Τα ζώδια με σειρά εύνοιας για το 2023: Ζυγός – Ιχθύες

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
27/12/2022

+++++ Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, *Ιχθύες
++++ Κριοί, Λιοντάρια, Ζυγοί, *Υδροχόοι
++ Δίδυμοι, Τοξότες

Ζυγός ++++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στο Ζυγό)

Αγαπημένοι Ζυγοί καλή χρονιά!

Το πρώτο εξάμηνο του 2023 ανήκει αποκλειστικά σε εσάς Ζυγοί μου με το Δία απέναντι σας να βάζει τα δυνατά του για να σας… αποκαταστήσει, αν φυσικά το επιθυμείτε και σε όποιον τομέα της ζωής σας το επιθυμείτε! Καλείστε να αξιοποιήσετε τις απίστευτες ευκαιρίες που θα σας προσφέρει. Επισημοποιήσεις, γάμοι, απόκτηση απογόνων, σημαντικές συνεργασίες, χορηγίες, ευνοϊκά οικονομικά, κοινωνική αναβάθμιση, όλα θα σας τα φέρει ο Δίας από τον Κριό μέχρι και το Μάιο του 2023.

Η νέα χρονιά μπορεί να ξεκινά τόσο με τον Ερμή, όσο και με τον Άρη ανάδρομους με αποτέλεσμα να έχετε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές ιδιαίτερα σε νομικά θέματα, υπογραφές και συμβόλαια, μα η συνέχειά της θα σας γεμίσει ελπίδα και αισιοδοξία. Επίσης, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα ικανά να τροποποιήσουν θετικά το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ο Άρης ανάδρομος μέχρι τις 13 Ιανουαρίου από το φιλικό ζώδιο των Διδύμων θα αναζωπυρώσει το ερωτικό σας παρελθόν, θα ξυπνήσει αγάπες από τα παλιά και θα δώσει δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που είχαν αποδειχθεί σημαντικοί στη ζωής σας προ διετίας. Οι πλανητικές αλλαγές του Μαρτίου θα σας φέρουν σημαντικές διευκολύνσεις καθώς ο Κρόνος από τη νέα του θέση στους Ιχθύες θα βάλει τάξη στην γραφειοκρατία σας, θα οριοθετήσει την καθημερινότητα σας και θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και συνέπεια το σώμα σας και τις ανάγκες του.

Απίστευτα σημαντικό θα είναι και το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 24 Μαρτίου που θα εγκαταλείψει τον Αιγόκερω και το Σταυρό των Παρορμητικών στον οποίο ανήκετε. Τα πιεστικά του τετράγωνα θα πάψουν πια να σας επηρεάζουν και η νέα του θέση από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αέρα θα ανανεώσει σταδιακά τα ερωτικά σας, θα εμπλουτίσει τις παραγωγικές ιδέες σας και θα σας φέρει σε επαφή με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Εντονότερη θα είναι η εύνοια για τους γεννημένους τις δύο πρώτες ημέρες 23 και 24 Σεπτεμβρίου καθώς θα είναι οι πρώτοι που θα υποδεχθούν από την άνοιξη τα υπέροχα τρίγωνα του Πλούτωνα από τη νέα του θέση.

Το 2023 θα είναι η χρονιά που τα συναισθηματικά σας θα σας οδηγήσουν σε μονοπάτια επισημοποίησης. Πρώτος ο Δίας από τον Κριό θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπο της ζωής σας και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα θετικά σημεία της σχέσης σας. Στη συνέχεια, η Αφροδίτη δικός σας κυβερνήτης θα περάσει στο Λιοντάρι από 5 Ιουνίου έως 8 Οκτωβρίου και θα σας χαρίζει για πέντε ολόκληρους μήνες την εύνοια της στα ερωτικά και οικονομικά σας ζητήματα. Θα διαμορφώσει για εσάς τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσετε μοναδικά όμορφες στιγμές με φιλικές συναναστροφές, με νέες γνωριμίες και με διεύρυνση του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της από τις 22 Ιουλίου έως και 4 Σεπτεμβρίου θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε κάποιες ερωτικές επιστροφές και να συνειδητοποιήσετε αν τελικά ήταν σημαντικοί, ή όχι οι λόγοι για τους οποίους χωρίσατε. Στις αποφάσεις σας αυτές θα συνδράμει και ο Πλούτωνας στο γρήγορο πέρασμα του από τον πέμπτο Ηλιακό σας οίκο καθώς θα ενεργοποιήσει τον τομέα των συναισθηματικών σας θεμάτων.

SOS εξαιρετικά προσεκτικοί οι γεννημένοι τις τελευταίες δύο ημέρες, 20 και 21 Οκτωβρίου με την Έκλειψη της 20ης Απριλίου 2023 σε θέματα που αφορούν κυρίως τις σχέσεις σας και την υγεία σας.
SOS για τους γεννημένους 13, 14 και 15 Οκτωβρίου με την Ηλιακή Έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου στην 21η μοίρα του Ζυγού, στη μοίρα της έξαρσης του Κρόνου! Θέματα δικαιοσύνης στο προσκήνιο και αν είστε εσείς αυτοί που έχετε αδικηθεί τότε θα ‘’αποζημιωθείτε’’ με τον καλύτερο τρόπο, στην αντίθετη περίπτωση…

Επαγγελματικά +++++
Ερωτικά +++++
Οικονομικά ++++
Υγεία ++++

Σκορπιός +++++
(Οι προβλέψεις αφορούν και Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στον Σκορπιό)

Αγαπημένοι Σκορπιοί καλή χρονιά!

Η νέα χρονιά θα ξεκινήσει για εσάς Σκορπιοί μου με δύο πλανήτες ανάδρομους σε κομβικές θέσεις. Ο Άρης, παραδοσιακός σας κυβερνήτης από το ζώδιο των Διδύμων θα εξακολουθεί να σας υπενθυμίζει τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, τις νομικές σας εκκρεμότητες αλλά και τις οφειλές σας προς τρίτους. Η οικονομική αυτή αναστάτωση θα διαρκέσει μέχρι το Φεβρουάριο με σκοπό να σας βάλει στη διαδικασία να διευθετήσετε τα του παρελθόντος έτσι ώστε να υποδεχθείτε ανακουφισμένοι τις πλανητικές αλλαγές της άνοιξης που θα σας φέρουν απίστευτη εύνοια. Ανάδρομος και ο Ερμής στον Αιγόκερω μέχρι 18 Ιανουαρίου θα επαναφέρει ευκαιρίες και πρόσωπα του παρελθόντας στη ζωή σας με σκοπό την επαναξιολόγηση τους.

Η άνοιξη θα κρύβει για εσάς απίστευτες συναρπαστικές εκπλήξεις, καθώς τρεις πλανήτες μεγαθήρια θα αλλάξουν ζωδιακή θέση και θα σας προσφέρουν τα δώρα τους. Το Μάρτιο του 2023 ο Κρόνος θα περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και θα σας προσφέρει την απαραίτητη σταθερότητα σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Θα ενεργοποιήσει τα ερωτικά σας και οι αδέσμευτοι Σκορπιοί θα βιώσετε υπέροχες σχέσεις που ενδέχεται να αποδειχθούν σχέσεις ζωής. Για τους δεσμευμένους το επόμενο σταθερό βήμα ζωής θα σας οδηγήσεις σε επιλογές αναβάθμισης της καθημερινότητας σας αλλά και σκέψεις για απόκτηση απογόνων. Τον ίδιο μήνα στις 23, ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο πανίσχυρος Πλούτωνας θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στον Υδροχόο όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα σχεδόν είκοσι χρόνια. Η αλλαγή αυτή θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τους Σκορπιούς των δύο πρώτων ημερών, 23 και 24 Οκτωβρίου καθώς τα πρώτα τετράγωνα του Πλούτωνα θα αρχίσουν να φέρνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα ζωής.

Το Μάιο του 2023 θα ξεκινήσει η πραγματικά ευνοϊκή για εσάς εποχή. Το πέρασμα του Δία στις 16 Μαΐου στον Ταύρο, ακριβώς απέναντι σας, θα σημάνει ένα νέο κύκλο εμπειριών και βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Εξαιρετικές συνεργασίες, αυξημένη κοινωνικότητα, επενδυτικές και οικονομικές ευκαιρίες, επιχειρηματική επέκταση. Η συγκλίνουσα σύνοδος του Δία με τον Ουρανό έστω και με απόσταση δέκα μοιρών που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες και θα σας φέρει μοναδικές ευκαιρίες τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα. Τον Ιούνιο η Αφροδίτη θα περάσει στο Λιοντάρι, μια θέση αρκετά προκλητική για εσάς από τη στιγμή που θα συναντήσει και τον Άρη και τότε η ατμόσφαιρα θα ηλεκτριστεί ερωτικά. Έρωτες με βαθμό δυσκολίας αλλά και επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν θα έχει το καλοκαίρι του 2023. Στο διάστημα της αναδρομής της ενδέχεται και παλιές οικονομικές και νομικές σας υποθέσεις να επιστρέψουν και να ζητήσουν ικανοποίηση.

SOS οι γεννημένοι 4, 5 και 6 Μάιου με τη Σεληνική Έκλειψη της 5ης Μαΐου να σας επηρεάζει στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών.
SOS οι γεννημένοι 23 και 24 Οκτωβρίου κυρίως Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο με τον Πλούτωνα σε πιεστικά τετράγωνα από τη νέα θέση του στον Υδροχόο.

Επαγγελματικά +++++
Ερωτικά ++++
Οικονομικά +++++
Υγεία ++++

Τοξότης ++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στον Αιγόκερω)

Αγαπημένοι Τοξότες καλή χρονιά!

Η νέα χρονιά θα σας κάνει ποδαρικό Τοξότες μου με τον ανάδρομο Άρη στους Διδύμους, ακριβώς απέναντι σας να σας θυμίζει παλιές διαμάχες και να σας βάζει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος μέσα στις σχέσεις σας. Ο Ερμής επίσης ανάδρομος μέχρι και 18 Ιανουαρίου θα βρίσκεται χορευτής, ακριβώς μπροστά σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα ξυπνά τις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος. Θα έχετε μια ευκαιρία μέχρι και τις Φεβρουαρίου που θα περάσει πια στον Υδροχόο να τακτοποιήσετε τις όποιες οφειλές σας αλλά και να λάβετε όσα σας χρωστούν.

Η μεγάλη αλλαγή του Κρόνου από τον Υδροχόο στους Ιχθύες θα αρχίσει να γίνεται πιεστική από το Μάρτιο και μετά, καθώς το 2023 θα έχει για εσάς εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Η είσοδος του αυστηρού Κρόνου στους Μεταβλητούς Ιχθύες θα ορίσει νέους κανόνες σε όλους τους τομείς της ζωής σας και εσείς θα πρέπει να τους ακολουθήσετε προκειμένου να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στα νέα δεδομένα. Εκπαίδευση και περιορισμός το μότο του νέου χρόνου και η μάχη με τα δύσκολα ξεκινά. Ιδιαιτέρως προσεκτικοί Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί το Νοέμβριο, κυρίως στα οικονομικά και προσωπικά σας θέματα. Σε περίπτωση που υπάρχουν ανοιχτά νομικά και δικαστικά θέματα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των νομικών σας εκπροσώπων.

Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου θα φέρει σημαντικές αλλαγές και θα αλλάξει ενεργειακά την ατμόσφαιρα για τους Τοξότες που έχουν γεννηθεί τις δυο πρώτες ημέρες 22 και 23 Νοεμβρίου. Το διάστημα που η κοσμική εύνοια θα είναι δική σας περιορίζεται από Φεβρουάριο μέχρι Μάιο του 2023 με την παρουσία του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού. Ο κυβερνήτης σας Δίας από τη θέση του αυτή θα σας φέρνει τυχερά γεγονότα, σημαντικές κοινωνικές επαφές, αισιοδοξία και νέες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες και σχέσεις αργότερα. Μέσα σε αυτούς τους τέσσερις μήνες επιδιώξτε να συλλέξετε και να αποθηκεύσετε τις σωματικές και ψυχικές σας δυνάμεις έτσι ώστε να έχετε να ανασύρετε όταν θα αρχίσουν οι δοκιμασίες του Κρόνου.

Μετά τις 16 Μαΐου η είσοδος του Δία στον Ταύρο θα αναστατώσει τα συναισθήματα σας και θα σας βάλει σε εσωτερικές αναζητήσεις και αμφιβολίες. Η ανάγκη σας για οικονομική και υλική εξασφάλιση θα γίνει έντονη και μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις που αργότερα δε θα αποδειχθούν σοφές. Ο δρόμος της διάκρισης και της σοβαρής επιλογής θα ήταν το απαιτούμενο σε επενδύσεις και επιχειρηματικά σχέδια. Το καλοκαίρι σας θα είναι εξαιρετικά θερμό ερωτικά, καθώς η πεντάμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα θα φέρει τα πάνω κάτω στα συναισθηματικά σας. Η ανάδρομη πορεία της από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου θα αναθερμάνει παλιούς σας έρωτες και θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές οφειλές από τρίτους προς εσάς, οικονομικές οφειλές που είχατε ίσως ξεχάσει.
Η συνάντηση της με τον Άρη θα σας ενεργοποιήσει και στα φιλοσοφικά και ταξιδιωτικά σας θέματα πέρα από τα ερωτικά σας και θα σας εμπνεύσει να δείτε τον κόσμο πιο αισιόδοξα. Θα σας εμπνεύσει να ταξιδέψετε σε μέρη που μέχρι τώρα επιθυμούσατε αλλά δεν είχατε καταφέρει να επισκεφτείτε. Θα σας εμπνεύσει να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών που ίσως είχατε αφήσει στη μέση για κάποιο λόγο, με μεταπτυχιακά, διατριβές, πιστοποιήσεις. Μέχρι τον τις 8 Οκτωβρίου που θα παραμείνει στο Λιοντάρι θα σας παρακινήσει να βαδίσετε σε ξεχωριστά πνευματικά μονοπάτια.

SOS οι γεννημένοι 17, 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου καθώς τα παραπλανητικά τετράγωνα του Ποσειδώνα από τους Ιχθύες μπορεί να σας δώσουν θέματα υγείας σας κάνουν επιρρεπείς σε εξαπατήσεις.

Επαγγελματικά +++
Ερωτικά ++++
Οικονομικά +++
Υγεία +++

Αιγόκερως +++++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στον Αιγόκερω)

Αγαπημένοι Αιγόκεροι καλή χρονιά!

Επιτέλους, είστε οι τυχεροί του 2023 και σας αξίζει μετά την τόση ταλαιπωρία του Πλούτωνα από το 2008 μέχρι… σήμερα. Ο Πλούτωνας, ο άρχοντας του σκότους αλλάζει ζώδιο μετά την μακρά του παραμονή στον Αιγόκερω και περνά το Μάρτιο του 2023 στον Υδροχόο! Αλλά μέχρι το Μάρτιο προηγούνται ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος που με τις πλανητικές τους αναδρομές θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις τελευταίες κινήσεις ‘’επανόρθωσης’’. Με τον Άρη ανάδρομο στους Διδύμους μέχρι 13 Ιανουαρίου θα κλείσετε ανοιχτούς λογαριασμούς σε οικονομικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις και θα αρχίσετε να βγαίνετε οριστικά από κύκλους χρόνιας ταλαιπωρίας. Ο Ερμής ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο μέχρι 18 Ιανουαρίου θα επαναφέρει τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων και θα σας ωθήσει να δώσετε δεύτερες ευκαιρίες τόσο στις συναισθηματικές, όσο και στις συνεταιριστικές σας σχέσεις. Θα παραμείνει ορθόδρομος στον Αιγόκερω μέχρι 10 Φεβρουαρίου, διάστημα ικανό για να αποφασίσετε αν οι δεύτερες ευκαιρίες που δώσατε άξιζαν τον κόπο.

Και οι μεγάλες κοσμικές αλλαγές ξεκινούν από 23 Μαρτίου με το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο και την παραμονή του την άνοιξη στις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Η αλλαγή αυτή θα είναι εντυπωσιακή κυρίως για τους Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους γεννημένους το Δεκέμβριο. Άμεση θα είναι η θετική διαφορά στην εισροή χρημάτων καθώς ο Πλούτωνας μέσα στο δεύτερο Ηλιακό σπίτι των ‘’αίγαγρων των κορυφών’’, θα αναβαθμίσει τα οικονομικά σας κυρίως αυτά που κερδίζετε από την εργασία σας. Σε αυτό θα έχει συμβάλλει και η αποχώρηση του Κρόνου από τον τομέα των οικονομικών σας στις αρχές του Μάρτη που θα σας έχει βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες και ταυτόχρονα ξαλαφρωμένοι από οφειλές του παρελθόντος να μπορέσετε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Η μετακίνηση του στους Ιχθύες από τις 7 Μαρτίου που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σας και θα τονώσει τη δημοφιλία σας θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε και να διαφημίσετε τα επαγγελματικά σας με τον καλύτερο και ορθότερο τρόπο.
Από τις 16 Μαΐου και μετά θα έχετε έναν ακόμη βοηθό το Δία, που από τη νέα θέση του στον Ταύρο θα σας δωρίσει ανεπανάληπτες στιγμές χαράς και επιτυχίας. Σκέψεις επισημοποίησης, σταθερότητας στις προσωπικές σας σχέσεις, κοινωνική και επαγγελματική άνοδος, αλλά και μεγαλύτερη ανάγκη για διασκέδαση και εξωστρέφεια.

Η συνάντηση του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο το καλοκαίρι θα αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή καθώς θα σας φέρει σημαντικές οικονομικές ευκαιρίες και θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους που θα αποδώσουν σε βάθος δωδεκαετίας. Θα σας φέρει όμως και κεραυνοβόλους έρωτες καθώς και οι δυο θα βρίσκονται στον οίκο των ερώτων σας. Ενδέχεται να βιώσετε αισθηματικές καταστάσεις εντελώς διαφορετικές από ό,τι είχατε συνηθίσει να έχετε στη ζωή σας και που μπορούν να σας διεγείρουν όχι μόνο σωματικά αλλά και νοητικά. Η ενέργεια κυρίως του Ουρανού θα λειτουργήσει εντελώς ανατρεπτικά και θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους εκκεντρικούς, με διαφορετική ηλικία, κουλτούρα ή μόρφωση από τη δική σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να κάνετε γνωριμίες που η ενέργειά τους θα είναι ταυτόσημη με τη δική σας. Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα ταιριάζετε πολύ ενώ για τους δεσμευμένους οι χαρές θα είναι κοινές. Η συγκλίνουσα σύνοδος Δία, Ουρανού έστω και από απόσταση δέκα μοιρών θα αποδειχθεί… γόνιμη καθώς η διέλευση της μέσα από τον πέμπτο οίκο σας ενδέχεται να φέρει χαρμόσυνα νέα εγκυμοσύνης σε όσους φυσικά το επιθυμούν.

Η πεντάμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα από το καλοκαίρι θα φέρει έντονα πάθη στη ζωή σας και έντονα οικονομικά οφέλη κυρίως από τρίτους, καθώς θα ενεργοποιεί τον όγδοο Ηλιακό σας οίκο. Εκτός όμως των ερωτικών και οικονομικών θεμάτων θα σας φέρει σε επαφή με τα βαθύτερα και εντονότερα συναισθήματα σας. Στην ανάδρομη πορεία της από 23 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου θα ανασύρει παλιές φοβίες και άγχη σας, αλλά και παλιά ερωτικά σας θέματα. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι έντονες και η προσωπική γοητεία σας αυξημένη, ωστόσο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί καθώς μπορεί να ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα κτητικότητας και ζήλιας. Αν δεν τα διαχειριστείτε προσεκτικά κινδυνεύετε να διαταράξετε τις προσωπικές σας σχέσεις.

SOS οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες 19 και 20 Ιανουαρίου καθώς η Ηλιακή Έκλειψη της 20ης Απριλίου σας επηρεάζει και με τη συμμετοχή του Πλούτωνα από τη νέα του θέση στον Υδροχόο. Οικογενειακά θέματα και θέματα ακίνητης περιουσίας ενδέχεται να σας απασχολήσουν μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο του 2023.
SOS οι γεννημένοι 13, 14 και 15 Ιανουαρίου με τη μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στον Παρορμητικό Σταυρό και τη Σεληνιακή Έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου καθώς οι αλλαγές στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να είναι σαρωτικές.

Επαγγελματικά +++++
Ερωτικά +++++
Οικονομικά +++++
Υγεία ++++

Υδροχόος ++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στον Υδροχόο)

Αγαπημένοι Υδροχόοι καλή χρονιά!

Αγαπημένοι Υδροχόοι η νέα χρονιά για εσάς θα αποδειχθεί πολύ σημαντική καθώς οι μεγάλες πλανητικές αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν σας αφορούν άμεσα. Μια χρονιά ορόσημο με απίστευτες αλλαγές ζωής που θα σας εισάγουν σε ένα νέο κόσμο. Το 2023 θα ξεκινήσει με τον Άρη ανάδρομο στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων. Από την ευνοϊκή του αυτή θέση θα σας λύσει αρκετά προβλήματα επαγγελματικού και προσωπικού χαρακτήρα. Ο Ερμής επίσης ανάδρομος μέχρι 18 Ιανουαρίου στον Αιγόκερω, θα κινείται σε παρασκηνιακό περιβάλλον και θα αναζωπυρώνει τις κρυφές σας έχθρες οι οποίες και θα αποκαλυφθούν μετά τις 10 Φεβρουαρίου με το πέρασμα του στο δικό σας ζώδιο. Όλες αυτές οι ‘’δοκιμασίες’’ σκοπό θα έχουν να σας δυναμώσουν για να αποχαιρετήσετε τον Κρόνο που το Μάρτιο θα αποχωρήσει από το ζώδιο σας και την ίδια στιγμή να υποδεχθείτε τον Πλούτωνα. Πρόβλημα για δυνατούς λύτες η κοσμική αυτή συγκυρία που ενώ θα ανακουφίσει τους Υδροχόους των τελευταίων ημερών, 17, 18, 19 Φεβρουαρίου, θα δυσκολέψει τους γεννημένους τις δύο πρώτες ημέρες, 21 και 22 Ιανουαρίου.

Ο Κρόνος φεύγει, έρχεται ο Πλούτωνας! Στις 7 Μαρτίου ο δικαστής Κρόνος που σας έθεσε τις ‘’ποινές’’ του θα περάσει στους Ιχθύες και θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στις οικονομικές και επενδυτικές σας υποθέσεις. Στη συνέχεια, στις 23 Μαρτίου ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας θα εγκαταλείψει δοκιμαστικά τον Αιγόκερω και θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι το 2044. Ο Πλούτωνας θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από το ζώδιο σας διότι θα γυρίσει ανάδρομος και θα μπει ξανά στον Αιγόκερω το καλοκαίρι. Θα σας δώσει λοιπόν μια μικρή γεύση των δικών του δυνατοτήτων και της δικιάς σας αντοχής που θα πρέπει να επιστρατεύσετε μέσα στην επόμενη χρονιά ώστε να αντεπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Δίας στον Κριό από την αρχή του χρόνου μέχρι τις 16 Μαΐου θα σας φέρει δώρα ανεκτίμητα ανοίγοντας σας το δρόμο για νέες επαφές και γνωριμίες που θα αποδειχθούν βοηθητικές για εσάς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Εύνοια θα φέρει επίσης και σε θέματα σχετικά με σπουδές και ταξίδια ενώ κάποιοι από εσάς ενδέχεται να αποφασίσετε να αλλάξετε και μεταφορικό μέσο. Όταν ο Δίας θα περάσει στις 16 Μαΐου στον Ταύρο σε μια θέση αρκετά ευνοϊκή, μα συνάμα προκλητική και υπερβολική για εσάς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κρίνετε τις καταστάσεις με υπομονή και διάκριση. Θα είναι βοηθητικός σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και μέσα στα ενδεχόμενα της νέας χρονιάς μπορεί να είναι μια μετακόμιση ή ανακαίνιση, ή μια αγοραπωλησία οικογενειακού ακινήτου.

Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα εξακολουθήσει να αλλάζει τις ζωές των Υδροχόων του δεύτερου δεκαημέρου και να φέρνει ανατροπές σε ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Η… σχεδόν, συνάντηση του Δία με τον Ουρανό στον Ταύρο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του 2023 θα σας ωθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες μέσα στο οικογενειακό σας πλαίσιο και να αντιμετωπίσετε ξεκάθαρα πια καταστάσεις που σας είχαν ίσως ταλαιπωρήσει στο παρελθόν.

Ερωτικό θα είναι το καλοκαίρι σας Υδροχόοι μου, καθώς ο πλανήτης του έρωτα η Αφροδίτη, θα παραμείνει σε ορθή και ανάδρομη πορεία ακριβώς απέναντι σας στο Λιοντάρι για πέντε ολόκληρους μήνες. Από τις 4 Ιουνίου έως και τις 8 Οκτωβρίου θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και θα σας φέρει κοντά σε καρμικές γνωριμίες που ενδέχεται να μετατραπούν σε καρμικούς έρωτες ζωής. Η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Άρη σχεδόν ολόκληρο τον Ιούνιο και μέχρι τις αρχές του Ιουλίου θα ενεργοποιήσει φλογερούς έρωτες κυρίως για τους Υδροχόους του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου. Το ίδιο διάστημα η εύνοια της Αφροδίτης θα σας χαριστεί και σε θέματα σημαντικών συνεργασιών που θα σας αποφέρουν ικανά οικονομικά οφέλη κάτι που θα λειτουργήσει βοηθητικά στα επαγγελματικά σας ανοίγματα μέχρι και το τέλος του 2023.

SOS οι γεννημένοι τις δυο πρώτες ημέρες 21 και 22 Ιανουαρίου κυρίως την άνοιξη με το μεταλλακτικό βάρος του Πλούτωνα σε σύνοδο με τον Ήλιο τους.
SOS οι γεννημένοι 26, 27, 28, 29 Ιανουαρίου και 3, 4, 5 και 6 Φεβρουαρίου καθώς οι δύο Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα των Σταθερών σας επηρεάζουν σε κοφτερές όψεις.

Επαγγελματικά ++++
Ερωτικά ++++
Οικονομικά +++
Υγεία +++

Ιχθύες ++
(Οι προβλέψεις αφορούν και σε Ωροσκόπο, Μεσουράνημα και προσωπικούς πλανήτες στους Ιχθύες)

Αγαπημένοι Ιχθύες καλή χρονιά!

Μια χρονιά πολλαπλών δοκιμασιών θα αποδειχθεί το 2023 για εσάς ρομαντικά και ευαίσθητα Ψαράκια. Ο Άρης ανάδρομος από τους Διδύμους σε μια θέση άβολη κυρίως για τα οικογενειακά και περιουσιακά σας θέματα θα σας εισάγει με εντάσεις στο 2023. Η διέλευση του από το τέταρτο Ηλιακό σας σπίτι θα δημιουργήσει εντάσεις και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ιδίως αν ασχολείστε με αγοραπωλησίες, επιχειρήσεις ή με την εστίαση. Ανάδρομος και ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω μέχρι τις 18 Ιανουαρίου θα σας ωθήσει σε συζητήσεις και συμφωνίες που θα επισημοποιηθούν μέχρι το τέλος του μήνα.

Η παραμονή του Δία στον Κριό για το πρώτο πεντάμηνο του 2023 θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα φέρει θετικές εξελίξεις στις συναισθηματικές σας υποθέσεις και θα ευνοήσει τα οικονομικά σας αυξάνοντας έτσι το εισόδημα σας. Στις 23 Μαρτίου ο Πλούτωνας θα αλλάξει ζώδιο και μετά την μακρόχρονη παραμονή του στον Αιγόκερω, θα περάσει στον Υδροχόο όπου θα παραμείνει μέχρι το 2044 επηρεάζοντας τον ψυχολογικό και ονειρικό σας κόσμο. Μέσα από το δωδέκατο Ηλιακό σας σπίτι θα σας φέρει σε επαφή με τα μυστήρια της ψυχής σας και θα σας ωθήσει να ξεπεράσετε τις εμμονές και τις φοβίες σας.

Οι μεγάλες όμως αλλαγές για εσάς, θα αρχίσουν να συντελούνται από τις 7 Μαρτίου και μετά με το πέρασμα του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο. Ο παππούς Κρόνος για τα επόμενα δυόμιση χρόνια θα προσπαθήσει να περιορίσει το χάος σας και να σας φέρει προ των… ευθυνών σας, όπου χρειάζεται και αν φυσικά είναι απαραίτητο. Περισσότερο πιεστικός θα αποδειχθεί για τα Ψαράκια που έχουν γεννηθεί 1993, 1994, αλλά και 1962, 1963, καθώς θα βρίσκονται στην πρώτη και στη δεύτερη αντιστοίχως Κρόνια επιστροφή τους. Η νέα θέση του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο θα έχει διττή αναφορά και σημασία, καθώς από τη μια θα τεστάρει τις φυσικές και σωματικές σας αντοχές και από την άλλη θα σας βοηθήσει να γειώσετε τα όνειρα σας ώστε να μην παραμείνουν για πάντα στη σφαίρα της φαντασίας σας.

Το Μάρτιο θα έχετε μια έξτρα βοήθεια καθώς ο Άρης θα περάσει στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Νερού, τον Καρκίνο και θα σας βοηθήσει τόσο στα ερωτικά σας, όσο και στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματα σας. Θα προμοτάρει επίσης την εικόνα σας με τον καλύτερο τρόπο προς τα έξω και θα δημιουργήσει τις συνθήκες αυτές που είναι απαραίτητες για τη μελλοντική σας επιτυχία. Εξαιρετικά σημαντική, βοηθητική, έως και εξισορροπητική, θα αποδειχθεί για εσάς η είσοδος του Δία στον Ταύρο από το Μάιο του 2023 από τη στιγμή που τα χαριτωμένα του εξάγωνα θα προσπαθήσουν να αποσοβήσουν εν μέρει τη βαριά ενέργεια του Κρόνου. Το καλοκαίρι, στη συνάντηση τους στον Ταύρο Δίας και Ουρανός θα αποδειχθούν ο ‘’από μηχανής Θεός’’ και θα σας διευκολύνουν κυρίως στις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε. Ιδιαιτέρως ευνοημένοι οι Ιχθύες που έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου, 10 – 15 Μαρτίου.

Η πεντάμηνη παραμονή της Αφροδίτης από Ιούνιο έως Οκτώβριο στο ζώδιο του Λέοντα θα καλυτερέψει την καθημερινότητα σας και θα βελτιώσει τις συναδελφικές σας σχέσεις. Με την ανάδρομη πορεία της θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέους τρόπους βελτίωσης της υγείας σας σε παλιά προβλήματα που σας ταλαιπωρούσαν και θεωρούσατε πως δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύση. Στη σύνοδο της με τον Άρη στο Λιοντάρι τον Ιούλιο, θα τονώσει την ερωτική σας ζωή και θα σας φέρει κοντά σε φωτεινούς ανθρώπους που θα αποδειχθούν τόσο καρμικοί σύντροφοι, όσο και πνευματικοί σας μέντορες. Το διάστημα από 30 Οκτωβρίου μέχρι και 17 Νοεμβρίου με τον Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού, τα επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα θα βιώσουν ανάκαμψη και θα μπείτε σε συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες που ενδέχεται να αποδώσουν τα μέγιστα μέχρι το τέλος του χρόνου. Στο πρόγραμμα του φθινοπώρου δε θα λείψουν και οι μετακινήσεις για εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.

SOS την άνοιξη οι γεννημένοι το Φεβρουάριο καθώς θα είστε οι πρώτοι που θα ‘’δεσμεύσει’’ ο Κρόνος με το πέρασμα του στο δικό σας ζώδιο.
SOS οι γεννημένοι 17, 18 και 19 Μαρτίου καθώς η παρατεταμένη σύνοδος του Ποσειδώνα μπορεί να σας προκαλέσει παρατεταμένη σωματική κόπωση και αδυναμία.

Επαγγελματικά +++
Ερωτικά +++
Οικονομικά +++
Υγεία +++

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα