Tα επικίνδυνα μονοπάτια του 2021- Α΄μέρος

ΝΟΝΑ ΒΟΥΔΟΥΡΗ
06/01/2021
Δεν υπάρχει έτος που να μην έχει τις εύκολες αλλά και τις δύσκολες περιόδους του. Όπως ήδη έχουμε όλοι καταλάβει, το έτος που πέρασε αλλά και εκείνο που ήδη διανύουμε, δίνουν έμφαση στις δεύτερες, στο πλαίσιο των μεγάλων κοσμικών, αλλά και προσωπικών αλλαγών που λαμβάνουν χώρα. Γνωρίζοντας κάποιες από αυτές, είναι σαν να ξέρουμε τι  ρούχα να φορέσουμε, αν θα χρειαστεί να πάρουμε μαζί μας ομπρέλα ή και κράνος σε κάποιες περιπτώσεις! Ας μην δαιμονοποιούμε τα “δύσκολα” γιατί είναι σαν να μην αποδεχόμαστε την ίδια τη ζωή, σαν να παραδεχόμαστε ότι φοβόμαστε τις προκλήσεις που στη τελική μας εξελίσσουν και τελικά, δεν καταφέρνουμε και κάτι αποφεύγοντας να δούμε τη πραγματικότητα, όσο περιμένουμε τα στρωμένα ρόδα που ονειρευόμαστε.

Να θυμόμαστε ότι οι περίοδοι που θα αναφερθούν παρακάτω, δεν θα είναι εύκολες σε σχέση με το inetrnet και το διαδίκτυο διότι θα υπάρχουν προβλήματα δικτύωσης κατά τη διάρκεια του έτους.

Η επιρροή των κοσμικών όψεων, επιβοηθητικών ή προκλητικών, μας αφορούν όλους: Όπως πάνω, έτσι και κάτω. Αν πάνω υπάρχουν ”διαφωνίες”, εκφράζονται ενεργειακά κι εδώ. Το ίδιο και στην αντίστροφή περίπτωση. Ο βαθμός επιρροής όμως, εξαρτάται πάντα και από το προσωπικό ωροσκόπιο. Ακόμα περισσότερο όμως, αφορούν τα ζώδια του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) και όσους έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία στα ζώδια αυτά.
Ποιες είναι λοιπόν κάποιες από τις περιόδους για τις οποίες θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και σε ποιον τομέα αφορούν κάθε ένα από τα ζώδια;

Να θυμάστε ότι είναι απαραίτητο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας, για να έχετε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Τα εν λόγω διαστήματα είναι:
Ο Ιανουάριος, ιδιαίτερα από τις 7 έως τις 25.1
Η περίοδος από 27. 6 έως και 6.7
Η περίοδος από 9 έως και 19.11

ΚΡΙΟΣ

Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, έχετε ξεφύγει σε μεγάλο βαθμό από το μάτι του κυκλώνα. Το 2021 θα είναι πιο “ευγενικό” απέναντι σας, ακόμα και για εσάς που έχετε γεννηθεί το διάστημα από τις 13 έως περίπου τις 16 Ιανουαρίου ή έχετε πλανήτες στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας και των υπόλοιπων παρορμητικών ζωδίων. Μπορεί να έχετε πολλές προκλήσεις και αλλαγές μπροστά σας ακόμα, αλλά θα είστε εμφανώς “ελαφρύτεροι” ώστε να τις αντιμετωπίσετε, μετά την απομάκρυνση του Κρόνου από το ζώδιο του Αιγόκερω. Δείτε όμως ποιες είναι οι περίοδοι που θα εκφραστούν έντονα και πώς:
Το διάστημα από τις 7 έως τις 22 Ιανουαρίου, θα υπάρχει αυξημένο στρες σε σχέση με τα οικονομικά σας και η αίσθηση ότι το μέλλον δεν είναι τόσο ευοίωνο, κάτι που θα παράξει ανασφάλεια. Προκύπτουν οικονομικά ζητήματα που μπορούν εύκολα να σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού κι αυτό θα σας ζορίσει σε κάποιο βαθμό. Να είστε σίγουροι όμως ότι και βελτίωση θα υπάρξει και θα έχετε τη στήριξη αγαπημένων σας προσώπων.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου, σε αντίθεση με άλλα ζώδια, παρότι δύσκολο, δεν είναι τόσο αρνητικό για εσάς. Χρειάζεται κάποια  προσοχή με παιδιά αλλά και τα ερωτικά σας, ώστε να αποφύγετε προβλήματα και παρεξηγήσεις. Θα είναι παράλληλα όμως κι ένα διάστημα που θα σας ενεργοποιήσει αρκετά. Προσοχή σε υπερβολές με τον τζόγο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα βγουν σε καλό. Έντονη περίοδος ερωτικά που όμως μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω σε ό,τι θεωρούσατε “ασφαλές” ως τώρα. Για άλλους θα μεταφραστεί οικονομικά, έκτακτα έξοδα να προκύπτουν.
Το διάστημα από τις 9 έως τις 19 Νοεμβρίου, πάλι θα σας στρέψει στα οικονομικά και τις ανάγκες σας αλλά και στα οικονομικά που αφορούν συνεργάτες, τον/την σύντροφο ή κρατικά χρήματα. Εδώ, θα χρειαστεί προσοχή ώστε να μην προκύψουν ρήξεις. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα. Θα είναι μία περίεργη ψυχολογικά περίοδος και ενδέχεται να έρθουν φόβοι και απωθήσεις στην επιφάνεια. Προσοχή σε ατυχήματα, μπορεί να προκύψουν χειρουργεία.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα για  εσάς γιατί το 2021 προ9βλέπεται έτος έντονων και ξαφνικών ανατροπών. Και θα βάλετε και θα δεχτείτε όρια, μέσω των υποχρεώσεων που θα προκύψουν. Θα λήξετε σχέσεις και  συνεργασίες και θα έρθουν νέα δεδομένα στη ζωή  σας. Χρειάζεται προσοχή σε ατυχήματα και θέματα υγείας.
Το διάστημα από 7 έως και 25 Ιανουαρίου, θα είναι  έντονο σε σχέση με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις  ενάρξεις ή τις λήξεις συνεργασιών. Χρειάζεται υπομονή γιατί όλα θα είναι έντονα και οι αλλαγές αρκετές και θα σας κρατούν σε κατάσταση στρες κι εκνευρισμού. Όσοι έχετε γεννηθεί μέχρι τέλος Απριλίου, προσοχή σε ατυχήματα, εγκαύματα, τραυματισμούς και το κυκλοφορικό σας. Θα υπάρξει ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις και με τους ανθρώπους το περιβάλλοντος σας.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου ως τις 6 Ιουλίου, είναι εξίσου σημαντικό. Το δίπολο καριέρα – οικογένεια θα σας απασχολήσει, με τις ευθύνες να στρέφονται σε εσάς, να προκαλούν ένταση και να ταράζουν αρκετά την παροιμιώδη αταραξία σας, που μάλλον δεν θα σας συντροφεύει φέτος για μεγάλα διαστήματα. Χρειάζεται προσοχή σε ζημιές στην ακίνητη περιουσία και τις εντάσεις με γονείς, οικογένεια, ανωτέρους ή πρόσωπα εξουσίας.
Το διάστημα από τις 9 έως και τις 19 Νοεμβρίου περίπου, είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των σχέσεων και των συνεργασιών σας, που φαίνεται να μπαίνουν σε νέο  πλαίσιο. Οι απαιτήσεις και οι προκλήσεις που θα δεχτείτε, θα σας αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσετε τα δεδομένα του άμεσου περιβάλλοντος σας και των ανθρώπων σε αυτό. Είναι ώρα να αλλάξουν πράγματα και φαίνεται αυτό να πραγματοποιείται με έντονο τρόπο. Προφυλάξτε την υγεία σας και τη σωματική σας ακεραιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλαγές και για εσάς, με τις εκλείψεις να έχουν βάλει στόχο να σας οδηγήσουν να αναθεωρήσετε τα δεδομένα σας. Ευτυχώς, θα έχετε και την υποστήριξη που πρέπει, όταν θα τη χρειάζεστε. Φαίνεται δε να υπάρχει εύνοια σε θέματα σπουδών, εξωτερικού και νομικών ζητημάτων.
Το διάστημα από τις 7 έως τις 25 Ιανουαρίου, κινούνται με περισσότερη δυσκολία όσα σχεδιάζετε, δεν βγαίνουν εύκολα. Είναι υπαρκτός ο κίνδυνος να “χαλάσετε καρδιές” με φιλικά σας πρόσωπα, παρέες και συλλογικότητες και να πρέπει να αντιμετωπίσετε εντάσεις.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου, χρειάζεται προσοχή σε μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσον αλλά και τις σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες, συγγενείς εξ’ αγχιστείας, δασκάλους και καθηγητές. Είναι εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα που θα δημιουργήσουν ρήξεις. Προσοχή στη διαχείριση του γραπτού και προφορικού λόγου και στην επικοινωνία μέσω διαδικτύου γιατί μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση.
Το διάστημα από τις 9 έως και τις 19 Νοεμβρίου, θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε θέματα υγείας, ειδικά αν υπάρχουν δείγματα για κάτι τέτοιο. Δεν θα είναι δύσκολο να προκύψουν φλεγμονές, ιώσεις, πυρετοί, φλεγμονές αλλά και ατυχήματα. Επιπλέον προσοχή, χρειάζονται και τα ζωάκια σας την ίδια περίοδο. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας και της εργασίας θα είναι αυξημένες και παράλληλα τα γεγονότα που θα προκύψουν εκεί, θα σας σοκάρουν ή θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση και δεν θα είναι δύσκολο να χαλάσετε τις καρδιές σας με συναδέλφους και υφισταμένους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αρχή του έτους σας βρίσκει να ασχολείστε κυρίως με οικονομικά θέματα, νέες συμφωνίες ή και τα οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τον/την σύντροφο, συνεργάτες και τις υποχρεώσεις σας προς το κράτος και τις τράπεζες. Εύκολο επίσης είναι να προκύψουν και κληρονομικά ζητήματα και να σας απομυζήσουν ενέργεια και χρήμα. Υπάρχουν μπλοκαρίσματα σε σχέση με τα παραπάνω που προκαλούν άγχος και διλήμματα, ιδιαίτερα τον Ιανουάριο και το διάστημα από τις 7 έως τις 25/1. Χρειάζεται επίσης προσοχή στις φιλικές σας σχέσεις και κυρίως, στο να μην αποφύγετε να εργαστείτε για το μέλλον σας και τα σχέδια που το αφορούν, γιατί έχετε την τάση να παραμένετε στο παρελθόν.
Το διάστημα από 27 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου, θα ενεργοποιήσει εκ νέου οικονομικά και  κληρονομικά ζητήματα και θα σας αναστατώσει με αποτέλεσμα να αναρωτηθείτε τι είναι εκείνο που τελικά σας δίνει ασφάλεια. Θα υπάρξουν έξοδα που δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε. Το όλο σκηνικό είναι πιθανό να σας ωθήσει να αναθεωρήσετε κάποια από τα σχέδια που είχατε ως τώρα. Πιθανό να δοκιμαστεί κάποια φιλική σας σχέση αλλά για πολλούς από εσάς, οι λύσεις θα έρθουν και μέσα από τη βοήθεια φιλικών σας προσώπων.
Το διάστημα από τις 9 έως και τις 19 Νοεμβρίου, θέλει προσοχή σε ό,τι αφορά τα παιδιά σας ή παιδιά του περιβάλλοντος σας. Περίοδος κατά την οποία δεν θα είναι δύσκολο να έρθουν εγκυμοσύνες “εξ’ ουρανού” που θα αλλάξουν τα ως τώρα δεδομένα σας. Για όσους δραστηριοποιήστε (ή θα δραστηριοποιηθείτε τότε) επιχειρηματικά, οι καταστάσεις των ημερών θα φέρνουν εμπόδια. Έρχονται δε, προκλητικές ερωτικές γνωριμίες να αναστατώσουν τη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Είστε ασφαλώς ένα από τα ζώδια που επηρεάζονται με καθοριστικό τρόπο, στα διαστήματα που προαναφέρθηκαν. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά για ριζικές αλλαγές, προκλήσεις και αρκετό στρες, καταρχάς σε σχέσεις και συνεργασίες.
Ο Ιανουάριος είναι μήνας με αρκετή ένταση και  άγχος, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, που θα απορροφήσει και το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας. Χρειάζονται προσοχή οι σχέσεις με ανωτέρους και  συνεργάτες, ενώ καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι για υποχρεώσεις που θα αφορούν τους γονείς σας. Θυμηθείτε ότι το “όριο” είναι η μαγική λέξη για εσάς το 2021.
Το διάστημα από τις 27 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου είναι επίσης στρεσογόνο αλλά και πολύ δημιουργικό, εφόσον κινητοποιεί ενάρξεις και φέρνει νέους κύκλους, με έντονο και πολύ μεταλλακτικό τρόπο όμως. Πολλά ξεκαθαρίσματα, νέα δεδομένα στον εργασιακό χώρο αλλά και αλλαγές σε σχέσεις και γάμους θα προκύψουν τότε.
Το διάστημα από τις 9 έως και τις 19 Νοεμβρίου είναι ακόμα προκλητικότερο για εσάς. Εδώ το στρες μεταφέρεται και στο κομμάτι της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας που θα σας επιβαρύνει με επιπλέον υποχρεώσεις. Να σημειωθεί πως σε όλα τα αναφερθέντα διαστήματα, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για ατυχήματα και θέματα υγείας. Ο Νοέμβριος για εσάς θα είναι ένας δύσκολος και απαιτητικός μήνας, που θα επιβαρύνει το ήδη φορτωμένο πρόγραμμα σας και που θα αλλάξει καθοριστικά τη ζωή και τις σχέσεις σας ή τουλάχιστον θα σηματοδοτήσει την αρχή των αλλαγών αυτών. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η άλλη πλευρά: Πολλοί Λέοντες παντρεύεστε, μετακομίζετε, κάνετε οικογένεια, οπότε οι μεγάλες αυτές αλλαγές δεν γίνεται να συμβούν χωρίς να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2021 θα είναι χρονιά σημαντικών αλλαγών, λόγω των εκλείψεων καταρχάς που σας επηρεάζουν άμεσα. Τα προαναφερθέντα στην αρχή διαστήματα λοιπόν, απαιτούν κι από εσάς προσοχή. Να γνωρίζετε όμως πως θα έχετε και αρκετή υποστήριξη.
Ο Ιανουάριος του 2021 είναι το πρώτο από αυτά τα διαστήματα και θα τονίσει προβλήματα που θα προκύψουν στη καθημερινότητα σας και τις υποχρεώσεις της αλλά και θέματα υγείας τα οποία σας θέλουν προσεκτικούς. Θα είναι καλό να φροντίσετε τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και να μην αμελείτε δείγματα που δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Για άλλους, οι δυσκολίες θα εκφραστούν στον εργασιακό χώρο και στις σχέσεις με συναδέλφους. Καλείστε να δώσετε επιπλέον προσοχή στα κατοικίδια ζώα σας. Θα δοθεί έμφαση και σε θέματα εξωτερικού, σπουδών και νομικών ζητημάτων, εφ’ όσον σας απασχολούν.
Το διάστημα από 27 Ιουνίου έως και 6 Ιουλίου, χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα υγείας, ώστε να μην χρειαστεί να απομονωθείτε εξαιτίας τους ή εξαιτίας κάποιου ατυχήματος. Σε κάποιες περιπτώσεις, δεν είναι απίθανο να αφορούν άλλους και να χρειαστεί η δική σας στήριξη. Προσοχή σε παρασκήνια από τα  οποία μπορεί να δημιουργηθούν εμπλοκές, ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο.
Το διάστημα από τις 9 έως τις 19 Νοεμβρίου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε μετακινήσεις και το μεταφορικό σας μέσον προς αποφυγήν ατυχημάτων. Χρειάζεται επίσης προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε, είτε προφορικά, είτε γραπτώς και μέσω διαδικτύου, σε συμβόλαια και υποσχέσεις. Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν οι σχέσεις με αδέρφια, ξαδέρφια, γείτονες αλλά και λοιπούς συγγενείς ή ζητήματα σπουδών και αναγκαστικών μετακινήσεων.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα