ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ 2022

ΒΑΣΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ
10/01/2022

Κρόνος τετράγωνο με Ουρανό

Μία από τις σημαντικότερες όψεις που θα επηρεάσει την πατρίδα μας αλλά και τις ζωές μας σε προσωπικό επίπεδο θα είναι τα επαναλαμβανόμενα τετράγωνα του Ουρανού μα τον Κρόνο. Όψη που μας δυσκόλεψε και μας περιόρισε το 2021 και θα συνεχίσει και το 2022. Τον Ιανουάριο ο Κρόνος θα βρίσκεται στις 14 μοίρες του Υδροχόου και θα ενεργοποιήσει τη γενέθλια αντίθεση που έχει με τον Κρόνο στο Λέοντα. Η λήψη σκληρών αποφάσεων θα είναι αναγκαία, θα υπάρχει ένταση και αναλγησία. Αρκετοί νόμοι που αφορούν στις προσωπικές μας ελευθερίες θα αλλάξουν και ενδέχεται να υπάρξουν κοινωνικές αναταραχές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Μάρτιο με τον Άρη στις 14 μοίρες του Υδροχόου να ενεργοποιεί την ίδια αντίθεση στο γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας θα υπάρξει οικονομική στασιμότητα, αποκλεισμός αλλά και γεωφυσικές αναταράξεις.

Τον Ιούλιο, ο Άρης από τον Ταύρο πια, θα φορτίσει αρνητικά το τετράγωνο Κρόνου, Ουρανού και θα φέρει υπερβολικές εντάσεις. Εκρήξεις, πυρκαγιές, ειδήσεις για αεροπορικά θέματα και διάθεση για επαναστατικότητα μέσω τραυματικής οδού.

Η όψη αυτή είναι SOS για:

 • Ταύρους 1 – 8 Μαΐου
 • Λέοντες 1 – 8 Αυγούστου
 • Σκορπιούς 3 – 10 Νοεμβρίου
 • Υδροχόους 1 – 8 Φεβρουαρίου

Δίας σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Ο Δίας στους Ιχθύες θα περάσει στις 29 Δεκεμβρίου 2021 όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Μαΐου 2023. Στη γρήγορη διαδρομή του στο ζώδιο των Ιχθύων θα συναντήσει τον Ποσειδώνα από 9 – 17 τον Απρίλιο, στις 23 και 24 μοίρες σε μια λυτρωτική και ανακουφιστική σύνοδο που η ανθρωπότητα προσμένει πολύ καιρό! Ο Δίας, παραδοσιακός κυβερνήτης των Ιχθύων θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα το σύγχρονο κυβερνήτη τους και θα προσπαθήσουν να γλυκάνουν την πλάση.

Μια εξαιρετική πλανητική συγκυρία για τα ζώδια του νερού και της γης που θα σημάνει οικονομικές ευκαιρίες, ερωτικές ευκαιρίες και επεκτάσεις κάθε είδους σε προσωπικό επίπεδο.

Σε γενικό μα και παγκόσμιο επίπεδο προσδοκούμε να λειτουργήσει ανακουφιστικά αφού μπορεί να σημάνει την ανακάλυψη νέων φαρμάκων, αλλά και νέων θεραπευτικών αγωγών. Ίαση σε παγκόσμιο επίπεδο από τη στιγμή που η σύνοδος αυτή της προσευχής και του διαλογισμού πραγματοποιεί τρίγωνα και εξάγωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης.
Πνευματικότητα, ανάγκη για διαλογισμό και συγχώρεση, επέκταση, οικονομικές ευκαιρίες και εύνοια πέρα από κάθε φαντασία σε όσους την προσεγγίσουν και την αξιοποιήσουν με καθαρότητα ψυχής.

Ο Δίας θα περάσει στον Κριό από τις 11 Μαΐου – 29 Οκτωβρίου και θα χαρίσει την εύνοια και τα δώρα του στα ζώδια της Φωτιάς του πρώτου δεκαημέρου. Μετά, θα περάσει και πάλι στους Ιχθύες όπου και θα παραμείνει στις δυο τελευταίες μοίρες τους, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2022.

Η όψη αυτή είναι SUPER για:

 • Ιχθύες Μαρτίου
 • Παρθένους 13, 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου
 • Καρκίνους 13, 14, 15 και 16 Ιουλίου
 • Αιγόκερους 13, 14, 15 και 16 Ιανουαρίου

Δίας εξάγωνο με Ουρανό

Όψη «από μηχανής Θεού». Ορθόδρομοι και οι δύο με ξεμπλοκαρισμένη πια την ενέργεια τους, θα αποδώσουν τα μέγιστα. Ο Δίας από τους Ιχθύες και ο Ουρανός από τον Ταύρο θα συναντηθούν σε τυχερά εξάγωνα από 17 – 21 Φεβρουαρίου και θα διευκολύνουν αφάνταστα τα ζώδια της Γης και του Νερού της αρχής του δεύτερου δεκαημέρου. Τύχη στον οικονομικό τομέα, ευκαιρίες πλουτισμού, έναρξη κερδοφόρων επιχειρήσεων, έμπνευση, απρόσμενες λύσεις προβλημάτων και ξαφνικά χαρμόσυνα γεγονότα.

Η όψη αυτή θα είναι SUPER για:

 • Ταύρους 28, 29 και 30 Απριλίου
 • Παρθένους 29, 30 και 31 Αυγούστου
 • Αιγόκερους 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου
 • Ιχθύες 27, 28 και 29 Φεβρουαρίου
 • Καρκίνους 28, 29 και 30 Ιουνίου
 • Σκορπιούς 30 Οκτωβρίου – 1 και 2 Νοεμβρίου

Άρης στους Διδύμους

Ο Άρης θα περάσει στους Διδύμους στις 5 Ιουλίου και θα προσπαθήσει να ευνοήσει τα ζώδια του Αέρα. Από τις 29 Οκτωβρίου έως τον Ιανουάριο του 2023 θα κυκλοφορεί ανάδρομος και θα ενεργοποιεί θέματα του παρελθόντος.
Ένα διάστημα ιδιαίτερης προσοχής θα είναι ο Ιούλιος από 10 -20 καθώς θα ερεθίσει την Έκλειψη της 26ης Μαΐου, αυτή που έδωσε τις πυρκαγιές και τις καταστροφές της αρχής του Αυγούστου του 2021.

Ευαίσθητο επίσης διάστημα σε σημαντικά γεγονότα θα είναι το τέλος του Νοέμβρη με τον Άρη να πραγματοποιεί παραπλανητικά τετράγωνα με Δία και Ποσειδώνα. Διάστημα θολό, ευαίσθητο σε πολιτικά γεγονότα καθώς και σε θέματα δημόσιας υγείας.

Ο Άρης θα βρίσκεται ανάδρομος στους Διδύμους από 31 Οκτωβρίου 2022 έως τον Ιανουάριο του 2023.

Ευνοϊκός για: Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες.

Προκλητικός για: Ταύρους, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα