Παρθένος | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
25/11/2023

Αγαπητοί Παρθένοι, με την ομορφιά σας και την εξυπνάδα σας καταφέρατε να περάσετε το 2023 αναίμακτα εφόσον ο Δίας σας προστάτευε σε κάθε επιλογή που κάνατε.

Το πρώτο δεκαήμερο ένιωσε το βαρύ πρέπει του Κρόνου δημιουργώντας μια βάση για το υπόλοιπο του δρόμου που έχει να χαράξει. Το δεύτερο δεκαήμερο δέχθηκε όλα τα ουρανοκατέβατα χτυπήματα του Ουρανού για αλλαγή. Το τρίτο δεκαήμερο σίγουρα ταλαιπωρήθηκε με τον Ποσειδώνα να φέρνει εξασθένηση και τον Πλούτωνα να σας αναγκάζει να κάνετε μια βαθιά εκκαθάριση. Το 2024 φαίνεται να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον, με όλες αυτές οι ενέργειες που θα ενταθούν προς ολοκλήρωση και νέες προκλήσεις οι οποίες θα έρθουν ώστε η εξέλιξη σας να είναι σίγουρη, όσο και αν θέλετε να την αποφύγετε.

Δίας, τα δώρα

Ο Δίας, φιλεύσπλαχνος θέλει όλα τα παιδιά του να είναι απλόχερα, να συγχωρούν, να έχουν ηθική και θα τους δώσει τα δώρα τους όταν έρθει η στιγμή. Με τα τρίγωνα του στον Ήλιο σας από τον οίκο της ανώτερης σκέψης σας κάνει πιο δυνατούς στο μυαλό να αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Η δύναμη και η πίστη σας σε ένα τρόπο αντίληψης σας δίνει και μία αυτοπεποίθηση που ως ταπεινοί Παρθένοι την έχετε ανάγκη. Υποστηρίζετε τα πιστεύω σας και δεν παρεκκλίνετε. Παραμένει η ενέργειά του στο πρώτο δεκαήμερο έως τις 22 Φεβρουαρίου, στο δεύτερο δεκαήμερο 23 Φεβρουαρίου έως 13 Απριλίου και στο τρίτο δεκαήμερο 14 Απριλίου έως 25 Μαΐου. 21 Απριλίου ο Δίας συναντά τον Ουρανό και εκεί είναι το ξαφνικό γύρισμα της τύχης. Νομικά θέματα, ανώτερη εκπαίδευση, ταξίδια στο εξωτερικό, ένας πνευματικός δάσκαλος που ψάχνατε, όλα θα τύχουν αναπάντεχης εύνοιας. Αυτό θα είναι και το δώρο του Δία προτού αποχωρήσει από αυτόν τον τομέα της ζωής σας και να προχωρήσει στον τομέα της εργασίας στις 25 Μαΐου. Από τις 25 Μαΐου που περνάει στον Δίδυμο και στον οίκο της εργασίας και της κοινωνικής εικόνας θα αγγίξει το πρώτο και δεύτερο δεκαημέρο ενώ το τρίτο θα πρέπει να έχει υπομονή όταν θα το επηρεάσει το 2025.

Τώρα πια με τα τετράγωνα του η ώθηση θα είναι ουσιαστική και θα σας προωθήσει σε ότι αφορά την κοινωνική σας καταξίωση, τον χώρο εργασίας, ιδανική θέση για να αποφασίσετε έναν πετυχημένο γάμο, μια προαγωγή, άτομα εξουσίας θα σας στηρίξουν. Θα αναδρομήσει στις 9 Οκτωβρίου στην 21΄ μοίρα του Ταύρου δίνοντας χρόνο στο δεύτερο δεκαήμερο να ανακεφαλαιώσει, να αναθεωρήσει και να αποφασίσει τι θα πράξει μετά τον Φεβρουάριο του 2025. Τα τετράγωνα του Δία σίγουρα είναι πιο υποστηρικτικά από τα τρίγωνα του 2023. Είναι το χέρι που θα σας σπρώξει να βγείτε από τις κουίντες (Κουίντες: οι κουρτίνες που κρύβουν τη θέα προς τα παρασκήνια).

Θέτετε κανόνες και σύνορα που δε θα αφήσετε τους άλλους να τα ξεπεράσουν.

Κρόνος, ο κύριος του κάρμα

Ο Κρόνος δίνει τα θεμέλια, τους όρους του παιχνιδιού, τα όρια και η ανταμοιβή θα είναι ανάλογη των θυσιών. Όσο περισσότερο πονέσετε και αναλάβετε ευθύνες τόσο μεγαλύτερη η ανταμοιβή του. Από την αρχή του χρόνου έως τον Μάρτιο θα επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο. Τον Μάρτιο ξεκινάει η διαδρομή του για το δεύτερο δεκαήμερο και φυσικά θα αναδρομήσει στις 29 Ιουνίου έως τις 15 Νοεμβρίου που θα ορθοδρομήσει και ό,τι υπόθεση είχε μπλοκάρει θα εξελιχθεί τότε. Το τρίτο δεκαήμερο θα περιμένει το 2025 παρακολουθώντας τους γύρω του ώστε να προετοιμάζεται. Τα τετράγωνα του Κρόνου έχουν δύο εκδοχές είτε καθηλώνουν είτε τα εκμεταλλεύεστε και χτίζετε. Ότι χτίζετε με Κρόνο, παραμένει στην κατοχή σας προς εκμετάλλευση έως ότου εσείς αποφασίσετε να το αφήσετε. Η πορεία του γίνεται στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών, νομικών υποθέσεων, αντιδικιών και φανερών εχθρών. Η αλληλεπίδρασή σας με τους άλλους ορίζεται πλέον από τον Κρόνο. Θέτετε κανόνες και σύνορα που δεν θα αφήσετε τους άλλους να τα ξεπεράσουν. Η οριοθέτηση στους άλλους ίσως να προκαλέσει χωρισμούς ή πάγωμα σχέσεων, κάτι το οποίο όμως σας αφήνει αδιάφορους. Νομικά θέματα θα παγώσουν ή θα καθυστερήσουν ή το αποτέλεσμα να μην είναι προς όφελος σας. Εξελικτικά όμως όλες αυτές οι δοκιμασίες κάπου αποσκοπούν πέρα από το φυσικό επίπεδο σε ένα δικηγορικό γραφείο. Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ξεδιπλωθεί και να εκτιμηθεί με καρμική ή συμπαντική ερμηνεία.

Ουρανός, η αλλαγή 

Ο Ουρανός ρίχνει τους κεραυνούς ακόμα και στην ξαστεριά. Μπορεί να βρίσκεστε στην θάλασσα μια ηλιόλουστη μέρα και στην απέναντι όχθη να έχει τρικυμία και κεραυνούς, αλλά δεν περιμένατε ότι η τρικυμία θα ερχόταν και στην δική σας όχθη. Είχατε υπολογίσει ότι θα ήσασταν για πάντα στην γαλήνη. Λάθος λοιπόν. Προφυλαχθείτε 27 Ιανουαρίου ορθοδρομεί και έρχεται να συναντήσει το τρίτο δεκαήμερο. Ό,τι προσπαθείτε να αποφύγετε από τον Αύγουστο 2023 θα έρθει το τέλος Ιανουαρίου να σας φέρει την λύση όσο και αν πονάει. Η διαδρομή του περνά από τον οίκο της επικοινωνίας, της σκέψης και του πως αντιλαμβάνεστε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Κλονίζεται το αξιακό σας σύστημα, οι αξίες, οι σκεπτομορφές που σας προσέφεραν ασφάλεια, ενδεχομένως να αποκαλύψετε σκέψεις που ήταν κλεισμένες στο χρηματοκιβώτιο με τον κωδικό που δεν σπάει. Ίσως να τον σπάσετε εσείς – δικός σας είναι ούτως ή άλλως. Ξαφνικά γεγονότα στο εξωτερικό ή ειδήσεις από συγγενείς σας στο εξωτερικό, αλλαγή κατεύθυνσης σε ανώτερες σπουδές, ξαφνική μετακόμιση στο εξωτερικό, διάσπαση από μακρινούς συγγενείς. Αν έχετε ανοιχτές νομικές υποθέσεις θα υπάρχουν ανατροπές, προσοχή σε όσους δεν έχουν μην αποκτήσουν.

Ακυρώσεις συνεργασιών, πολύ υποσχόμενες συνεργασίες που βασίζονται στο ψέμα, νομικές υποθέσεις που σας απογοητεύουν. Συμβουλευτείτε και άλλους νομικούς για να είσαστε σίγουροι ότι είσαστε προστατευμένοι.

Ποσειδώνας, το θεϊκό 

Ο Ποσειδώνας παρακολουθώντας, προσπαθεί να σας δώσει την χαμένη πίστη, την διαίσθηση που η λογική σας αρνείται. Όσο εσείς δεν τον λειτουργείτε με πνευματικότητα τόσο εκείνος σας κλέβει την ενέργεια με κίνδυνο να αρρωστήσετε. Η ορθόδρομη πορεία του επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο προσφέροντας μια εσωτερικότητα, μια ψυχική απομόνωση για να μπορέσετε να ενωθείτε μέσω της προσευχής με τον ανώτερο εαυτό σας. Είναι μια εποχή που νοιώθετε την ανάγκη να πιστέψετε σε κάτι μεγαλύτερο από εσάς. Η διαίσθηση σας θα είναι πιο έντονη και θα μπορείτε να διαβάζετε τους άλλους. Εμπιστευτείτε το και αφήστε την λογική στην άκρη. Ο Ποσειδώνας πιστεύει σε ό,τι δεν φαίνεται, πιστεύει σε ό,τι νοιώθει. Η εξαπάτηση στις σχέσεις είναι μια εκδοχή παρά μόνο αν τυφλωθείτε και δεν πιστέψετε στην διαίσθηση. Το τέλειο σε μια σχέση αν εμφανιστεί θα πρέπει να του δώσετε χρόνο για να το κάνετε δικό σας. Ακυρώσεις συνεργασιών, πολύ υποσχόμενες συνεργασίες που βασίζονται στο ψέμα, νομικές υποθέσεις που σας απογοητεύουν. Συμβουλευτείτε και άλλους νομικούς για να είσαστε σίγουροι ότι είσαστε προστατευμένοι. Η αναδρομή του στις 2 Ιουλίου έως τις 7 Δεκεμβρίου θα επηρεάσει τους γεννημένους τις τρεις τελευταίες μέρες στο Ζώδιο της Παρθένου. Εδώ η υπόθεση είναι καθαρά προσωπική, θα πρέπει να βρείτε την πίστη στον εαυτό σας και στους άλλους που σας έχουν πληγώσει και να συγχωρέσετε. Οι θυσίες και οι σωτήρες πρέπει να βρουν άλλο σκοπό, η θυσία να μην είναι αυτοθυσία αλλά προσφορά και ο σωτήρας να σώσει πρώτα τον εαυτό και ύστερα τους άλλους, ΑΝ το ζητήσουν.

Πλούτωνας, ο φοίνικας, το μυθικό πουλί

Ο Πλούτωνας κοιτά μέσα στην ψυχή, την αναγνωρίζει μέσα στην ζούγκλα των συναισθημάτων, των πεποιθήσεων και των νόμων του φυσικού πεδίου. Την ξυπνά και την απομακρύνει από τις ύαινες για να σωθεί. Μόλις την δει θα την κάψει για να αναγεννηθεί άφθαρτη. Όλο αυτό το διάστημα οι Παρθένοι ένιωθαν ότι δεν μπορούν να ερωτευθούν, να χαρούν, να είναι λίγο ανέμελοι. Αυτό τελειώνει και η ενέργεια περνά στην καθημερινότητα και στην δουλειά. Θα πρέπει να γίνει μια αλλαγή στον τρόπο που κινείστε και στις προτεραιότητες. Το κομμάτι της υγείας θα χρειαστεί προσοχή και καλό θα ήταν να προνοείται και όχι να θεραπεύεται. Όταν θα φτάνετε στην θεραπεία σημαίνει ότι κάτι δεν προλάβατε. Στις 2 Σεπτεμβρίου έως τις 29 Δεκεμβρίου αναδρομεί, πιάνει τις δύο τελευταίες μέρες του ζωδίου και στερεί την χαρά και τον έρωτα ξανά. Είναι η τελευταία ευκαιρία να δείξετε ότι έχετε αλλάξει και θα σας ανταμείψει με ένα μεγάλο δημιουργικό πλάνο ή με μια μέθοδο να διαβάζετε στην ψυχή σας τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί. Οι ενέργειες είναι δυνατές και θα πρέπει να αφεθείτε για να τις ανακαλύψετε. Μην εμμένετε στα δεδομένα που είχατε έως τώρα, αυτά πρέπει να γίνουν στάχτη. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι να καταλάβετε ότι δεν εξουσιάζετε κανέναν και τίποτα, όλο αυτό είναι μια ψευδαίσθηση. Ένας μεγάλος έρωτας θα μπορούσε να έρθει με την μορφή κάποιου Πλουτώνιου, θα μπορούσε να είναι Σκορπιός ή να έχει σύνοδο με Πλούτωνα στον χάρτη του.

Όψεις 

  • Τετράγωνο Δία Κρόνου από 7 Ιουλίου
    Καλό θα ήταν να γυρίσουμε πίσω στον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2016 να θυμηθούμε τι είχαμε χτίσει τότε και τι δυσκολίες αντιμετωπίσαμε. Οι ίδιες ενέργειες σε διαφορετικά γεγονότα θα αναδυθούν για την διορθωτική κίνηση. Η διορθωτική κίνηση ίσως να είναι μια καινούργια αρχή, μην διστάσετε.
  • Τετράγωνο Δία Ποσειδώνα 1 Σεπτεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου
    Η λανθασμένη πίστη στο μεγαλείο της, προσοχή σε μεγάλες ανεπανόρθωτες εξαπατήσεις, προσοχή σε υπεραισιοδοξία και υπεροπτική διάθεση προς τους άλλους που έχουν διαφορετική άποψη. Κατάλληλη περίοδος για φιλανθρωπία, ζωοφιλία, τυφλή προσφορά και προσευχή.
  • Ποσειδώνας, Ουρανός, Πλούτωνας, μάτι της τίγρης, από 25 Απριλίου
    Μέχρι το τέλος του έτους σχηματίζεται μια όψη τρομερής ευκαιρίας για αυτούς που θέλουν να αλλάξουν συνειδητότητα. Είναι η στιγμή της ψυχής να συναντηθεί με τον ανώτερο εαυτό και να κάνει την αλλαγή. Όσοι προσπαθούν να βρουν απαντήσεις και να εξελιχθούν θα μπορέσουν να αφήσουν την ψυχή να τους οδηγήσει εκεί που θα μπορούν να πάρουν τις απαντήσεις. Είναι η ευκαιρία για το φυσικό σώμα να ενωθεί με τον ανώτερο νου και η ένωση να φέρει την πολυπόθητη ελεύθερη βούληση, την αφύπνιση. Να δεχθεί το εγώ τα ζητούμενα της ψυχής και να βρουν το μονοπάτι τους παρέα, χωρίς να υπάρχουν γνώριμα πληγωτικά συναισθήματα και το εγώ να είναι απελευθερωμένο. Να εμπιστευθεί την ψυχή και να το οδηγήσει εκεί που πρέπει να πάει. Αφορά μόνο όσους έχουν γεννηθεί τις τρεις τελευταίες μέρες.

Σας εύχομαι ένα έτος αποκάλυψης της ψυχής και συμφιλίωσης με τον εαυτό σας. Οι πλανήτες μας δίνουν την ενέργεια αλλά εμείς αποφασίζουμε το πως θα διοχετευθεί. Ας τους ενεργοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλή χρονιά, με αγάπη…

 

Από τη Μαριόλγα Φαράντου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα