ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για το 2023: Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
24/11/2022

Σε μια εποχή αναστατώσεων και αλλαγών, επιδημίας και πολέμου και σε μια δεύτερη θύελλα οικονομικής ύφεσης, είναι φυσικό οι ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις να έχουν διασαλευτεί. Το 2023 παρατηρούνται τρεις πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα φέρουν και ραγδαίες αλλαγές, τόσο στις συνήθειες όλων μας, όσο και στις σχέσεις και μάλιστα, κυρίως, στις ερωτικές. Ο Πλούτωνας στις 24 Μαρτίου κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο και ξανά επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 12 Ιουνίου. Ο Κρόνος εγκαθίσταται στους Ιχθύς στις 8 Μαρτίου και ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στις 17 Μαΐου. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος θα είναι για πολύ καιρό ανάδρομος στις αρχές του Ιχθύ, ειδικά τον Οκτώβριο αγγίζει τη 0η μοίρα του ζωδίου αυτού, δεν ξαναγυρίζει πίσω στον Υδροχόο. Ο Δίας μεταξύ Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, θα πλησιάσει πάρα πολύ τον Ουρανό. Η τελευταία αυτή συνάντηση θα συμβάλει πολύ σε αλλαγές, εξελίξεις, επεισόδια στις ερωτικές σχέσεις όπως και σε αιφνίδιους, κεραυνοβόλους έρωτες που θα ξεκινήσουν περίπου εκείνη την περίοδο.

Βάσει λοιπόν όλων αυτών, σας παραθέτω έναν χρήσιμο οδηγό για τη νέα διαμόρφωση, κυρίως των ερωτικών σχέσεων μεταξύ των 12 ζωδίων. Έτσι θα ξέρετε που μπορείτε να ποντάρετε, που να προσπαθήσετε, αλλά και που θα ήταν καλό να αποφύγετε τις προσπάθειες.

Ζυγός

 • Με έναν Κριό – Τα αντίθετα έλκονται
  Η σχέση σας θα είναι περίπλοκη και πολλές φορές θα σας καταπιέζει η θα σας τρομάζει. Σας εξάπτει τη φαντασία και σας απελευθερώνει. Θα είναι ο κυρίαρχος στο κρεβάτι και ο μοναδικός τόσο παθιασμένος εραστής σας.
 • Με έναν Ταύρο – Έλλειψη βάθους
  Θα σας παρέχει σιγουριά, προστασία και ηρεμία, αλλά ο ρεαλισμός του θα συγκρούεται με τη δική σας τρυφερότητα και τη αυταρέσκεια. Ερωτικά, λιώνετε και οι δυο για τις απολαύσεις της Αφροδίτης.
 • Με έναν Δίδυμο – Ο μεγάλος έρωτας
  Η ζωή σας μαζί του θα είναι γεμάτη κίνηση, εναλλαγές και δράση. Ο ένας θα εμπνέει διαρκώς τον άλλο, θα ανακαλύπτετε καινούργια ενδιαφέροντα, θα ασκείτε το πνεύμα αλλά και την ψυχή σας. Δεν θα πρέπει όμως να τον αμφισβητήσετε η να του δείξετε ότι ζηλεύετε.
 • Με έναν Καρκίνο – Οιδιπόδειο σύμπλεγμα
  Συχνά ένας Ζυγός παντρεύεται ένα Καρκίνο γιατί την συγκινεί ο συναισθηματισμός και ο ερωτισμός του. Ωστόσο πάντα δημιουργούνται προβλήματα. Λόγω των διαφορετικών συνηθειών τους. Ερωτικά , σας συγκινούν τα τρυφερά του χάδια και θα συμβιώνατε άνετα μαζί του. Στην πραγματικότητα, όμως γίνεται για σας ένας κανονικός τύραννος.
 • Με έναν Λέοντα – Αγάπη και έρωτας
  Θα σας εντυπωσιάσει με το αυτοκρατορικό του ύφος και τη γενναιοδωρία του χαρακτήρα του. Θα ζητήσετε την υποταγή και θα σας αγαπήσει βαθιά. Οι δυσκολίες δεν θα λείψουν, αλλά ο έρωτας σας αντέξει στο χρόνο. Ερωτικά, σας θεωρεί ως ένα αντάξιο του «έπαθλο».
 • Με έναν Παρθένο – Δύσκολη συμβίωση
  Αν και σας ελκύει η ευγένεια του, γρήγορα σας απογοητεύει, καθώς αισθάνεστε ότι σας παραμελεί. Νιώθετε δίπλα του αβεβαιότητα και σας εκνευρίζει το ευμετάβλητο του χαρακτήρα του. Για να ζήσετε μαζί του, θα πρέπει να θυσιάσετε πολλά. Στον έρωτα θα βρείτε το καταφύγια που αναζητάτε.
 • Με έναν Ζυγό – Δυο νάρκισσοι μαζί
  Σ’ αυτόν τον τύπο βρίσκετε τον εαυτό σας. Ωστόσο η συμβιώσει είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς είστε και οι δυο αφόρητα ωραιοπαθείς. Είστε ανυπόμονοι, ζητάτε την άνεση και την ευκολία και δεν θα καταφέρετε παρά μόνο αν κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις.
 • Με έναν Σκορπιό – Ανεμοδαρμένα ύψη
  Βρίσκετε το χαρακτήρα του ιδιόμορφο και μυστηριώδη. Σας ελκύει, αλλά καταλαβαίνετε πως πρόκειται για μια επικίνδυνη σχέση. Θέλει να σας δοκιμάσει και να εξαντλήσει όλα τα όρια σας. Δεν θα σας πει εύκολα το «ναι» και θα σας προκαλεί διαρκώς. Γενναιόδωρος στο σεξ,
 • Με έναν Τοξότη – Ο αξιοπρεπής έρωτας
  Η σχέση σας θα στηρίζεται περισσότερο στη φιλία παρά στον έρωτα. Θα κάνετε πολύ καλή παρέα, θα δείχνετε κατανόηση ο ένας στον άλλο και θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα ευγένεια, αλλά όχι πάθους. Ερωτικά, εκείνος έχει το ταλέντο και τη θερμή που χρειάζεστε, χωρίς ποτέ να παραβιάζει τα όρια σας.
 • Με έναν Αιγόκερω – Αγεφύρωτο χάσμα
  Τον θεωρείτε σκληρό και δυσκολεύεστε να τον πλησιάσετε. Πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά πριν αρχίσετε μια σχέση μαζί του. Ερωτικά, παριστάνει τον αδιάφορο και ουσιαστικά έχετε εντελώς διαφορετικές επιθυμίες. Όταν αποφασίσει να σας δοθεί θα είναι η πολύ αργά η παρά
 • Με έναν Υδροχόο – Αρμονία και χάρη
  Ζώδια του αέρα και οι δυο, μπορείτε να ζήσετε αρμόνικα και έντονα, χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Ερωτικά δεν θα σας απογοητεύσει αρκεί να μην νιώσει ότι ασφυκτιά. Λατρεύει τις φλογέρες νύχτες που διαρκούν ως το πρωί.
 • Με έναν Ιχθύ – Πονοκέφαλος
  Σας ελκύει όσο κανένας άλλος τύπος του ζωδιακού. Αλλάζει διαρκώς διαθέσεις, ονειροπολεί και σας κρατά σε απόσταση, χωρίς να το κάνει συνειδητά.

Σκορπιός

 • Με έναν Κριό – Το κυρίαρχο σεξ
  Η ζωή σας μαζί του δεν θα είναι εύκολη, καθώς έχετε βασικές διαφορές. Ωστόσο η έμφυτη τάση για το σεξ, που διακρίνει και τους δυο σας, θα σας ενώσει έστω και για ένα βραδύ. Στο κρεβάτι εκείνος δεν κάνει ποτέ πίσω και πάντα παίρνει αυτό που θέλει.
 • Με έναν Ταύρο – Ο θύτης και το θύμα
  Η σχέση σας είναι από τις ισχυρότερες και καταλήγει να γίνεται σμίξιμο ζωής και θανάτου. Αν κάποια μέρα χωρίσετε, εκείνος θα νιώθει βαθιά πληγωμένος και δεν θα το ξεπεράσει ποτέ. Στο κρεβάτι εκείνος σφύζει από ενέργεια και ζωντάνια.
 • Με έναν Δίδυμο – Αντίφαση και πιέσεις
  Η σχέση σας θα στηρίζεται στις αντιφάσεις. Οι διαφορές σας είναι πολλές, αλλά και το πάθος που σας ενώνει έντονο. Είναι πιθανό να νιώσετε μαζί του πιεσμένη και να τον εγκαταλείψετε πολύ γρήγορα. Στο κρεβάτι είστε και οι δυο παιχνιδιάρηδες και ασυγκράτητοι.
 • Με έναν Καρκίνο – Έρωτας ρομαντικός και δύσκολος
  Στο πρόσωπο του θα αναζητήσετε την προστασία, αλλά ποτέ δεν θα το δείξετε ούτε, φυσικά θα το ζητήσετε. Ο ρομαντισμός του θα σας γοητεύσει, ωστόσο πολλές φορές θα φτάσετε στα άκρα επειδή θα ζηλεύετε. Ερωτικά, είναι τρυφερός, αλλά και παθιασμένος.
 • Με έναν Λέοντα – Όταν η αγάπη γίνεται μίσος
  Ο έρωτας σας θα είναι παράφορος, αλλά πολύ γρήγορα θα εξελίχθη σ’ ένα ασυγκράτητο μίσος. Όταν είστε μαζί, αποτελείτε ένα εκκριτικό ζευγάρι, που δεν υποκύπτει σε κανόνες και συμβάσεις. Ερωτικά, φλέγεστε και οι δυο από πόθο, όμως η τακτική σας είναι εντελώς διαφορετική.
 • Με έναν Παρθένο – Σχέση δυνατή και γόνιμη
  Σας κουράζει ο συντηρητισμός και η σχολαστικότητα του και δεν αντέχετε την πολυπραγμοσύνη του. Τον θέλετε μόνο για τον εαυτό σας, αλλά εκείνος γίνεται έξαλλος. Στο κρεβάτι αυτός ο συνεσταλμένος τύπος απελευθερώνετε και σας αφήνει άναυδη.
 • Με έναν Ζυγό – Η μεγάλη περιπέτεια
  Οι απόψεις σας για τις απολαύσεις της ζωής είναι κοινές, αλλά ο τρόπος που σκέφτεστε και εκφράζεστε εντελώς διαφορετικές. Εκείνος διανοούμενος και ευγενικός, εσείς απαιτητική και εσωστρεφής, θα επιδοθείτε σ’ έναν αγώνα συμβιβασμών και παραχωρήσεων, αν θέλετε να τον συναρπάσετε. Ερωτικά, σας βρίσκει επιθετική και παράξενη.
 • Με έναν Σκορπιό – Φιδοφωλιά
  Ποιος είδε δυο Σκορπιούς μαζί και δεν τους φοβήθηκε! Μόνο εσείς γνωρίζετε τι θα πει μυστήριο, πάθος και δύναμη. Θα του παραδοθείτε σχεδόν άνευ όρων, καθώς γνωρίζετε ότι τον τελευταίο λόγο πάλι εσείς θα τον έχετε. Σας ελκύει το διαπεραστικό του βλέμμα, ενώ αυτός βρίσκει ακαταμάχητη τη γοητεία σας. Ερωτικά, είστε μια έκρηξη. Υπέρτατη ηδονή, βίαιο σεξ, έντονες κινήσεις, παράφορες επιθυμίες.
 • Με έναν Τοξότη – Νευρικό παραλήρημα
  Ο ζωδιακός σας γείτονας θα σας τραβήξει την προσοχή, χωρίς καλά καλά να το καταλάβετε. Έχει να σας μάθει πολλά όμως θα σας σπάει τα νεύρα με την αλλαγή των διαθέσεων και την εξωστρέφεια του. Είναι ένας άνθρωπος εντελώς διαφορετικός από σας . αλλά έχει τη δύναμη να σας κρατά κοντά του.
 • Με έναν Αιγόκερω – Οι αιμοβόροι
  Πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον σας ένας Αιγόκερως, γιατί σας δίνει μια μοναδική αίσθηση σιγουριάς. Είστε και οι δυο υπερβολικά δυνατοί και εσωστρεφείς και αυτό θα σας φέρει πολλές φορές αντιμέτωπους. Αν τον καταπιέσετε. Θα φροντίσει να σας το ανταποδώσει. Αν τον υποτιμήσετε. Θα το πληρώσετε ακριβά. Και τότε ξεκινάει ο πόλεμος.
 • Με έναν Υδροχόο – Αμοιβαίες αντιθέσεις
  Τίποτα δεν σας ενώνει μ’ αυτόν τον τύπο, εκτός ίσως από την υπομονή και την απόλυτη έκφραση των ιδεών σας. Από τη στιγμή που θα βρεθείτε μαζί θα πρέπει να υποχωρήσετε, αν δεν θέλετε να έχετε δυσάρεστες συνέπειες, Το μόνο που μπορεί να βοηθήσει τη σχέση σας είναι το αναπτυγμένο ένστικτο που έχετε και οι δυο.
 • Με έναν Ιχθύ – Έκσταση και μεγαλείο
  Ο έρωτας που θα νιώσετε για έναν Ιχθύ, θα σας παρασύρει και θα σας βγάλει από την συνήθειες σας. Θα σας γνωρίσει καινούργια πράγματα, θα σας χαρίσει τρυφερότητα και θα σας στηρίξει σε ότι ι αν κάνετε. Αυτός ο συνδυασμός θεωρείτε από τους αρμονικότερους, μια που σας ικανοποιεί και σεξουαλικά.

Τοξότης

 • Με έναν Κριό – Ένας αξέχαστος έρωτας
  Και οι δυο δίνεστε στη ζωή με πάθος και ορμή. Έτσι, όταν συναντηθούν τα βήματα σας είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι θα ζήσετε έναν αξέχαστο έρωτα.
 • Με έναν Ταύρο – Πληγωμένος έρωτας
  Υπάρχει ανάμεσα σας μια φυσική έλξη, που όμως πολύ συχνά μετατρέπεται σε τυραννία. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας θα πληγώσει το σύντροφο σας.
 • Με έναν Δίδυμο – Ποιος θα στηριχτεί σε ποιον
  Αντίθεση και έλξη είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν αυτή τη σχέση. Ο ένας ενδιαφέρετε για τον άλλον, αλλά δεν εγκαταλείπει τα δικά του όνειρα πράγμα που δημιουργεί προβλήματα στη σχέση.
 • Με έναν Καρκίνο – Έρωτας κρυφός και ατέλειωτος
  Θα σας ερωτευτεί αμέσως. Θα θαυμάσει την ενεργητικότητα και την εξυπνάδα σας και θα προσαρμοστεί γρήγορα στις απαιτήσεις σας. Θα τον αφήσετε να πιστεύει ότι σας έχει κατακτήσει, ενώ στην πραγματικότητα εσείς θα αισθάνεστε απολύτως ελεύθερη.
 • Με έναν Λέοντα – Ένταση και γοητεία
  Είστε και οι δυο ζώδια της φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι ζητάτε το πάθος, την ένταση και το ρίσκο. Ο έρωτας σας, όσο θα βρίσκετε στο ζενίθ του, θα είναι εντυπωσιακός.
 • Με έναν Παρθένο – Ανυποχώρητοι και οι δυο
  Έχετε πολλά κοινά σημεία που σας βοηθούν  να επικοινωνήσετε. Με τον καιρό, όμως, συγκρούεστε έντονα, καθώς η προσωπικότητα του έρχεται σε αντίθεση με τον ιδεαλισμό σας.
 • Με έναν Ζυγό – Ενθουσιώδης έρωτας
  Θα σας ερωτευτεί παραφορά. Μαζί θα γνωρίσετε καινούργια πράγματα, θα ζητήσετε τα πιο απίθανα θέματα, θα διασκεδάσετε με πραγματικό ενθουσιασμό. Δεν θα πλήξετε ποτέ μαζί του.
 • Με έναν Σκορπιό – Δοκιμασίες και σύγχυση
  Εκ πρώτης, οι διαφορές σας είναι αγεφύρωτες. Κατά βάθος έχετε Κίνα σημεία, όμως δεν αρκούν. Θα σας γοητεύσει το μυστήριο που τον περιβάλλει.
 • Με έναν Τοξότη – Ένας έρωτας… φευγάτος
  Αν βρεθεί στο δρόμο σας ένας Τοξότης, να ξέρετε ότι θα πρέπει να αλλάξετε συνήθειες και συμπεριφορά. Θα δοκιμαστούν τα νεύρα και οι αντοχές σας.
 • Με έναν Αιγόκερω – Η παρεξήγηση
  Νομίζετε πως πρόκειται για κάποιον αμείλικτο και σκληρό τύπο που ποτέ δεν μιλά για αυτά που νιώθει. Η αλήθεια όμως είναι εντελώς διαφορετική.
 • Με έναν Υδροχόο – Η ιδανική σχέση
  Ο Υδροχόος πλησιάζει πολύ στο πρότυπο που έχετε στο μυαλό σας. Θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή και θα κάνετε τα πάντα για να τον κερδίσετε.
 • Με έναν Ιχθύ – Ένα ρομαντικό κυνήγι
  Θα τον εντυπωσιάσετε και θα τον εμπνεύσετε, αλλά όχι χωρίς αντάλλαγμα. Θα ζητήσετε από αυτόν συναισθηματική πληρότητα και συμπαράσταση. Η σχέση σας θα δοκιμαστεί πολλές φορές.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα