ΙΧΘΥΕΣ 2021

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΛΑΓΑΡΔΗ
16/12/2020

1ο Δεκαήμερο

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Το πρώτο δίμηνο του 2021 θα έχετε ένα μεγάλο βάρος για τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Από την άνοιξη και μετά έρχονται όμως οι ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Η έκλειψη του Μαίου (26/05) ενεργοποιεί για εσάς θέματα καριέρας. Οι αλλαγές που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλές, το κλειδί εδώ είναι να διαχειριστείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολική αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε. Τα αποτελέσματα των ενεργειών σας μπορεί να μην είναι άμεσα ορατά, αλλά από τον Σεπτέμβριο, και τον Οκτώβριο θα κάνετε οικονομικά και επαγγελματικά ξεκινήματα σε πολύ γερές και σταθερές βάσεις και συνεργασίες με μεγάλη διάρκεια. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες σε δάνεια και ό,τι σχετίζεται με χρήματα τρίτων, όπως διατροφές, είναι η κατάλληλη εποχή για να τα τακτοποιήσετε.

Σχέσεις – Αισθηματικά
Το πρώτο δίμηνο του 2021 οι ανασφάλειες και οι φοβίες για τον αν είναι σωστός ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους θα σας προκαλέσουν σύγχυση και κάποιες από αυτές τις σχέσεις θα διακοπούν ξαφνικά και οριστικά. Οι υπερβολικές προσδοκίες που έχετε από τους άλλους θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Οι σχέσεις με τα αδέλφια σας θα περάσουν μία κρίση. Αυτό που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε είναι την Πανσέληνο του Φεβρουαρίου (27/02), η οποία θα φέρει ολοκλήρωση σε θέματα σχέσεων και ένα νέο έρωτα, ή μία υπάρχουσα σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Από το τέλος Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι, θα βελτιωθούν και θα εξελιχθούν οι προσωπικές σας σχέσεις. Το αρχικό συναίσθημα μπορεί να είναι ότι δεν είναι το σωστό  timing για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά η ταχύτητα των εξελίξεων θα σας συνεπάρει.

Τύχη – Υγεία
Στην αρχή της χρονιάς θα χρειαστεί να δώσετε  προσοχή σε μικροατυχήματα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας και ζημιές στο μεταφορικό σας μέσο. Από τις 14 Μαίου και για ένα μήνα περίπου, θα γευτείτε τα δώρα του Δία. Αυτός ο μήνας θα είναι μία μίνι προβολή για όσα σας επιφυλάσσει η τύχη για το τέλος του 2021. Προσωπικές επεκτάσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και όλο τον κοινωνικό σας κύκλο. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα νιώθετε σίγουροι για τα βήματα που θα σας οδηγήσουν σε ένα πολύ καλύτερο αύριο. Μέσα στο καλοκαίρι η ένταση των γεγονότων μπορεί να σας αποσυντονίσει, αλλά η τύχη παραμένει μαζί σας.  Στο τέλος Οκτωβρίου, ίσως η ψυχολογία σας πέσει λίγο, εξαιτίας της ακύρωση ή της αναβολής ενός ταξιδιού ή μιας νομικής υπόθεσης που δεν θα έχει την εξέλιξη που θέλετε.

2ο Δεκαήμερο

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Στην αρχή της χρονιάς θα έχετε την ευκαιρία με οργανωμένη και ήρεμη δράση να επιτύχετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν έσοδα. Τον Μάρτιο με τη Νέα Σελήνη στις 13/03, να προσέξετε τη διαχείριση των οικονομικών σας και τα περιττά έξοδα. Στο τέλος Αυγούστου θα υπογράψετε συμφέρουσες συμφωνίες που θα επηρεάσουν θετικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό, αλλά και την κοινωνική σας εικόνα. Αρχίζετε να βγαίνετε μπροστά με μεγαλύτερη αυτοκυριαρχία. Ό,τι εμπόδια και αν παρουσιαστούν το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, όπως για παράδειγμα η αναβολή σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα είχε σκοπό την ολοκλήρωση μιας συνεργασίας, μην αφήσετε να σας αποσπάσουν από τον τελικό σας στόχο. Η εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας μπορεί να καθυστερήσει λίγο, αλλά θα έρθει με πολύ θετικό αποτέλεσμα.

Σχέσεις – Αισθηματικά
Τον Μάρτιο θα αποκαταστήσετε σχέσεις στο οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ  θα πάρετε τελικές αποφάσεις για ό,τι σας έχει αναστατώσει μέσα στο σπίτι σας και σας απογοητεύσει. Ο Μάιος σας επιφυλάσσει νέες ξαφνικές γνωριμίες. Τα αισθηματικά σας θα έχουν μία πολύ ευνοϊκή πορεία. Πολύ πιθανό να πρέπει να αντιμετωπίσετε οριστικές καταστάσεις στο στενό κοινωνικό σας κύκλο μέσα στον Ιούνιο, οι οποίες θα οφείλονται στη νέα γνωριμία που θα έχετε κάνει. Στο τέλος του καλοκαιριού θα έχετε την ισορροπία που τόσο αναζητάτε ανάμεσα στα συναισθηματικά σας και τα εμπόδια που έχουν μπει. Η ευκαιρία να πάρει μία πιο σοβαρή τροπή η σχέση σας είναι πολύ μεγάλη στις αρχές Σεπτεμβρίου. Το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα αλλάξουν μορφή αρκετές από τις φιλικές σας σχέσεις. Θα αποφασίσετε ότι κάποιοι άνθρωποι δε χωράνε πλέον στη ζωή σας.

Τύχη – Υγεία
Μέσα στο καλοκαίρι η πίεση που θα βιώσετε από την καθημερινότητα σας θα σας προκαλέσει μεγάλες ψυχολογικές μεταπτώσεις. Εάν παρουσιαστούν θέματα υγείας δε θα πρέπει να τα αφήσετε να περάσουν χωρίς να επισκεφτείτε κάποιον ειδικό. Επίσης, τους καλοκαιρινούς μήνες να οδηγείτε προσεχτικά και να συντηρείτε το μεταφορικό σας μέσο. Η έκλειψη στις 10/06 επαναφέρει ζητήματα που είχατε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Αρχικά θα νιώσετε μία έλλειψη ενέργειας και αποδιοργάνωση κυρίως μέσα στο σπίτι και ό,τι αφορά το οικογενειακό σας περιβάλλον. Βασιστείτε στην ενσυναίσθηση σας και στα συγκροτημένα συναισθήματα σας. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα σας δυσκολέψει σε πρακτικά θέματα μέσα στην καθημερινότητα σας και τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα αποσπάσουν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας.

3ο Δεκαήμερο

Επαγγελματικά – Οικονομικά
Από τις αρχές της χρονιάς και κυρίως το τέλος Φεβρουαρίου, έχετε τη δύναμη να εκπληρώσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες με οργάνωση και με πειθώ. Μέσα στον Απρίλιο θα έχετε περισσότερα έξοδα από τα συνηθισμένα, αλλά θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Μάιος θα συνεχίσει να είναι στο ίδιο πλαίσιο με τον Απρίλιο, καθώς οι ισχυρές διασυνδέσεις θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε επαγγελματικά. Από Σεπτέμβριο εάν χρειαστεί να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο να διαβάσετε πολύ προσεκτικά όλους τους όρους γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες και εξαπατήσεις. Το κλίμα θα αλλάξει και πάλι από μέσα Οκτωβρίου, όπου με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί θα επεκταθείτε οικονομικά. Θα λάβετε χρήματα που σας όφειλαν και θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με μεγάλη επιτυχία. Θα έχετε προστασία στις συναλλαγές σας.

Σχέσεις – Αισθηματικά
Η χρονιά θα ξεκινήσει με αναθεωρήσεις σχέσεων και σκέψεις που αποφεύγατε να κάνετε. Μην πάρετε ακόμα οριστικές αποφάσεις. Οι γνωριμίες που θα κάνετε μέσα στον Φεβρουάριο θα είναι γεμάτες πάθος, διεκδικήσεις και μία ακατανίκητη έλξη. Το Μάιο αποφύγετε να δεχτείτε πίσω μία πρώην ερωτική σχέση γιατί μαζί της θα φέρει εξαπατήσεις και ψέματα που λίγο παρακάτω θα σας απογοητεύσουν. Στις αρχές Ιουνίου η προσωπική σας ζωή θα έχει γρήγορους ρυθμούς και θα συναντήσετε πολλές ευκαιρίες για να πετύχετε. Αποφύγετε να βάλετε αυτοπεριορισμούς λόγο χαμηλής αυτοεκτίμησης. Αφεθείτε και θα περάσετε όμορφα, καθώς στα μέσα Ιουλίου τα όνειρα για μία σχέση σας θα πραγματοποιηθούν. Το τυχερό αυτό διάστημα στα συναισθηματικά σας θα διαρκέσει μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου.

Τύχη – Υγεία
Οι γεννημένοι αρχές Μαρτίου μέσα στο Φεβρουάριο θα έχουν την εκπλήρωση ενός ονείρου τους ή την απόλυτη απογοήτευση. Δε θα υπάρχει γκρι, μόνο άσπρο ή μαύρο. Η τύχη είναι στα χέρια σας. Μέσα στον Απρίλιο, ίσως έχετε ζημιές στα υδραυλικά του σπιτιού σας ή μικροκλοπές. Δε θα είναι κάτι σοβαρό, καθώς όλα γύρω σας θα έχουν τον τέλειο συγχρονισμό και μία προστασία που δε θα μπορείτε να καταλάβετε από που θα προέρχεται. Τέλος Αυγούστου να δώσετε προσοχή στη διατροφή σας. Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου στις 21/09, θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς θα φέρει απογοητεύσεις στις σχέσεις σας. Στα μέσα Νοεμβρίου και μέχρι τέλος του μήνα θα βελτιωθούν θέματα υγεία και ένα ταξίδι θα αλλάξει τη διάθεση σας. Μην υπερβάλλετε στη διατροφή σας και δε χρειάζεται να προσφέρετε πάντα περισσότερα από όσα σας ζητάνε.

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα