Προβλέψεις 2024 | Υδροχόος

ASTROTEAM GUEST
19/12/2023

Το 2024 για εσάς είναι μια χρονιά που ανασκουμπώνεστε μετά τις εκλείψεις που σας ταλαιπώρησαν τα προηγούμενα χρόνια.

Η χρονιά ανοίγει αρκετά δυναμικά καθώς στις 21/1 ο Πλούτωνας περνάει ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι τον Αύγουστο και οριστικά από τις 21/11. Αυτό σας κάνει ιδιαιτέρως δυναμικούς, θα «σκοτώσετε» τον ίδιο σας τον εαυτό για να αναγεννηθείτε λίγο αργότερα. Αλλάζετε δέρμα με λίγα λόγια οι γεννημένοι των πρώτων δυο ημερών! Τον Φεβρουάριο θα έρθει και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο. Η αλήθεια είναι πως η συνάντηση και των δύο αυτών πλανητών στο δικό σας ζώδιο κάνει εξαιρετικά προκλητικό τον μήνα των γενεθλίων σας! Προσοχή σε υγεία, νεύρα, ξεσπάσματα και επιβολή δικών σας επιθυμιών πάνω σε άλλους. Μπορεί να νιώσετε παντοδύναμοι και ότι μπορεί να ελέγξετε τους πάντες και τα πάντα αλλά αυτό δεν θα ήταν μια υγιής αντιμετώπιση! Επαγγελματικά νιώθετε ότι θέλετε να κατακτήσετε οτιδήποτε βάζετε στόχο αλλά ο ανταγωνισμός δεν είναι καλός σύμβουλος!

Ξαναβρίσκετε τη χαρά και το νόημα πίσω από αυτήν πιθανόν μέσα από ένα θυελλώδη έρωτα!

Αργότερα μες τον Απρίλιο (21/4) έχουμε την σύνοδο Δία/Ουρανού στον Ταύρο και αυτό σας δίνει ώθηση να φτιάξετε τις βάσεις σας, να αξιοποιήσετε το σπίτι σας ή να απελευθερωθείτε από πιεστικά περιβάλλοντα που μένατε υποχρεωτικά. Το πολύ ωραίο νέο είναι ότι είστε από τους τυχερούς της χρονιάς μετά τα τέλη Μαΐου όπου και μπαίνει ο Δίας στους Διδύμους καθώς περνάει σε ένα τομέα της ζωής σας που πληγώθηκε αρκετά! Αυτός είναι ο ερωτικός τομέας, η δημιουργικότητα, η χαρά, τα πρότζεκτ και η επιχειρηματικότητα αλλά και για όσους θέλουνε να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια ο ερχομός ενός απογόνου θα τους χαροποιήσει ιδιαίτερα. Τυχερότατοι θα σταθούν οι γεννημένοι των δυο πρώτων ημερών που θα πάρουν το τρίγωνο Δία – Πλούτωνα (2/6) όπου προσφέρει τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν τη ζωή τους προς το καλύτερο αφήνοντας πίσω οτιδήποτε τους παγίδευσε. Τύχη, τυχερά παίγνια, επιχειρηματικότητα, ιδέες που αποδίδουν, ξαναβρίσκετε τη χαρά και το νόημα πίσω από αυτήν πιθανόν μέσα από ένα θυελλώδη έρωτα!

Κοινώς να μη θέλετε να γίνουν όλα με τον τρόπο σας…

Το πιο ζόρικο διάστημα του καλοκαιριού εκτείνεται από τις 9/6 μέχρι τα τέλη Ιούλιου στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας καθώς ο Άρης από το Ταύρο θα σχηματίσει προκλητικές όψεις με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (11/6) και τον κυβερνήτη σας Ουρανό (15/7). Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μεθοδικοί σχετικά με τους δικούς σας (οικογένεια, σύντροφος) για θέματα ακινήτου (πώληση, ενοικίαση, μετακόμιση, αγορά) για να μην έρθετε σε ρήξεις μεταξύ τους, αν είναι κάτι που δεν το θέλετε. Το δεύτερο μισό του Αυγούστου ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στον Λέοντα και θα υπάρχουν αναθεωρήσεις και επιστροφές σε προσωπικά ζητήματα για το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Στα τετράγωνα (Αύγουστο & Δεκέμβριο) του Δία από τους Διδύμους με τον παραδοσιακό κυβερνήτη σας Κρόνο που βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στους Ιχθύς στον τομέα των οικονομικών, καλό θα ήταν να μην πάρετε υψηλά ρίσκα να επενδύσετε αυτές τις περιόδους. Αποφύγετε τις σπατάλες καθώς θα σας ανοιχτεί η όρεξη λόγω του Δία αλλά πρέπει να υπάρχει σύνεση στο ξόδεμα λόγω Κρόνου! Το δίμηνο Νοέμβριο – Δεκέμβριο θα υπάρχουν πιέσεις και απαιτήσεις από τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας είτε πρόκειται για το σύντροφο είτε για το συνεργάτη σας καθώς ο Άρης θα πάρει θέση στον Λέοντα απέναντι σας! Ειδικά τον Δεκέμβριο που θα γυρίσει ανάδρομος ο Άρης στον Λέοντα θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και να μην έχετε την τάση να επιβάλλετε τις δικές σας πρακτικές – κοινώς να μη θέλετε να γίνουν όλα με τον τρόπο σας – αφού η αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο δημιουργεί τις καταλληλότερες συνθήκες για να συγκρουστείτε μαζί τους δίχως προηγούμενο και να χαλάσει το γιορτινό κλίμα των ημερών αυτών.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα