Προβλέψεις 2024 | Τυχερά ζώδια – Α’ μέρος!

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
01/12/2023

Τα πολύ τυχερά ζώδια 2024:

 • Ζυγοί Σεπτεμβρίου
 • Δίδυμοι Μαΐου
 • Ταύροι τρίτου δεκαημέρο
 • Παρθένοι 13- 15 Σεπτεμβρίου
 • Αιγόκεροι τρίτου δεκαημέρου
 • Καρκίνοι πρώτο και δεύτερο δεκαήμερo

Τα τυχερά ζώδια 2024: 

 • Κριοί δεύτερο δεκαήμερο
 • Λέοντες δεύτερο δεκαήμερο
 • Τοξότες πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο

Προκλητικό το 2024:

 • Ιχθύες πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο
 • Παρθένοι πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο
 • Δίδυμοι δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο
 • Τοξότες τρίτο δεκαήμερο

Πολύ προκλητικό το 2024:

 • Ταύροι 21, 22, 23 Απριλίου
 • Λέοντες 23, 24, 25 Ιουλίου
 • Σκορπιοί 23, 24, 25 Οκτωβρίου
 • Υδροχόοι 21, 22, 23 Ιανουαρίου

Η Νέα Χρονιά

Το 2024 θα είναι ένα δίσεκτο έτος που θα μας επαναφέρει μνήμες του 2016 και του 2020. Θα ξεκινήσει την κοσμική του θητεία, Δευτέρα ημέρα Σελήνης με ανάδρομο Ερμή στον Τοξότη και θα την κλείσει Τρίτη, ημέρα Άρη και με ανάδρομο Άρη στο Λιοντάρι. Ο φετινός Φλεβάρης θα έχει 29 ημέρες! Η νέα χρονιά θα μας κάνει ποδαρικό με έναν Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη μη θέλοντας να μας αφήσει να ξεχάσουμε τα θέματα που αντιμετωπίσαμε το 2023. Η σκέψη μας θα είναι στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε καθώς το σκηνικό των φρέσκων μνημών θα το τονίζουν και οι μεγάλοι πλανήτες καθώς οι περισσότεροι θα βρίσκονται στις ίδιες ζωδιακές θέσεις. Η πρώτη αλλαγή θα είναι αυτή του Πλούτωνα που τον Ιανουάριο θα περάσει στον Υδροχόο και του Δία που στο τέλος της άνοιξης θα περάσει στους Διδύμους.

Η πλανητική ατζέντα του 2024!

Ο Πλούτωνας στις 21 Ιανουαρίου θα περάσει στον Υδροχόο κάνοντας τη δεύτερη πρόβα του, από τη στιγμή που το Σεπτέμβριο του 2024 θα ξαναγυρίσει στον Αιγόκερω και το Νοέμβριο οριστικά πια στον Υδροχόο. Ο Πλούτωνας θα πραγματοποιήσει μια εκπληκτική πορεία από 2 Σεπτεμβρίου 2024 μέχρι 19 Νοεμβρίου 2024 καθώς θα συμμετέχει σε έναν πολύ δυνατό κοσμικά σχηματισμό, σε ένα μικρό ταλέντο ή μάτι της γάτας. Τα τρία πλανητικά μεγαθήρια, Πλούτωνας, Ποσειδώνας και Ουρανός από τις τελευταίες μοίρες των ζωδίων που θα βρίσκονται θα συνεργαστούν προκειμένου να διευκολύνουν και να προστατεύσουν τις ζωές μας από ορατούς και… αόρατους κινδύνους. Πλούτωνας 29 μοίρες Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα 27 μοίρες Ιχθύων και τρίγωνο με Ουρανό 27 μοίρες Ταύρου! Οι μεγάλοι πλανήτες σε τελικές μοίρες θα κλείσουν θέματα που είχαν την αρχή τους στο 2008! Ο Ουρανός μας υπόσχεται την προσδοκία του αναπάντεχου. Ο Ποσειδώνας μας υπόσχεται την προσδοκία του ανέφικτου. Ο Πλούτωνας μας υπόσχεται την προσδοκία της αθανασίας. Με αυτές τις πλανητικές υποσχέσεις των Μεγάλων αναπτυσσόμαστε και προετοιμαζόμαστε να αποκτήσουμε δύναμη, αντοχή και ανοσία στις δυσκολίες της ζωής. Όταν οι τρεις εξωκρόνιοι πλανήτες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε εξάγωνα και τρίγωνα τότε το Σύμπαν επιθυμεί να μας προστατέψει και να μας διευκολύνει.

28 Ιανουαρίου 2024 – 1 Μαΐου 2024 κανένας μεγάλος πλανήτης δε θα είναι ανάδρομος.

Ο Φεβρουάριος θα είναι μήνας Υδροχόου με μια πλειάδα πλανητών να μας εισάγει σε νέους τεχνολογικούς, ιατρικούς και φαρμακευτικούς κόσμους. Στις 5 Φεβρουαρίου Πλούτωνας, Ερμής και Ήλιος συναντιούνται στον Υδροχόο. Στις 13 Φεβρουαρίου περνά και ο Άρης στον Υδροχόο. Από 15 Φεβρουαρίου – 11 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί σύνοδος Αφροδίτης /Άρη στον Υδροχόο και με την παρουσία του Ερμή που θα ξεσηκώσουν τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Αφροδίτη και Άρης θα συναντηθούν με ερωτική διάθεση αυτό το Φεβρουάριο καθώς θα σφιχταγκαλιαστούν στον Υδροχόο. Ερωτική και οικονομική εύνοια θα φέρουν στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα.

Τα λαχεία της ζωής θα μοιράζονται απλόχερα!

Ο Ποσειδώνας θα παραμείνει στους Ιχθύς ενεργοποιώντας τις τελικές μοίρες τους και φέρνοντας θολή κρίση και αναποφασιστικότητα στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού. Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου θα πηγαινοέρχεται αναταράσσοντας τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των ζωδίων του Σταθερού Σταυρού. Ο Κρόνος στη θέση που είχε από τον περασμένο Μάρτιο στους Ιχθύς θα εκπαιδεύσει και θα δυσκολέψει τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού καθώς θα προετοιμάζεται να συναντήσει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, πολύ αργότερα μέσα στο 2025. Το 2024 Κρόνος και Ποσειδώνας θα βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο χωρίς να πραγματοποιούν σύνοδο εκλύοντας όμως την κοινή ενέργεια της απογοήτευσης που δίνουν στις συνόδους τους. Ο Δίας από τη θέση του στον Ταύρο θα συνεχίζει να δίνει την ερωτική και οικονομική του εύνοια στα ζώδια της Γης και την άνοιξη, Απρίλιο και Μάιο που θα συναντηθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό τα λαχεία της ζωής θα μοιράζονται απλόχερα και από τους δύο τους. 26 Μαΐου – 15 Ιουνίου με Δία στους Διδύμους, Ήλιος, Αφροδίτη, Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα στον Υδροχόο!!!

Στις 26 Μαΐου ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και με γενναιοδωρία του θα ωφελήσει τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Εξαιρετικά σημαντικά τα τρίγωνα του Δία από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο από 26 Μαΐου – 15 Ιουνίου ευνοούν απίστευτα τα ζώδια του Αέρα του πρώτου δεκαημέρου. Ο Άρης το θα γίνει ανάδρομος στο Λιοντάρι στο τέλος του χρόνου στις 8 Δεκεμβρίου και θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι τις 22 Ιανουαρίου του 2025. Ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος τρεις φορές μέσα στο 2024 στο στοιχείο της Φωτιάς γεγονός που σημαίνει πως η σκέψη και η δράση θα είναι ανυπόμονες. Μέχρι 4/1 ου θα είναι ανάδρομος στον Τοξότη αφού θα έχει αναδρομήσει το Δεκέμβριο του 2023. Ανάδρομος θα βρίσκεται στον Κριό από 3 – 23/4ου Ανάδρομος θα βρίσκεται από 6/8ου στο ζώδιο της Παρθένου – 28/8ου στο ζώδιο του Λέοντα. Ανάδρομος για τελευταία φορά μέσα στο 2024 θα γίνει 27/11ου – 13/12ου στο ζώδιο του Τοξότη.

Εκλείψεις 2024

Οι Εκλείψεις θα μεταφερθούν στον Παρορμητικό Σταυρό πλην αυτής της 18ης Σεπτεμβρίου, καθώς και οι Δεσμοί της Σελήνης που καθορίζουν τις Εκλείψεις του έτους θα βρίσκονται στο άξονα Κριού/Ζυγού.

25 Μαρτίου 2024 Σεληνιακή Έκλειψη
Η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη του 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 05 μοίρες στον άξονα Ζυγού/Κριού και θα φέρει δυσκολίες στις σχέσεις των Παρορμητικών ζωδίων του πρώτου δεκαημέρου. Αναγκαία η προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις και η αποφυγή των εγωιστικών συμπεριφορών. Δυσκολίες στην επικοινωνία και υπερπήδηση εμποδίων που θα προκύπτουν ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Αφορά στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού του πρώτου δεκαημέρου, Κριούς του Μαρτίου, Καρκίνους του Ιουνίου, Ζυγούς του Σεπτεμβρίου και Αιγόκερους του Δεκεμβρίου.

8 Απριλίου 2024 Ηλιακή Έκλειψη
Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2024 θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Κριού στις 19 μοίρες με τη συμμετοχή του Χείρωνα και θα επηρεάσει τον Παρορμητικό Σταυρό του δεύτερου δεκαημέρου. Είναι ένα διάστημα που η ανάγκη να προστατευτούν τα κεκτημένα και η ψυχολογική ισορροπία του ατόμου πρέπει να είναι η πρώτη μέριμνα. Προσοχή στη διατάραξη σχέσεων με πρόσωπα κύρους που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας και τις σχέσεις σας με γονείς και οικογένεια.
Αφορά στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς 6- 10 Απριλίου, Καρκίνους 6-10 Ιουλίου, Ζυγούς 8-12 Οκτωβρίου και Αιγόκερους 6-10 Ιανουαρίου. 

18 Σεπτεμβρίου 2024 Σεληνιακή Έκλειψη

Η δεύτερη Σεληνιακή Έκλειψη του 2024 θα πραγματοποιηθεί στον άξονα του Μεταβλητού Σταυρού εγκαινιάζοντας έτσι τον άξονα στον οποίο θα μεταφερθούν οι Εκλείψεις το2025! Η Έκλειψη θα λάβει χώρα στις 25 μοίρες Παρθένου/Ιχθύων και θα επηρεάσει το τρίτο δεκαήμερο των Μεταβλητών ζωδίων. Η ένταση και η ασυνεννοησία στις προσωπικές σχέσεις θα επιφέρει προβλήματα στην καθημερινότητα. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στην Έκλειψη θα φέρει λαθεμένη κρίση, υψηλές προσδοκίες και απογοήτευση από τη στιγμή που η εκπλήρωση των ζητούμενων δε θα προκύψει. Η φροντίδα της υγείας σωματικής και ψυχολογικής θα είναι απαραίτητη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Αφορά στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού, Διδύμους 16 -20 Ιουνίου, Παρθένους 16- 20 Σεπτεμβρίου, Τοξότες 16- 20 Δεκεμβρίου και Ιχθύες 16-20 Μαρτίου.

2 Οκτωβρίου 2024 Ηλιακή Έκλειψη
Η τελευταία Έκλειψη του 2024 θα είναι Ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 10 μοίρες. Μια Έκλειψη που αφορά ξεκάθαρα στις προσωπικές σχέσεις και που ενδέχεται να προκαλέσει τριγμούς και εντάσεις μέσα από σημαντικές αποκαλύψεις. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις και την προσπάθεια να βελτιώσετε τις συμπεριφορές των άλλων και επικεντρωθείτε σε αυτά που μπορείτε να κάνατε για να βελτιώσετε τον εαυτό σας.
Αφορά στα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς 29 Μαρτίου – 4 Απριλίου, Καρκίνους 30 Ιουνίου – 4 Ιουλίου, Ζυγούς 1- 6 Οκτωβρίου και Αιγόκερους 30 Δεκεμβρίου – 4 Ιανουαρίου. 

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα