Πως θα είναι το 2021 για τους Τοξότες;

ASTROTEAM GUEST
29/12/2020

Αγαπημένοι μου Τοξότες. Εσείς οι φιλόσοφοι του ζωδιακού, θα δεχτείτε μαζί με τους Διδύμους τις εκλείψεις, αφού ο άξονας των εκλείψεων μετατοπίστηκε από τον Αιγόκερω και τον Καρκίνο στους Δίδυμους και στους Τοξότες.

Οι εκλείψεις σε μερικούς από εσάς θα σας αλλάξουν τη ζωή και την φιλοσοφία της.

Ο Δίας Κρόνος στον Υδροχόο όλη την χρονιά θα ευνοήσει τις σπουδές, τις μετακινήσεις, την αγορά καινούργιου μέσου μεταφοράς, τις υποθέσεις συμβολαίων με αδέρφια.

Η πολυαστρία στον Υδροχόο το 1Ο Δεκαήμερο του Φεβρουαρίου θα αποτελέσει μία δυνατή ώθηση για όλη την χρονιά.

Από τις αρχές Μαΐου ο Ερμής και η Αφροδίτη θα είναι στο ζώδιο των Διδύμων και θα ανανεώσει τον αέρα των σχέσεων.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό σχεδόν από την αρχή της χρονιάς θέλει να στρέψει την προσοχή μας σε κάποια αλλαγή στον εργασιακό χώρο και στα κεκτημένα μας πάνω στην εργασία ή σε κάποιο έκτακτο γεγονός στην υγεία μας. Αυτή η σύνοδος γίνεται σε τετράγωνο με την πολυαστρία στον Υδροχόο, οπότε θα πρέπει επίσης να προσέχουμε διαφορές με τα αδέρφια μας για περιουσιακά και χρηματικά, όπως επίσης όλων των ειδών τα συμβόλαια, τις σπουδές και τα μέσα μεταφοράς.

Εκλείψεις 2021: 26/05 στην 50 και 25’ του Τοξότη.  10/06 στην 190 και 47’ των Διδύμων.

04/12 στην 120 και 22’ του Τοξότη.

Ανάδρομοι πλανήτες:
Ερμής 30/01/21 μέχρι 21/02/21 στον Υδροχόο αναθεωρήσεις και πισωγυρίσματα σε θέματα με αδέρφια, σχεδίων σχετικά με μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας. Δεν ευνοείται η υπογραφή συμβολαίων. Μικρά ταξίδια ίσως αναβληθούν.

Ερμής 29/05/21 στους Διδύμους αναβολή συναντήσεων και επιστροφές σχέσεων από τον παρελθόν.

Ερμής 27/09/21 ανάδρομος στον Ζυγό. Παλιοί φίλοι και γνωστοί στο προσκήνιο. Παλιές σκέψεις για ένταξη σε κάποιο συλλογικό όργανο ή συλλόγους.

1ο Δεκαήμερο:
Δίας Κρόνος στον Υδροχόο θα κάνει εξάγωνα με τους Τοξότες των πρώτων ημερών και ο Δίας θα είναι αρωγός σας ειδικά τον Ιανουάριο. Τον Μάρτιο ο Άρης θα μπει στους Διδύμους και τότε οι σχέσεις σας θα είναι στα φόρτε τους. Στις 16 Φεβρουαρίου θα τετραγωνίσει ο Ουρανός τον Κρόνο στον Υδροχόο και θα πρέπει να προσέξετε τις ανατροπές στα σχέδια σας. Διότι ο Δίας καλός αλλά όταν υπάρξει η αναδρομή του Ερμή με τον Κρόνο, ζητήματα που πρέπει αν βγουν στην επιφάνεια ίσως για να βρουν την λύση τους μετά από καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Ο Δίας θα πάει στους Ιχθύες αρχές Μαΐου και θα τετραγωνίσει του γεννημένους στις αρχές του 1Ο Δεκαημέρου του Τοξότη και θα φέρει κάποιες αλλαγές σε ζητήματα σπιτιού.

20 Δεκαήμερο:
Το 2ο Δεκαήμερο μετά την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου δέχεται εξάγωνο από την Αφροδίτη Ερμή και Δία ταυτόχρονα, οπότε θα είσαστε και οι ευνοημένοι σε σπουδές, μέσα μεταφοράς, και συμβόλαια. Αρχές Ιουνίου μπαίνει ο Άρης στον Λέοντα και στη συνέχεια η Αφροδίτη. Συμβόλαια και ταξίδια ενεργοποιούνται, όμως, ο Ουρανός και ο Κρόνος μπορούν να φέρουν ξαφνικά μπλοκαρίσματα σε εργασιακό χώρο, όπως και σε διάφορα συμβόλαια.

Δύσκολα διαστήματα για την υγεία στα μέσα Νοεμβρίου.

3ο Δεκαήμερο:
Οι γεννημένοι στις δύο πρώτες μοίρες του 3ου δεκαημέρου που δέχονται αρνητική επιρροή του Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί με την υγεία σας, με θέματα σπιτιού και καριέρας, όσο και με αποφάσεις που θα πάρετε σε όλα τα επίπεδα διότι λόγω του Ποσειδώνα η κρίση σας μπορεί να μην είναι καθαρή.

Σε αντίθεση είσαστε πολύ ευνοημένοι καθώς ο Δίας θα κάνει εξάγωνο 2 φορές από τις μοίρες του 3ου Δεκαημέρου και ιδίως αυτοί που είσαστε γεννημένοι στις πρώτες πρώτες μοίρες την 17η Οκτωβρίου που ο Δίας θα κάνει station στην 22ο του Υδροχόου.

Μετά τα μέσα Ιουλίου ευνοούνται οι διακοπές και οι μακρινοί προορισμοί.

Από την ‘Ελενα Ζαρκαδά

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα