Βάσια Κόντη

Βάσια Κόντη

Η Βάσια Κόντη είναι η διευθύντρια της σχολής “Εναλλακτική Παιδεία”. Στόχος τόσο της ίδιας όσο και των καταξιωμένων συνεργατών της, αποτελεί η αναβάθμιση της Αστρολογίας, στο υψηλό επίπεδο που της αναλογεί. Η Βάσια Κόντη είναι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος της Νομικής από το 1989. Άρχισε να σπουδάζει Αστρολογία το 1994 και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο κολέγιο Bristol School of Astrology και στην σχολή του Alphee Lavoie στην Αμερική. Από το 2000 εργάζεται ως επαγγελματίας αστρολόγος, σε επίπεδο προσωπικών συνεδριών και αρθρογραφεί σε μεγάλα περιοδικά του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου με μόνιμες αλλά και περιοδικές στήλες που αφορούν προβλέψεις αλλά και θέματα σύγχρονων σχέσεων.

Νόνα Βουδούρη

Νόνα Βουδούρη

Η Νόνα Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θήβα. Σπούδασε σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο και κατόπιν κλασικό. Η αγάπη της για την αστρολογία εκδηλώθηκε πολύ νωρίς, κι ως φυσικό επακόλουθο προέκυψε η φοίτηση και η ολοκλήρωση σπουδών στο Κέντρο δια βίου μάθησης “Εναλλακτική Παιδεία” και η παρακολούθηση εξειδικευμένων αστρολογικών σεμιναρίων από καταξιωμένους αστρολόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού. Διδάχθηκε Ωριαία αστρολογία από την Μαίρη Γαλανού και παρακολούθησε κύκλους μαθημάτων από τον Steven Forrest. Εξειδικεύτηκε στην Καρμική και Εξελικτική αστρολογία, την οποία διδάσκει στην “Εναλλακτική Παιδεία” ενώ παράλληλα ανήκει και στους διδάσκοντες του βασικού κύκλου σπουδών της σχολής. Έχει συνεργαστεί ως αρθρογράφος με το Oroskopos.gr και το IAM INFINITY, ανάμεσα σε αστρολόγους από όλο τον κόσμο. Ήταν υπεύθυνη αρχισυνταξίας στο Astroteam by Enallaktiki Paideia από την δημιουργία του έως και το 2022. Επιμελείται και παρουσιάζει επί σειρά ετών την εβδομαδιαία διαδικτυακή εκπομπή “Starlight” και από τον Μάιο του 2022 είναι η αστρολόγος της ραδιοφωνικής εκπομπής “Πρωινό στο δρόμο” του Dromos 100.5 Fm Cyprus.
Βάσια Μαυράκη

Βάσια Μαυράκη

Η Βάσια Μαυράκη είναι Αστρολόγος/ Συγγραφέας που ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Είναι Σύμβουλος Ψυχολογικής Αστρολογίας με ειδίκευση στο νέο και εξελιγμένο κλάδο της Αστρολογίας, αυτόν του Empathetic Astrological Approach. Διδάσκει Αστρολογία ως Tropical and Astral Expert (Ειδική στις Τροπικές και Αστρικές Συναστρίες) στο Κ.Δ.Β.Μ. Εναλλακτική Παιδεία καθώς και Human Design. Ανήκει στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι και παρουσιάζει καθημερινά την ενότητα της Αστρολογίας στην εκπομπή «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά. Αρθρογραφεί σε γνωστά περιοδικά και sites και έχει έντονη συμμετοχή σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές. Το 2017 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Χίλια Χρόνια Μετά… κι άλλα χίλια» (εκδ. Ιβίσκος) και το 2019 ακολούθησε η έκδοση του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο «Ο Καπήλαρης» (εκδ. Ιβίσκος), το οποίο μάλιστα «χρίστηκε» και πρέσβης της «Ελπίδας» για τη Δωρεά Μυελού των Οστών. Το 2023 εκδόθηκε το τρίτο βιβλίο της με τίτλο «Γιατί πάντα ερωτευόμαστε το λάθος άνδρα» (εκδ. Ελληνοεκδοτική) που αποτελεί ένα μοναδικό αστρολογικό, καρμικό οδηγό αγάπης. Μέσα από τις σπουδές και τα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο έχει συλλέξει γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες έχει εντάξει στις ανθρώπινες ιστορίες με τις οποίες ασχολείται. Με βάση την Καρμική Γνώση του Σύμπαντος, στόχος της παραμένει η αυτοβελτίωση, η αναζήτηση της αγάπης και της επαγγελματικής επιτυχίας για κάθε άνθρωπο που θα αναζητήσει τη βοήθεια της Αστρολογίας. Παραδίδει και συμμετέχει σε σεμινάρια στα οποία οι συμμετέχοντες μυούνται στον συναρπαστικό κόσμο της Ψυχολογικής Αστρολογίας, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα της σοφότερης διαχείρισης των διλημμάτων που προκύπτουν στη ζωή τους. Η μεγαλύτερη αγάπη της μετά την οικογένεια της είναι η Αστρολογία και το ατέλειωτο ταξίδι εξερεύνησης του Σύμπαντος μέσα από αυτή. Πηγή για την έμπνευση της αποτελεί κάθε τι που αγαπάει και την περιστοιχίζει καθώς και τα ταξίδια της σε μέρη που συνδέονται άμεσα με τις συγγραφικές αναφορές της. Η βαθιά της πίστη αφορά στον άνθρωπο και στο σχέδιο του Θεού για αυτόν. Στο γενέθλιο κοσμόγραμμα του κάθε ανθρώπου, το μοναδικό αυτό αποτύπωμά του στο Σύμπαν και την ελεύθερη βούληση διαχείρισής του, που του δίνει τη δυνατότητα σε να εξελίσσει και να προάγει τη ζωή του.

Το μότο της για τη ζωή είναι το εξής : «Το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του, κι εμείς, οι άνθρωποι, κάνουμε τη δική μας».

Αγγελική Βλαχιώτη

Αγγελική Βλαχιώτη

Η Αγγελική Βλαχιώτη γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα, είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε για μία δεκαετία στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο καθώς και σε Γραφεία Τύπου ως δημοσιογράφος, μέχρις ότου ανακαλύψει την Αστρολογία και τον Ουράνιο κόσμο της, αρχικά ως μαθήτρια της Έλενας Μένεγου και κατόπιν ως απόφοιτη και διδάσκουσα στο ΚΔΒΜ της ‘Εναλλακτικής-Παιδείας’. Ο θαυμαστός, λυτρωτικός κόσμος της Ψυχολογικής Αστρολογίας είναι το δικό της πεδίο έρευνας και διδασκαλίας. Ο μόνος κόσμος που μπορεί κανείς να βρει απαντήσεις στα πιο βασανιστικά “γιατί” της ανθρώπινης ύπαρξης αλλά και τα “κλειδιά” της επιτυχίας και της πλήρωσης σε κάθε τομέα της ζωής μας. Μερικές από τις συνεργασίες της ήταν στο περιοδικό “Downtown” και το ειδησεογραφικό site “thetoc.gr”, γράφοντας τη στήλη των προβλέψεων, ενώ το 2018 εισηγάγε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα σεμινάρια Κβαντικής Συστημικής Αστρολογίας σε συνεργασία με θεραπευτή Systemic Family Constellation.

Πολύκαρπος Νικολόπουλος

Πολύκαρπος Νικολόπουλος

Ο Πολύκαρπος Νικολόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Με αρχικές σπουδές την Συντήρηση Παλαιών Βιβλίων, την Καλλιτεχνική βιβλιοδεσία και την Παλαιογραφία, οδηγήθηκε στην επί χρόνια εργασία στον χώρο του βιβλίου. Ήδη από τα εφηβικά του χρόνια αναζήτησε και ερεύνησε Εναλλακτικές Θεραπείες μέσω της Ανατολικής φιλοσοφίας του Ζεν, με ειδίκευση ως Reiki master, Tachyon healer και Breathwork και ασκήθηκε σε διάφορες τεχνικές διαλογισμού (Vipassana, Dynamic Meditation, βιωματικός, νοητικός διαλογισμός) δίπλα σε σπουδαίους διδασκάλους και καθοδηγητές. Αυτή του η αναζήτηση τον οδήγησε στον μεγάλο κόσμο της Αστρολογίας, όπου αποφοίτησε από τη Σχολή της Εναλλακτικής Παιδείας (Αστροπαιδεία), ολοκληρώνοντας το διετές πρόγραμμα και master class Σύγχρονης Αστρολογίας, το τμήμα της Ωριαίας Αστρολογίας και το τμήμα της Καρμικής και Εξελικτικής Αστρολογίας.

Ο Πολύκαρπος Νικολόπουλος διδάσκει Αστρολογία για θεραπευτές αλλά και όσους ενδιαφέρονται να εντρυφήσουν στις εναλλακτικές θεραπείες και την ίαση με ολιστική προσέγγιση

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο!