Ώρα για… αλλαγή!

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
29/08/2022

2023 αλλαγές θα δούμε φέτος…

Να που έφτασε και ο καιρός να δούμε τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή μας, στην κοινωνία μας, στην ανθρωπότητα γενικότερα. Κι όπως όλοι ξέρουμε μετά τις μεγάλες καταιγίδες ακολουθεί πάντα το Ουράνιο Τόξο. Κάπως έτσι και το 2023 θεωρείται θεωρείτε μια χρονιά ορόσημο στις μεγάλες κοινωνικές αλλαγές που θα καθορίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας αλλά και το δικό μας προσωπικό μέλλον… Ανάλογα φυσικά με τις επιλογές που θα κάνουμε. Υπάρχει αναγκαιότητα περισσότερο τώρα παρά ποτέ να οραματιστούμε, να σχεδιάσουμε και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση των φιλοδοξιών μας με μια πρακτική στρατηγική ανιχνεύοντας πως θα διαμορφωθεί το Ουράνιο σκηνικό (πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά).

Οι πλανήτες αλλάζουν θέση το 2023 και ο μεγάλος ευεργέτης Δίας θα περάσει από το ζώδιο του Κριού στο ζώδιο του Ταύρου τον Μάιο 2023 -αυτό σημαίνει ότι θα πριμοδοτήσει αρχικά τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα Κριούς Λέοντες και Τοξότες μαζί με Δίδυμους Ζυγούς και Υδροχόους, ενώ στη συνέχεια θα δώσει ένα καλό χέρι βοηθείας και για τους Ταύρους Παρθένους και Αιγόκερους (μαζί με Σκορπιούς, Καρκίνους και Ιχθύς). Πολύ σημαντικό λοιπόν να γνωρίζετε σε ποιο τομέα θα έχετε τις ευκαιρίες σας αλλά και με ποιον τρόπο θα καταφέρετε να τις αξιοποιήσετε επαγγελματικά και οικονομικά.

Φροντίστε να συμπεριφέρεστε εργατικά και με συνέπεια…

Από την άλλη και ο Κρόνος που το όνομα του αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας και μονιμοποίησης θα μεταφερθεί στο ζώδιο των Ιχθύων από το Μάρτη και μετά! Φυσικά χρειάζεται να γνωρίζετε σε ποιο τομέα του χάρτη σας θα κινηθεί, εφόσον έχει τεράστια δυναμική να εγκαθιδρύσει σημαντικές επιτυχίες και να φέρει μεγάλες ευκαιρίες καριέρας. Η μεγάλη παρεξήγηση ότι ζορίζει και στερεί δυνατότητες θα πρέπει να θαφτεί και να παραμείνει στο μακρινό παρελθόν της αστρολογικής σπουδής, εφόσον όλοι πλέον γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε ότι σαν κυβερνήτης των Αιγόκερων μόνο σπουδαίες και αδιάσειστες καριέρες έχει καταφέρει να τους προσφέρει. Οπότε αν σας επισκέπτεται είτε με θετική είτε με προκλητική γωνία, απλά φροντίστε να συμπεριφέρεστε εργατικά και με συνέπεια όπως οι Αιγόκεροι.
Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι η μεγάλη ατραξιόν της χρονιάς -αν και θα κάνει δοκιμαστική είσοδο τον Μάρτη του 2023 και θα επιστρέψει στον Αιγόκερω να ολοκληρώσει το έργο του. Παρά ταύτα όλοι θα νιώσουμε την αλλαγή της ενέργειάς του από ένα βαρύ γήινο και υλικό ζώδιο (Αιγόκερως) σε ένα αέρινο, κοινωνικό και εγκεφαλικό ζώδιο, όπως είναι ο Υδροχόος.

Σπουδαίες αλλαγές λοιπόν μας περιμένουν το 2023 και αν συνυπολογίσουμε και τους Δεσμούς της Σελήνης που θα αποχωρήσουν από τον άξονα Ταύρου/Σκορπιού στον άξονα Κριού/Ζυγού και θα μεταφέρουν τις Εκλείψεις της χρονιάς στον παρορμητικό σταυρό, σίγουρα θα έχουμε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα να ασχοληθούμε και κυρίως να οργανώσουμε στη ζωή μας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα