5 Σημαντικά Αστρολογικά Συμβάντα για το 2024

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
03/01/2024

Πλούτωνας στον Υδροχόο

Καλωσορίζουμε την εποχή των ρομπότ, των κοινωνικών επαναστάσεων, των εξωγήινων και των νέων έξυπνων ιδεών που θα κατακτήσουν τον πλανήτη μας φτιάχνοντας μια καινούργια, φρέσκια πραγματικότητα για το σύνολο της ανθρωπότητας.

«Έχουμε περισσότερες ομοιότητες οι άνθρωποι μεταξύ μας… παρά διαφορές»

Τι είναι Πλούτωνας; Βασιλιάς του κάτω κόσμου θα απαντήσετε… και όντως έτσι είναι καθότι αγαπά το σκοτάδι, το μυστήριο, τις ανακαλύψεις και τις αποκαλύψεις που δύσκολα διαφορετικά θα πλησιάζαμε να εξερευνήσουμε.

Δίας στους Διδύμους

Ο πλανήτης της επέκτασης στο ζώδιο της πληροφορίας! Παρόλο που δεν νιώθει πολύ άνετα στο συγκεκριμένο ζώδιο(αδυναμίας του) η πληροφορία θα κυριαρχήσει και θα επεκταθεί ίσως άναρχα στον κόσμο μας αλλά… ίσως είναι και αυτό που έχουμε ανάγκη την συγκεκριμένη περίοδο! Σίγουρα θα κινηθούμε πιο γρήγορα, πιο εύστροφα και με περισσότερες δυνατότητες επιλογής. Θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα ζώδια του Αέρα και της Γης

Ερμής ανάδρομος στα ζώδια της Φωτιάς!

Είχαμε καιρό να δούμε τον Ερμή να λαμβάνει ανάδρομη πορεία σε ζώδια όμως του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Ενθουσιασμός, δημιουργικά σχέδια και δυναμικές πρωτοβουλίες θα κατακλύσουν τον κόσμο μας εφόσον η αναδρομή αφορά επανεξέταση δράσης και ενέργειας που δεν είναι εύκολο να περιοριστεί.

1η έκλειψη στο ζώδιο των Ιχθύων

Η νηφαλιότητα μας θα περάσει από μεγάλη περιπέτεια με τις εκλείψεις να μετακινούνται στον άξονα Ιχθύων Παρθένου, και λογικά θα πρέπει να εξετάζουμε συχνά αν η φαντασία μας ξεπερνά την πραγματικότητα ή το αντίστροφο! Σίγουρα σε κάποιες φάσεις δεν θα είναι εύκολο, καθώς η λύπηση και η φιλευσπλαχνία θα επηρεάσει τη διαύγεια και το κριτήριο μας απέναντι στα συμβάντα. Οι εκλείψεις δεν είναι πάντα εύκολο θα αντιληφθούμε νωρίς τι θα φέρουν, ιδιαίτερα από το ζώδιο των Ιχθύων, υποψιαζόμαστε όμως μια περίοδο έντονης ανησυχίας των συνόρων του κόσμου μας(θαλάσσια κυρίως) αλλά και τις μετακινήσεις πληθυσμών, τη μετανάστευση και την επίδραση τους στο σύνολο του πληθυσμού

Ο Άρης ανάδρομος στον Λέοντα και στον Καρκίνο

Το 2024 θα κλείσει με την αναδρομή του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και λίγο αργότερα στον Καρκίνο κάτι που μας υποψιάζει για πύρινες εντάσεις διεκδικήσεων, προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες(θα κάνει και εντατική αντίθεση με Πλούτωνα συνάμα) και θα χρειαστεί να χαλιναγωγήσουμε πάθη και εκνευρισμούς που θα μας φτάνουν συχνά στα άκρα αποκαλύπτοντας πτυχές του εαυτού μας εξαιρετικά επικίνδυνες και σκοτεινές!

Μείνετε συντονισμένοι στο AstroTeam για έγκυρη ενημέρωση!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα