Κριός | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
14/11/2023

Χρονιά ριζικών αλλαγών και σημαντικών ενάρξεων

Μετά από πολυετή αναδόμηση των επαγγελματικών και της κοινωνικής προβολής σας, ήρθε η ώρα να κλείσετε αυτόν τον κύκλο, κάνοντας μια τελευταία ανασκόπηση στη δημόσια εικόνα σας και τα πεπραγμένα. Ο λόγος για τον Πλούτωνα, ο οποίος μόλις μπήκε στον Υδροχόο, για τελευταία δοκιμαστική φορά, και από την 2η μοίρα του ζωδίου, στις 3 Μαΐου θα διανύσει την τελική αναδρομή του, έως την 29η Αιγόκερω, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Άκρως αναζωογονητική η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών, με πολύ δυνατό πρόσημο στην αυτοεκτίμησή σας.

Από 18 Νοεμβρίου πλέον κι έπειτα, οριστικά, τη σκυτάλη αναλαμβάνει η επόμενη θέση του, με τη διέλευσή από το ζώδιο του Υδροχόου να φέρνει αέρα μεταμόρφωσης σε κύκλους ομοϊδεατών, κοινωνικών συναναστροφών, σε παλαιωμένες ιδεολογίες, σε ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες. Ριζική αναδιάρθρωση σε φιλίες, θα αποχωριστείτε παλιές για να κάνετε καινούργιες. Παρέες και κοινές ιδέες στο επίκεντρο, να χρήζουν βαθιάς αναγεννησιακής επεξεργασίας εκ των έσω. Οι αλλαγές θα έρθουν μέσα από αναθεώρηση και προετοιμασία, που ήδη την έχετε νοερά ονειρευτεί. Αρχικά μετ’ εμποδίων, όμως από άνοιξη και μετά θα διευκολυνθείτε από την αρμονική βοήθεια του Ποσειδώνα, με ψυχική ανάταση, αλλά και την ευεργετική αγκαλιά του Δία, στον χώρο της επικοινωνίας, καθώς και την αύρα ανανέωσης του Ουρανού από τον χώρο των αξιών και των ασφαλειών. Άκρως αναζωογονητική η συνάντηση των δύο αυτών πλανητών, με πολύ δυνατό πρόσημο στην αυτοεκτίμησή σας.

Άνοιγμα μυαλού και καλύτερη κατανόηση δεδομένων!

Ο Ποσειδώνας, ανάδρομος, από τον οίκο των κρυφών καταστάσεων, των ψευδαισθήσεων, αλλά και της εσωστρέφειας, θολώνει στην αρχή του έτους καθημερινότητα, και ιδιαίτερα από άνοιξη και μετά διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Ο Κρόνος, σε κόντρα ρόλο, από τον ίδιο οίκο, σας ωθεί να παγιώσετε κρυφές υποθέσεις, γεγονός που σας φέρνει εσωτερική κούραση, συγχρόνως, σας πιέζει όμως να αδράξετε την ευκαιρία, και να στηρίξετε σε καλύτερες βάσεις την ψυχική σας υπόσταση, ώστε να μην αμελήσετε τυχόν θέματα υγείας, ειδικά κατά την αναδρομή του, από Ιούλιο έως μέσα Νοεμβρίου. Ο Δίας εισέρχεται στις 26 Μάιου στον οίκο της επικοινωνίας, της μάθησης, και των μέσων. Ίσως, λόγω εμποδίων, να μετριάζεται η εύνοιά του σε δοσοληψίες, μετακινήσεις ή συνδιαλλαγές, όμως θα πετύχετε ενδεχομένως και σταθεροποίηση για θέματα παλιά με διαδίκτυο, μεταφορικά μέσα ή αδέλφια και περίγυρο. Η επέκταση στους τομείς αυτούς είναι ευνοϊκή, θα φέρει άνοιγμα μυαλού και καλύτερη κατανόηση δεδομένων, λιγότερο όμως την καλοκαιρινή περίοδο.

Επίσης οι αναδρομές του Ερμή (1-25 Απριλίου, 4-28 Αυγούστου, 25 Νοεμβρίου-15Δεκεμβρίου), όπως και του Δία, από Οκτώβριο και μετά, στους γεννημένους το 2ο και το 3ο δεκαήμερο, μπορεί να δυσχεράνουν τις συναναστροφές, είτε την τάση για συγγραφή, ή για εμπορικές δοσοληψίες και διάδοση πληροφοριών. Προσφέρει, όμως τη δυνατότητα αναθεώρησης όλων των ζητημάτων αυτών, και με διαύγεια νου, λήψης καθαρότερων αποφάσεων. Προσέξτε την οξυθυμία σε αλληλεπιδράσεις, και θα επωφεληθείτε ανάπτυξης σε ανταλλαγή γνώσης όσοι είστε σε χώρους διδασκαλίας. Η διεύρυνση, η ευκολία και η επιδεξιότητα σε αισθηματικές συνομιλίες με το έτερον ήμισυ, ενώ αν είστε μόνοι, η τάση να γίνετε δημοφιλής σε κοινωνική δικτύωση, ευνοούνται, αν και σας διακατέχει έπαρση, κάτι που μπορεί πολύ εύκολα να σας χαλάσει τα σχέδια.

Επαγγελματικά

Θα εστιάσετε τη δράση σας σε ενέργειες, για να κλείσετε υποθέσεις της καριέρας που δεν απέδωσαν καρπούς τα προηγούμενα χρόνια. Με περισσότερη εύνοια, από τις ίδιες σας τις ικανότητες, και με καινοτόμες ιδέες, θα στήσετε νέες προδιαγραφές για πιο κερδοφόρο ορίζοντα. Νέα ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη 11 Ιανουαρίου, όπως και στην Πανσέληνο 21 Ιουλίου, έχετε να περιμένετε απρόσμενες ωφέλιμες αποκαλύψεις, με ξαφνικά εκρηκτικά γεγονότα ή αναπόφευκτες απώλειες μεν, που θα σας οδηγήσουν σε μακροπρόθεσμη επιτυχία δε. Πολύ καλή περίοδος για επεκτατικές κινήσεις έως την άνοιξη, με σύνεση όμως, και όχι με απερισκεψία. Αναγνώριση και πραγματοποίηση μεγάλων επιδιώξεων σας επιφυλάσσει η χρονιά, με πιθανότητα καινοτόμων επιτευγμάτων αντάξιων των προσδοκιών σας. Μην εγκαταλείψετε τους στόχους σας και θα πετύχετε το ακατόρθωτο με θαρραλέα προσπάθεια και την ακούραστη ενεργητικότητα που διαθέτετε. Η περίοδος 20 -22 Ιουνίου ενέχει κάποιο ρίσκο και αυταπάτη, οπότε κρατήστε μικρό καλάθι έως να αποκαλυφτούν οι δυσκολίες.

Οικονομικά

Ο Δίας, ο γενναιόδωρος πλανήτης, θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών και των αξιών έως τις 25 Μαΐου, ευεργετώντας το εισόδημά σας, με διευκολύνσεις κ ανανέωση. Η υπερθετική σύνοδος Δία Ουρανού στις 20 Απριλίου φέρνει ξαφνικά γυρίσματα της τύχης, και ίσως επιστροφή χρωστούμενων με αναπάντεχο τρόπο. Καλή περίοδος για ενισχυμένες εισπράξεις και εδραίωση νέων διαφορετικών πηγών εισοδήματος, με τη Νέα Σελήνη, 8 Μαΐου, σε σύνοδο με Αφροδίτη, αλλά και με Δία -Ουρανό, στον οίκο των αποκτημάτων, όπως επίσης και το Νέο Φεγγάρι, 5 Ιουλίου, φέρει άρωμα ενισχυτικό, με κάποιες απροσδόκητες απολαβές από τον χώρο του σπιτιού, την οικογένεια ή από ακίνητα. Βοήθεια θα υπάρξει και από την επίδραση των όψεων τριγώνου που θα σχηματίσει, και ως συνέπεια, έχετε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε οικονομικές δυσκολίες και φόβους, αν αποφύγετε αλόγιστα έξοδα, στα οποία θα έχετε την τάση να ενδώσετε, και αν εναποθέσετε την τόλμη και το ζήλο σας στην οργάνωση και την τάξη που είναι αναγκαία. Πιθανών αβεβαιότητα ή ανασφάλεια στον τομέα αυτόν στο τέλος καλοκαιριού.

Προσωπικά

Η φετινή γιορτή των ερωτευμένων χρωματίζεται από την σύνοδο των τριών πλανητών του έρωτα και των αισθηματικών, κάτι που ταιριάζει γάντι στο ταμπεραμέντο σας. Ατμόσφαιρα δυνατού, φλογερού πάθους, και λίμπιντο στα ύψη, λοιπόν, θα σας ευφράνουν το διάστημα 12-15 Φεβρουαρίου, κατά την επίδραση της συνθήκης αυτής. Δίκοπο μαχαίρι θα είναι η αναφερόμενη περίσταση, παρ’ όλα αυτά, εξαιτίας ενεργοποίησης της δυναμικής της έκλειψης στην 29η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων, του περασμένου Απρίλη, η οποία μπορεί να ξυπνήσει πληγωμένο εγωισμό και να συμβάλει καθοριστικά στη διαδικασία να τελειώσετε σχέσεις, διεγείροντας παράλληλα πολεμικό κλίμα. Η Αφροδίτη δεν σας αφήνει παραπονεμένους, φέροντας αισθηματική χροιά και κάποια ξαφνική εξέλιξη στα ερωτικά γύρω στο τέλος Αυγούστου, όπου πλανητική επέμβαση θα ρίξει τα βέλη της σε σχετικά ζητούμενα. Δεν αποκλείεται το φθινόπωρο να σας βρει με μια αγνή αγάπη πια στη ζωή σας, και μάλιστα καρμικής σημασίας. Και το καλύτερο σας το φυλάει για το τέλος ο χρόνος με ακόμα περισσότερο πάθος, αληθινή χαρά και έρωτα, ίσως από φιλικό περιβάλλον, αρκεί κι εσείς να ξεμπλοκάρετε κάποιες αναστολές.

Προνοήστε για τα εξής ενδεχόμενα:

  • Υπερβολική σπατάλη 1/1-15/1 για γεννημένους το 1ο δεκαήμερο
  • Εντάσεις και λεκτικές επιθέσεις 13/7-17/7 για γεννημένους το 3ο δεκαήμερο
  • Μικροατυχήματα 14/8-18/8 για γεννημένους το 1οκαι 2ο δεκαήμερο
  • Ερωτικές απογοητεύσεις 20/8-5/9 για γεννημένους το 1ο δεκαήμερο
  • Παραπλάνηση ή εξαπάτηση 1/9-30/11 επίσης για γεννημένους το 1ο δεκαήμερο

Εκλείψεις

  • 25 Μαρτίου Σεληνιακή Έκλειψη 05ο 07΄Ζυγού– μοίρες 2η, 3η, 4η, 5η, 6η, 7η, 8η Παρορμητικών ζωδίων, προσωπική ζωή, σχέσεις, κάτι τελειώνει και πρέπει να θυσιαστεί για κάτι καλύτερο- εντονότερη επιρροή 9-12 Ιανουαρίου, 23- 27 Μαρτίου, 5-8 Μάιου και 11-14 Σεπτεμβρίου
  • 8 Απριλίου Ηλιακή Έκλειψη 19ο 24΄Κριού-μοίρες 16η, 17η, 18η, 19η, 20η, 21η, 22η Παρορμητικών ζωδίων, ίσως μικροατυχήματα την ίδια μέρα, γενικά αντιστέκεστε στις συνθήκες και αντιστρέφετε το τραυματισμένο εγώ σας σε ένα νέο μοντέλο, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση- επιρροή 28-31 Ιανουαρίου, 6-10 Απριλίου, 24-27 Μάιου και 7-12 Οκτωβρίου
  • 18 Σεπτεμβρίου Σεληνιακή Έκλειψη 25ο 40΄Ιχθύων– μοίρες 23η, 24η, 25η, 26η, 27η Μεταβλητών ζωδίων, εσωτερική διεργασία, συναισθηματικές εντάσεις, πιθανά διλήμματα ή αυταπάτες ερωτικής φύσεως, ή θέματα υγείας, που χρειάζεται να αποκαλυφθούν για να θεραπευτούν-επιρροή 22-26 Απριλίου, 16-20 Σεπτεμβρίου και 26-30 Αυγούστου
  • 2 Οκτωβρίου Ηλιακή Έκλειψη 10ο 03΄Ζυγού– μοίρες 7η, 8η, 9η, 10η, 11η, 12η Παρορμητικών ζωδίων, συνεργασίες και επικοινωνία μπορεί να τελειώσουν με ξαφνικό ή βίαιο τρόπο, που όμως συμβαίνει για να εξελιχτείτε και να βελτιώσετε τη ζωή σας- επιρροή εντονότερη 16-19 Ιανουαρίου, 12-14 Μαΐου, 20-24 Σεπτεμβρίου και 1-3 Οκτωβρίου.
  • Τρεις εκλείψεις συμβαίνουν στον δικό σας άξονα Κριού-Ζυγού, στον 1ο και 7ο οίκο, και η τέταρτη στον 6ο και 12ο, ευαίσθητοι οίκοι, στα ζώδια Παρθένο και Ιχθύες, επηρεάζοντας 1ο και 2ο δεκαήμερο, όσον αφορά στην προσωπικότητα σας, θέματα που αφορούν εσάς και τους άλλους, σχέσεις, υγεία, ψυχοσύνθεση, αντρικά πρόσωπα οι Ηλιακές, και γυναικεία οι Σεληνιακές. Η επίδραση θα είναι πιο ισχυρή από την διέλευση του Άρη στα παραπάνω διαστήματα.

Η Χρονιά κλείνει με τους Δεσμούς στη μηδενική Κριού, μοίρα ανθρωπότητας, με πολύ βαριά σημασία για τον πλανήτη μας, και μας καλεί όλους, ειδικά εσάς, τους μπροστάρηδες του Ζωδιακού, να ανασκουμπωθούμε και να καλωσορίσουμε το μέλλον από καινούργιο πρίσμα, ο καθένας με νέα οπτική, εκείνη που του επέτρεψαν τα γεγονότα από τα περάσματα όλων των πλανητών, καθώς και την θαυμαστή θεϊκή σπίθα για αρετές, που φέρουμε όλοι εντός μας.

Καλή δημιουργική χρονιά με αξιέπαινα κατορθώματα αγαπητοί Κριοί!

 

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα