Μιλήστε με αστρολόγο

Η ομάδα των αστρολόγων μας, με επικεφαλής την Βάσια Κόντη, απαρτίζεται από επαγγελματίες αστρολόγους και καθηγητές της αστρολογίας, άρτια καταρτισμένους, με πολυετή πείρα και βαθιά γνώση των ουράνιων θεμάτων. Δείτε τα βιογραφικά τους εδώ, επιλέξτε τον αστρολόγο που σας ταιριάζει και επικοινωνήστε μαζί μας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Ο προσωπικός σας αστρολόγος θα σας βοηθήσει να βρείτε τις απαντήσεις για τα θέματα που σας απασχολούν και θα σας δώσει μια νέα οπτική, με υπευθυνότητα και κύρος.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ASTROTEAM.GR ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

14 + 6 =

Μαθήματα Αστρολογίας

Θέλετε να σπουδάσετε αστρολογία;

Συχνές Ερωτήσεις

Τι πρέπει να κάνω για να κλείσω ραντεβού με τον αστρολόγο;

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε τον αστρολόγο που σας ταιριάζει. Τα βιογραφικά της ομάδας αστρολόγων του astroteam μπορείτε να τα δείτε εδώ. Έπειτα, συμπληρώνετε προσεκτικά τα πεδία της φόρμας επικοινωνίας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο να είναι σωστά γραμμένο το τηλέφωνο επικοινωνίας, καθώς και ημερομηνία/ώρα που προτείνετε για τη συνεδρία.

Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μαθημάτων, τα σεμινάρια και τα events της Σχολής Αστρολογίας «Εναλλακτική Παιδεία-Αστροπαιδεία»;

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδας μας στο Facebook ή το προφίλ μας στο Instagram:. Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε το enallaktikipaideia.com ή να επικοινωνήσετε απευθείας με τη γραμματεία της σχολής στα 211 184 8099 , 210 5231788 και στο info@enallaktikipaideia.com.