Προβλέψεις 2024 | Ζυγός έως Ιχθύες – Γ’ μέρος!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
01/12/2023

Ζυγός: Προσωπική εύνοια και επισημοποιήσεις

Μια διαφωτιστική χρονιά θα είναι το 2024 για εσάς τους Ζυγούς μέχρι το τέλος του Μαΐου. Ο Πλούτωνας από 21 Ιανουαρίου και μετά θα χαρίσει τα υπέροχα τρίγωνα του στους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί 23 και 24 Σεπτεμβρίου ευνοώντας και τα προσωπικά και τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Εσείς, οι Ζυγοί των δύο πρώτων ημερών θα είστε από τους τυχερότερους του 2024! Πιεστικό διάστημα για τους γεννημένους 26, 27, 28 Σεπτεμβρίου, αλλά και 9, 10 και 11 Οκτωβρίου θα είναι ο Μάρτιος και ο Απρίλιος με τις δύο πρώτες Εκλείψεις στον άξονα Κριού /Ζυγού να αναστατώνουν τον τομέα των σχέσεων και της υγείας σας. Επίσης προκλητικός και περιοριστικός θα είναι και ο Οκτώβριος για τους γεννημένους 1,2 και 3 Οκτωβρίου καθώς η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη του έτους θα δυσκολέψει το οικογενειακό και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η είσοδος του Δία στους Διδύμους στο τέλος του Μαΐου θα είναι ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός αρχικώς για τους Ζυγούς που έχετε γεννηθεί το Σεπτέμβριο και αργότερα για τους υπόλοιπους. Η εύνοια, η τύχη σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, οι επαγγελματικές επεκτάσεις και οι επισημοποιήσεις θα είναι καταστάσεις που θα τις ζείτε καθημερινά και θα σας κάνουν χαρούμενους. Χρονιά γάμου, δέσμευσης, συγκατοίκησης αλλά και απόκτησης απογόνων θα μπορούσε να είσαι για εσάς το δίσεκτο 2024. Σταθερά προσεκτικοί οι Ζυγοί των δύο τελευταίων ημερών 21 και 22 Οκτωβρίου καθώς ο Πλούτωνας από Σεπτέμβριο – Νοέμβριο θα επιστρέψει στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω και θα σας θυμίσει καταστάσεις σε σχέσεις και υγεία που είχατε βιώσει στις αρχές του 2023.

Έρωτας *****
Χρήματα *****
Υγεία ****

Σκορπιός: Η τελική διαλογή, κάτω από το βάρος του Πλούτωνα

Μια ξεχωριστή χρονιά χωρίς το βάρος των Εκλείψεων πάνω σας θα είναι το 2024 για εσάς τα παιδιά του Σταθερού Νερού. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας μήνας που θα σας φέρει αντιμέτωπους με ερωτικές και οικογενειακές προκλήσεις, καθώς η πλειάδα των πλανητών στον Υδροχόο με τη συμμετοχή του σύγχρονου κυβερνήτη σας του Πλούτωνα, αλλά και του παραδοσιακού, του Άρη, θα ξεσηκώσει θύελλες. Η παραμονή του Δία απέναντι σας μέχρι το τέλος του Μαΐου θα σας διευκολύνει στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ουρανός όμως θα παραμείνει απέναντι σας στον Ταύρο και μετά το Μάιο και για όλο το 2024, οπότε και θα συνεχίσει να σαμποτάρει τις προσπάθειες σας για ηρεμία και γαλήνη μέσα στις σχέσεις σας.  Το πέρασμα του Δία στους Διδύμους θα ενεργοποιήσει το καλοκαίρι τα οικονομικά σας θέματα κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με οφειλές στο Δημόσιο, με συντάξεις, κληρονομιές και δάνεια. Εκτός όμως των οικονομικών σας θεμάτων θα ενεργοποιήσει και τα πάθη και τη ζήλεια και τη διεκδίκηση στην ερωτική σας ζωή. Πάθος θα έχει το καλοκαίρι του 2024, ίντριγκα και εντάσεις με συντρόφους που μοιράζεστε σχέσεις καρμικές. Εξαιρετικά τυχεροί από Σεπτέμβριο μέχρι και το τέλος του χρόνου, στον έρωτα, τη δημιουργικότητα και τις οικονομικές ευκαιρίες θα είστε οι Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς να σας χαρίζει αποφασιστικότητα και σοφία στις επιλογές σας. Εξίσου τυχεροί και οι γεννημένοι τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας καθώς τα ευφάνταστα και καλλιτεχνικά τρίγωνα του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σας χαρίζουν όραμα, διαίσθηση και απίστευτη ροή ενέργειας.

Έρωτας****
Χρήματα***
Υγεία***

Τοξότης: Πειστικές αποφάσεις, επιβεβλημένες ‘’αποχωρήσεις’’

Η νέα χρονιά θα συνεχίσει να έχει βαθμό δυσκολίας από τη στιγμή που ο Κρόνος θα παραμείνει στους Ιχθύς και θα συνεχίσει να σας πιέζει στα οικογενειακά σας θέματα και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας. Σημαντικό φυσικά είναι και το γεγονός της αναδρομής του Ερμή στο δικό σας ζώδιο τις πρώτες ημέρες του 2024 που σκοπό θα έχει να σας θυμίσει τις εκκρεμότητες που θα ‘’πάρετε’’ μαζί σας και θα πρέπει να τις διευθετήσετε μέχρι το τέλος του Γενάρη. Ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας ερωτικών χαρών με την πολυαστρία στον Υδροχόο να ανανεώνει τις σχέσεις σας και να σας ανοίγει νέα εκπαιδευτικά και φιλοσοφικά μονοπάτια. Νομικά θέματα αλλά και επαφές με το εξωτερικό θα έχουν εύνοια και επιτυχημένα αποτελέσματα.  Η παραμονή του κυβερνήτη σας του Δία, αλλά και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου θα δώσει έμφαση στα θέματα τη υγείας σας και της γραφειοκρατίας σας. Αναγκαίο είναι να μεριμνήσετε και για τα δυο έτσι ώστε το πέρασμα του Δία στους Διδύμους από το τέλος του Μαΐου να σας βρει έτοιμους και δυνατούς για νέες περιπέτειες.  Ο Δίας απέναντι σας το καλοκαίρι θα σας κάνει υπέροχα δώρα στον τομέα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών. Νέοι σύντροφοι, νέοι συνεργάτες, νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας έρχονται με απίστευτη ευκολία και εσείς θα πρέπει απλώς να επιλέγετε το καλύτερο και πιο προσοδοφόρο. Προκλητικό διάστημα με αυξημένη διάκριση και συγκρατημένο ενθουσιασμό θα αποδεδειχθεί το φθινόπωρο για τους γεννημένους τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας με τη Σεληνιακή Έκλειψη της 18ης Σεπτεμβρίου και την έντονη συμμετοχή του Ποσειδώνα σε αυτή να θολώνουν τη σκέψη σας και να αδυνατίζουν τη φυσική αντοχή σας. Προσοχή σε τραυματισμούς, ιώσεις και λοιμώξεις.

Έρωτας****
Χρήματα****
Υγεία***

Αιγόκερως: Θα κάνετε τα πάντα για τον Έρωτα

Μια νέα χρονιά τυχερή και ευνοϊκή θα είναι για εσάς το2024 καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας ο Κρόνος που θα παραμείνει στους Ιχθύς θα σας δίνει την προστασία του και θα θέτει σε εγρήγορση το μυαλό σας. Βοηθητικοί και ο Δίας με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου να ενεργοποιούν τον τομέα τον ερωτικών σας και να σας φέρνουν νέες γνωριμίες που μέχρι το τέλος του χρόνου ενδέχεται να πάρουν επίσημο χαρακτήρα. Ο Δίας στο τέλος του Μάη θα περάσει στους Διδύμους και θα κάνει την καθημερινότητα σας έναν αγώνα δρόμου που θα απαιτήσει όλη την αντοχή σας. Σημασία θα πρέπει να δώσετε και στην υγεία σας και στην φυσική σας κατάσταση αποφεύγοντας την παγίδα της αύξησης του βάρους σας λόγω ακατάστατου ωραρίου.  Από 15 Μαρτίου – 15 Απριλίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί οι γεννημένοι 24,25,26 Δεκεμβρίου και 7,8,9 Ιανουαρίου με τις Εκλείψεις στον άξονα των Παρορμητικών να επηρεάζουν τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας θέματα. Το καλοκαίρι θα έχει έντονα καρμικό, ερωτικό κλίμα για εσάς καθώς ο Ουρανός από τον πέμπτο σας οίκο θα βάζει τα δυνατά του να σας φέρει ανατροπές και άτομα που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα. Άτομα που στο παρελθόν δε θα επιλέγατε από ανασφάλεια να βάλετε στη ζωή σας. Ο Ουρανός όμως είναι ικανός για τα απίθανα και αυτά τα απίθανα θα συμβούν στην ερωτική σας ζωή του καλοκαίριτου2024. Εξαιρετικά προσεκτικοί σε υγεία και επαγγελματικά επιβάλλεται να είστε οι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες 19 και 20 Ιανουαρίου από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο με την επιστροφή του Πλούτωνα στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω να τεστάρει για τελευταία φορά τις ψυχικές και σωματικές σας αντοχές.

Έρωτας*****
Χρήματα****
Υγεία****

Υδροχόος: Η μεταλλακτική σκιά του Πλούτωνα

Το 2024 θα είναι για εσάς μια χρονιά κάτω από τη βαριά σκιά του Πλούτωνα. Στις 21 Ιανουαρίου ο Πλούτωνας θα περάσει για ακόμη μια φορά στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι το Σεπτέμβριο. Τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου θα επιστρέψει για τελευταία φορά στην 29η μοίρα του Αιγόκερω και από το Νοέμβριο θα μπει πια οριστικά στον Υδροχόο που θα παραμείνει μέχρι το 2044! Οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες ημέρες 21,22 και 23 Ιανουαρίου θα κληθείτε να διαχειριστείτε τη ‘’μεταλλακτική’’ του διάθεση που θα επηρεάσει την ψυχολογική σας κατάσταση και θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις μεγαλύτερες φοβίες σας. Ο Φεβρουάριος θα αποδειχτεί ένας ερωτικός μήνας καθώς η συγκέντρωση πλανητών στο δικό σας ζώδιο θα ενεργοποιήσει και εσάς και τους άλλους ως προς την εκδήλωση των συναισθημάτων. Πλούτωνας, Αφροδίτη, Άρης και Ερμής στον Υδροχόο θα φουντώσουν νέους έρωτες και θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας σχέσεις. Η κατάσταση θα διευκολυνθεί στο τέλος του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου με την είσοδο του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και στα τρίγωνα που θα πραγματοποιήσει με τον Πλούτωνα. Αυτές τις λίγες αλλά τόσο σημαντικές ημέρες θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε προκειμένου να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα, κυρίως αυτά που σας έχουν φέρει σε αντιπαραθέσεις το προηγούμενο διάστημα. Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός από την προκλητική του θέση μέχρι το τέλος του χρόνου στο ζώδιο του Ταύρου θα πυροδοτεί τις σχέσεις με τα μέλη της οικογενείας σας και θα σας δυσκολεύει στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας σας. Ο Κρόνος παραδοσιακός σας κυβερνήτης θα παραμείνει στους Ιχθύς και το 2024 και θα περιορίζει τα οικονομικά των γεννημένων πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο. Σύνεση και οικονομία στον τρόπο που ξοδεύετε θα είναι το μότο σας για τη νέα χρονιά.

Έρωτας****
Χρήματα****
Υγεία***

Ιχθύες: Ωφέλιμοι περιορισμοί και καρμικά μαθήματα

Μία Κρόνια χρονιά θα είναι το 2024 με αυξημένες ευθύνες, σκληρή δουλειά, λιγότερες αποδοχές και περιορισμένη ελευθερία. Ο Κρόνος μετά στην επανεκκίνηση που έκανε στο δικό σας ζώδιο στις αρχές Νοεμβρίου του 2023 θα συνεχίσει να διανύει το πρώτο σας δεκαήμερο από τις πρώτες κιόλας ημέρες του 2024.   Οι γεννημένοι το Φεβρουάριο θα κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις στα προσωπικά σας και καθώς στα φετινά σας γενέθλια θα υπάρχει έντονη παρουσία πλανητών στον Υδροχόο που θα εγείρουν παρασκήνιο και ίντριγκες. Επιβάλλεται το διάστημα αυτό οι κινήσεις σας να είναι εξαιρετικά προσεκτικές. Αποκαλύψεις, υπόγειες συμπεριφορές, κρυμμένες φοβίες και έχθρες θα συνθέσουν ένα δύσκολο σκηνικό που ψυχολογικά θα σας κάνει περισσότερο ευάλωτους. Ο Πλούτωνας από τη θέση του στον Υδροχόο και μέσα στο δωδέκατο σας οίκο θα δυσκολεύει τον ονειρικό σας κόσμο και θα σας ξυπνά συναισθηματικές ανασφάλειες. Σοφό θα είναι να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια προκειμένου να ξεπεράσετε τα ψυχολογικά σας αδιέξοδα. Ο Δίας μέχρι το τέλος του Μάη που θα βρίσκεται στον Ταύρο θα σας διευκολύνει με τη στήριξη που θα σας παρέχει μέσω των καταπληκτικών ιδεών και των λύσεων σε πρακτικά ζητήματα, αλλά από τον Ιούνιο και μετά που θα έχει περάσει στους Διδύμους ενδέχεται να διογκώσει τα προβλήματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Το καλοκαίρι θα έχει υπερβολικό χαρακτήρα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο, καθώς τα τετράγωνα του Δία θα σας οδηγήσουν σε γρήγορες κινήσεις μετά από επιφανειακή σκέψη τόσο στις ερωτικές και στις οικονομικές επιλογές σας. Είναι μια παγίδα που θα πρέπει να αποφύγετε για να μην επενδύσετε συναισθηματικά και οικονομικά εκεί που δεν αξίζει και αργότερα απογοητευτείτε. Εξαιρετικά προσεκτικοί κυρίως σε θέματα σχέσεων και υγείας οι γεννημένοι 16,17,18 και 19 Μαρτίου με έντονη την επιρροή της Σεληνικής Έκλειψης της 18ης Σεπτεμβρίου πάνω σας. Ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να προστατέψετε την υγεία και την ‘’καρδιά’’ σας οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είναι η εξαντλητική παρουσία του Ποσειδώνα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας. Εξαπατήσεις, απογοητεύσεις, κλοπές και οικιακές ζημιές θα μπορούσαν να δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας.

Έρωτας***
Χρήματα****
Υγεία***

Το 2024 εν κατακλείδι…

Το άλλοθι της άγνοιας δεν υπάρχει για το 2024. Από το 2016 και έπειτα καταλάβαμε πως τα απίθανα είναι τελικά πιθανά. Το 2024 θα είναι μια κομβική δίσεκτη χρονιά στο μέσον σχεδόν της δεύτερης δεκαετίας του 2000. Θα είναι χρονιά σοβαρών μεταρρυθμίσεων και συνειδητοποιήσεων που θα μας προετοιμάσει για την επόμενη δεκαετία. Ο Ουρανός που το 2026 θα έχει περάσει στους Διδύμους και θα πραγματοποιεί τρίγωνα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο θα μας εισάγει στη νέα αυτή εποχή για την οποία θα προετοιμαστούμε από τώρα, μέσα στο 2024, με τις νέες πληροφορίες που θα προκύψουν σε βιομηχανικό, τεχνολογικό και ιατρικό επίπεδο.  Η τεχνολογία, η επαφή με το διάστημα, οι εναλλακτικές ιατρικές θεραπείες, οι εναλλακτικοί τρόποι διαβίωσης και τα νέα διατροφικά μοντέλα που θα ακολουθήσουμε θα αρχίσουν να μας απασχολούν σοβαρά μέσα στο 2024 και εμείς θα αναγκαστούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις. Η δύναμη της προσαρμογής, της αντοχής και της αισιοδοξίας θα πρέπει να επιστρατευτούν μέσα στη νέα χρονιά γιατί θα είναι οι αρετές αυτές που θα μας δώσουν τις λύσεις στα προβλήματα που θα προκύπτουν.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως το Σύμπαν κάνει τη δουλειά του και εμείς οι άνθρωποι κάνουμε τις δικές μας. Καλή χρονιά σε όλους!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα