Βάσια Κόντη

Βάσια Κόντη

Η Βάσια Κόντη είναι η διευθύντρια της σχολής “Εναλλακτική Παιδεία”. Στόχος τόσο της ίδιας όσο και των καταξιωμένων συνεργατών της, αποτελεί η αναβάθμιση της Αστρολογίας, στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί. Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο Bristol School of Astrology και στην σχολή του Alphee Lavoie στην Αμερική. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα σύγχρονων σχέσεων.

Βάσια Μαυράκη

Βάσια Μαυράκη

Η Βάσια Μαυράκη είναι Αστρολόγος/ Συγγραφέας, ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένεια της είναι η αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι εξερεύνησης του σύμπαντος μέσα από αυτή. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Πηγή για την έμπνευση της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής “το σχέδιο του Θεού για εμάς , το γενέθλιο κοσμόγραμμα μας, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά μας στο Σύμπαν και η ελεύθερη βούληση διαχείρισής του, δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε άτομο να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του”. 

Νόνα Βουδούρη

Νόνα Βουδούρη

Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θήβα. Οι αρχικές σπουδές της ήταν πάνω στο σύγχρονο και κλασσικό τραγούδι. Η αγάπη της για την Αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση των σπουδών Αστρολογίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ”Εναλλακτική Παιδεία” και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία Αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού στην σχολή “Εναλλακτική Παιδεία” αλλά η βασική της εξειδίκευση αφορά την Καρμική, Δρακωνική και Εξελικτική Αστρολογία. Πιστεύει ακράδαντα δε , ότι η μαθητεία δεν τελειώνει ποτέ. Συνεργάζεται ως αρθρογράφος με το Oroskopos.gr και με το ΙΑΜ Infinity Astrological Magazine της Smiljana Gavrancic με μόνιμη στήλη ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο. Από το 2018, ανήκει στους διδάσκοντες της ”Εναλλακτικής Παιδείας”.  

Αγγελική Βλαχιώτη

Αγγελική Βλαχιώτη

Η Αγγελική Βλαχιώτη γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε για μία δεκαετία στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο καθώς και σε Γραφεία Τύπου ως δημοσιογράφος, μέχρις ότου ανακαλύψει την Αστρολογία και τον Ουράνιο κόσμο της, αρχικά ως μαθήτρια της Έλενας Μένεγου και κατόπιν ως απόφοιτη και διδάσκουσα στο ΚΔΒΜ της ‘Εναλλακτικής-Παιδείας’. Ο θαυμαστός, λυτρωτικός κόσμος της Ψυχολογικής Αστρολογίας είναι το δικό της πεδίο έρευνας και διδασκαλίας. Ο μόνος κόσμος που μπορεί κανείς να βρει απαντήσεις στα πιο βασανιστικά “γιατί” της ανθρώπινης ύπαρξης αλλά και τα “κλειδιά” της επιτυχίας και της πλήρωσης σε κάθε τομέα της ζωής μας. Μερικές από τις συνεργασίες της ήταν στο περιοδικό “Downtown” και το ειδησεογραφικό site “thetoc.gr”, γράφοντας τη στήλη των προβλέψεων, ενώ το 2018 εισηγάγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα σεμινάρια Κβαντικής Συστημικής Αστρολογίας σε συνεργασία με θεραπευτή Systemic Family Constellation.

Αγαμέμνων Κεδικγιάννης

Αγαμέμνων Κεδικγιάννης

Ο Αγαμέμνων Κεδικγιάννης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε αρχικά ως σχεδιαστής αρχιτεκτονικού σχεδίου και αργότερα ως ασφαλιστικός σύμβουλος. Η επαφή του με την αστρολογία ξεκίνησε μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σε πολύ μικρή ηλικία, πριν το τέλος του δημοτικού. Όλα τα χρόνια διάβαζε αστρολογία και προσπαθούσε να κατακτήσει τη γνώση της. Τελικά σπούδασε στην Εναλλακτική Παιδεία και έκανε την εξειδίκευση του στο αγαπημένο του μάθημα αυτό της Αστρονομίας δίπλα στην καθηγήτρια κ Βαρβάρα Σχοινιωτάκη (φυσικός). Συνεχίζει να παρακολουθεί και να εξελίσσεται διαρκώς δίπλα σε διεθνείς καταξιωμένους Αστρολόγους του εξωτερικού όπως ο John Frawley, η Sharon Knight και η Smiljana Gravancic ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές του στην «Ωριαία Αστρολογία» με καθηγήτρια την κ Μαίρη Γαλανού. Αρθρα του δημοσιεύονται σε μεγάλα αστρολογικά sites και εμφανίζεται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές με σαφείς και έγκυρες προβλέψεις. Διδάσκει βασικές αρχές Αστρονομίας για αστρολόγους και εκπαιδεύει τους νέους σπουδαστές στα υπολογιστικά προγράμματα. 

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο!