Ζυγός | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
30/11/2023

Χρονιά αισιοδοξίας και δημιουργίας

Ζυγοί μου, το ρολόι των δεσμών που δεν είναι αυτό που καταμετρά τις ώρες, αλλά που κατανέμει το επόμενο πεδίο συνειδητότητας και εμπειριών βρίσκεται στον 1ο και 7ο οίκο σας. Τι σημαίνει αυτό: Ο πρώτος οίκος είναι ενεργητικός και εγωκεντρικός και μέσω αυτού προβάλλεται η προσωπικότητα σας και ο αντίκτυπός της στο περιβάλλον μας. Σαν αναγκαία Συμπαντική Συνθήκη σας αναγκάζουν σε αλλαγή πλεύσης. Σας καλεί μια Ανώτερη Δύναμη να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να δείτε με διαφορετική σκοπιά τα θέματα των σχέσεων που είναι το Α και το Ω για τους Ζυγούς!!! Είστε πρωταγωνιστές στη νέα χρονιά! Πρέπει να θέσετε τα δικά σας όρια μέσα στις σχέσεις αφού δεν είναι καιρός για οπισθοχώρηση. Θα δανειστείτε χαρακτηριστικά του άξονά σας και θα γίνεται “Κριοί”, δηλαδή θα βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, χρησιμοποιώντας όμως τα θετικά σας χαρακτηριστικά, την αρμονία, την αισθητική, τους καλούς σας τρόπους, την κοινωνικότητα, τη διπλωματία και το αίσθημα του δικαίου· άλλωστε το μότο σας είναι “εγώ ισορροπώ”.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού

  • Η 1η έκλειψη του έτους είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 25/3/2024 στην 5η μοίρα, αφορά ιδιαίτερα τους γεννημένους από 25/9 έως 1/10 – Τοξικές σχέσεις, που σας προβληματίζουν και σας δημιουργούν συναισθήματα ανασφάλειας, επιζητούν την άμεση επίλυση τους, κλείνετε κύκλους στη ζωή σας και πιθανότατα αυτό να γίνει μέσω αντιπαραθέσεων και διαφωνιών. Πρέπει να δείξετε προσοχή στην υγεία σας, καθώς και των γονιών σας, αλλά και των κατοικίδιων σας.
  • Η 2η έκλειψη είναι Ολική Ηλιακή και πραγματοποιείται στις 8/4/2024,επηρεάζει τους γεννημένους από 5/10 έως 11/10 – Φθαρμένες και σαθρές σχέσεις και συνεργασίες θα αντικατασταθούν από καινούριες, που έρχονται στο προσκήνιο να λειτουργήσουν θεραπευτικά μέσω των άλλων. Ο κυβερνήτης σας συνηγορεί με τον Πλούτωνα και σας υποστηρίζει στις νέες προτάσεις σχέσεων και συνεργασιών βελτιώνοντας τα οικονομικά σας. Προσοχή σε ύπουλες ενέργειες στον εργασιακό σας χώρο.
  • Η 3η έκλειψη είναι Σεληνιακή και πραγματοποιείται στον άξονα Ιχθύων–Παρθένου στις 18/09/2024 στον 6ο και 12ο οίκο σας – Τονίζει θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας, πιθανούς διαπληκτισμούς στον άξονα καριέρας – οικογένειας που προκαλούν συναισθηματικές και ψυχολογικές εντάσεις.
  • Η 4η έκλειψη είναι Ηλιακή και πραγματοποιείται στις 2/10/2024,επηρεάζει τους γεννημένους από 30/9 έως 7/10 – Η έκλειψη αυτή θα είναι ένα πραγματικό crash test όσον άφορα τον ίδιο σας τον εαυτό σε σχέση με τους άλλους! Ανασύρονται θέματα σχέσεων και συνεργασιών που καταπίεζαν την προσωπικότητα σας, που δεν επέτρεπαν την ελευθερία της έκφρασης. Δεν υπάρχουν περιθώρια επιστροφής σε παλιά μοτίβα, που είχαν πάψει από καιρό να λειτουργούν και θα γίνει επαναδιαπραγμάτευση σχέσεων με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς και το άμεσο περιβάλλον σας.

Αλλάζετε “πίστα”, τίποτε δε θα είναι το ίδιο μετά από αυτή την έκλειψη…

Ζυγοί των τελευταίων ημερών έχουν ήδη δεχθεί τα τετράγωνα του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με μοιραία γεγονότα στον οικογενειακό χώρο, αλλαγή τόπου κατοικίας, γεγονότα που κλόνισαν τον ψυχικό σας κόσμο. Ο Πλούτωνας σας παρακινεί να “σκάψετε” βαθιά μέσα σας, να κάνετε οριστικά ξεκαθαρίσματα, σας καλεί να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές για να αναγεννηθείτε σαν το φοίνικα από τις στάχτες σας. Η είσοδός του στον Υδροχόο θα σας δώσει απίστευτη δύναμη να ξαναστήσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα σε υγιή πλέον βάση, έχοντας πάρει το μάθημά σας με επίπονο τρόπο. Μια νέα εποχή ζωής αρχικά για τους Ζυγούς των πρώτων ημερών (γεννημένοι 23-26/9). Μια εσωτερική ανάγκη να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων για να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας με την ευεργετική όψη που θα κάνει ο Πλούτωνας με τον Ήλιο σας χαρίζοντας σας ένα πέπλο προστασίας και δύναμης. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα δουν τις σχέσεις τους να αναγεννιούνται, αναζωπυρώνοντας ξανά το πάθος και τη σεξουαλικότητα σας χωρίς συμβιβασμούς. Προσοχή όμως σε ζήλια, κτητικότητα και χειριστικές συμπεριφορές. Για τους αδέσμευτους, πιθανόν να εισέλθουν στη ζωή σας άτομα με βαθιά συναισθήματα που να φέρουν σχέσεις ουσιαστικές αλλά και εμμονικές. Επίσης, μια πιθανή εγκυμοσύνη ευνοείται για όσους το επιθυμούν.

Ο Ουρανός εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στα οικονομικά, όπως ξαφνικά κέρδη από επενδύσεις ή κληρονομιές, στον αντίποδα όμως είναι πιθανά και τα ξαφνικά έξοδα. Ο Κρόνος τιθασεύει τον Ποσειδώνα από το χαοτικό περιβάλλον των Ιχθύων. Νιώθετε βαριά και κουραστική την καθημερινότητα, βάζοντας όρια και περιορισμούς. Επίσης, φέρνει περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να μην αναγνωριστούν άμεσα και να δημιουργήσουν απογοήτευση, όμως πρέπει να δείξετε την υπομονή και την επίμονη του Κρόνου–χρόνου για να φτάσετε στην καταξίωση. Προσοχή σε θέματα υγείας όπως τα μυοσκελετικά, τα δόντια, το δέρμα και τα πόδια, οπότε καλό θα ήταν να βάλετε λίγη άθληση στη ζωή σας.

Είναι βοηθητικός για οικονομικούς διακανονισμούς με εφορία και τράπεζες, πριν όμως γίνει η Σύνοδος Δία – Ουρανού (4/2024).

Ο Δίας από τον Ταύρο μέχρι τις 25/5/2024 θα βρίσκεται σε έναν οίκο ψυχολογικό που σχετίζεται με τις βαθύτερες επιθυμίες σας και τα οικονομικά τρίτων. Σας δίνεται μια καλή ευκαιρία αυτό το διάστημα να χρησιμοποιήσετε το ένστικτό σας ως όπλο για ξεκαθαρίσματα σχέσεων και την καταπολέμηση των φόβων σας. Είναι βοηθητικός για οικονομικούς διακανονισμούς με εφορία και τράπεζες, πριν όμως γίνει η Σύνοδος Δία – Ουρανού (4/2024). Επιπροσθέτως, για όσους είναι δεσμευμένοι, τα οικονομικά του συντρόφου μπορεί να αυξηθούν ή η σχέση με το σύντροφο να βελτιωθεί, ενώ για τους αδέσμευτους Ζυγούς οι γνωριμίες δε στέκονται στην επιφάνεια και η λίμπιντο εκτοξεύεται στα ύψη…. Από 26/5/2024 ο Δίας θα εισέλθει στους Διδύμους και θα κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο στον αέρα με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι από τέλη Μάιου έως και αρχές Ιουνίου οι γεννημένοι τις 2-3 πρώτες μέρες του Ζυγού θα βιώσουν μια φανταστική περίοδο πολύ προωθητική, είναι αυτοί που θα λάβουν μεγάλο μερίδιο τύχης!!! Ο Δίας στις 8/10 θα κάνει στάση στην 21η μοίρα των Δίδυμων για να γυρίσει ανάδρομος, αφού έχει κάνει ένα παρατεταμένο εξάγωνο από τα τέλη Σεπτεμβρίου με τον Χείρωνα από τον Κριό χαρίζοντας το “μαγικό άγγιγμα” για δημιουργικές ικανότητες, μεγάλη πνευματική εύνοια και φήμη.

Οι πραγματικά ευνοημένοι του 2024 θα είναι οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί από την 13η έως την 21η μοίρα αφού ο Δίας θα τους επισκεφθεί δυο φορές αυτή τη χρονιά!

Το ποδαρικό της νέας χρονιάς γίνεται με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη σύνοδο με Άρη που σηματοδοτεί προβλήματα επικοινωνίας με αδέλφια, ξαδέλφια και γείτονες, ισχυρογνωμοσύνη και νευρικότητα ή δικαστικές υποθέσεις. Προσοχή σε οδικά ατυχήματα. Η Αφροδίτη, που επίσης θα βρεθεί στο ίδιο σημείο, θα συμβάλει θετικά στο να συμβιβάσει καταστάσεις μέσα από συζητήσεις να εκτονωθεί η ένταση. Ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου τα θέματα του σπιτιού θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Στα μέσα του Φεβρουαρίου σαν δώρο του Αγίου Βαλεντίνου η τριπλή σύνοδος της Αφροδίτης – Άρη– Πλούτωνα στον Υδροχόο σας χαρίζει το ξεκίνημα νέου κύκλου στα συναισθηματικά, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με προοπτικές…

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 26/5 δύναται να φέρει ένα ταξίδι, που ήταν όνειρο ζωής στο εξωτερικό, σπουδές που επιθυμείτε, ένα μεταπτυχιακό ή μια ξένη γλώσσα.

12/3 έως 5/4 Η Αφροδίτη θα διευκολύνει και θα ομορφαίνει την καθημερινότητα και το χώρο της εργασίας σας, ενώ ακολουθεί στις 23/3 ο Άρης κάνοντας σας περισσότερο αγχώδεις αλλά και εργατικούς από ποτέ! Η πειθαρχία στην καθημερινότητα και το καθήκον στις υποχρεώσεις φέρνουν αποτελεσματικότητα ακόμη και στο θολό περιβάλλον των Ιχθύων. 5/4 έως 29/4 Η Αφροδίτη θα κάνει ενάρξεις σε σχετίσεις – συνεργασίες διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει και γίνονται ξαφνικά γυρίσματα της τύχης σε θέματα εφορίας, δάνεια, κληρονομικά και στα χρήματα του συζύγου ή συνεργάτη. Μέχρι τις 23/5 αναβιώνει τον αισθησιασμό στις προσωπικές σας σχέσεις και ανεβάζει τη λίμπιντο στα ύψη!!! 1/5 έως τις 8/6 ο Άρης δυσκολεύει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αρνείστε να συμβιβαστείτε, να κάνετε υποχωρήσεις και γίνεστε επιθετικοί και κυριαρχικοί. 16/5 ο Ερμής δίνει ευκαιρία για διαπραγμάτευση με εμμονή και πείσμα σε οικονομικά θέματα και οφειλές προς τρίτους (έως τις 3/6). 24/5 έως τις 17/6 η Αφροδίτη θα σας ευνοήσει σε θέματα του εξωτερικού, ίσως και κάποιον έρωτα από το εξωτερικό ή και από άλλη κουλτούρα. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στις 26/5 δύναται να φέρει ένα ταξίδι, που ήταν όνειρο ζωής στο εξωτερικό, σπουδές που επιθυμείτε, ένα μεταπτυχιακό ή μια ξένη γλώσσα. Τα υπέροχα τρίγωνα του Δία και του Πλούτωνα με τον Ήλιο σας μπορούν να δώσουν την ευκαιρία να μετατρέψετε κάποιο χόμπι σας σε εργασία μέσω διαδικτύου ή ακόμη και με απήχηση στο εξωτερικό.

Όνειρα και επιθυμίες σας, ό,τι έχει σχέση με έρωτα, παιδιά και τη δημιουργικότητα μπορούν να πάρουν “σάρκα και οστά”.

9/6 έως τις 20/7 Ο Άρης φέρνει οικονομικές “διαρροές” προς τρίτους, εφορίες, τράπεζες, εντάσεις σε οικονομικά θέματα συζύγου ή συνεταιρισμών. Έντονη σεξουαλικότητα και παθιασμένες σεξουαλικές σχέσεις, άλλα και απίστευτη εσωτερική δύναμη. 17/6 Η Αφροδίτη (έως τις 12/7) και ο Ερμής (έως την 1/7) εισέρχονται στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας και πριμοδοτούν τον άξονα καριέρας και οικογένεια. 2/7 Ο Ερμής δίνει έμφαση σε νέους στόχους και επικοινωνία με νέες παρέες – ομάδες και ισχυρούς φίλους, ενώ στις 4/8 με τη στάση του στην Παρθένο και την αναδρομή του στο Λέοντα θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και τη συμμετοχή σας σε φιλικές και συλλογικές σχέσεις. 5/8 έως 28/8 Προσοχή σε παράνομες δραστηριότητες, κρυφά οικονομικά, μη ανακοινώσιμες σχέσεις και συνεργασίες. 29/8 έως 22/9 Η Αφροδίτη σας χαρίζει λάμψη, ομορφιά, κοινωνικότητα αλλά και οικονομική εύνοια. 5/9 – 3/11 Ο Άρης φέρνει διεκδικήσεις στα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής προβολής καθώς και σε θέματα σχέσεων, οικονομικών και αξιών.

Είναι η κατάλληλη περίοδος να επαναξιολογήσετε τη δράση σας και τους νέους στόχους για να τους πραγματοποιήσετε την επόμενη χρονιά.

9/9 έως 25/9 Η παραμονή του Ερμή στο 12ο οίκο θα φέρει πολλές διακυμάνσεις. Η σκέψη εσωτερικεύεται, κάνετε αυτοκριτική αλλά και κριτική στους άλλους, που όμως δεν την εκφράζετε. Είναι μια καλή περίοδος για προσευχή και διαλογισμό, που βοηθάει αρκετά στην εκτόνωση της διανοητικής υπερκόπωσης. 23/9 έως 17/10 Θα έχετε ενίσχυση οικονομικών, καλή επικοινωνία και προβολή του εαυτού σας. 13/10 Γίνεστε καχύποπτοι και εστιάζετε σε θέματα οικονομικών. 18/10 Η Αφροδίτη ως τις 17/11 ευνοεί τις μετακινήσεις, την επικοινωνία και “γλυκαίνει” τις επαφές με τα αδέλφια και τους κοντινούς συγγενείς. Μεγάλη προσοχή στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου, καθώς και στο τέλος της χρονιάς θα έχετε αντιπαραθέσεις και χτυπήματα κάτω από τη μέση στον άξονα καριέρας οικογενείας. 2/11 Ο Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και φέρνει ευχάριστες μετακινήσεις είτε μακρινές είτε κοντινές, μια ανάλαφρη επικοινωνία και δίνει θετικό πρόσημο σε θέματα έναρξης σπουδών. 4/11 Ο Άρης δημιουργεί εντάσεις και αντιπαραθέσεις σε συλλογικούς χώρους και φιλίες, θα θελήσετε να επιβληθείτε δείχνοντας τη δύναμή σας και στις 6/12 αναδρομεί κλείνοντας την αυλαία του έτους. Είναι η κατάλληλη περίοδος να επαναξιολογήσετε τη δράση σας και τους νέους στόχους για να τους πραγματοποιήσετε την επόμενη χρονιά. 11/11 έως 6/12 Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη ομορφαίνει το σπίτι σας αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις και κλείνει την αυλαία με έντονες ερωτικές στιγμές, οικονομικά ρίσκα αλλά και με διαπραγματεύσεις.

Κλείνοντας, το 2024 πρόκειται να είναι μια μεταβατική χρονιά, καθώς θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ανθρώπους και καταστάσεις ανακαλύπτοντας τα αποθέματα δύναμης που διαθέτετε. Καλείστε να πατήσετε γερά στα ποδιά σας και να δείξετε πίστη στον εαυτό σας, στις ικανότητές σας και να πάτε ένα βήμα μπροστά με τις σωστές επιλογές σε νέους στόχους και ανθρώπους για τη ζωή σας. Η πίστη στις δυνάμεις σας σας βοηθά να χαρείτε τη ζωή και να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο αφήνοντας πίσω τον παλιό σας ανασφαλή εαυτό. Το δυνατό σας χαρτί είναι το αίσθημα δίκαιου, που έτσι και αλλιώς διαθέτετε εκ φύσεως, ώστε να κρατήσετε δίπλα σας αυτούς που πραγματικά σας αξίζουν αλλά και να ανοίξετε το δρόμο για νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

Καλή και ευλογημένη χρονιά!!!

 

Από τη Σίσσυ Τσιάρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα