Η επικινδυνότητα της διέλευσης του Άρη – Μέρος Γ’ | Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
23/12/2023

Τα επιθετικά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Πράγμα 21.12.2023, εξηγούν την επιρροή του Άρη στον Τοξότη, όπως προσφάτως είχαμε αναφέρει για την επικινδυνότητά του

Να θυμίσουμε ότι μία από τις έννοιες του Τοξότη είναι και η παιδεία. Άρα μπαίνουν στο στόχαστρο οι φοιτητές, κάτω από την τρέλα ενός νέου, μανιακού δολoφόnου, καθώς το γεγονός ενεργοποιήθηκε (σύμφωνα με την αστρολογική εκτίμηση) από το τετράγωνο –που άρχισε να σχηματίζεται τις μέρες αυτές- του Άρη, στη διέλευση από τον Τοξότη, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αφού προηγήθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο, ο οποίος επίσης βρίσκεται επίσης στους Ιχθύς. Σημειωτέον δε, ότι όσο ο Ποσειδώνας και ο Κρόνος είναι στους Ιχθύς, η εγκληματικότητa και η θνησιμότhτα των ανθρώπων θα αυξηθεί. Επίσης, επαληθευόμαστε για την επικινδυνότητα που έχουμε πει και μένουμε να δούμε τις επόμενες εκδοχές, καθώς την επόμενη Τετάρτη έχουμε Πανσέληνο. Αυτή η Πανσέληνος είναι καταιγιστική, ανεξέλεγκτη και θα λέγαμε υπερβολική, διότι έχει υπερθετικό βαθμό και συνέπειες αρνητικές.

Η ιστορία συνεχίζεται και οψόμεθα τις επόμενες εβδομάδες, καθώς μην ξεχνάτε ότι αυτή η επικινδυνότητα του Άρη περνάει διάφορα στάδια και κλείνει στο τέλος Απριλίου 2024 (πόλεmος στη Γάζα, ακραία καιρικά φαινόμενα).

Διαβάστε εδώ: Η επικινδυνότητα του Άρη – Μέρος Α’

Διαβάστε εδώ: Η επικινδυνότητα του Άρη – Μέρος Β’

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα