Προβλέψεις 2024 | Παρθένος

ASTROTEAM GUEST
16/12/2023

Το 2024 αγαπητοί Παρθένοι ετοιμαστείτε γιατί θα έχει από όλα & φαίνεται να είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά για εσάς!

Συνεχίζετε τις εξετάσεις και την «μαθητεία» στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών αφού ο Κρόνος στους Ιχθύς έχει πάρει την θέση του απέναντι σας από τις αρχές του 2023 και όλοι οι σημαντικοί άλλοι σας τσεκάρουν και σίγουρα αυτό δεν γίνεται χτυπώντας σας απαλά τη πλάτη.

Στη πορεία της χρονιάς φαίνεται πως από τον Απρίλιο ως το Σεπτέμβριο το χρονικό διάστημα αποκτά ιδιαίτερη σημασία! Ο Απρίλιος θα είναι αρκετά ερεθιστικός μήνας καθώς θα διελαύνει απέναντι σας ο Άρης από το ζώδιο των Ιχθύων και ειδικά στη συνάντηση του με τον Κρόνο (10/4) θα χρειαστεί να μείνετε συνετοί και ψύχραιμοι καθώς μπορεί να υπάρξουν δύσκολα συμβάντα και απογοητεύσεις σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία! Τα καλά νέα σε όλο αυτό είναι η χείρα βοηθείας που έρχεται ως από μηχανής θεός με την όψη Δία/Ουρανού (21/4) στο Ταύρο όπου ειδικά οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου θα τη καταλάβουν περισσότερο. Είναι και η καλύτερη όψη μες το 2024 καθώς μπορεί να φέρει ξαφνικά γυρίσματα της τύχης σε ταξίδια, σπουδές, ευκαιρίες για γνωριμίες από το εξωτερικό ή άτομα που έχουν μια άλλη κουλτούρα και σας ανοίγουν το πεδίο της ίδιας της αντίληψης σας για τη ζωή! Εκεί που νιώθατε ότι όλα είναι μάταια και έχετε κουραστεί να προσπαθείτε γίνονται και θαύματα, αρκεί να το πιστέψετε, δύσκολο για εσάς αλλά όχι ακατόρθωτο! Από τα τέλη Μαΐου ο Δίας στους Διδύμους θα προωθήσει τη καριέρα και τη φήμη σας αν έχετε εργαστεί με ταπεινότητα. Διαφορετικά, στα τετράγωνα που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στους Ιχθύς (Αύγουστο & Δεκέμβριο) θα φανεί η αναποτελεσματικότητα σας αν έχετε τάση να ανελιχθείτε κοινωνικά με ανήθικο τρόπο θα πληρώσετε ακριβά το τίμημα.

Νιώθετε εξαντλημένοι, χαμένοι και ίσως προδομένοι στα επαγγελματικά σε σχέση με τις προσδοκίες που είχατε…

Κουραστικό και προκλητικό φαίνεται να είναι το καλοκαίρι από τα τέλη Ιουλίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου που ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους στο τομέα καριέρα. Ο λόγος είναι επειδή θα γίνετε πιο ανταγωνιστικοί ειδικά στην όψη που θα σχηματίσει με το Δία (14/8). Προσοχή όμως, αμέσως μετά (16/8) σχηματίζει όψη με τον Κρόνο και θα πρέπει να σκεφτείτε συνέπειες και το τρόπο που διεκδικείτε επαγγελματικά όσα πιστεύετε ότι σας ανήκουν γιατί δεν σας παίρνει να δράσετε παρορμητικά! Την ίδια περίπου περίοδο (6-15/8) θα γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας (Παρθένοι 1ου δεκαημέρου) κωλύοντας θέματα επικοινωνίας, συμβολαίων γι αυτό μην υπόσχεστε πολλά, ούτε να βιάζεστε να κλείσετε δουλειές τη καλοκαιρινή περίοδο αφού τα ευρήματα θα σας απογοητεύσουν. Στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει και ο Σεπτέμβριος που ανοίγει αυλαία με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (3/9). Νιώθετε εξαντλημένοι, χαμένοι και ίσως προδομένοι στα επαγγελματικά σε σχέση με τις προσδοκίες που είχατε, για αυτό χαλαρώστε τους ρυθμούς και όλα θα ξεμπλοκάρουν λίγο αργότερα. Και λέω λίγο αργότερα γιατί και ο Σεπτέμβρης κρατά στα χέρια του μια έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων που δημιουργεί ασαφείς συνθήκες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανόν να ολοκληρωθούν ζητήματα προσωπικά ή μια συνεργασία να φτάσει στο ζενίθ της και καλεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, αποδεχόμενοι τις αλλαγές που έρχονται από τους άλλους!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα