ΥΔΡΟΧΟΟΣ 2021

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ
15/12/2020

Έφτασε η ώρα να βγείτε μπροστά, να κάνετε καινούρια ξεκινήματα και να διεκδικήσετε τους προσωπικούς σας στόχους! Όχι μόνο θα δοθούν ευκαιρίες και ανοίγματα απλόχερα από το σύμπαν, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να δομήσετε και να σταθεροποιήσετε ό,τι ξεκινήσετε μέσα στη χρονιά. Σπάτε δεσμά και προσκολλήσεις ετών, κλείνετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν.

Επαγγελματικά-Οικονομικά

Τις μεγαλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες φέρνουν φέτος Δίας και Κρόνος στο ζώδιό σας που με σκληρή και αδιαμαρτύρητη δουλειά μπορείτε να τις απογειώσετε για τα επόμενα πολλά χρονιά. Για κάποιους από εσάς, αυτό σημαίνει και ολοκληρωτική αλλαγή πλεύσης στα επαγγελματικά, με την επιλογή π.χ. μιας εντελώς διαφορετικής επαγγελματικής κατεύθυνσης, με μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων ή ανακατατάξεων μέσα στο υπάρχον περιβάλλον της δουλειάς σας. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, αυτή η αλλαγή μπορεί να είναι πολύ ξαφνική και να προκαλέσει δυνατή αναστάτωση κυρίως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κοινή συνισταμένη για όλους σας θα είναι η σφοδρή επιθυμία να αποτινάξετε ό,τι νιώθετε ότι σάς καταπιέζει επαγγελματικά όλα τα προηγούμενα χρόνια (αλλά και στο σπίτι και την οικογένεια) και να βγάλετε προς τα έξω το αυθεντικό σας δυναμικό.

Τα οικονομικά θα εξακολουθήσουν να πάσχουν από την παρατεταμένη “μαύρη τρύπα” που σάς ταλανίζει αρκετά χρόνια τώρα, καθώς θα εξακολουθήσουν να προκύπτουν έκτακτα έξοδα από το πουθενά, κάνοντας το πορτοφόλι σας να μοιάζει με ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Το διάστημα ωστόσο Μαϊου-Ιουλίου είναι αρκετά πιο ευνοϊκό, καθώς θα υπάρξουν πηγές εισοδήματος που θα ανακουφίσουν αισθητά την ταλαιπωρημένη σας τσέπη.

Προσωπική ζωή

Ο Δίας και ο Κρόνος στο ζώδιο σας με την ταυτόχρονη παρουσία του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, προμηνύουν μια χρονιά που μόνο βαρετή δε μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς και στην προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχουν μεγάλη πιθανότητα να μπουν τώρα σε μια συνθήκη δέσμευσης, ενώ όσοι είστε σε μία κατάσταση συντροφική μπορεί τώρα ν’ αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε στο όποιο επόμενο βήμα, π.χ. αυτό της συγκατοίκησης. Η ταυτόχρονη πορεία των δύο “δασκάλων” Δία- Κρόνου για όλη τη χρονιά δίπλα σας, όχι μόνο μεταμορφώνει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας αλλά και το πως οι άλλοι “στέκονται” απέναντί σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση αλλάζει άρδην, ενώ δε θα λείψουν και οι περιπτώσεις Υδροχόων που θα προχωρήσουν σε ριζική αναδιοργάνωση στο χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Κάποιοι μετακομίζετε, αλλάζετε τόπο κατοικίας ή ακόμη και χώρα, άλλοι αναλαμβάνετε νέες ευθύνες για λογαριασμό μελών της οικογένειας ενώ άλλοι απελευθερώνεστε από αυτές.

Υγεία

Οι αλλαγές στη εξωτερική σας εμφάνιση που πολλοί από εσάς θα θελήσετε να κάνετε απενοχοποιημένα σε συνδυασμό με την καλή ψυχολογία που θα επιφέρει η αποδέσμευση από φορτία του παρελθόντος, θα επιφέρουν και το αποτύπωμά τους στην υγεία, που γενικά δε παρουσιάζει ιδιαίτερα θέματα.

Ανάδρομοι Πλανήτες

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Η ανάδρομη πορεία της στο τέλος της χρονιάς, που θα συνεχιστεί και τον πρώτο μήνα του 2022, πραγματοποιείται ακριβώς “πίσω” σας. Αρκετό παρασκήνιο ενδέχεται να εκτυλίσσεται πίσω από την πλάτη σας, που μπορεί να έχει να κάνει με οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα, ενώ η Αφροδίτη κλείνει σχετικά ήπια έναν ολόκληρο κύκλο σε αυτά τα θέματα.

ΕΡΜΗΣ: 30/1-21/2 ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις των αποφάσεων που πήρατε το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με τους στόχους και τις ενάρξεις που έχετε κατά νου. Επομένως, καλό θα ήταν να μη γίνουν αυτή την περίοδο σημαντικά ξεκινήματα. Σκεφτόμαστε, αναλύουμε, στοχοπροσηλωνόμαστε, αλλά δε προχωράμε σε δράση!

29/5-22/6 ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους σε συνδυασμό με τις φετινές εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη αφορά άμεσα και ευθύβολα το κομμάτι της ερωτικής σας ζωής αλλά και των παιδιών. Φαίνεται πως κάτι ολοκληρώνεται μέσα στον τομέα αυτό ή καλείστε να το δείτε από μια διαφορετική σκοπιά. Επαναξιολογείτε τι σημαίνει για εσάς χαρά, δημιουργία, διασκέδαση, έρωτας.

27/9-18/10 ΣΤΟ ΖΥΓΟ: Θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων, ταξιδιών αλλά και επαφών με το εξωτερικό και με συγγενείς εξ αγχιστείας θα σάς απασχολήσουν αυτό το 20ημερο, προκειμένου να επιλύσετε σχετικές εκκρεμότητες. Επιστροφές ή επικοινωνία με ανθρώπους του εξωτερικού, αναμοχλεύονται επίσης παλιές νομικές ή εκπαιδευτικές υποθέσεις. Επαναπροσδιορισμός στόχων.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα