ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ για το 2023: Αιγόκερως, Υδροχόος, Ιχθύες

ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ
24/11/2022

Σε μια εποχή αναστατώσεων και αλλαγών, επιδημίας και πολέμου και σε μια δεύτερη θύελλα οικονομικής ύφεσης, είναι φυσικό οι ανθρώπινες ερωτικές σχέσεις να έχουν διασαλευτεί. Το 2023 παρατηρούνται τρεις πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα φέρουν και ραγδαίες αλλαγές, τόσο στις συνήθειες όλων μας, όσο και στις σχέσεις και μάλιστα, κυρίως, στις ερωτικές. Ο Πλούτωνας στις 24 Μαρτίου κάνει μια δοκιμαστική είσοδο στον Υδροχόο και ξανά επιστρέφει στον Αιγόκερω στις 12 Ιουνίου. Ο Κρόνος εγκαθίσταται στους Ιχθύς στις 8 Μαρτίου και ο Δίας κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στις 17 Μαΐου. Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος θα είναι για πολύ καιρό ανάδρομος στις αρχές του Ιχθύ, ειδικά τον Οκτώβριο αγγίζει τη 0η μοίρα του ζωδίου αυτού, δεν ξαναγυρίζει πίσω στον Υδροχόο. Ο Δίας μεταξύ Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου, θα πλησιάσει πάρα πολύ τον Ουρανό. Η τελευταία αυτή συνάντηση θα συμβάλει πολύ σε αλλαγές, εξελίξεις, επεισόδια στις ερωτικές σχέσεις όπως και σε αιφνίδιους, κεραυνοβόλους έρωτες που θα ξεκινήσουν περίπου εκείνη την περίοδο.

Βάσει λοιπόν όλων αυτών, σας παραθέτω έναν χρήσιμο οδηγό για τη νέα διαμόρφωση, κυρίως των ερωτικών σχέσεων μεταξύ των 12 ζωδίων. Έτσι θα ξέρετε που μπορείτε να ποντάρετε, που να προσπαθήσετε, αλλά και που θα ήταν καλό να αποφύγετε τις προσπάθειες.

Αιγόκερως

 • Με έναν Κριό – Ξαφνικός πόλεμος
  Είναι ένας δύσκολος συνδυασμός, όπου η φιλοδοξία του Αιγόκερω συναντιέται με τη δυναμικότητα του Κριού και συνήθως το αποτέλεσμα είναι έντονες σύγκρουσης και διαπληκτισμοί. Στο σεξ θα σας ικανοποιεί απόλυτα.
 • Με έναν Ταύρο – Σταθερή ένωση με διάρκεια
  Αυτός ο δεσμός θεωρείται από τους πιο ερωτικούς και αρμονικούς του ζωδιακού. Ανάμεσα σας αναπτύσσεται ένα βαθύ αίσθημα αγάπης, αφοσίωσης και σεβασμού. Ως ζευγάρι είστε το σύμβολο της ηδονής και της αφοσίωσης.
 • Με έναν Δίδυμο – Η εξαπάτηση
  Θα σας ενθουσιάσει το χιούμορ, η επινοητικότητα και η περιπετειώδες φύση του. Στον έρωτα, τα πράγματα είναι δύσκολα.
 • Με έναν Καρκίνο – Σκληρός έρωτας
  Είστε αντικριστά ζώδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζετε. Εκείνος θα σας ερωτευτεί και θα πάρει πολύ σοβαρά την ιστορία, αλλά εσείς θα τον πληγώνετε διαρκώς. Ερωτικά, θα καταφέρει να σας χαλαρώσει με τα χάδια του και να σας προσφέρει την ηδονή.
 • Με έναν Λέοντα – Με την προϋπόθεση της συνθηκολόγησης.
  Στην ουσία δεν έχετε κοινά σημεία. Ο τρόπος που σκέφτεστε, εκφράζεστε και ερωτοτροπείτε είναι εντελώς διαφορετικός.
 • Με έναν Παρθένο – Ηρεμία και σοβαρότητα
  Ανάμεσα σας θα αναπτυχθεί ένας ήρεμος και δημιουργικός έρωτας, χωρίς μεγάλες εξάρσεις, αλλά με πολλές προοπτικές.
 • Με έναν Ζυγό – Χωρίς πολλές ελπίδες
  Θα σας προβληματίσει με την άλλοτε γλυκιά και άλλοτε υπεροπτική συμπεριφορά του, για αυτό θα τον κρατάτε πάντα σε μια απόσταση. Ερωτικά σας λείπει ο συγχρονισμός.
 • Με έναν Σκορπιό – Μίσος, πάθος και ζήλια
  Ταιριάζετε σε πολλά, είστε και οι δυο συναισθηματικά υπεύθυνη και αντιμετωπίζεται με επιτυχία τα πρακτικά προβλήματα που σας προκύπτουν. Ωστόσο, αναπτύσσεται ανάμεσα σας ένα έντονο πάθος που φέρνει ζήλιες, ακόμα και μίσος.
 • Με έναν Τοξότη – Διάσταση απόψεων
  Εντυπωσιάζεται από την έντονη παρουσία και το δυναμισμό που σας διακρίνει και καταλαβαίνει αμέσως ότι έχει να κάνει με μια εντελώς ιδιόμορφη σχέση. Δεν θα δυσκολευτείτε να τον κατακτήσετε, όμως δεν θα μπορέσετε τελικά να συνεννοηθείτε μαζί του.
 • Με έναν Αιγόκερω – Σιωπηλή αγάπη
  Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε σχέση με έναν Αιγόκερω, θα πρέπει να καταλάβετε ότι έχετε τα ίδια ελαττώματα.Φερθείτε του όπως θα θέλατε να σας φερθούν και μην ξεχνάτε ότι έχει ανάγκη τον έπαινο και την αναγνώριση.
 • Με έναν Υδροχόο – Σύντομος έρωτας
  Θα σας ελκύσει και θα σας φοβίσει ταυτόχρονα. Μαζί του θα νιώσετε ότι ρισκάρετε τα πάντα, αλλά αυτό σας προκαλεί. Ωστόσο, δεν είναι από τους εύλογους συνδυασμούς και κυρίως δεν διαρκεί πολύ.
 • Με έναν Ιχθύ – Δυστυχισμένος έρωτας
  Θα τον ερωτευτείτε αμέσως και θα θελήσετε να του δώσετε τα πάντα. Όμως ποτέ δεν θα τον καταλάβετε, με αποτέλεσμα να πληγωθείτε βαθιά. Είναι ασταθής και χαμένος στον κόσμο του.

Υδροχόος

 • Με έναν Κριό – Με επιμονή και προσοχή
  Όταν βρεθεί μπροστά σας, θα γοητευτεί αλλά και θα μπερδευτεί. Στον έρωτα θα σας καταπλήξει. Θα ζήσετε μια μαγική ένωση και μια ανταλλαγή συναισθημάτων.
 • Με έναν Ταύρο – Μοιραία σύγκρουση
  Εκείνος θα κάνει τα πάντα για σας.Θα σας αφιερωθεί και θα πορευτεί μαζί σας αδιαμαρτύρητα. Τον ελκύετε έντονα.
 • Με έναν Δίδυμο – Πειραματικός έρωτας
  Έχετε και οι δυο το ίδιο δυνατό ένστικτο. Τα κοινά σας ενδιαφέροντα και ο ενθουσιασμός θα δημιουργήσουν μια θετική ατμόσφαιρα, που όμως θα δοκιμάζετε διαρκώς από την δική του επιπολαιότητα.
 • Με έναν Καρκίνο – Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι
  Ανήκετε στους ανθρώπους που μόνιμος χάνουν την αίσθηση του χρόνου. Όμως θα τον μπερδεύετε διαρκώς. Ο έρωτας σας θα είναι σαν μια σκοτεινή νύχτα.
 • Με έναν Λέοντα – Η πρόκληση του μεγαλείου
  Έχετε ανάγκη τη μεγαλοψυχία και τη γενναιότητα του και γοητεύεστε από το μεγαλείο και το δυναμισμό του. Σας εμπνέει ερωτικά και θα κάνετε τα πάντα για να τον κερδίσετε.
 • Με έναν Παρθένο – Κάποιος ξαφνικά εγκαταλείπει
  Οι αντιθέσεις σας είναι πολλές, όμως σας ενώνει η πνευματικότητα και η κατανόηση. Θα σας ελκύει η δύναμη και η ομορφιά του, αλλά θα σας ενοχλεί η πρακτικότητα και οι διαρκείς ανασφάλειες του.
 • Με έναν Ζυγό – Κυριαρχεί το πνεύμα
  Είστε και οι δυο ζώδια του αέρα και έχετε πολλά πνευματικά ενδιαφέροντα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μεταξύ σας δεν είναι καθόλου απίθανος.
 • Με έναν Σκορπιό – Οι διαφορές είναι τεράστιες
  Πρόκειται για έναν από τους πιο σπάνιους συνδυασμούς. Φαίνεται πως η φύση προνόησε ώστε να συναντάτε σπάνια ένα Σκορπιό, καθώς έχετε και οι δυο τεράστια αποθέματα πάθους, αλλά τα εκφράζετε με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
 • Με έναν Τοξότη – Δεν τον ξεχνάτε ποτέ
  Θα είναι για σας μια σχέση εκρηκτική, επαναστατική και αξέχαστη. Εκείνος θα σας ερωτευτεί άμεσα και θα παραδοθεί άνευ όρων.
 • Με έναν Αιγόκερω – Η του ύψους η του βάθους
  Όλα σ’ αυτή τη σχέση θα κριθούν από την πρώτη ματιά. Η θα σας ερωτευτεί παράφορα η θα σας μισήσει. Είστε και οι δυο δυναμικοί και έχετε ιδιαίτερα χαρίσματα, αλλά δεν έχετε καμία διάθεση για υποχωρήσεις.
 • Με έναν Υδροχόο – Αιθεροβάμονες
  Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς σας διακρίνει και του δυο μια τάση φυγής και ονειροπόλησης. Δύσκολα θα καταφέρετε να συντονιστείτε και τα πρακτικά προβλήματα θα σας αναστέλλουν διαρκώς.
 • Με έναν Ιχθύ – Γοητεία και επιρροή
  Θα εγκρίνετε αυτόν τον άντρα, χωρίς να ξέρετε το λόγο. Θα ξυπνήσει μέσα σας τα μητρικά σας ένστικτα η την προστατευτικότητα σας και θα αφεθεί στις φροντίδες και τις προτροπές σας.

Ιχθύες

 • Με έναν Κριό – Απαιτητικός έρωτας
  Η ερωτική σας σχέση γίνεται πολύ ισχυρή, αν ξεπεράσετε τις πρώτες δυσκολίες. Αν αντέχετε τα ξεσπάσματα και τις αλλαγές της διάθεσης του, τότε θα τον κερδίσετε.
 • Με έναν Ταύρο – Το τέλειο συμπλήρωμα
  Θα του εμπνεύσετε τον πόθο και τον έρωτα και δεν θα παραλείψει να σας το δείξει με τον πιο ρομαντικό τρόπο.
 • Με έναν Δίδυμο – Φτερά στον άνεμο
  Θα δημιουργήσετε εύκολα μια σχέση μαζί του. Εκείνος θα σας τάξει τον Ουρανό με τα άστρα κι εσείς θα του δώσετε την εντύπωση της θέας του έρωτα. Τα πράγματα, όμως δεν είναι τόσο παραμυθένια.
 • Με έναν Καρκίνο – Υπερβολικός συναισθηματισμός
  Κινδυνεύετε, να πνιγείτε μέσα στον απύθμενο ρομαντισμό και στα ατελείωτα συναισθήματα. Στο κρεβάτι θα σας παραδοθεί αμέσως.
 • Με έναν Λέοντα – Αμφιβολίες
  Σας κατακτά από την αρχή και τον κάνετε να νιώθει κυρίαρχος του παιχνιδιού. Σας προβληματίζει, όμως, η έπαρση και η απότομη συμπεριφορά του.
 • Με έναν Παρθένο – Γόνιμη συνεύρεση
  Η σχέση σας είναι εύκολη και γόνιμη. Έχετε αντιθέσεις, αλλά σχεδόν πάντα τις ξεπερνάτε. Στον έρωτα γίνεται ο αφοσιωμένος σας υπηρέτης.
 • Με έναν Ζυγό – Δυνατή σχέση αλλά με αντιθέσεις.
  Θα δημιουργήσετε μια σχέση δυνατή από την οποία δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις. Στο κρεβάτι μοιάζει θλιμμένος και σας δίνει την εντύπωση ότι θέλει να σας εξομολογηθεί τα πάντα.
 • Με έναν Σκορπιό – Απρόβλεπτες συνέπειες.
  Έρωτας που θα ζήσετε με έναν Σκορπιό θα θυμίζει μυθιστόρημα. Θα υπάρχουν πολλές δραματικές στιγμές που θα εναλλάσσονται με ερωτικά παιχνίδια και συχνά θα νιώθετε να δοκιμάζονται τα νεύρα σας.
 • Με έναν Τοξότη – Δύσκολος στόχος
  Θα σας συναρπάσει και θα σας προκαλέσει να γευτείτε μαζί του τη ζωή διασκεδάζοντας. Γλεντώντας και απολαμβάνοντας το καθετί τι. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να ζήσετε αρμονικά και ήσυχα.
 • Με έναν Αιγόκερω – Εξουθένωση
  Ερωτικά, η συνεννόηση δεν θα είναι ιδιαίτερα καλή, καθώς δυσκολεύεται να καταλάβει τη μυστηριώδη φύση σας. Εσείς από την πλευρά σας κάνετε έρωτα μαζί του, πιστεύοντας ότι έχετε βρει τον τέλειο.
 • Με έναν Υδροχόο – Ο ιδανικός συνδυασμός
  Αυτός ο συνδυασμός θεωρείτε από τους πιο πετυχημένους ερωτικά και συνήθως αντέχει μέσα στον χρόνο. Στο κρεβάτι έχετε διαφορές, που όμως δεν σας εμποδίζουν να ζήσετε έντονες συγκινήσεις.
 • Με έναν Ιχθύ – Ούτε να το σκέφτεστε
  Η αρμονία στη σχέση σας είναι ένα άπιαστο όνειρο και θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να βγάλετε μια άκρη μαζί του. Ερωτικά θα σας αφήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και θα αφεθεί χωρίς δισταγμό στα θέλγητρα σας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα