Προβλέψεις 2024 | Λέων

ASTROTEAM GUEST
15/12/2023

Για εσάς το 2024 σας αφήνει μακριά από τις εκλείψεις που σας ταλαιπώρησαν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και βάζετε σταδιακά μια τάξη στη ζωή σας.

Θα υπάρχουν όμως στιγμές που θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη έμφαση στο τομέα των προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών και να «δουλέψετε σκληρά» για την βελτίωση αυτού του τομέα! Ο Πλούτωνας θα μπει για ένα μεγάλο διάστημα από το Γενάρη ως τον Αύγουστο και οριστικά από τα τέλη Νοέμβρη στο πολικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι γεννημένοι 23-25/7 θα αναγκαστείτε να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες που φέρουν κρίσεις στην σχέση σας με τους σημαντικούς άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα κάποιοι θα βιώσουν αισθήματα απώλειας του ελέγχου σε μια σχέση ή ένα γάμο ή ακόμη και μια συνεργασία που δεν έχουν πάρει την απόφαση ότι έχει τελειώσει και καλείστε να αλλάξετε δέρμα για να πάτε ένα βήμα παρακάτω τη ζωή σας! Η έναρξη του χρόνου δεν θα είναι η ευκολότερη καθώς το Φλεβάρη του 24 αρκετοί πλανήτες θα βρεθούν παρέα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και οι άλλοι θα απαιτούν ολοένα και παραπάνω από εσάς. Η κυριότερη όψη είναι αυτή του Άρη με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο (14/2) ειδικά για τους γεννημένους 23/7 όπου μπορεί να βγάλει τρομακτικά πάθη, εμμονές, ζήλιες αλλά και βίαια περιστατικά ή επιθετικότητα στην επιφάνεια στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών!

Θα πρέπει να είστε συνετοί στην διαχείριση των πόρων (οικονομικών)!

Ένα άλλο σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο που δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους είναι η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στις 22ο του Ταύρου (21/4). Αυτό δείχνει να είναι μια καλή συγκυρία στην αυτονόμηση και στο επαγγελματικό άνοιγμα σας, ειδικά όσοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και όσοι στοχεύετε ψηλά στην καριέρα σας τώρα μπορεί να είναι η χρονιά που θα πάρετε τη ρεβάνς, μετά από το «ξύλο» που φάγατε τα τελευταία τρία χρόνια! Ξαφνικά μπορεί να έρθει και μια επισημοποίηση σε θέματα γάμου που δεν τη περιμένατε! Από τα τέλη Μαΐου ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο των Διδύμων δίνοντας τη ευκαιρία να κατακτήσετε τους στόχους σας και να απλώσετε την δουλειά σας σε μεγαλύτερο εύρος κοινού! Το μόνο αγκάθι, τα τετράγωνα που θα σχηματίζει ο Δίας με τον Κρόνο στους Ιχθύς (Αύγουστο & Δεκέμβριο) θα πρέπει να είστε συνετοί στην διαχείριση των πόρων (οικονομικών) για να μπορείτε να συνεχίσετε να στηρίζετε τα σχέδια σας με σταθερή πρόοδο!

Θα χρειαστεί να αφήσετε το εγωιστικό κομμάτι πίσω, κυρίως σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες…

Φαίνεται πως το καλοκαίρι αυτό δεν θα είναι ήσυχο καθώς οι επαγγελματικές πιέσεις δεν θα σας αφήσουν σε ησυχία. Ο Άρης θα περάσει τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο στο Ταύρο και ειδικά κοντά στις 11/6 & 15/7 θέλει προσοχή σε ρήξεις με ανώτερους! Τον μήνα των γενεθλίων σας μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω σε αναθεωρήσεις & μπλεξίματα με συνεργάτες και προϊσταμένους. Η αναδρομή του Ερμή στον Λέοντα και ταυτόχρονα οι σκληρές όψεις του Ουρανού από τον Ταύρο δεν θα έλεγα ότι είναι ο καλύτερος σύμβουλος να σχεδιάσετε ή να κλείσετε επαγγελματικές συμφωνίες εν μέσω καλοκαιριού. Απαιτητικό δείχνει και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς ειδικά για όσους είναι γεννημένοι τις έξι πρώτες μέρες του ζωδίου αφού ο Άρης πηγαίνοντας στο ζώδιο του Λέοντα (5/11) θα πατήσει φρένο για να γυρίσει ανάδρομος τον Δεκέμβριο και μάλιστα σε μια παρατεταμένη κουραστική και εξαντλητική όψη με τον Πλούτωνα! Θα χρειαστεί να αφήσετε το εγωιστικό κομμάτι πίσω, κυρίως σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες, να μην πατρονάρετε ή ανταγωνίζεστε τους άλλους καθώς θα σας επιστρέφετε πίσω πολλαπλώς ενώ οι διεκδικήσεις στα επαγγελματικά πρέπει να είναι χωρίς παρορμητισμό, αφού το παραμικρό στραβοπάτημα θα σας κοστίσει.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα