακτικούς τρόπους.

Σκορπιός – συνειδητοποιήσεις, αλήθειες κι ανατροπές σε σχέσεις ή συνεργασίες, απελευθερώνεστε από σχέσεις που σας καταπίεζαν αλλά γνωρίζετε κι άτομα που είναι εντελώς διαφορετικά από εσάς ανοίγοντας μια νέα προοπτική, διαζύγια, προσοχή σε ζητήματα με το νόμο καθώς ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε υπόλογοι καταστάσεων. Προσέξτε τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο & Οκτώβριο.

Τοξότης – αλλαγή του τρόπου εργασίας, συνειδητοποιείτε ότι κάποιες θέσεις δεν σας καλύπτουν κι αναζητάτε εναλλακτικούς τρόπους να δουλέψετε, το διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει σε αυτό, εναλλακτικούς τρόπους ψάχνετε να φέρετε ισορροπία και σε θέματα διατροφής, υγείας ή ρουτίνας

Αιγόκερως – συνειδητοποιήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις, στο τι σας δίνει χαρά στη ζωή σας, στα δημιουργικά πλάνα σας, ξαφνική τύχη ακόμη και σε θέματα τυχερών παιγνίων, ξαφνικές εγκυμοσύνες ή με επιβοηθούμενο τρόπο έρχονται και σας δίνουν χαρά, επιχειρηματικές ιδέες πιάνουν τόπο

Υδροχόος – αναστατώσεις, συνειδητοποιήσεις και ανατροπές στο οικογενειακό κομμάτι, μετακομίσεις ξαφνικά, αποχώρηση από τη πατρική εστία, ξαφνικές αλλαγές σε θέματα ακινήτων, ενοικίων ή συγκατοικήσεων, απελευθέρωση από ψυχικά βάρη. Προσέξτε τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο, Μάιο, Ιούλιο & Οκτώβριο.

Ιχθύες – αλλαγές στο τρόπο επικοινωνίας με τους γύρω σας, ξαφνικές εξελίξεις με το μεταφορικό σας μέσο, αλλαγή στο τρόπο που βλέπετε τις γνώσεις, εναλλακτικές γνώσεις, σεμινάρια, το διαδίκτυο μπορεί να βοηθήσει σε εξ αποστάσεως μαθήματα, συνειδητοποιήσεις στη σχέση με τα αδέλφια και το περίγυρο.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα