Τα ζώδια με σειρά εύνοιας για το 2023: Κριός – Παρθένος

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
27/12/2022

+++++ Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, *Ιχθύες
++++ Κριοί, Λιοντάρια, Ζυγοί, *Υδροχόοι
++ Δίδυμοι, Τοξότες

Κριός +++++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στον Κριό)

Αγαπημένοι Κριοί καλή χρονιά!

Το 2023 ξεκινά ευοίωνα για εσάς Κριοί μου καθώς θα έχετε αρωγό μέχρι τις 16 Μαΐου, το Δία στο δικό σας ζώδιο! Το πρώτο πεντάμηνο του νέου έτους σας ανήκει κι εσείς θα αισθάνεστε απίστευτα τυχεροί και ευλογημένοι τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Αυξημένα οικονομικά, αυξημένη διαίσθηση, αλλά και αυξημένη ενέργεια έτσι ώστε να μπορείτε να προλάβετε το απίστευτα έντονο καθημερινό σας πρόγραμμα. Η επαγγελματική, οικονομική και προσωπική άνοδος θα ανεβάσει τη δημοτικότητα σας στα ύψη και μέχρι και την άνοιξη θα έχουν επιτευχθεί μοναδικοί στόχοι ζωής.
Ο Άρης δικός σας κυβερνήτης το καλοκαίρι θα βρίσκεται στο Λέοντα όπου και θα πραγματοποιήσει σύνοδο με την Αφροδίτη, δημιουργώντας απίστευτο ερωτικό κλίμα, αλλά και απίστευτες οικονομικές ευκαιρίες.

Ο Ιανουάριος θα ξεκινήσει με τον κυβερνήτη σας τον Άρη ανάδρομο ακόμη στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων να σας ωθεί στο κλείσιμο εκκρεμοτήτων των προηγούμενων ετών. Ο Ερμής επίσης ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερω θα επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας μέχρι το τέλος σχεδόν του μήνα και θα δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την περαιτέρω επαγγελματική σας αναγνώριση. Τα πάντα γύρω σας θα κινούνται με υπερβολικούς ρυθμούς και εσείς θα αισθάνεστε μοναδικά δυνατοί και έτοιμοι να ‘’βουτήξετε’’ και να τα καταφέρετε.

Στις 21 του Μάρτη τα γενέθλια σας ξεκινούν και είναι ο μήνας με τις μεγαλύτερες πλανητικές αλλαγές μέσα στο 2023. Στις 7 Μαρτίου, ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύες και θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε το παρασκήνιο που δημιουργούν οι άλλοι στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Ο Κρόνος από τη θέση του αυτή θα θωρακίσει τα όνειρα σας και θα τα γειώσει φέρνοντας όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα
Στις 23 Μαρτίου ο Πλούτωνας μετά τη μακρά του παραμονή στον Αιγόκερω θα αλλάξει θέση και θα περάσει στον Υδροχόο. Η ανακούφιση για τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου θα είναι γεγονός από τη στιγμή που θα είναι απαλλαγμένοι πια από τα σκληρά τετράγωνα που τους δημιουργούσε. Αλλά και οι υπόλοιποι Κριοί, πρώτου και δεύτερου δεκαημέρου θα αισθανθούν την ενέργεια που τους περιβάλλει να αλλάζει και να ευνοούνται στον τομέα της κοινωνικής τους εικόνας και στη μεγαλύτερη ανάδειξή της μέσα από ομάδες με σημαντικό κύρος.

Ο Πλούτωνας με το πέρασμά του στον Υδροχόο θα σας κινητοποιήσει επίσης, στον τομέα των φιλικών σας συναναστροφών έτσι ώστε να επιλέξετε τι πρέπει να παραμείνει στη ζωή σας και τι όχι. Ενδέχεται να σας φέρει αντιμέτωπους με ανθρώπους που θεωρούσατε δικούς σας, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν. Ο Πλούτωνας είναι μοναδικός και αλάνθαστος στις … εκκαθαρίσεις.
Η προσωπική προστασία του Δία για εσάς θα ‘’τελειώσει’’ το Μάιο αφού πρώτα θα σας έχει αποκαταστήσει, θα σας έχει φέρει συντρόφους και απογόνους για όσους φυσικά το επιθυμούσατε και η εύνοια του θα συνεχιστεί πλέον στα οικονομικά σας. Ο πλανήτης ‘’άγιος –Βασίλης’’ με το πέρασμα του στον Ταύρο, θα ενεργοποιήσει το δεύτερο Ηλιακό σας σπίτι και θα τόσο αυξήσει τα έσοδά σας, όσο και την αυτοπεποίθηση σας.

Το καλοκαίρι σας Κριοί μου προβλέπεται εξαιρετικά ερωτικό, καθώς ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης θα βρίσκεται στο Λέοντα, στο τόσο φιλικό για εσάς δεύτερο ζώδιο της Φωτιάς. Το ερωτικό θερμόμετρο θα ανέβει περισσότερο μάλιστα από τη στιγμή που θα συναντήσει εκεί την Αφροδίτη και θα πραγματοποιήσει μαζί της μια φλογερή σύνοδο. Το κλίμα που θα διαμορφωθεί εκτός από απίστευτα ερωτικό θα αποδειχθεί και απίστευτα τυχερό με το άνοιγμα οικονομικών ευκαιριών κυρίως για τους Κριούς του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου.
Η Αφροδίτη μαζί με τον Άρη μέσα από το πέμπτο Ηλιακό σας οίκο, τον οίκο της χαράς και του έρωτα, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή την προηγούμενη διετία. Από 23 Ιουλίου – 4 Σεπτεμβρίου θα έχετε και ευκαιρίες για επανασυνδέσεις, αλλά και σοβαρές σκέψεις για απόκτηση απογόνων από τη στιγμή που θα αισθάνεστε πλήρεις με το ερωτικό σας ταίρι.

SOS για τους Κριούς των τριών τελευταίων ημερών 18, 19 και 20 Απριλίου, η Ολική Ηλιακή Έκλειψη της 20ης Απριλίου 2023. Ενδέχεται να φέρει οικογενειακές και επαγγελματικές αλλαγές.
SOS για τους Κριούς που έχουν γεννηθεί 13, 14 και 15 Απριλίου η Ηλιακή Έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου 2023 με τον Άρη στην πρώτη μοίρα του Υδροχόου ξυπνά την πρώτη Έκλειψη του χρόνου, αυτή της 20ης Απριλίου.

Ταύρος ++++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στον Ταύρο)

Αγαπημένοι Ταύροι καλή χρονιά!

Ταύροι μου το 2022 σας δυσκόλεψε αρκετά καθώς είχατε να παλέψετε με δύο μεγαθήρια του Σύμπαντος. Είχατε να παλέψετε με τα τετράγωνα του Ουρανού και του Κρόνου. Ο Ουρανός στο δικό σας ζώδιο και ο Κρόνος στη δύσκολη για εσάς θέση του στον Υδροχόο βάλθηκαν να ανατρέψουν κάθε σταθερότητα στη ζωή σας.
Το 2023 όμως θα έρθει για να σας ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο και αυτό θα γίνει από τις 16 Μαΐου και μετά. Ημερομηνία ορόσημο, καθώς ο Δίας ο χορηγός του Σύμπαντος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα προσπαθήσει να ‘’μπαλώσει’’ όλες τις ζημιές που σας έγιναν το προηγούμενο διάστηκα. Θα αποδειχθείτε από τα πολύ τυχερά ζώδια του νέου έτους, καθώς ο Δίας θα σας προσφέρει τα άφθονα δώρα του μέχρι το τέλος του χρόνου. Ήδη το πλανητικό κλίμα θα έχει ελαφρύνει για εσάς από τις αρχές του Μάρτη του 2023 με το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθύες και η ανακούφιση που θα σας προσφέρει η νέα του θέση θα είναι απέραντη καθώς θα αισθανθείτε και πάλι αισιόδοξοι και ανάλαφροι. Μία νέα ωφέλιμη δωδεκαετία ξεκινά για εσάς, ένας κύκλος ανάπτυξης και ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών.

Ο Μάρτιος και Απρίλιος θα είναι μήνες απίστευτης συναισθηματικής και οικονομικής αξίας από τη στιγμή που η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης θα βρίσκεται στον Ταύρο σε απόλυτη κυριαρχία. Κέρδη οικονομικά και ερωτικά, επενδύσεις και επαγγελματικές συμφωνίες θα είναι στο πρόγραμμα της άνοιξης για εσάς γιατί επιτέλους σας αξίζει να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Οι τυχερότεροι Ταύροι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο με την Αφροδίτη τον πλανήτη του έρωτα να συναντά τον Ουρανό, τον πλανήτη του αναπάντεχου. Κεραυνοβόλοι έρωτες λοιπόν και κεραυνοβόλα… τύχη.

Το ίδιο σχεδόν διάστημα από 21 Απριλίου -14 Μαΐου, ο Ερμής ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο θα εντάξει στην καθημερινότητα σας το… παρελθόν σας και τις ευκαιρίες που αφήσατε ανεκμετάλλευτες τότε. Καλό θα ήταν μέχρι να τελειώσει το ανάδρομο ταξίδι του μέσα στη σταθερή Γη του Ταύρου να μην προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες ούτε σε υπογραφές και επικυρωποιήσεις.
Ο Ουρανός θα παραμείνει στο δικό σας ζώδιο και το 2023 με τη μόνη και ευχάριστη για εσάς διαφορά πως θα περιμένει το Δία να τον συναντήσει. Και οι συναντήσεις του Δία με τον Ουρανό φέρνουν τα ‘’λαχεία’’ της ζωής. Φέρνουν την αφθονία, τη χαρά και την ευτυχία.

Από τις αρχές του Ιουνίου έως τις αρχές του Οκτωβρίου η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης θα παραμείνει στο Λέοντα στον έναν από τους δικούς σας σταθερούς ζωδιακούς άξονες. Πέρα από προσωπικές δεσμεύσεις και απόκτηση οικογένειας σε όσους το επιθυμούνε θα φέρει και διευκολύνσεις σε θέματα ακίνητων και επιχειρηματικότητας. Κινήσεις όπως αγορές, επενδύσεις και αξιοποιήσεις ακινήτων που είχατε υπόψιν να πραγματοποιήσετε από το καλοκαίρι του 2022 τώρα θα δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Ιδιαιτέρως προσεκτικοί θα πρέπει να είστε οι Ταύροι της πρώτης στιγμής, εσείς που έχετε γεννηθεί 21 και 22 Απριλίου καθώς από τις 23 Μαρτίου και μέχρι και τον Ιούνιο ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στη μηδενική μοίρα του Υδροχόου και θα σας πραγματοποιεί πιεστικά τετράγωνα. Η ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές θα είναι μεγάλη και κάτω από τη μεταλλακτική του δράση θα προχωρήσετε σε διαφορετική στάση ζωής και νοοτροπίας.

SOS οι γεννημένοι 21 και 22 Απριλίου καθώς η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2023, αυτή της 20ης Απριλίου σας επηρεάζει. Ανακατατάξεις και εντάσεις σε προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις ενδέχεται να σας προβληματίσουν σοβαρά.
SOS οι γεννημένοι 4, 5 και 6 Μαΐου με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 5ης Μαΐου 2023. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ουρανό, Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα φέρει διάσπαση στα θέματα των σχέσεων σας.
SOS οι γεννημένοι 27, 28 και 29 Απριλίου με την τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του 2023 αυτή της 28ης Οκτωβρίου 2023 που θα φέρει υπερβολές στον τρόπο σκέψης και πράξης.

Επαγγελματικά ++++
Έρωτας ++++
Οικονομικά ++++
Υγεία +++

Δίδυμοι ++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στους Διδύμους)

Αγαπημένοι Δίδυμοι καλή χρονιά!

Το 2023 ξεκινά για εσάς με τον Άρη ανάδρομο στο δικό σας ζώδιο όπου και θα παραμείνει μέχρι 13 Ιανουαρίου, αλλά και τον κυβερνήτη σας Ερμή, επίσης ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω να ενεργοποιεί θέματα οικονομικά και θέματα ερωτικά. Ο Άρης θα εξακολουθήσει να παραμένει στο δικό σας ζώδιο σε ορθή πια πορεία μέχρι 24 Μαρτίου και να σας δίνει την απαραίτητη αντοχή και μαχητικότητα, προκειμένου να τελειώσετε οτιδήποτε είχατε ξεκινήσει μέσα στο προηγούμενο καλοκαίρι. Ο Ερμής θα σταματήσει την ανάδρομη πορεία του στις 18 Ιανουαρίου και θα οι καθυστερήσεις, τόσο στα οικονομικά σας, όσο και στα επαγγελματικά σας θα σταματήσουν να σας παιδεύουν. Το 2022 υπήρξε μια χρονιά προστασίας για εσάς καθώς ο Κρόνος από τη θέση του στον Υδροχόο σας διευκόλυνε σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας.

Ο Κρόνος το Μάρτιο του 2023 θα εγκαταλείψει τη θετική για εσάς θέση του στον Υδροχόο και θα περάσει στους Ιχθύες από όπου και θα προσπαθήσει να σας οριοθετήσει με αυστηρότητα και … συνέπεια. Έτος ενηλικίωσης θα είναι για εσάς το 2023 καθώς θα απαιτήσει να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν στη ζωή σας. Τέρμα τα ‘’παιδιαρίσματα’’ και η διάσπαση προσοχής, τέρμα και οι συγκεχυμένοι στόχοι. Ο κυβερνήτης σας, ο αιώνια έφηβος Ερμής θα ακολουθήσει ανάδρομη πορεία τέσσερις φορές μέσα στο 2023 σε ζώδια της Γης προκειμένου να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας σε υλικό πια επίπεδο.

Μετά την πρώτη του αναδρομή μέχρι 18 Ιανουαρίου, θα αναδρομήσει για δεύτερη φορά από 20 Απριλίου μέχρι 15 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου και θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για μοναχικότητα και συναισθηματική απομόνωση προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Από 23 Αυγούστου μέχρι 16 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου, ένα ζώδιο στο οποίο κατέχει εξαιρετική θέση. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε εντατικά με τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας και τους τρόπους που μπορείτε να την αξιοποιήσετε. Η τελευταία του αναδρομή για το 2023 θα γίνει στο τέλος του χρόνου από 12 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να επαναφέρει οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος αλλά και ερωτικά ζητήματα, επίσης του παρελθόντος.

Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο δικό σας ζώδιο από 11 Απριλίου έως και 7 Μαΐου και θα σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς και ακόμη περισσότερο επικοινωνιακούς. Οι σχέσεις σας με αδέλφια και συγγενείς θα βελτιωθούν και είναι πιθανό να ερωτευτείτε σε κάποιο ταξίδι σας κοντινό ή μακρινό. Το διάστημα αυτό είναι θετικό σε περίπτωση που θέλετε να βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα με κάποια μέθοδο λιγότερο ή περισσότερο επεμβατική.
Η παραμονή του Δία στον Κριό από την αρχή του χρόνου σας έως τις 16 Μαΐου θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και να ενδυναμώσετε τον κοινωνικό και φιλικό σας ιστό. Η βοήθεια των φίλων σας θα είναι εξαιρετικά σημαντική το διάστημα αυτό και καλές φιλίες μπορεί να μετατραπούν σε επικερδείς οικονομικές συμφωνίες.

Ο Μάιος, ο μήνας που ξεκινούν τα γενέθλια σας θα σας ανοίξει απίστευτες επαγγελματικές επιτυχίες καθώς ο Δίας από τη νέα του θέση στον Ταύρο θα διευκολύνει τις μυστικές σας επαγγελματικές επαφές και συζητήσεις. Θα είναι ένα διάστημα προστασίας ‘’κεκλεισμένων των θυρών’’ για να προετοιμάσετε σιγά- σιγά την υποδοχή του στο δικό σας ζώδιο το 2024!
Το καλοκαίρι του 2023 θα αποδειχθεί ευεργετικό για εσάς κυρίως για τα συναισθηματικά σας, αλλά και για τα οικονομικά σας με έκτακτες τονωτικές ενέσεις πλούτου και έρωτα. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σας με ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε τόπους και σημεία που δεν θα περιμένατε. Το ίδιο διάστημα η προσαρμοστικότητα και η εξυπνάδα σας θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες προκύψουν στα επαγγελματικά και οικογενειακά σας θέματα.

SOS οι γεννημένοι από 23 Μαΐου μέχρι 1 Ιουνίου καθώς η πίεση του Κρόνου από τη νέα θέση του στους Ιχθύες θα αρχίσει να γίνεται εμφανής. Θα απαιτήσει από εσάς καλύτερη οργάνωση του χρόνου σας και θα σας ωθήσει θα αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις δυσανάλογες με την αντοχή σας σε ορισμένες περιπτώσεις. Η δέσμευση και η τήρηση των υποσχέσεων σας θα είναι ο σοφός τρόπος διαχείρισης του Κρόνου.
SOS οι γεννημένοι 17, 18 και 19 Ιουνίου κυρίως σε θέματα υγείας και σωματικών αντοχών. Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες μειώνει τη σωματική σας δυναμική και ενδέχεται να σας κάνει ευάλωτους σε μολύνσεις, φλεγμονές και ιώσεις. Επίσης το διάστημα από Μάιο μέχρι Ιούλιο δεν είναι ιδανικό για λήψη σοβαρών προσωπικών και επαγγελματικών αποφάσεων διότι η κρίση σας ενδέχεται να είναι θολή.
SUPER τυχεροί, με απίστευτες ευκαιρίες τόσο προσωπικές όσο και επαγγελματικές οι γεννημένοι 21 και 22 Μαΐου με τα πρώτα τρίγωνα του Πλούτωνα από τον Υδροχόο να σας διαμορφώνουν ιδανικές συνθήκες ευζωίας και πλουτισμού.

Επαγγελματικά +++
Έρωτας +++
Οικονομικά +++
Υγεία ++

Καρκίνος ++++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στον Καρκίνο)

Αγαπημένοι Καρκίνοι καλή χρονιά!

Καρκίνοι μου είστε από τους πολύ τυχερούς του 2023. Οι πλανητικές αλλαγές σας ευνοούν και θα σας φέρουν επισημοποιήσεις και σταθεροποιήσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Μέσα σε αυτή τη χρονιά θα μπουν οι βάσεις για μια υπέροχη νέα ζωή καθώς ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες θα σας χαρίζουν τα τυχερά τους τρίγωνα και ο Ουρανός με το Δία από τον Ταύρο τα χαρισματικά τους εξάγωνα. Ανακουφιστική και η νέα θέση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, ιδιαιτέρως για εσάς των τελευταίων πέντε ημερών καθώς θα σταματήσει να πραγματοποιεί τις καταπιεστικές του αντιθέσεις στον Ήλιο σας.

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά καθώς η νέα χρονιά θα σας βρει με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους να ‘’ανακατεύει’’ τα όνειρά σας. Οι εντάσεις που βιώσατε στο τέλος του 2022 θα σας ακολουθήσουν μέχρι τα μισά τουλάχιστον του Γενάρη από τη στιγμή που στην παρέα των ανάδρομων θα έχει προστεθεί και ο Ερμής. Μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω, ακριβώς απέναντι σας θα φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων που θα ζητούν λύσεις!
Στις 25 Μαρτίου ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και θα παραμείνει έως τις 20 Μαΐου. Μέσα σε αυτό το τόσο δυναμικό για εσάς διάστημα θα ξεκινήσει το προσωπικό σας restart που θα σας μετατρέψει από ένα ‘’δειλό’’ ζώδιο του ποταμίσιου Νερού σας, σε ένα διεκδικητικό ζώδιο του Νερού ενός ορμητικού καταρράκτη. Ο δυναμισμός και αυτοπεποίθηση σας θα φτάσουν σε δυσθεώρητα ύψη και μόνο σας μέλημα να μην ξεφύγετε και μπείτε σε συγκρούσεις κα εντάσεις που δεν θα ωφελήσουν την ψυχική σας κατάσταση.

Το πρώτο πεντάμηνο του 2023 η βοήθεια του Δία από τον Κριό θα είναι μοναδική ως προς τη διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου και την ευκολία στις επαφές σας με άτομα κύρους που θα σας ανοίξουν δυναμικούς επαγγελματικούς δρόμους. Οι προτάσεις ‘’βοήθειας’’ θα είναι πολυπληθείς και δικό σας όπλο η διάκριση για να μην επιλέξετε λάθος. Εδώ θα είναι η στιγμή που θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές του Δία από τον Κριό και να επιλέξετε αυτό που θα είναι ωφέλιμο για εσάς μακροπρόθεσμα και όχι σε άμεσο χρόνο.
Ανακουφιστική θα είναι και η νέα θέση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, από το Μάρτιο και μετά, ιδιαιτέρως για εσάς των τελευταίων πέντε ημερών καθώς θα σταματήσει να πραγματοποιεί τις καταπιεστικές του αντιθέσεις προς στον Ήλιο σας. Η πραγματική όμως διαφορά θα φανεί από τις 16 Μαΐου και έπειτα καθώς το πέρασμα του Δία στον Ταύρο θα σημάνει για εσάς μια περίοδο αποδοχής, αναγνωσιμότητας και δημοφιλίας. Αρωγός σας και ο Ουρανός από τον Ταύρο επίσης, που θα σας ανοίξει ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση την πόρτα της επιτυχίας σε όποιο τομέα της ζωής σας την έχετε περισσότερο ανάγκη.

Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο από 7 Μαΐου μέχρι 4 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει τον ερωτικό και οικονομικό σας τομέα με τον καλύτερο τρόπο. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να ερωτευτείτε με τον κατάλληλο για εσάς άνθρωπο και μέχρι το τέλος του χρόνου να προχωρήσετε και σε αμοιβαίες δεσμεύσεις. Οι δεσμευμένοι θα προχωρήσετε σε επεκτάσεις οικογενειακές αποκτώντας απογόνους, αλλά και σε επεκτάσεις επιχειρηματικές πραγματοποιώντας αγορές ακινήτων. Τα απλόχερα εξάγωνα του Δία και τα υπέροχα τρίγωνα του Ποσειδώνα και του Κρόνου από τους Ιχθύες, θα σας διευκολύνουν σε κληρονομικά θέματα, τυχόν χορηγίες που αναμένετε και οικονομικές επενδύσεις που σχεδιάζετε.
Το διάστημα από 22 Οκτωβρίου έως τέλος Νοεμβρίου με τη μάζωξη πολλών πλανητών στο Σκορπιό και με το Δία στον Ταύρο να σας πραγματοποιεί θετικές όψεις ‘’αναβάθμισης’’ θα βιώσετε μια από τις πιο επικερδείς περιόδους των τελευταίων ετών της επαγγελματικής και οικονομικής ζωής σας. Αυτή είναι η περίοδος που θα πρέπει να τολμήσετε τα πάντα χωρίς φόβο!

SOS οι γεννημένοι 19, 20 και 21 Ιουλίου καθώς ο Πλούτωνας μέσα στο 2023 θα επιστρέψει και πάλι στον Αιγόκερω και θα συνεχίζει να σας πιέζει να αποτινάξετε από πάνω σας ότι δεν σας αξίζει να ‘’κουβαλάτε’’. Σας επηρεάζει και η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου με τη συμμετοχή του Πλούτωνα και ενδέχεται να σας φέρει ανατροπές σε οικογενειακά και περιουσιακά σας θέματα.
SOS οι γεννημένοι 13, 14 και 15 Απριλίου με την Ηλιακή Έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου μπορεί να ανακινήσει τις βαθύτερες επιθυμίες σας για τις οποίες δεν είστε ακόμη έτοιμοι και να σας φέρει εσωτερικές και εξωτερικές συγκρούσεις

Επαγγελματικά +++++
Ερωτικά +++++
Οικονομικά ++++
Υγεία++++

Λέων ++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στο Λιοντάρι)

Αγαπημένοι Λέοντες καλή χρονιά!

Λέοντες μου η νέα χρονιά θα ξεκινήσει για εσάς με δύο πλανήτες σε ανάδρομο πορεία. Τον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω. Οι καθυστερήσεις στα θέματα των επαγγελματικών σας στόχων και στα θέματα της φυσικής σας κατάστασης θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν μέχρι και τις 18 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια όμως θα ‘’τρέξει’’ προς δική σας βοήθεια ο Δίας από την ευνοϊκή του θέση στον Κριό. Θα σας ανοίξει εύκολο δρόμο για την τακτοποίηση οποιασδήποτε γραφειοκρατικής και νομικής σας εκκρεμότητα και θα σας ενδυναμώσει σωματικά. Από 18 Ιανουαρίου μέχρι και 16 Μαΐου η αισιοδοξία θα σας έχει χτυπήσει την πόρτα με τη συνοδεία της επιτυχίας και εσείς θα ανοίξετε διάπλατα την πόρτα για να εισχωρήσουν και οι δυο στη ζωή σας.

Ο Μάρτιος θα υπάρξει ένας από τους κομβικότερους μήνες του 2023 καθώς δύο σημαντικοί πλανήτες αλλάζουν ζώδιο και οι αλλαγές τους σας αφορούν απολύτως. Ο σκληρός Κρόνος φεύγει από την κοφτερή του θέση απέναντι σας και στο πόδι του έρχεται ο φοβερός Πλούτωνας. Σαν οι αλλαγές αυτές να πυροδοτούν τα ίδια θέματα με αυτά που σας απασχόλησαν και το 2022 με μόνη διαφορά τα δεκαημέρα που επηρεάζουν τα ατέρμονα ταξίδια τους μέσα στο ζωδιακό. Την ίδια στιγμή που οι Λέοντες των τελευταίων ημερών θα ανακουφίζονται από την ‘’ταλαιπωρία’’ του Κρόνου, οι Λέοντες των πρώτων ημερών θα επωμίζονται το βάρος του Πλούτωνα. Κάτι τέλειωσε δύσκολα για τους πρώτους και κάτι θα φέρει δυσκολία στους δεύτερους.

Τυχεροί του πρώτου πενταμήνου του 2023 οι Λέοντες του Ιουλίου με το Δία να σας ευεργετεί στα απλόχερα τρίγωνα του. Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες επέκτασης στα οικονομικά και επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά και σε χαρές που θα πάρετε από τα παιδιά σας. Από 16 Μαΐου και μετά με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο, θα αρχίσει η εύνοια να γίνεται υπερβολική και λίγο… επικίνδυνη. Στα τετράγωνα που θα σας δημιουργήσει ίσως διευρύνει καταστάσεις που δεν πρέπει και ίσως κάνει ανεξέλεγκτους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Αυτή είναι η στιγμή που θα πρέπει να δείξετε τη ‘’βασιλική’’ σας διάκριση και να απομονώσετε τα ανώφελα που δε θα προωθήσουν τους σκοπούς και τους στόχους σας.

Το καλοκαίρι του 2023 θα αποδειχθεί ένα από τα ερωτικότερα σας καλοκαίρια καθώς η Αφροδίτη ορθή και ανάδρομη θα παραμείνει στο ζώδιο σας σχεδόν πέντε μήνες και θα πραγματοποιήσει και σύνοδο με τον Άρη. Από 5 Ιουνίου μέχρι και 4 Σεπτεμβρίου ο πλανήτης της ομορφιάς, του έρωτα και των καλών οικονομικών θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας ραίνει με τα δώρα του. Στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη θα γίνει ανάδρομη στις 28 μοίρες και θα ευνοήσει απίστευτα τα Λιοντάρια του τρίτου δεκαημέρου. Έρωτες από τα περασμένα ενδέχεται να κάνουν την εμφάνισή τους που θα πρέπει να αξιολογηθούν και να πάρουν δεύτερη ευκαιρία εάν τους αξίζει. Μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου που θα επιστρέψει στην ορθή πορεία της τα θέματα σας, ερωτικά και οικονομικά θα έχουν δρομολογηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

SOS για τους γεννημένους 21 και 22 Ιουλίου με την Ηλιακή Έκλειψη της 20ης Απριλίου και τη συμμετοχή του Πλούτωνα σε τετράγωνα με τον Ήλιο σας. Ενδέχεται να σας απασχολήσουν θέματα υγείας ανδρικών προσώπων και επαγγελματικές αλλαγές.
SOS για τους γεννημένους 4, 5 και 6 Ιουλίου με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 5ης Μαΐου να ανακατεύει το πεδίο των προσωπικών σας σχέσεων.
SOS για τους γεννημένους 27, 28 και 29 Ιουλίου με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 28ης Οκτωβρίου να σας υπενθυμίζει θέματα που είχατε βιώσει και το καλοκαίρι του 2018.

Επαγγελματικά +++
Ερωτικά ++++
Οικονομικά +++
Υγεία +++

Παρθένος ++++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στην Παρθένο)

Αγαπημένοι Παρθένοι καλή χρονιά!

Η νέα χρονιά θα κάνει ποδαρικό σε εσάς Παρθένοι μου με τον Ερμή δικό σας κυβερνήτη πλανήτη, ανάδρομο στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω. Ένας ακόμη ανάδρομος πλανήτης, ο Άρης από τους Διδύμους θα συνεχίζει να σας αναστατώνει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα περάσει σε ορθόδρομη τροχιά και μέχρι τις 24 Μαρτίου που θα παραμείνει στους Διδύμους θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τις… βλάβες που σας δημιούργησε από το τέλος του 2022. Για τους τρεις πρώτους μήνες του 2023 με τις δοκιμασίες του Άρη από τους Διδύμους η διάθεση σας θα είναι μαχητική, μα με το πέρασμα του Άρη στον Καρκίνο η κατάσταση θα αλλάξει και θα νιώσετε την εύνοια και την αισιοδοξία να σας περιστοιχίζουν, αλλά με μέτρο.

Το μέτρο αυτό που θα σας επιβάλλει ο Κρόνος από τις αρχές Μαρτίου που θα περάσει στους Ιχθύες, ακριβώς απέναντι σας. Από τη θέση του αυτή θα ανακινήσει θέματα που αφορούν στις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Θα σας βάλει στη διαδικασία επιλογής, προκειμένου να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι σας ωφελεί και σας αξίζει. Το διάστημα της παραμονής του Κρόνου στο πολικό σας ζώδιο των Ιχθύων θα σας ‘’εξαντλήσει’’ σωματικά με τις αυξημένες επαγγελματικές απαιτήσεις που θα προκύψουν, αλλά το σίγουρο είναι πως θα σας ανταμείψει με επαγγελματική εδραίωση και επιτυχίες από τη στιγμή που εργαστήκατε με συνέπεια, σοβαρότητα και ηθική.

Ο Κρόνος στο περιβάλλον του φυσικού εβδόμου οίκου σας θα οδηγήσει όσους το επιθυμούν και βρίσκονται στην κατάλληλη ηλικία, να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις, επισημοποιήσεις, γάμους, αλλά και απόκτησης απογόνων.  Ο κυβερνήτης σας, ο αιώνια έφηβος Ερμής θα ακολουθήσει ανάδρομη πορεία τέσσερις φορές μέσα στο 2023 σε φιλικά ζώδια της Γης και θα σας προσφέρει αξιοσημείωτη βοήθεια προκειμένου να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, προσωπικούς και επαγγελματικούς. Μετά την πρώτη του αναδρομή μέχρι 18 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, θα αναδρομήσει για δεύτερη φορά από 20 Απριλίου μέχρι 15 Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου και θα σας προσφέρει ευκαιρίες για επαγγελματικά ταξίδια, αλλά και για ανώτατες σπουδές και πτυχία σε όσους βρίσκονται στην κατάλληλη φάση ζωής και δημιουργίας.

Από 23 Αυγούστου μέχρι 16 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο στην Παρθένο, ένα ζώδιο στο οποίο κατέχει εξαιρετική θέση λόγω κυβέρνησης. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό και θα σας ενεργοποιήσει στα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας και τους τρόπους που μπορείτε να την αξιοποιήσετε. Η τελευταία του αναδρομή για το 2023 θα γίνει στο τέλος του χρόνου από 12 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και είναι πιθανό να σας διευκολύνει σε οικονομικά και νομικά και ερωτικά θέματα του παρελθόντος.

Η παραμονή του Δία στον Κριό μέχρι και τις 16 Μαΐου θα εγείρει οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα και ενδέχεται να σας φέρει αντιμέτωπους με ‘’εχθρούς’’ που δεν υπολογίζατε. Με το πέρασμα του όμως στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου τα θέματα σας θα λυθούν σαν από μόνα τους και οι επαγγελματικές και προσωπικές σας επιτυχίες θα διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Δίας από τη νέα του αυτή θέση θα αποδειχθεί ένας θαυματουργός βοηθός και στη σύνοδό του με τον Ουρανό επίσης στον Ταύρο θα διαμορφώσει τις ιδανικότερες προϋποθέσεις για επιτυχία, θα απογειώσει ειδικά τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.

Το καλοκαίρι από 5 Ιουνίου μέχρι και τις αρχές φθινοπώρου 8 Οκτωβρίου και την παραμονή της Αφροδίτη στο Λιοντάρι οι ερωτικές και οικονομικές σας υποθέσεις θα έχουν… μυστικό χαρακτήρα. Ιδιαιτέρως το διάστημα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου που ο πλανήτης της αγάπης θα έχει ανάδρομη τροχιά, ενδέχεται το ερωτικό σας παρελθόν να εισβάλλει και πάλι στη ζωή σας. Από 9 Οκτωβρίου μέχρι 7 Νοεμβρίου, το πέρασμα της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο θα σημάνει την έναρξη μιας υπέροχα αρμονικής χρονικής περιόδου με ευχάριστες ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές εκπλήξεις.

SOS για τους Παρθένους που έχουν γεννηθεί 18, 19 και 20 Σεπτεμβρίου με τη διαθλαστική δύναμη του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η προσοχή πρέπει να είναι στραμμένη κυρίως στα θέματα που αφορούν στην υγεία διότι ο Ποσειδώνας στην αντίθεση του ρίχνει τις άμυνες και αδυνατίζει το ανοσοποιητικό σύστημα. Εξίσου προσεκτικοί σε απόπειρες εξαπάτησης, οικιακών φθορών και κλοπών.

Επαγγελματικά +++++
Ερωτικά +++++
Οικονομικά +++++
Υγεία ++++

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα