Κρόνος στους Ιχθύς το 2024 | Η επιρροή του για κάθε ζώδιο

ASTROTEAM GUEST
20/12/2023

Ο Κρόνος μπήκε στους Ιχθύς το Μάρτιο του 2023 και η οριστική του έξοδος θα είναι τον Φεβρουάριο του 2026 με ένα διάλειμμα 3,5 μηνών από τον Μάιο ως τον Σεπτέμβριο του 2025 όπου θα περάσει δοκιμαστικά στον Κριό! Κάθε φορά που ο Κρόνος περνά σε ένα ζώδιο μένει σε αυτό 2,5 περίπου χρόνια για να δοκιμάσει σχέσεις, αντοχές, να φύγει το περιττό από τη ζωή μας, να μας δώσει μαθήματα τέτοια που θα χτίσουμε μια νέα πραγματικότητα πάνω σε αυτά, θα ωριμάσουμε και θα εξελιχθούμε εφόσον θέλουμε στο σημείο που θέλουμε!

«Ζώδια επιρροής»

Μια τετράδα είναι αυτή που επηρεάζει περισσότερο και δεν είναι άλλη από την μεταβλητή ομάδα δηλαδή όσοι είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι & Ιχθύες και φυσικά οι ωροσκόποι σε αυτά τα ζώδια! Το 2024 θα βρίσκεται στο 1ο και 2ο δεκαήμερο των Ιχθύων, από 2-19ο των Ιχθύων όποτε και εσείς που έχετε αυτές τις μοίρες, σε ζώδιο, ωροσκόπο και πλανήτες θα βιώσετε αυτήν την επιρροή. Ιδιαίτερη επιβάρυνση θα έχουν οι μοίρες στις οποίες ο Κρόνος θα κλειδώσει στις αναδρομές του. Η αναδρομή του Κρόνου θα γίνει από την 19η προς την 12η μοίρα το διάστημα από 30/6 – 12/11/24. Άρα το διάστημα αυτό είναι εξαιρετικά σκληρό για όσους έχετε 12-19ο των μεταβλητών ζωδίων .

«Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος» όσοι έχετε λοιπόν γενέθλια:

  • Από 2-9/6 ή ωροσκόπο από 12-19ο των Διδύμων.
  • Από 4-11/9 ή ωροσκόπο από 12-19ο Παρθένου.
  • Από 4 – 11/12 ή ωροσκόπο από 12-19ο Τοξότη.
  • Από 2-9/3 ή ωροσκόπο από 12-19ο των Ιχθύων.

«Οι όψεις του Κρόνου»

  1. Από τον Γενάρη ως τον Απρίλιο του 2024 ο Κρόνος θα σχηματίσει εξάγωνο με το Δία στο Ταύρο. Είναι ένας υποστηρικτικός δείκτης τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο για να μην ξεφύγουν περισσότερο οι καταστάσεις και οι ανισότητες που είναι ήδη πολλές.
  2. Τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο του 24 ο Κρόνος θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Δια στους Διδύμους φέρνοντας μεγαλύτερη κοινωνική αποσταθεροποίηση και οικονομική ρευστότητα, ανήθικα παιχνίδια εξουσίας και παροδική άνοδο.

Η επιρροή του για κάθε ζώδιο – Ωροσκόπο:

Κριός: ο Κρόνος στο 12ο ηλιακό σας οίκο, ένα ζώδιο πίσω από το δικό σας και αυτή τη χρονιά προετοιμάζεστε για όλα όσα επαγγελματικά θα βγάλετε μετά το 2026. Θα υπάρχουν στιγμές (Φεβρουάριο – Απρίλιο, Αύγουστο & Σεπτέμβριο) που θα χρειαστεί να αποταθείτε σε κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας ή ένα πνευματικό / εναλλακτικό θεραπευτή για να αντιμετωπίσετε φοβίες κι ανασφάλειες! Ίσως χρειαστεί να δείτε την σκληρή πλευρά της ζωής από άτομα που μένουν εσώκλειστα σε ιδρύματα ή κι εσείς να αποφεύγετε τις ανούσιες κοινωνικότητες.

Ταύρος: ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλετε αφορά τους στόχους σας. Μέχρι το Μάιο η εύνοια του Δία σε συνδυασμό με τον Κρόνο σας υποστηρίζει. Από το καλοκαίρι και μετά θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί σε ποιους ανοίγεστε οικονομικά!

Δίδυμοι: για εσάς ο Κρόνος βρίσκεται στο κομβικό σημείο του γωνιακού 10ου οίκου ή στο μεσουράνημα αλλιώς και σας βλέπει από όψη τετραγώνου! Στο υψηλότερο σημείο του χάρτη όλοι σας βλέπουν και κυρίως οι εργοδότες σας! Πρέπει να πάρετε στα σοβαρά την επαγγελματική σας πορεία και αν δείτε ότι αυτή δεν είναι αυτό που σας εκφράζει θα πρέπει να αλλάξετε οριστικά πλεύση! Το στάτους, η κοινωνική εικόνα σας σοβαρεύει και οι απαιτήσεις αυξάνονται, σηκώστε μανίκια γιατί θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά παρόλο που θα έχετε τον Δια στο ζώδιο σας να ευνοεί, για να αποκτήσετε αυτά που επιθυμείτε ειδικά τον Μάρτιο, Απρίλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο & Δεκέμβριο.

Καρκίνος: ο Κρόνος για εσάς είναι στον 9ο οίκο δοκιμάζοντας τη πίστη και τα σχέδια σας για το μέλλον! Έρχεται η ώρα να δείτε τι θα κάνετε με τις σπουδές σας, ίσως κάποια πράγματα να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν. Καλύτερη προοπτική έχετε μέχρι το Μάιο. Το εξωτερικό μπορεί να γίνει η μόνη λύση σε κάποιες περιπτώσεις αλλά μη φανταστείτε ότι θα τα βρείτε όλα ρόδινα στη αρχή, ειδικά μετά το καλοκαίρι!

Λέων: ο Κρόνος στον ευαίσθητο 8ο οίκο και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν στιγμές που θα τα βρείτε σκούρα στο ψυχολογικό κομμάτι! Καλείστε να δείτε ανασφάλειες, απώλειες και θέματα με την σεξουαλικότητα σας! Ο σύντροφος, το τι μοιράζεστε μαζί του θα γίνει ένα κομμάτι που χρειάζεται εκκαθάριση και ειλικρινή αντιμετώπιση! Τα οικονομικά των άλλων θα σας πονοκεφαλιάζουν όπως και ό,τι που σχετίζεται με την εφορία, τα δάνεια, τις διατροφές, τους λογαριασμούς και τα φορολογικά σας.

Παρθένος: για εσάς και αυτήν την χρονιά ο Κρόνος διελαύνει σε ένα κομβικό σημείο, συγκεκριμένα απέναντι σας, στον 7ο οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών. Πολλοί από εσάς είτε θα χωρίσετε είτε θα παντρευτείτε μιας και θα πρέπει να πάρετε απόφαση για τη προσωπική σας ζωή! Το ίδιο θα συμβεί και με όλους τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας ή όσους συνεργάζεστε επαγγελματικά. Προσέξτε τα νομικά ζητήματα πχ ένα διαζύγιο καθώς θα χρειαστεί χρόνος να ξεμπλέξετε το κουβάρι αν μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες του μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο & Δεκέμβριο.

Ζυγός: για εσάς η θέση του Κρόνου στους Ιχθύες βρίσκεται στον 6ο οίκο και δείχνει ότι θα πρέπει να ρίξετε μάχη για να ισορροπήσετε την καθημερινότητα σας. Θέματα υγείας σωματικής, διατροφής, το στρες θα σας ταλαιπωρήσουν αλλά και σχέσεις με ανθρώπους που σας εξυπηρετούν θα είναι δυσκολότερη! Σχέσεις με συναδέλφους στη δουλειά θα δοκιμαστούν, πιθανόν να αλλάξετε πόστα στη δουλειά!

Σκορπιός: για εσάς ο Κρόνος στους Ιχθύες σημαίνει την σοβαρότητα απέναντι στον έρωτα καθώς θα βρίσκεται και φέτος στον 5ο οίκο! Τα παιδιά είναι εκείνα που θα σας απασχολήσουν, είτε έχετε, είτε μπείτε στη διαδικασία να τεκνοποιήσετε! Τα χόμπι ή όλα όσα θέλετε να δημιουργήσετε μπορεί να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν αλλά με υπομονή – επιμονή ειδικά μέχρι το Μάιο τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα! Μετά το καλοκαίρι προσέξτε τα οικονομικά αν φτιάξετε τη δική σας επιχείρηση.

Τοξότης: ο Κρόνος σας βρίσκει σε τετράγωνο στον 4ο φυσικό σας οίκο και το 2024. Πιέσεις – εντάσεις θα υπάρχουν στο σπίτι, την οικογένεια & τις σχέσεις συγκατοίκησης! Θα γίνουν σοβαρές εκκαθαρίσεις στα θέματα του σπιτιού, ίσως χρειαστεί να μετακομίσετε αναγκαστικά ή να πρέπει να κάνετε νέα αρχή σε πολλά θέματα στη ζωή σας ειδικά τον Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο & Δεκέμβριο . Ο ψυχισμός σας κλονίζεται, θέλει γενναίους χειρισμούς καθώς μπορεί να μείνετε μεγαλύτερα διαστήματα μόνοι σας χωρίς περιττές κοινωνικότητες.

Αιγόκερως: ο κυβερνήτης σας Κρόνος βρίσκεται στον 3ο οίκο της επικοινωνίας και της σκέψης. Θα χρειαστεί να δείτε πιο σοβαρά τον τρόπο που επικοινωνείτε με τον περίγυρο σας και να αποβάλλετε την απαισιοδοξία σας! Οι σχέσεις με τα αδέλφια θα σοβαρέψουν, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να βάλετε νέα όρια! Τα μεταφορικά μέσα θα σας ζορίσουν και πρέπει να τα προσέξετε περισσότερο. Κάποιοι μπορεί να πάρουν ένα δίπλωμα ή να γραφτούν σε μια σχολή που θα εδραιώσει καλύτερα την επαγγελματική τους πορεία ειδικά μέχρι τον Μάιο.

Υδροχόος: ο Κρόνος στους Ιχθύες και στο 2ο ηλιακό σας οίκο συνδέεται με τα οικονομικά θέματα! Το πορτοφόλι σας γίνεται υπόθεση που σας ματώνει ενώ θα χρειαστεί να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τις αξίες σας, την αυτοπεποίθηση και να αξιοποιήσετε σωστά τα ταλέντα σας! Καλύτερη προοπτική μέχρι το Μάιο σε αγοραπωλησίες ακινήτων ενώ αργότερα θα πρέπει να μαζευτείτε αρκετά.

Ιχθύες: εσείς υποδεχθήκατε τον Κρόνο στο ζώδιο σας από το 2023 και θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές φορές υπομονή στα ζόρια που θα έρθουν μέχρι το 2026! Θα δείτε ότι γίνονται σοβαρές εκκαθαρίσεις και παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της ζωής σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σίγουρα έχετε να μάθετε πολλά ακόμη αλλά δε θα πρέπει να τα παρατήσετε σε καμία περίπτωση γιατί στο τέλος θα δικαιωθείτε! Σημαντική προσοχή να δείξτε τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Δεκέμβριο.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα