ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για το 2023: Καρκίνος, Λέων, Παρθένος

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
24/11/2022

Σε μια εποχή αναστατώσεων και αλλαγών, επιδημίας και πολέμου και σε μια δεύτερη θύελλα οικονομικής ύφεσης, είναι φυσικό οι ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις να έχουν διασαλευτεί. Το 2023 παρατηρούνται τρεις πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα φέρουν και ραγδαίες αλλαγές, τόσο στις συνήθειες όλων μας, όσο και στις σχέσεις και μάλιστα, κυρίως, στις ερωτικές. Ο Πλούτωνας στις 24 Μαρτίου κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο και ξανά επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 12 Ιουνίου. Ο Κρόνος εγκαθίσταται στους Ιχθύς στις 8 Μαρτίου και ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στις 17 Μαΐου. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος θα είναι για πολύ καιρό ανάδρομος στις αρχές του Ιχθύ, ειδικά τον Οκτώβριο αγγίζει τη 0η μοίρα του ζωδίου αυτού, δεν ξαναγυρίζει πίσω στον Υδροχόο. Ο Δίας μεταξύ Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, θα πλησιάσει πάρα πολύ τον Ουρανό. Η τελευταία αυτή συνάντηση θα συμβάλει πολύ σε αλλαγές, εξελίξεις, επεισόδια στις ερωτικές σχέσεις όπως και σε αιφνίδιους, κεραυνοβόλους έρωτες που θα ξεκινήσουν περίπου εκείνη την περίοδο.

Βάσει λοιπόν όλων αυτών, σας παραθέτω έναν χρήσιμο οδηγό για τη νέα διαμόρφωση, κυρίως των ερωτικών σχέσεων μεταξύ των 12 ζωδίων. Έτσι θα ξέρετε που μπορείτε να ποντάρετε, που να προσπαθήσετε, αλλά και που θα ήταν καλό να αποφύγετε τις προσπάθειες.

Καρκίνος

 • Με έναν Κριό – Άκαρπος έρωτας
  Δεν είναι εύκολο να σμίξετε με έναν Κριό. Αν ωστόσο μπει στη ζωή σας, θα σας φέρει τα πάνω κάτω. Θα σας βγάλει από τις συνήθειες σας, θα σας μάθει τι σημαίνει να ζεις με ένταση και πάθος και θα νιώθετε μαζί του διαρκώς χαμένη.
 • Με έναν Ταύρο – Έλξη και σταθερότητα
  Θα σας προσφέρει ασφάλεια, ρομαντικές στιγμές και θα καταλάβει τους φόβους και τις ανασφάλειες σας. Από την πλευρά σας, θα του δώσετε αυτά που ζητά.
 • Με έναν Δίδυμο – Περιστασιακός έρωτας
  Η σχέση σας δύσκολα θα έχει διάρκεια, καθώς εκείνος κοιτά πάντα το μέλλον, ενώ εσείς είστε προσκολλημένη στο παρελθόν. Θα σας πληγώσει με τις απιστίες του.
 • Με έναν Καρκίνο – Ερωτικά μπερδέματα
  Συντονίζεστε και συγχρονίζεστε εύκολα, όμως κινδυνεύετε να παρασυρθεί ο ένας από τον άλλον, να απομονωθείτε και στο τέλος να βρεθείτε μόνοι και ανικανοποίητοι. Ο έρωτας σας είναι μια έκρηξη.
 • Με έναν Λέοντα – Ιωσηφίνα και Ναπολέων
  Μοιάζουν να είναι το σύμβολο του ζευγαριού και παρά τις διαφορές τους αποκτούν μια βαθιά και σταθερή σχέση.
 • Με έναν Παρθένο – Χρυσή μετριότητα
  Μαζί μπορείτε να πετύχετε πολλά, αλλά από τη ζωή σας θα λείπει η έξαψη και ο ενθουσιασμός. Στην προσπάθεια σας να μην πληγώσει ο ένας τον άλλον θα μετριάσετε την ορμητικότητα και τη δύναμη που πάντα κρύβει ένας έρωτας.
 • Με έναν Ζυγό – Αρμονία με ρίσκο
  Αν και διαφορετικοί μεταξύ τους, ταιριάζουν εύκολα. Είναι και δυο λάτρεις του ωραίου, ευγενικοί και τρυφεροί. Εκείνη θα του δοθεί χωρίς να το καλοσκεφτεί και χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.
 • Με έναν Σκορπιό – Φόβος, ηδονή και συγκίνηση
  Θα σας μάθει τι σημαίνει δύναμη και επίμονη, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αντέξετε την πίεση και τις διαρκείς εντάσεις που θα δημιουργούνται μεταξύ σας.
 • Με έναν Σκορπιό – Άνθρακες ο θησαυρός
  Η σχέση σας συνήθως ξεκινά εύκολα και με καλές προοπτικές, ωστόσο δεν διαρκεί πολύ,καθώς κατά βάθος πρόκειται για ένα δύσκολο συνδυασμό.
 • Με έναν Αιγόκερω – Έλξη και άπωση
  Θαυμάζει το δυναμισμό του, αλλά δεν αντέχει το ορθολογιστικό του πνεύμα. Στο σεξ θα ταιριάξουν, όμως οι επιθυμίες και οι διαθέσεις τους συχνά θα συγκρούονται.
 • Με έναν Υδροχόο – Σαδομαζοχιστικός έρωτας
  Την ένταση του έρωτα σας θα τη γνωρίζετε μόνο εσείς, καθώς θα δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι ζείτε επιπόλαια και χαλαρά.
 • Με έναν Ιχθύ – Έρωτας με ειδικές ανάγκες
  Ποτέ δεν θα μπορέσει να τον βγάλει από την εσωστρέφεια του ούτε να τον προσεγγίσει αποτελεσματικά. Ερωτικά, όμως, πρόκειται για μια εκρηκτική ένωση.

Λέων

 • Με έναν Κριό – Μεγάλα πάθη
  Ανήκετε και οι δυο στο στοιχείο της φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι ο ενθουσιασμός και το πάθος για τον έρωτα είναι τα κοινά σας σημεία. Θα τον μαγνητίσετε και θα σας κατακτήσει. Πολλές φορές θα σας φανεί βίαιος, αλλά θα το ξεπεράσετε. Η ηδονή είναι για τους δυο σας πρόκληση και, όταν βρεθείτε στο κρεβάτι, ο κόσμος είναι δικός σας!
 • Με έναν Ταύρο – Ανταγωνιστικός έρωτας
  Αγαπάτε και οι δυο την ποιότητα, όμως είστε αθεράπευτα πεισματάρηδες. Έτσι, ενώ υπάρχει αμοιβαία έλξη, συχνά οδηγείστε σε συγκρούσεις που σας κάνουν αντιπάλους. Στο σεξ έχετε θεμελιώδεις διαφορές και θα το καταλάβετε σύντομα.
 • Με έναν Δίδυμο – Ανασφαλής έρωτας
  Τον θαυμάζετε για το χιούμορ, τις πνευματικές και επικοινωνιακές του ικανότητες αλλά αισθάνεστε ανασφαλής, καθώς ξέρετε πόσο ασταθής είναι στις επιλογές του.
 • Με έναν Καρκίνο – Ο Ήλιος και η Σελήνη
  Δεν πλήρη πάντα τα πρότυπα της, αλλά αφήνεται συχνά στα παιχνίδια σας, ίσως εκ του ασφαλούς. Στο σεξ σας αφήνει την πρωτοβουλία και γίνετε σκλάβο σας. Εσείς όμως ψάχνετε για έναν τύπο που θα σας υποτάξει.
 • Με έναν Λέοντα – Διπλή φωτιά
  Δυο Λέοντες μαζί ανάβουν διπλή φωτιά. Απόλυτοι, εγωιστές και αυτοκρατορικοί στους τρόπους τους, αποτελούν υπόδειγμα δυναμικού ζευγαριού. Το πρόβλημα όμως είναι ποιος θα γίνει αρχηγός. Αν υποταχτείτε, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές αγάπης και τρυφερότητας. Ο έρωτας σας θα είναι δυνατός, παθιασμένος, έντονος.
 • Με έναν Παρθένο – Σταθερή μετριότητα
  Εκτιμάτε την ευαισθησία το, αλλά θα τον προτιμούσατε λίγο πιο ζωντανό και ριψοκίνδυνο. Θα σας αφήσει να πάρετε όλες τις αποφάσεις που αφορούν τη σχέση σας και θα σας προσφέρει ασφάλεια και τρυφερότητα. Ως εραστής θα είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και, ενώ θα νομίζετε ότι εσείς βασιλεύετε στο κρεβάτι, στην ουσία αυτός θα κυβερνά το κορμί σας.
 • Με έναν Ζυγό – Η τέχνη του έρωτα
  Θέλει να τον υποστηρίζετε συνεχώς, να τον αγαπάτε και να τον συντροφεύεται στο καθετί. Γι’ αυτόν ο έρωτας είναι τέχνη ιερή και όχι ικανοποιήσει των ενστίκτων, γεγονός που θα σας κάνει να τον ερωτευτείτε αμέσως. Ερωτικά , θα σας προσφέρει νύχτες μοναδικές, όμως ποτέ δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για την πιστή του.
 • Με έναν Σκορπιό – Πόλεμος
  Θα σας τραβήξει σαν μαγνήτης. Από την πρώτη στιγμή θα καταλάβετε πως ο έρωτας μ’ ένα Σκορπιό είναι μια διαρκής μάχη. Έχετε και οι δυο έντονη προσωπικότητα και απαιτήσεις από την ζωή, γι’ αυτό θα τα δώσετε όλα χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες. Σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχει ανάμεσα σας μετριοπάθεια, έστω κι αν αυτό σημαίνει ότι κάθε λεπτό θα οδηγήστε σε ομηρικούς καβγάδες.
 • Με έναν Τοξότη – Χαρούμενος έρωτας
  Ο έρωτας σας θα είναι περισσότερο φιλικός και ανάμεσα σας θα αναπτυχθεί ένας αμοιβαίος θαυμασμός.Θα σας γοητεύσει το πνεύμα και η ευγένεια του, αλλά θα σας προβληματίσουν οι μεταπτώσεις του. Στο κρεβάτι δεν θα σας προσφέρει πάθη και εντάσεις, θα σας οδηγήσει όμως στην απόλαυση αργά. ήπια και γλυκά.
 • Με έναν Αιγόκερω – Φιλόδοξος έρωτας
  Δεν θα δείξει ποτέ ιδιαίτερα ενθουσιασμένος μαζί σας, άσχετα αν σας αγαπά υπερβολικά.Να ξέρετε ότι δεν εντυπωσιάζεται εύκολα και ότι απαιτεί πολλά. Αν θέλετε να τον κρατήσετε, θα πρέπει να δείξετε υπομονή, εργατικότητα και σύνεση. Στον έρωτα θα σας ικανοποιεί σιωπηλά.
 • Με έναν Υδροχόο – Η σάρκα και το πνεύμα
  Θα εντυπωσιαστείτε με το οξύ και το ευγενικό του πνεύμα και θα νιώθετε ότι κατέχει πάντα μια βαθιά γνώση των πραγμάτων.
 • Με έναν Ιχθύ – Τυφλός έρωτας
  Θα του δοθείτε τυφλά, αλλά στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι σας γοητεύει η δημιουργικότητα και το μυστήριο που τον περιβάλει. Θα είναι θαυμάσιος εραστής και ενστικτωδώς θα σας προσφέρει πριν του το ζητήσετε.

Παρθένος

 • Με έναν Κριό – Ανύπαρκτος έρωτας
  Αν θέλετε να ζήσετε μαζί του, θα πρέπει να κάνετε άπειρες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς. Ερωτικά, οι διαφορές σας είναι τεράστιες. Ακόμα και αν δείξει όσοι τρυφερότητα διαθέτει, εσείς θα αισθάνεστε ότι γνωρίσατε την πιο βίαιη σεξουαλική εμπειρία.
 • Με έναν Ταύρο – Μονοτονία
  Η παρουσία του δίπλα σας θα σας δίνει σιγουριά και ασφάλεια, αλλά δύσκολα θα ξεφύγετε από την μονοτονία και την καθημερινότητα. Ερωτικά είναι ο άντρας που χρειάζεστε.
 • Με έναν Δίδυμο – Προβλήματα επικοινωνίας
  Αυτός ο τύπος θα σας πληγώσει με την αστάθεια και την επιπολαιότητα του και ποτέ δεν θα σας προσφέρει τη συναισθηματική ασφάλεια που τόσο χρειάζεστε. Το κρεβάτι θα σας φερθεί γλυκά και τρυφερά, όμως μετά από λίγο θα αισθανθείτε ένα τεράστιο κενό.
 • Με έναν Καρκίνο – Έλλειψη συντονισμού
  Δεν θα πρέπει ποτέ να τον πληγώσετε η να του μιλήσετε απότομα και επίσης δεν θα πρέπει να ανατρέψετε της συνήθειες του. Έχει να σας προσφέρει πολλές απολαύσεις, αν τον ακολουθήσετε υπομονετικά.
 • Με έναν Λέοντα – Λογική και η ματαιοδοξία
  Είναι πολυάσχολος, φιλόδοξος και κτητικός. Θα σας δώσει την εντυπώσει ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέρα από τον εαυτό του. Ο έρωτας θα κυριαρχεί στη σχέση σας , όμως θα νιώθετε άβολα με την υπερβολική του αυτοπεποίθηση.
 • Με έναν Παρθένο – Χλιαρός έρωτας
  Θα σας λείπει το πάθος και η σχολαστικότητα σας θα σας καταπιέζει. Ερωτικά, σχεδόν αγνοείτε τι σημαίνει ένταση. Ο αισθησιασμός θα κυριαρχεί, αλλά πολύ δύσκολα θα φτάσετε στον έβδομο Ουρανό.
 • Με έναν Ζυγό – Ημέρα με τη νύχτα
  Στα πρακτικά ζητήματα δεν σας βοηθά καθόλου, παρ’ όλα αυτά, σας κερδίζει με τη γλυκύτητα και την τρυφερότητα του. Ερωτικά, θα κάνει τα πάντα για να σας ικανοποιήσει, αλλά εσείς θα νιώθετε εγκλωβισμένη!
 • Με έναν Σκορπιό – Αγάπη ως το τέλος
  Θα σας μυήσει σε απίστευτα μυστικά. Δίπλα του θα ανακαλύψετε μια άλλη πλευρά της ζωής. Θα σας κάνει να ενδώσετε σε όλους τους σαρκικούς πειρασμούς και δεν θα του αρνηθείτε τίποτε.
 • Με έναν Τοξότη – Σεισμός
  Εσείς θέλετε να τον έχετε δικό σας, αλλά εκείνος θέλει να αισθάνεται για πάντα ελεύθερος. Εσείς αγαπάτε τη ζεστασιά και την απαλότητα του κρεβατιού, όμως εκείνος προτίμα τη φύση και την τραχύτητα της γης. Θέλετε ρομαντισμό και τρυφερότητα, ενώ εκείνος αντιδρά εντελώς διαφορετικά.
 • Με έναν Αιγόκερω – Η εποχή των παγετώνων
  Θα ‘ναι σα λείπει η φλόγα και η θερμή, εκτός αν ενδιαφέρεστε για έναν καλό φίλο και όχι για κάποιον εραστή. Ερωτικά, θα είστε και η δυο ικανοποιημένη. Έχετε τις ίδιες επιθυμίες και κοινά γούστα. Θα σας χαρίσει τον καλύτερο οργασμό της ζωής σας.
 • Με έναν Υδροχόο – Έρωτας με προϋποθέσεις
  Αν βρείτε κοινά ενδιαφέροντα και τον ακολουθήσετε στις συζητήσεις του, θα δημιουργηθεί γόνιμο έδαφος. Αν όχι, δεν έχετε κανένα μέλλον. Ο έρωτας σας θυμίζει σουρεαλιστικό όνειρο.
 • Με έναν Ιχθύ – Μοιραίος έρωτας
  Θα σας υποσχεθεί πολλά, θα σας απομακρύνει από τα καθημερινά, θα σας γνωρίσει το τυχοδιωκτικό πρόσωπο της ζωής.Ομως, θα φύγει μια ωραία πρωία, όπως ακριβός ήρθε. Ερωτικά, θα σας προσφέρει μαγικές στιγμές απόλαυσης και ηδονής.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα