Καρκίνος | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
23/11/2023

Καρκίνοι, καλή χρονιά!!!

Για εσάς είναι μια κομβική χρόνια το 2024 καθώς οι τρεις από τις τέσσερις εκλείψεις σας αφορούν άμεσα! Καρκίνοι, είστε το δεύτερο ζώδιο κατά σειρά όπου οι εκλείψεις στο άξονα Κριού/Ζυγού θα σας βάλουν σε διαδικασία ριζικών αλλαγών. Ήδη από τις αρχές του χρόνου (25/3) η πρώτη έκλειψη Σελήνης στις 5 μοίρες Ζυγού θα ρίξει φως σε θέματα σπιτιού/καριέρας καλώντας να γίνουν αλλαγές από τη βάση (μετακόμιση, αλλαγή περιβάλλοντος στην οικογένεια). Η επόμενη έκλειψη (8/4) είναι Ηλίου στις 19ο Κριού και θα βάλει τις βάσεις για να αλλάξετε το επαγγελματικό προφίλ και το τρόπο που συστήνεστε στην κοινωνία. Τελευταία είναι η έκλειψη Ηλίου στις 10ο Ζυγού (2/10) όπου σας ωθεί να ξεκινήσετε από την αρχή με μια μετακόμιση ή μια ολοκληρωτική αλλαγή στο οικογενειακό περιβάλλον.

Κρίσεις με τους ανθρώπους που συνδέεστε πολύ προσωπικά, βγάζοντας φοβίες, εμμονές ή ανασφάλειες στην επιφάνεια.

Αρχικά το πρώτο δίμηνο της χρονιάς θα πιεστείτε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών με τον Άρη στον Αιγόκερω ενώ η σύνοδος Άρη/Πλούτωνα στις 0 μοίρες Υδροχόου στα μέσα Φλεβάρη καλεί να κοιτάξετε με θάρρος το “παράθυρο” της ψυχοθεραπείας ειδικά όσοι είστε γεννημένοι 21-23/6 και να βάλετε τα όρια σας με υγιή τρόπο αν υπάρχουν σχέσεις που παίζουν υπόγεια παιχνίδια εξουσίας. Μιας και αναφερθήκαμε στον Πλούτωνα, εκείνος περνά από τον Γενάρη μέχρι τον Αύγουστο στον Υδροχόο και θα φέρει κρίσεις με τους ανθρώπους που συνδέεστε πολύ προσωπικά βγάζοντας φοβίες, εμμονές ή ανασφάλειες στην επιφάνεια. Τα από κοινού οικονομικά θα είναι πονοκέφαλος για εσάς ειδικά για τους γεννημένους τις πρώτες δύο μέρες. Από τον Σεπτέμβριο – Νοέμβριο θα αναδρομήσει στον Αιγόκερω και δείχνει μια τελευταία ευκαιρία να γίνει κάθαρση στο τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών για τους γεννημένους 22-23/7.

Το φθινόπωρο (Σεπτέμβριο – Οκτώβριο) θα είναι ένα άκρως απαιτητικό διάστημα!

Η σύνοδος Δία/Ουρανού στις 22 Ταύρου (21/4) θα σπρώξει προς την ανανέωση του κοινωνικού/φιλικού σας κύκλου ενώ θα επιτύχετε στόχους που δεν περιμένατε ειδικά εσείς του 3ου δεκαημέρου. Τον Απρίλιο θα ριχτείτε στη μάχη για τα επαγγελματικά σας αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις με την αναδρομή του Ερμή στον Κριό! Όταν ο Άρης περάσει στο ζώδιο του Κριού τον Μάιο, ενεργοποιώντας και τις εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού. Ο μήνας των γενεθλίων σας κρύβει και ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Κρόνος στους Ιχθύες και φέτος υποστηρίζει τα μακρόπνοα σχέδια σας εφόσον δεν αποτελούν απλά μια ουτοπία ή ένα ανεδαφικό όραμα. Αυτό θα το διαπιστώσετε στα τετράγωνα του Δία – Κρόνου τους μήνες Αύγουστο και Δεκέμβριο. Το φθινόπωρο (Σεπτέμβριο – Οκτώβριο) θα είναι ένα άκρως απαιτητικό διάστημα, καθώς ο Άρης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο ενεργοποιώντας παράλληλα και τις εκλείψεις τόσο της άνοιξης όσο και εκείνης της περιόδου. Η προσοχή έγκειται στο να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ στο τομέα καριέρα/οικογένεια.

 

Από τον Πάνο Ζήκο

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα