Κοσμικές προβλέψεις 2022

ΒΑΣΙΑ ΚΟΝΤΗ
03/01/2022

Μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά ξημερώνει για την ανθρωπότητα, που θα δοθεί τεράστια έμφαση στο νέο σύστημα αξιών που θα δομήσει συνολικά ο κόσμος μας αλλά και καθένας από μας ξεχωριστά. Οι ιδεολογίες αλλάζουν, οι ιδέες μας αλλάζουν, οι ανάγκες μας αλλάζουν, μα πάνω από όλα εμείς οι ίδιοι αλλάζουμε μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και μέσα από τις προκλητικές συγκινήσεις που ζήσαμε νιώθουμε ότι περνάμε σε μια άλλη φάση, σε μια νέα καινούργια εποχή. Ο Πλούτωνας που αποτελεί τη μεγάλη δύναμη εξουσίας του πλανήτη μας, διανύει τις τελευταίες μοίρες στο ζώδιο του Αιγόκερω και ολοκληρώνει τη μεταμόρφωση των πολιτικών συστημάτων. Ο Άρης με την Αφροδίτη θα συμπορεύονται τέσσερις ολόκληρους μήνες, στα ζώδια του Αιγόκερω αρχικά και στου Υδροχόου λίγο αργότερα, δημιουργώντας προϋποθέσεις έντασης και πάθους να κυνηγήσουμε νέους στόχους και φιλοδοξίες.
Οι Δεσμοί της Σελήνης αλλάζουν άξονα και μεταφέρονται σε άξονα που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις ασφάλειές μας -Ταύρο-Σκορπιό-, δημιουργώντας παράλληλα σκληρές γωνίες με τον πλανήτη Κρόνο και κάνοντας υποχρεωτικές κάποιες διασπάσεις, κάποιους αποχωρισμούς, που χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατον να προχωρήσουμε. Οι ενέργειες πολύ δυνατές και από τους ανάδρομους σχεδόν όλη τη χρονιά.

  • Ο Ερμής από 14/1 μέχρι 3/2, από 10/5 μέχρι 3/6 και από 8/9 μέχρι 2/10 όλες σε ζώδια αέρα, τονίζοντας μας την ανάγκη για αναθεωρήσεις ιδεών, αναπροσαρμογή σε νέες συνθήκες και κυρίως ευελιξία στα σχέδια και τις αποφάσεις.
  • Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι 29/1, δίνει επίσης σαφές μήνυμα επί των αξιών μας και επιζητά στροφή στις προσωπικές επιθυμίες, που θα μας κάνουν όμως να νιώσουμε ασφάλεια (βρίσκεται σε ζώδιο γης).
  • Δίας ανάδρομος από τις 28/7 μέχρι και 23/11.
  • Κρόνος ανάδρομος από 4/6 μέχρι και 22/10.
  • Ουρανός ανάδρομος από 24/8 μέχρι και 22/1/2023.
  • Ποσειδώνας ανάδρομος από 28/6 μέχρι και 4/12.
  • Πλούτωνας ανάδρομος από 20/4 μέχρι και 8/10.

Σημαντική η σύνοδος του Ποσειδώνα με τον Δία στις 12 Απριλίου, μια και θα αποκαλυφθούν και οι θετικές αλλά και οι αρνητικές πτυχές του Ποσειδώνα (διαβάστε σχετικά άρθρα εδώ στο astroteam) και μην ξεχνάτε πως έχει τη δύναμη να μας ναρκώσει αρκετά, εφόσον σχετίζεται με τα φάρμακα, τη χημεία, τα ναρκωτικά, τον ύπνο και το υγρό στοιχείο γενικότερα. Η χώρα θα πρέπει να ετοιμαστεί για μεγάλες πλημμύρες, πιθανά ναυάγια και μολύνσεις στη θαλάσσια περιοχή, όπως επίσης και όλες οι περιοχές που οι Εκλείψεις θα είναι ορατές (τσουνάμι, σεισμοί και διαφυγή αερίων).

Οι περισσότεροι μήνες είναι εξαιρετικά σημαντικοί, όμως ο Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος και Μάιος, μαζί με τον Ιούλιο και Αύγουστο κρατούν τα περισσότερα σημαντικά γεγονότα αλλαγής πορείας της ανθρωπότητας.

Ο Γενάρης σημαντικά αποκαλυπτική Πανσέληνος θα δώσει πολλά στοιχεία έναντι των κυβερνήσεων.

Ο Φλεβάρης την τριπλή σύνοδο Άρη-Αφροδίτη-Πλούτωνα, με την οποία θα ανοίξει ένας νέος κύκλος προσέγγισης των αναγκών μας.

Ο Μάρτης τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθύες μέχρι 12 Απριλίου –έχει να συμβεί από το 1856– και θα επαναφέρει θέματα συγκρούσεων μεταξύ Ανατολής και Δύσης (πόλεμος του οπίου), καθώς και σοβαρά προβλήματα με το υγρό στοιχείο.

Ο Απρίλιος τη σύνοδο Άρη-Κρόνου μια πολύ πολύ δύσκολη συγκυρία για την οικονομία και ξεσπάσματα θυμού και ατυχημάτων, καθώς και την Έκλειψη 30 Απριλίου, που έχει αφαιρετικό πρόσημο για την ανθρωπότητα με δύσκολα γεωφυσικά φαινόμενα.

Ο Μάιος την Έκλειψη 16 Μαΐου και την σύνοδο Άρη Ποσειδώνα. Τέλη Ιουλίου με 1 Αυγούστου η εκρηκτική σύνοδος Άρη-Ουρανού στον Ταύρο (ζώδιο αδυναμίας τους) σε τετράγωνο με Κρόνο από τον Υδροχόο, διάστημα άκρως εκρηκτικό και ενοχλητικό, εφόσον ενεργοποιεί Εκλείψεις και σοβαρά γεωφυσικά θέματα σε όλο τον πλανήτη (σεισμούς, ηφαίστεια, ατυχήματα από αέρος και εκρήξεις παντός είδους, φωτιές και πυρκαγιές από εκρηκτικούς μηχανισμούς).

Ο Νοέμβριος τις Εκλείψεις και τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο των Διδύμων σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, αναχαιτισμένος θυμός και οργάνωση πολεμικών επεισοδίων, υπό απόλυτα μυστικές συνθήκες. Όπως καταλαβαίνετε μια χρονιά που δε θα πλήξουμε καθόλου από γεγονότα αλλά και από σοβαρές συνειδητοποιήσεις εξέλιξης της ανθρωπότητας.

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα