Σκορπιός | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
30/11/2023

Καλή Χρονιά Σκορπιοί!

Αγαπημένα παιδιά του Πλούτωνα με το βαθύ συναίσθημα και το πάθος (αλλά και του παραδοσιακού Κυβερνήτη σας του Άρη), το 2024 σάς καλωσορίζει «κλείνοντάς σας το μάτι»! Βαθιά μεταμόρφωση, ριζικές αλλαγές, αλλά με τύχη και εύνοια!

Ο κυβερνήτης-πλανήτης σας ο Πλούτωνας μπήκε «δοκιμαστικά» στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου όπου και παρέμεινε μέχρι και τις 11 Ιουνίου 2023. Ίσως για να σας δώσει την ευκαιρία να «προσαρμοστείτε» και να σας προετοιμάσει για τις μεγάλες αλλαγές που θα ακολουθήσουν όταν αρχίσει την διέλευσή του στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024 η οποία θα διαρκέσει έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2024. Κατόπιν θα αναδρομήσει και πάλι στον Αιγόκερω μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2024, ώσπου να ξαναμπεί στον Υδροχόο. Στον 4ο οίκο σας λοιπόν, τον οίκο του σπιτικού, της οικογένειας, της οικίας, του μέρους όπου ζείτε, βρίσκεστε στο κατώφλι ριζικών, σημαντικών και δραστικών αλλαγών ανάμεσα στη ζωή που είχατε μέχρι τώρα και την ζωή που σας περιμένει από δώ και πέρα! Αφορά μόνο τους γεννημένους τις πρώτες μία-δύο μέρες του ζωδίου.

Η αλλαγή πλανιέται στον αέρα! Προσδεθείτε!

Ο Ουρανός θα κινείται στον 7ο οίκο σας. Εκεί θα σας φέρει απρόβλεπτα, σοκαριστικά, ανατρεπτικά γεγονότα σε θέματα προσωπικών ή κοινωνικών σχέσεων και συνεργασιών ίσως και αντιδικιών. Ο Ουρανός, αυτός ο επαναστάτης, ο αντικομφορμιστής πλανήτης, ο πλανήτης του σοκ, φέρνει από ξαφνικούς έρωτες μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς, από ξαφνικές επιχειρηματικές συνεργασίες μέχρι την ξαφνική διακοπή τους κι από ξαφνικές φιλίες μέχρι την ξαφνική διακοπή τους! Η σύνοδός του όμως με τον Άρη το χρονικό διάστημα από 9 Ιουνίου μέχρι και 20 Ιουλίου θα είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος κυρίως από ψυχολογική άποψη, καθώς θα νιώθετε μεγάλο εκνευρισμό κι εσωτερική ένταση κι ίσως αντιδράσετε σπασμωδικά. Προσοχή λοιπόν σε διαπληκτισμούς και διαφωνίες γιατί ιδιαίτερα αυτή η περίοδος θα μοιάζει με ακροβασία σε τεντωμένο σχοινί!!!

Ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο σας θα φέρει έρωτες κι ειδύλλια, αλλά σαν απατηλός που είναι, ξεγελάει και θέλει προσοχή να μην σας απογοητεύσουν και σας εξαπατήσουν! Θα ενισχύσει την διαίσθησή σας, την δημιουργικότητά σας και την πνευματική διάσταση στη ζωή σας! Ίσως έχετε ένα όνειρο ή ένα ιδανικό που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Εάν είστε καλλιτέχνες ο Ποσειδώνας θα σας «αγγίξει» με την θεϊκή του έμπνευση! Αφορά τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Κρόνος, κι αυτός στον 5ο οίκο σας, θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ποσειδώνα για να σας ευεργετήσει! Προετοιμαστείτε λοιπόν για το πώς θα «χτίσετε» τώρα τα θεμέλια για να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα! Ο Χείρωνας στον 6ο οίκο σας θα σας επιτρέψει να αξιολογήσετε τη δουλειά σας και τη διαχείριση της καθημερινής σας ρουτίνας και θα σας «σπρώξει» ν’ ασχοληθείτε με θέματα υγείας που ίσως είχατε παραμελήσει για να βρείτε την κατάλληλη θεραπεία!

O Μεγάλος Ευεργέτης!

Ο πλανήτης της επέκτασης και της ανάπτυξης διελαύνοντας στο απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου και στον 7ο οίκο σας (όπου θα παραμείνει μέχρι τις 25 Μαΐου του 2024) αντιπροσωπεύει την πρόοδο και την εξέλιξη στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, των συνεργασιών αλλά και των κάθε λογής σχέσεων. Όμως πριν εγκαταλείψει τον Ταύρο θα κάνει μια σπάνια σύνοδο με τον Ουρανό! Σπάνια, γιατί γίνεται κάθε 14 χρόνια! Αυτή η σύνοδος λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Απριλίου στην 21° 49′ του Ταύρου. Το ξαφνικό γύρισμα της τύχης από τους άλλους, τους απέναντι! Μεγάλη εύνοια λοιπόν, τύχη αλλά και πολλές ανατροπές κυρίως ευχάριστες!!!

Η χρονιά ξεκινά με την διέλευση του παραδοσιακού κυβερνήτη σας του Άρη στον 3ο οίκο σας από τις 4 Ιανουαρίου έως τις 13 Φεβρουαρίου. Θα γίνετε περισσότερο δραστήριοι ίσως και αντιδραστικοί αλλά με αυτοέλεγχο! Η δράση θα επικεντρωθεί στην επικοινωνία, στα κοντινά ταξίδια, στη μάθηση. Από τις 13 Φεβρουαρίου έως και τις 23 Μαρτίου πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι ο Άρης μπαίνει στον 4ο οίκο σας και θα σας κάνει ανήσυχους, νευρικούς, θα σας γεμίσει ένταση κι αντιδραστικότητα. Προσοχή και σύνεση λοιπόν στην τάση για βιασύνη ή την τάση να πάρετε ρίσκα, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη ή ατυχήματα και συγκρούσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.

Γιατί ακόμα κι ο πολεμιστής έχει ανάγκη κάπου-κάπου να αφήσει το ακόντιο και την ασπίδα του και να ξεκουραστεί!

Από τις 7 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2025, ο πολεμιστής Άρης, αλλά κι ο πλανήτης που μας χαρίζει το κίνητρο για ζωή αλλά και τις μάχες που δίνουμε μέσα στη ζωή, γυρίζει ανάδρομος στην 6 μοίρες 08’ του Λέοντα στον 10ο οίκο σας. Θα ενεργοποιήσει και πάλι την έκλειψη της περασμένης Άνοιξης στις 14 μοίρες 58’ του Σκορπιού, αλλά και την έκλειψη του Φθινοπώρου στις 05 μοίρες 09’ του Ταύρου. Ζητήματα προσωπικά και σχέσεων ή συνεργασιών θα κλείσουν ή θα ολοκληρωθούν με κάποιο τρόπο! Στον οίκο της καριέρας αυτή η αναδρομή ίσως σας κάνει να νιώσετε λιγότερο επαρκείς ή κινητοποιημένοι ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε ή το σχέδιο δράσης που πρέπει να ακολουθήσετε. Η ενέργεια στρέφεται προς τα μέσα σας για να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε. Γιατί ακόμα κι ο πολεμιστής έχει ανάγκη κάπου-κάπου να αφήσει το ακόντιο και την ασπίδα του και να ξεκουραστεί! Έχοντας κάνει αυτήν την ανασκόπηση λοιπόν, όταν στις 18 Απριλίου 2025 θα ορθοδρομήσει και πάλι στον Λέοντα, θα είστε και πάλι έτοιμοι να πάρετε τα ηνία στα χέρια σας έτσι όπως μόνον εσείς ξέρετε!

Σας εύχομαι ολόψυχα η Νέα Χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, δημιουργικότητα και πάθος!

 

Από την Λίνα Πάλλη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα