Προβλέψεις 2024 | Αιγόκερως

ASTROTEAM GUEST
19/12/2023

Παιδιά του Κρόνου οι Αιγόκεροι τον τελευταίο χρόνο έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει προς το καλύτερο με την έλευση του Δία στο Ταύρο και τους κόπους τους να αμείβονται.

Παρ’ όλα αυτά χρειάζεται να κάνετε αλλαγές που θα οδηγήσουν τη ζωή σας ακόμη παραπέρα! Και στις αλλαγές αυτές οδηγός είναι και αυτή την χρονιά οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού που μιλάνε για ισορροπίες στους τομείς καριέρα – οικογένεια! Αρχής γενομένης την άνοιξη του 24 έχουμε δύο εκλείψεις, μια σεληνιακή (25/3) στον Ζυγό και μια ηλιακή στον Κριό (8/4). Το Μάρτιο θα δείτε τα προβληματικά σημεία της επαγγελματικής σας πορείας ενώ τον Απρίλιο η εστίαση θα γίνει γύρω από το σπίτι, τους οικογενειακούς δεσμούς ή μια προοπτική για μετακόμιση. Το συμπαντικό ρολόι χτυπά για τρίτη φορά το φθινόπωρο (2/10) με μια ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό που σας καλεί να αναδιαμορφώσετε το κοινωνικό και επαγγελματικό σας προφίλ!

Προσέξτε την υγεία σας από υπερκόπωση και την τάση επιβολής στο περιβάλλον σας! 

Το 2024 ξεκινά πολύ δυναμικά για εσάς με τον Άρη να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, βάζοντας σας στη πρίζα και το 24ωρο δεν θα σας φτάνει για να τα φέρετε εις πέρας. Προσέξτε την υγεία σας από υπερκόπωση και την τάση επιβολής στο περιβάλλον σας! Ο Δίας από το Ταύρο μέχρι το Μάιο είναι βοηθός σε αυτές τις προσπάθειες που κάνετε ενώ θα χαρίσει και ωραίες στιγμές έρωτα, δημιουργίας και καλοπέρασης. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αυξάνεται το πελατολόγιο σας ενώ μπορεί οι ιδέες σας στο «επιχειρείν» να αποδώσουν τα μέγιστα. Τυχερότατοι όσοι είστε στο 3ο δεκαήμερο καθώς η σύνοδος του Δία με τον Ουρανό στο Ταύρο (21/4) εκτός από όλα τα παραπάνω μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε το λαχείο είτε τζογάροντας, είτε απλά μέσα από ένα άνθρωπο να κάνετε που λέμε την τύχη σας! Ξαφνικά νέα για εγκυμοσύνη για τις γυναίκες του ζωδίου είναι στα σενάρια για εσάς φέτος και καλοδεχούμενα θα έλεγα ενώ όσοι έχουν ήδη παιδιά θα τα απολαύσουν περισσότερο!

Το Μάιο φυσικά θα υπάρχουν και οι στιγμές πίεσης καθώς ο Άρης θα είναι στον Κριό, ενεργοποιώντας τις εκλείψεις στον άξονα Κριού/Ζυγού και καλεί να πάρετε πρωτοβουλίες σχετικά με ο, τι συμβαίνει στο σπίτι και την οικογένεια σας! Μπορεί να πρέπει να μετακομίσετε λόγω της δουλειάς ή λόγω άλλων συνθηκών από το σύντροφο σας. Ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους (26/5) και βελτιώνει συνθήκες εργασίας και σχέσεις με υφιστάμενα πρόσωπα. Όσοι είστε σε ανεργία και αναζητάτε δουλειά από εδώ και κάτω θα βρείτε την λύση. Θέματα υγείας μπορεί να πάνε καλύτερα αλλά δείξτε σύνεση στη διατροφή. Στα τετράγωνα που θα γίνουν του Δία με τον Κρόνο που είναι στους Ιχθύς (Αύγουστο & Δεκέμβριο) μπορεί να βιώσετε μια σύγκρουση ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» στη καθημερινότητα καθώς το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά βαρύ. Οργανωθείτε, βάλτε τις σωστές προτεραιότητες και μην υπόσχεστε κάτι επειδή συνηθίσατε να τα φορτώνεστε όλα εσείς!

Οι Αιγόκεροι υποχρεώνονται να δουν θέματα αυτοελέγχου και πως εκδηλώνουν το θυμό τους!

Απαιτητικό διάστημα θα είναι και αυτό του φθινοπώρου (Σεπτέμβριο – Νοέμβριο) λόγω δύο αστρολογικών συνθηκών. Η μια είναι ο Άρης στον Καρκίνο που θα ενεργοποιήσει και πάλι τις εκλείψεις στο άξονα Κριού – Ζυγού και από τη άλλη ο Πλούτωνας ανάδρομος στην 29η του ζωδίου σας! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το φθινόπωρο θα σας πιάσει μανία για να ολοκληρώσετε αλλαγές που αφορούν το επαγγελματικό σας αλλά υπάρχει κίνδυνος να λειτουργήσετε σαν οδοστρωτήρας απέναντι στις απαιτήσεις των άλλων και να έρθετε σε ευθεία σύγκρουση μαζί τους! Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τις σχέσεις σας ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου. Από εκεί και έπειτα ο Άρης περνά στον Λέοντα και τα οικονομικά (αποταμιευτικά) θα γίνουν ο πονοκέφαλος σας. Ιδιαίτερη έμφαση να δώσετε στον Δεκέμβριο, που ο Άρης θα γυρίσει ανάδρομος και θα χρειαστεί να κοιτάξετε με τόλμη τα δικά σας ψυχολογικά θέματα, φοβίες ή εμμονές και φυσικά την ανασφάλειά σας με τα οικονομικά! Όλο το φθινόπωρο μέχρι το τέλος του χρόνου οι Αιγόκεροι υποχρεώνονται να δουν θέματα αυτοελέγχου και πως εκδηλώνουν το θυμό τους!

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα