Η επικινδυνότητα της διέλευσης του Άρη – Μέρος Β’ | Κώστας Λεφάκης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
12/12/2023

Όπως είπαμε και πρόσφατα ο Άρης παραμένει ενεργός κι επικίνδυνος ανά πάσα στιγμή.

Το πέρασμα στον Τοξότη που άρχισε από τις 27/11/2023 κι ολοκληρώνεται στις αρχές Ιανουαρίου του 2024, όντας σε σταθερή δυσαρμονία με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, που βρίσκονται στους Ιχθύς, ενεργοποιεί κινδύνους και γεγονότα ακραία, που αφορούν έννοιες όπως εξουσία, παιδεία, αθλητισμός, δικαιοσύνη, οικονομικά. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η νέα κρίση στα γήπεδο δεν είναι χρονικά τυχαία. Από την άλλη ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, ο πόλεμος στη Γάζα, η επίθεση των σκύλων στη Θεσσαλονίκη, η ομαδική εγκληματικότητα, προϊδεάζουν για ένα πιο έντονο σε τέτοια περιστατικά που θα ζήσουμε 2024. Σημειωτέων επίσης, να μην ξεχνάμε την συνύπαρξη του Ουρανού με τον Δία στον Ταύρο, η οποία πάντα είναι οιωνός εκρηκτικών γεγονότων, σε όποιο ζώδιο κι αν συναντιόνται.

Θα πρέπει να έχουμε, σταθερά επιστρατευμένες τις ασφαλιστικές μας δικλείδες και την προνοητικότητά μας, σε καθημερινή βάση.

Θα σας θυμίσω, επίσης, το 1983 που αυτοί οι δύο είχαν συναντηθεί στο ζώδιο του Τοξότη, ο χουλιγκανισμός στη Μ. Βρετανία είχε φτάσει στο μάξιμουμ και είναι τότε που άρχισε η τότε πρωθυπουργός Θάτσερ να παίρνει τα μεγάλα μέτρα για την πάταξή του. Οι νεότεροι από εσάς σπουδαστές της Αστρολογίας, καλό θα είναι να παρακολουθείτε όλη αυτή την Άρια διαδρομή μέρα με μέρα, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Απριλίου του 2024 κι ανάλογα με αυτά που θα προκύπτουν κάθε φορά, αποτελούν για εσάς σπουδαίο μάθημα. Από την άλλη, προς όλους απευθύνομαι και λέω ότι ανεξαρτήτως ζωδίου, ηλικίας και χρονιάς γέννησης, ο κίνδυνος των αιφνιδιασμών της βίας και των ατυχημάτων θα είναι πανταχού παρών, γι’ αυτό θα πρέπει να έχουμε, σταθερά επιστρατευμένες τις ασφαλιστικές μας δικλείδες και την προνοητικότητά μας, σε καθημερινή βάση.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα