Η Ελλάδα το επόμενο Τρίμηνο | Η ανατροπή προετοιμάζεται και θα δώσει τέλος στα ξέφρενα πάρτι!

ASTROTEAM GUEST
25/06/2024

Οι ενδείξεις για το καυτό και δύσκολο καλοκαίρι, ειδικά από μέσα Ιουλίου και μετά, ήδη πολύ φανερές. Βαρείς πλανήτες σε προκλητικές όψεις και βαρυσήμαντες θέσεις δείχνουν μεγάλη δυσαρέσκεια, με εμάς, τους πολίτες της χώρας σε εγκλωβισμό, αλλά και θεατές για ακόμη μια φορά μοιραίων και ίσως τραγικών γεγονότων, που θα σημαδέψουν την εξέλιξη μας σαν έθνος.

Νέα μας, με δυσάρεστο περιεχόμενο, θα ακουστούν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τέτοιον τρόπο, που θα μας δυσφημίσουν σε ξένα κράτη, πολλές φορές παραποιώντας την πραγματικότητα. Ένας παλιακός τρόπος, που αν δεν απαγκιστρωθεί αυτή η τακτική από αυτόν, την επιθετική και διαστρεβλωμένη διάδοση της πληροφορίας, τακτική των “guru” της ειδησεογραφίας, στον βωμό του κέρδους, θα το κάνει ο master της μετάλλαξης, ο Πλούτωνας, για μας, ριζικά και εκρηκτικά, ξεκινώντας από το επόμενο διάστημα. Αίσθημα δικαίου, βαθιές αποκαλύψεις, τραυματικές εμπειρίες, απωθημένα συναισθήματα και καταπιέσεις χρόνων που υποβόσκουν στο υποσυνείδητο του κόσμου, για αδικίες, ανισότητες και πράξεις υποβιβασμού από τις εξουσίες, όσων αφορά στο βιοτικό, κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο του λαού, θα ξεσπάσουν με πολύ μένος, από συλλογικές αντιδράσεις, με μορφή απεργιών, διαδηλώσεων, συλλαλητηρίων, ακόμη και εξεγέρσεων εάν αντιμετωπιστούν με βάναυσες και βίαιες μεθόδους. Δεν αποκλείεται η επαναστατική ορμή να εκδηλωθεί από οργανωμένες ομάδες και μέσω διαδικτύου με χακαρίσματα και επιθέσεις πολύ πιθανόν και σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή πλατφόρμες πολιτικών, ανώτερων κοινωνικών τάξεων ή οικογενειοκρατιών.

Πολύς αναβρασμός γύρω από δράσεις και συμμαχίες και δη γυναικείες οργανώσεις και κοινοπραξίες!

Καθόλου τυχαίο ο Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή και Αφροδίτη στον 5ο οίκο που μας δείχνει το είδος της πολιτικής που ασκείται, με τις συζητήσεις για την ευημερία των κατοίκων, σε δύσκολο σχηματισμό με Ποσειδώνα και Νότιο Δεσμό, από τους αρχηγούς, με τις ελίτ, να συνηγορούν πως οι διαπραγματεύσεις αγγίζουν την δολοπλοκία, και ειδικά για οικονομικά, τα ψεύδη του πολιτικού συστήματος ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Η ροπή προς την έπαρση, την ασυδοσία και την ξιπασιά των κυβερνώντων και η ψευδαίσθηση που παρουσιάζουν στους πολίτες, δίχως ουδεμίας αίσθησης αυτογνωσίας, και με παντελή απουσία αυτοκριτικής, δημιουργεί αποστροφή της κοινής γνώμης και αργά ή γρήγορα οδηγεί στην διάλυση των κομμάτων όπως τα γνωρίζουμε ως τώρα. Η Σελήνη στον 10ο οίκο μας, σε προκλητικές όψεις, δείχνει την εθνική φήμη, και έναν δημόσιο βίο που καθρεφτίζει χειραγώγηση, δυσχερείς συνθήκες, και μια δυσμενής εικόνα της χώρας, την αντιπαράθεση χαμηλόμισθων ομάδων και συμφερόντων για όλα τα καίρια ζητήματα, την ανέχεια, τη φτωχοποίηση, το συνταξιοδοτικό, το φαρμακευτικό, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τον εθνικό πλούτο, με ταραχές και τάσεις ανταρσίας. Πολύς αναβρασμός γύρω από δράσεις και συμμαχίες και δη γυναικείες οργανώσεις και κοινοπραξίες που θα αναπηδήσουν σε αλληλεπίδραση και με άλλες χώρες, για προσπάθεια να συμμαζευτούν και νοικοκυρευτούν οι βασικές αξίες, όπως και για συμπαράσταση για τις αδικοχαμένες ζωές, και τα εγκλήματα κατά των γυναικών.

Φιλονικίες για τη μοιρασιά της πίτας, επιθέσεις κάτω από το τραπέζι, καμουφλαρισμένες σε δήθεν ρεσιτάλ από τα ανώτατα έδρανα.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη χέρι χέρι μας υποψιάζουν για συναλλαγές και εμπορικές δοσοληψίες σε φόντο παραπλάνησης, λαθραίες, οικογενειακές επιχειρήσεις που καλά κρατούν, σε όψη με το Μεσουράνημα, αλλά και ο Άρης στον 2ο οίκο, δείχνει φιλονικίες για τη μοιρασιά της πίτας, επιθέσεις κάτω από το τραπέζι, καμουφλαρισμένες σε δήθεν ρεσιτάλ από τα ανώτατα έδρανα. Επίσης δείχνει ταραχές με πρωταρχική αιτία τα οικονομικά, την ακρίβεια, αλλά και τραυματισμούς μεταφορικούς ή πραγματικούς, από τον αντίκτυπο στην κοινωνία και τη λαβωμένη φυσική ομορφιά της χώρας χάρη στην τεχνολογία που ολοένα καλπάζει. Ο Δίας στον 3ο οίκο σε αντίθεση με το Μεσουράνημα προϊδεάζει για την διόγκωση μετάδοσης ειδήσεων για τη χώρα μας. Πάνω στην ακμή 4ου οίκου φανερώνει τη δυσαρέσκεια του κόσμου για την κυβέρνηση της και το πρόσωπο που παρουσιάζει, επίσης πως η λύση μπορεί να έρθει από χώρους εκπαίδευσης με πρωτοστάτες τους φοιτητές, πιθανά ξεσπάσματα και διαδηλώσεις, και τη μεγάλη δημοσιότητα που θα πάρει το θέμα, καθώς θα προκαλέσουν νομικές ή δικαστικές εμπλοκές. Καταπέλτης ο Κρόνος στον 1ο οίκο, για τη σχέση κυβέρνησης πολιτών, ακόμα και δημοσίων υπαλλήλων, η οποία έχει διαρραγεί, ενάντια στους περιορισμούς, την ανέχεια, τη λιτότητα που είναι διάχυτη παντού, με πολίτες σε πλήρη διάλυση, λυπημένους, μπλοκαρισμένους και συρρικνωμένη την ελπίδα.

Παρασκηνιακές δράσεις, εγκληματικότητα, ωμή βία, αναταραχές, υπόγειες επιθέσεις, εμμονές και πάθη γύρω από τις γυναίκες…

Η κυβέρνηση πασχίζει να δείξει πως ο νόμος και η τάξη είναι σε πρώτο πλάνο, όμως με τον Ουρανό σε δύσκολη γωνία με Ωροσκόπο και ακριβώς πάνω στον γενέθλιο, η οργισμένη φωνή του λαού, προμηνύει άκρως επαναστατικό διάστημα, με απροσδόκητα περιστατικά στους δρόμους στις συγκοινωνίες, μάχη για αλλαγή, ίσως και ξαφνική καθίδρυση ανατρεπτικών αριστερών λαϊκών κινημάτων. Ο Ποσειδώνας επίσης στον 1ο οίκο παραπέμπει σε μια κοινωνία υπό σύγχυση, ευαίσθητη, φιλάσθενη, υποτονική, μουδιασμένη, χάος, αβεβαιότητα και ανασφάλεια επικρατεί, έως ότου μια σπίθα στο υποσυνείδητο, μας ενώσει και πυροδοτήσει συλλογικές αντιδράσεις. Η πλανεμένη κοινή γνώμη από την απάνθρωπη συνεργασία πλουτοκρατίας με τις ομάδες καταστολής του πληθυσμού θα μεταμορφωθεί σε θηρίο ανήμερο και θα παλέψει για το δίκαιο με όποιο κόστος. Παρασκηνιακές δράσεις, εγκληματικότητα, ωμή βία, αναταραχές, υπόγειες επιθέσεις, εμμονές και πάθη γύρω από τις γυναίκες, κρυφές συμφωνίες για θαλάσσια οικόπεδα, μυστικές ατζέντες, αναμόρφωση χρηματοπιστωτικών αξιών, τραπεζών, ακόμα και απόσυρση νομισμάτων και αντικατάσταση με καινούργια, με τον Πλούτωνα στον 12ο οίκο. Κάτι νέο σε χώρους ψυχαγωγίας, τεχνών, μόδας, σε σχέση με παιδαγωγικά επαγγέλματα ή παιδιά, με αναδιαρθρώσεις στη νομοθεσία. Πιθανότητα παράλληλα ακύρωσης κάποιου θεάματος ή φεστιβάλ, ή απώλεια βραβείου. Ενδεχόμενο ατυχήματος σε χώρο με μαζική προσέλευση, είτε διασκέδασης, είτε εργασίας, με νεολαία ή παιδιά, ίσως σε παραθαλάσσιο μέρος ή με νερό, είτε σε μέσο μεταφοράς, καθώς και πυρκαγιές, θα μας προκαλέσουν αναστάτωση και ομαδικό σοκ, ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος κατά την ολοκλήρωση Πανσελήνων Ιουλίου και Αυγούστου, με γεγονότα προάγγελοι του ταραχώδους φθινοπώρου που ακολουθεί.

Η ανατροπή προετοιμάζεται και θα δώσει τέλος στα ξέφρενα πάρτι!

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα