Προβλέψεις 2024 | Καρκίνος

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑΤΣΙΟΥΛΗ
14/12/2023

Καλή χρονιά, ευαίσθητοι Καρκίνοι!

Η χρονιά σας βρίσκει με την εργασία και τις σχέσεις -με σύντροφο και συνεργάτες στην πρώτη γραμμή. Στη δουλειά και στην καθημερινότητα προσπαθείτε αρκετά να μεθοδεύσετε αλλαγές τις οποίες βλέπετε μπροστά σας και πρέπει να γίνουν, όχι με τόση ευκολία. Αλλά πρέπει. Πολλή σκέψη στα θέματα της εργασίας, της οργάνωσης και της βελτίωσης της καθημερινότητας, αναβάθμιση στην ποιότητα ζωής. Αυτός είναι ο στόχος και δουλεύετε προς αυτόν από την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ζητήσατε! Και πάμε και στο κομμάτι σχέσεις. Μια έναρξη με διάφορα να λαμβάνουν χώρα εκεί. Ένταση, φωνές, διαπληκτισμοί. Εσείς θα μείνετε να παρατηρείτε ή θα αναλάβετε ευθύνη και δράση; Σε συνέχεια όλων αυτών τέλος Γενάρη φωτίζονται αρκετά οικονομικά, κοινά οικονομικά και διαχείριση αυτών και καλείστε να δώσετε τη δέουσα προσοχή, μη σας… ρίξουν.

Ο Φεβρουάριος αρκετά πυροδότης, τρέχετε να σβήνετε φωτιές με κατεύθυνση -πάντα- τις αλλαγές τις οποίες κατευθύνεστε, μεθοδεύετε. Παρατηρείστε κατά πόσο είστε συνειδητοί προς αυτές τις αλλαγές, Κατά πόσο είστε παρόντες. Τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ωφέλειά σας. Τέλος του μήνα κούραση και νεύρα θα βγουν με την πανσέληνο, προσοχή στην οδήγησή σας, στην επικοινωνία σας -τι λέτε και πώς το λέτε-, αλλά και τις σχέσεις με αδέλφια και του οικείου περιβάλλοντος. Μάρτης και ξεκινάει με γεγονότα τα οποία αφορούν σε κοινά οικονομικά και θέματα εκκρεμή σε σχέση με την ενδοσκόπηση και την ψυχολογική εμβάθυνση. Για να βρείτε τη σύνδεσή σας με τους σημαντικούς άλλους, πρέπει πρώτα να βρείτε η σχέση με τον εαυτό σας. Έτσι είναι ο σωστός ο Καρκίνος. Και όσο προχωρά ο μήνας, αυτή η εξέλιξη γίνεται γεγονός. Με τα καλά και τα κακά τα οποία ακολουθούν. Οι αλλαγές φέτος ακολουθούν το pattern της προηγούμενης χρονιάς και συνεχίζουν πιο δυναμικά. Καριέρα, σπίτι, γονείς, οικογένεια, έσοδα, ακίνητα, όλα βάλλονται με σκοπό ή να διαλυθούν ή να ισχυροποιήσουν την αξία και την αυτοπεποίθησή σας. Η 25η Μαρτίου θα σημάνει άραγε και τη δική σας επανάσταση;

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ευεργετική χρονιά.

Από τον Απρίλιο ξεκινάτε να δουλεύετε, να χτίζετε, προσοχή σε υπογραφές και σημαντικές αγορές.!!! Εκλείψεις και ανάδρομος δημιουργούν εκρηκτικό συνδυασμό, ιδιαίτερα σε θέματα καριέρας, αλλά και του κοινωνικού σας προφίλ. Αρκετά παραγωγικός ο Απρίλιος από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία και το ίδιο δυναμικά παραχωρεί τη θέση του στον Μάιο. Με όλους τους τρόπους θέλει να σας βγάλει μπροστά, σημαιοφόρο, όχι απαραίτητα στη σέντρα. Αρχίζετε να λαμβάνετε οικονομικά οφέλη, όπως και τα αποτελέσματα της δουλειάς σας. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ευεργετική χρονιά. Αν και δεν βλέπετε απτά και άμεσα τα αποτελέσματα. Βρίσκετε την πνευματικότητα και την καθοδήγηση σαν δρόμο και στήριγμα, πολύ πιθανόν και έναν δάσκαλο, για να δώσετε μια νέα διάσταση στο νόημα της ζωής για εσάς. Δύο τινά συμβαίνουν λίγο πριν τα γενέθλιά σας. Και η δράση σας θα είναι έντονη και παραγωγική όλη την άνοιξη, αλλά και μέσα σας βρίσκετε λόγο να συνδεθείτε με τον αληθινό σας εαυτό και να το εκφράσετε σαν στόχο. Ψάχνετε και βρίσκετε.

Βλέπετε μπροστά σας την επόμενη φάση εξέλιξης.

Ο μήνας των γενεθλίων σας σας βρίσκει γοητευτικούς και δημοφιλείς, με τους γύρω σας να αποζητούν την παρέα σας, Οι άλλοι έλκονται από εσάς και φροντίζετε να περάσετε καλά, να κάνετε διακοπές! Περισσότερη προσοχή μετά την 21 Ιουλίου με την πανσέληνο απέναντί σας. Ανεβαίνει η θερμοκρασία και μαζί η ευερεθιστικότητα και οι εντάσεις. Προσοχή στα λόγια που θα πείτε, λόγω ανασφάλειας. Και θα έχετε όλο τον Αύγουστο να κάνετε αντανάκλαση σε ό,τι έχει προηγηθεί, με τον Ερμή ανάδρομο καλοκαιριάτικο… Από το Σεπτέμβρη μπαίνετε σε διαδικασία να αναλύσετε όσα έχουν ειπωθεί. Τέλος Σεπτέμβρη και ερωτικά ανεβαίνετε, βρίσκετε το χρόνο και τη διάθεση να κάνετε … έστω και τώρα διακοπές και να περάσετε καλά με τα παιδιά σας και τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ξαναβρίσκετε έναν ενθουσιασμό και κουράγιο για να οργανώσετε ξανά -όσο πάει!- την καθημερινότητά σας.

Επίσης, εξέλιξη, σπουδές και ταξίδια στο προσκήνιο. Μαζί βάζετε πλώρη για ό,τι θέλετε να αλλάξετε. Τον Οκτώβρη βρίσκετε χρόνο και ευκαιρία με την έκλειψη να ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας και αλλά και το σπίτι σας, την οικογένειά σας, τους γονείς σας. Μπορείτε να βρείτε την ηρεμία να μεταβολίσετε τις επιτυχίες ή τις αποτυχίες σας και να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Γιατί και η αποτυχία είναι σοβαρό κομμάτι της επιτυχίας. Βλέπετε μπροστά σας την επόμενη φάση εξέλιξης. Είναι παλιά τα νέα; Τι σας καίει; Φυσικά τα θέματα καριέρας πρωταγωνιστούν όλον τον Οκτώβρη -αν όχι όλη τη χρονιά. Νοέμβρη αναζητάτε ευκαιρία για αποσυμπίεση και η αλήθεια είναι ότι κάτι βρίσκετε. Ισορροπείτε στην καθημερινότητά σας και είναι καλό. Είστε καλύτερα. Και οικονομικά! Ξαναβρίσκετε έναν ενθουσιασμό και κουράγιο για να οργανώσετε ξανά -όσο πάει!- την καθημερινότητά σας. Και έτσι κλείνετε τη χρονιά με μικρά και θετικά βήματα τα οποία έχουν για εσάς μεγάλη αξία. Πάλι μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου προσοχή στον ανάδρομο, στις υπογραφές και τις αγορές που παρορμητικά βιάζεστε να κάνετε. Hold your horses! 31 Δεκεμβρίου νέα Σελήνη στον οίκο των σχέσεών σας. Η επόμενη χρονιά, με τη δουλειά που έχετε κάνει με τον εαυτό σας, έρχεται να σας ανταμείψει με νέες εκκινήσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Και ο κύκλος αυτής της χρονιάς κλείνει όπως άνοιξε!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα