ΚΑΡΚΙΝΟΣ 2021

ASTROTEAM GUEST
08/12/2020

Καρκίνος 2021 (ζώδιο/ωροσκόπος)

Το 2021 είναι καλύτερο για σας από το 2020 μετά την έξοδο του ΚΡΟΝΟΥ από τον Αιγόκερω και την είσοδό του στον Υδροχόο στις 17/12/2020. Γενικά όλη την χρονιά να προσέχετε την υγεία σας και να μην αμελείτε ξεκούραση και ύπνο, ειδικά το τρίτο δεκαήμερο. O ΑΡΗΣ στον Καρκίνο από 23/4 έως 11/6 σας δίνει ώθηση να επιβάλλετε τα θέλω σας στους άλλους και να προβάλλετε το εγώ σας δυναμικά, προσοχή μόνο γιατί μπορεί να σας κάνει υπερβολικά επιθετικούς και επιρρεπείς σε ατυχήματα. Ο ΕΡΜΗΣ ανάδρομος στον Δίδυμο από 29/5 έως 22/6 σας κάνει στόχο για κακόβουλα σχόλια και σας βάζει σε φάση αναθεώρησης κρυφών θεμάτων αλλά και της ψυχικής σας κατάστασης. Ανάδρομος ο ΕΡΜΗΣ στον Ζυγό από 26/9 έως 18/10 τρέχει την σκέψη σας σε θέματα που εκκρεμούν και έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τους γονείς σας ή και θέματα ακινήτων. Πιθανόν να σας φέρει νοσταλγία του παρελθόντος και όμορφων οικογενειακών στιγμών. Θέματα δηλαδή από τον ανάδρομο Ερμή που ταυτίζονται απόλυτα με την Καρκινίσια φύση σας. Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ανάδρομη στον Αιγόκερω από 18/12 έως και 30/1/2022 επαναφέρει στο προσκήνιο ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν, πιθανά χρήματα που αφορούν παλιές νομικές υποθέσεις ή δικαστήρια ή και άνθρωποι που είχατε συνεργαστεί στο παρελθόν επιστρέφουν με καλές προτάσεις ξανά τώρα.

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ
Απαλλαγμένοι από Κρόνο και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το 2021 αναπνέετε πιο ελεύθερα. Ο ΚΡΟΝΟΣ στον Υδροχόο από 17/12/ 2020 έως μέσα Μαΐου του 2021 και από τέλη Ιουλίου μέχρι τέλος του 2021 σας βάζει σε διλήμματα και σας πιέζει να βρείτε λύσεις σε κοινά οικονομικά με τρίτους και υποχρεώσεις προς τράπεζες, εφορίες, κληρονομικές υποθέσεις και δημόσιο. Ο ΔΙΑΣ στον Υδροχόο σας ευνοεί για αυτά που απαιτεί ο Κρόνος και από 14/5/2021 έως 27/7 που θα μπει στις δύο πρώτες μοίρες του Ιχθύ βοηθάει πολύ την αρχή του δεκαημέρου σας σε ταξίδια, νομικές υποθέσεις, σπουδές, εκδόσεις, συνεργασίες με το εξωτερικό και φιλοσοφικές αναζητήσεις. Φέρνει επίσης γαλήνη και ανακούφιση στην ψυχή σας από τυχόν φόβους και αγωνίες. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον Ταύρο ήδη από το 2020 και μέχρι τέλη Απριλίου 2021 είναι φιλικός μαζί σας και σας δίνει ξαφνικά νέους φίλους, ευκαιρίες για νέους και πρωτοποριακούς στόχους, περισσότερη ελευθερία και αισιοδοξία για το μέλλον. Πιθανόν να επανασυνδεθείτε με παλιές φιλίες ή να επανέρθουν παλιά σχέδιά σας στο προσκήνιο. Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη από το 2020 και μέχρι τέλη Απριλίου του 2021 και από 18/10/2021 έως τέλος 2021 να σας πιέζει σε θέματα καριέρας και της εικόνας σας προς τα έξω. Προσοχή μην εκτεθείτε δημόσια από γνωστά επαναλαμβανόμενα λάθη. Αφεντικά και προϊστάμενοι και πιθανώς και ο/η σύζυγος δεν σας κάνουν τα χατίρια και κινητοποιήστε αναγκαστικά για να βρείτε λύση σε θέματα που χρονίζουν σε αυτούς τους τομείς. Η Σεληνιακή έκλειψη της 26/5/2021 στις πρώτες μοίρες του Τοξότη σας καλεί να προσέξετε την υγεία σας, την διατροφή σας, ή τους υφισταμένους σας και να πάρετε μία απόφαση στο τι στάση θα κρατήσετε σε σχέση με τον σύντροφο ή τα επαγγελματικά σας.

Β ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ
Και για σας το 2021 είναι καλύτερο από το 2020. Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ σας έχει ήδη μεταλλάξει από το 2012 και πλέον δεν σας βάλλει άμεσα σε Ήλιο ή Ωροσκόπο. Ο ΚΡΟΝΟΣ σας απελευθερώνει από την ασφυκτική πίεσή του στις 17/12 του 2020 που μπαίνει στον Υδροχόο. Όντας σε αυτό το ζώδιο ο ΚΡΟΝΟΣ σας βάζει σε διλήμματα και σας πιέζει να βρείτε λύσεις σε κοινά οικονομικά με τρίτους και υποχρεώσεις προς τράπεζες και δημόσιο, εφορίες ή κληρονομικά ιδιαίτερα μεταξύ μέσα Μαρτίου έως μέσα Αυγούστου. Ο ΔΙΑΣ στον Υδροχόο σας δίνει εύνοια σε θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά με τρίτους, σύντροφο, δάνεια τράπεζες και σας καλεί να λύσετε διλήμματα που αφορούν αυτά τα θέματα από 30/1 έως 6/2/2021. Φέρνει ανακούφιση στην ψυχή σας από τυχόν φόβους και αγωνίες. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ήδη από το 2020 είναι φιλικός μαζί σας και δίνει μια τελευταία ευκαιρία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου 2020 για να ανοιχτείτε κοινωνικά, να γνωρίσετε νέους φίλους, να θέσετε πρωτοποριακούς στόχους και σας χαρίζει περισσότερη ελευθερία και αισιοδοξία για το μέλλον. Πιθανόν να επανασυνδεθείτε με παλιές φιλίες ή να επανέρθουν παλιά σχέδιά σας στο προσκήνιο. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σας κάνει να ονειρεύεστε ταξίδια και σπουδές και να αναζητάτε σε πνευματικές ενασχολήσεις το νόημα της ζωής και πιθανώς από τα τέλη του 2020 έως 22 Φεβρουαρίου του 2021 που θα διανύει τις τρείς τελευταίες μοίρες του δεκαημέρου σας πραγματοποιήσει κάποια από αυτά τα όνειρα για τους γεννημένους από 6/7 -10/7 ή όσων ο ωροσκόπος είναι μεταξύ 17ης  και 20ής μοίρας του Καρκίνου. Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη το 2020 και από 17/4/2021 – 18/10/2021 πιέζει την αρχή του δεκαήμερου σας (τους γεννημένους από 1/7-4/7  ή εκείνους που έχουν ωροσκόπο από την 10η-14η μοίρα του Καρκίνου) σε θέματα καριέρας και της εικόνας σας προς τα έξω. Προσοχή μην εκτεθείτε δημόσια από γνωστά επαναλαμβανόμενα λάθη. Αφεντικά και προϊστάμενοι και πιθανώς και ο/η σύζυγος δεν σας κάνουν τα χατίρια και κινητοποιήστε αναγκαστικά για να βρείτε λύση σε θέματα που χρονίζουν σε αυτούς τους τομείς. Η ολική Ηλιακή έκλειψη της 10/6/2021 γίνεται στον 12ο οίκο σας για αυτό προσοχή τον Ιούνιο σε κρυφούς εχθρούς που κινούνται πίσω από την πλάτη σας, αλλά είναι και μία ευκαιρία από θετική σκοπιά να ασχοληθείτε με πνευματικά θέματα και να βιώσετε ψυχική αναγέννηση.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ
Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ από τον Αιγόκερω εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντί σας και μεταμορφώνει βαθειά το Β μισό του δεκαήμερού σας (γεννημένους 15/7 – 18/7 ή με ωροσκόπο 24η – 27η μοίρα) και μεταλλάσει στην κυριολεξία τις σχέσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας ή και νομικές υποθέσεις. Ο ΚΡΟΝΟΣ σας αποσυμπιέζει επιτέλους και παίρνετε μια βαθειά ανάσα με την είσοδό του στον Υδροχόο στις 17/12/2020. Όντας σε αυτό το ζώδιο ο ΚΡΟΝΟΣ σας βάζει σε διλήμματα και σας πιέζει να βρείτε λύσεις σε κοινά οικονομικά με τρίτους και υποχρεώσεις προς τράπεζες, εφορίες, δημόσιο ή και κληρονομικά θέματα. Ο ΔΙΑΣ σας δίνει σχετική βοήθεια από τον Υδροχόο στα παραπάνω ζητήματα των διλημμάτων του Κρόνου από 15/3-15/5 και ξανά από 28/7-28/12. Ο ΟΥΡΑΝΟΣ σας δίνει κάποιες ξαφνικές ευκαιρίες στην καριέρα αλλά και ξαφνικές αλλαγές που μπορεί εκ πρώτης να είναι σοκαριστικές αλλά τελικά να είναι ευνοϊκές για σας. Θα έρθουν ξαφνικά στο προσκήνιο θέματα με ανώτερους από το παρελθόν ή πιθανόν να δεχτείτε ξαφνικά κάποια πρόταση για αλλαγή καριέρας που πρέπει να ζυγίσετε προσεχτικά. Ξεκινήστε πρώτοι εσείς τις αλλαγές αλλιώς θα υποστείτε ξαφνικά πλήγματα από άλλους. Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ σας φέρνει απογοητεύσεις και σας κοντράρει όσον αφορά ανώτερες σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα. Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σας βοηθάει ενεργειακά στα θέματα που δεν ευνοεί ο Χείρωνας και πιθανόν να πραγματοποιήσει από 22/2/2021 έως τέλος του 2021 για τους γεννημένους από 11/7 – 15/7 ή έχουν ωροσκόπο από την 20ή έως 24η μοίρα Καρκίνου κάποια σας όνειρα για ταξίδια, νομικά θέματα και θέματα ανώτερων σπουδών. Η Σεληνιακή έκλειψη της 19/11/2021 δεν είναι αρνητική για εσάς, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε νέους φίλους και να σας δώσει ιδέες για νέους στόχους και σχέδια για το μέλλον.

Από την Άννα Μπήρου

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα