Προβλέψεις 2024 | Κριός

ASTROTEAM GUEST
09/12/2023

Αγαπητοί μου Κριοί είστε από τους πρωταγωνιστές το 2024 καθώς οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις γίνονται στο δικό σας ζωδιακό άξονα, Κριού – Ζυγού.

Από την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Μάρτιο (25/3) η έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό θα φέρει τα πάνω κάτω σε αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σε σχέσεις & συνεργασίες! Οι μεγάλες αλλαγές θέλουν τόλμη & θάρρος και εσείς το διαθέτετε γι αυτό μη φοβάστε οτιδήποτε αποχωρεί, κάνει χώρο για να έρθει το νέο και κυρίως για να βρείτε ξανά τα πατήματα σας, τον εαυτό σας που τόσα χρόνια υπέφερε και τσαλακώθηκε! Η επόμενη γίνεται στο δικό σας ζώδιο και είναι ηλιακή έκλειψη (8/4), αφορά σε νέα ξεκινήματα που επιθυμείτε τόσο στη προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, βάζοντας τον εαυτό σας στο επίκεντρο! Την ίδια περίοδο, εν μέσω εκλείψεων θα κάνετε απίστευτες αναθεωρήσεις αφού ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Η τελευταία έκλειψη που συνδέει άμεσα τον άξονα σχέσεων και συνεργασιών γίνεται το φθινόπωρο (2/10) και είναι ηλιακή (νέα Σελήνη) στον Ζυγό. Σηκώστε τα μανίκια και ετοιμαστείτε να «παλέψετε» ισότιμα για να διεκδικήσετε αυτά που σας ανήκουν αλλά και να βρείτε ισορροπίες στις υπάρχουσες σχέσεις. Οι εκλείψεις θα ενεργοποιηθούν τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο & Οκτώβριο όποτε και αυτοί οι μήνες θα σας ζορίσουν περισσότερο.

Ο Δίας από τον Ταύρο ευνοεί οικονομικά το πορτοφόλι σας!

Φαίνεται ότι αυτή η χρόνια μόνο ήσυχη δεν θα είναι για εσάς καθώς θα έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε . Αρχικά να πούμε ότι ο χρόνος ξεκινά με απαιτήσεις μιας και ο Άρης, δικός σας κυβερνήτης, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω μέχρι τις 12/2. Δίνετε τις δικές σας μάχες στα επαγγελματικά αλλά θα καταξιωθείτε! Ο Δίας από τον Ταύρο ευνοεί οικονομικά το πορτοφόλι σας μέχρι το Μάιο ενώ η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό (21/4) είναι το αστρολογικό γεγονός της χρονιάς και αυτό δεν μπορούμε να το παραλείψουμε. Ιδιαίτερα όσοι είστε στο 3ο δεκαήμερο θα σας δώσει ξαφνικά μια ευκαιρία να διευρύνετε οικονομικά τους ορίζοντες σας. Την ίδια χρονική στιγμή, τον Μάιο θα περάσει και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο ενεργοποιώντας τις εκλείψεις της χρονιάς, βάζοντας σας στη πρίζα για να προχωρήστε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε! Προσοχή στην υγεία σας εκείνη τη περίοδο. Από τον Ιούνιο και μετά η εύνοια βρίσκεται στα ταξίδια, στην επιμόρφωση και μπορείτε να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας πιο εύκολα, δικτυώνοντας καλύτερα την δουλειά σας.

Περισσότερες απαιτήσεις για να καταφέρετε να επεκτείνετε τα σχέδιά σας!

Ο Κρόνος στους Ιχθύς σας καλεί σε εσωτερική δουλειά και όπως δεν αμελείτε το σώμα σας έτσι να μην παραμελείτε και την ψυχική σας υγεία ακόμη και αν χρειαστεί για κάποια διαστήματα να μένετε μόνοι. Τον Αύγουστο και τον Δεκέμβριο θα υπάρχουν περισσότερες απαιτήσεις για να καταφέρετε να επεκτείνετε τα σχέδιά σας, καθώς ο Κρόνος θα σχηματίσει τετράγωνο με το Δια στους Διδύμους δημιουργώντας αστάθεια και απρόβλεπτα γεγονότα, μην εμπιστευτείτε να ξεκινήσετε κάτι που θέλετε να έχει μακροημέρευση εκείνους τους μήνες. Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο θα ωθήσει να μεταμορφώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο εσάς των πρώτων ημερών ενώ όσοι είστε στο τέλος του ζωδίου άκρως πιεστικό θα είναι το δίμηνο από Σεπτέμβριο – Νοέμβριο στη καριέρα σας. Τέλος, άλλο ένα απαιτητικό διάστημα είναι όταν ο Άρης μπει στον Καρκίνο το φθινόπωρο του ’24, αφού το βάρος των απαιτήσεων θα ξεκινάει από την οικογένεια, αναγκαστικές μετακομίσεις ή και αλλαγή επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι στα πλάνα μιας και θα ενεργοποιεί ξανά τις εκλείψεις που θα έχουν προηγηθεί την άνοιξη και που θα γίνονται εκείνο το φθινόπωρο.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα