Ιχθύες | Ετήσιες Προβλέψεις 2024!

ASTROTEAM GUEST
01/12/2023

Καλή Χρονιά Ιχθύες!

Ιχθύες μου αγαπημένοι, αρχικά θέλω να ξεκαθαρίσω ότι με βρίσκετε απόλυτα σύμμαχο στην ηρεμία την οποία αποζητάτε από τη γέννηση σας και ότι κατανοώ απόλυτα τη βαθιά σας ανάγκη για απόσυρση από τα δύσκολα τεκτενόμενα και την ανάγκη σας για ησυχία και διαλογισμό! Όμως οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι το 2024 δεν είναι η χρονιά η οποία θα σας το προσφέρει αυτό… Τουλάχιστον όχι απλόχερα ή τουλάχιστον όχι για όλα τα δεκαήμερα, κομμάτι στο οποίο θα επεκταθώ παρακάτω. Το 2024, όπως ήδη είμαι σίγουρη ότι έχετε υποψιαστεί, είναι χρονιά όπου θα αναδείξει τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται αλλαγή μικρότερη ή μεγαλύτερη γιατί θα σας είναι πλέον αδύνατο να αποσιωπήσετε γεγονότα και καταστάσεις που σας ενοχλούν ή που δεν λειτουργούν πλέον. Είναι μία χρονιά προετοιμασίας για τις αλλαγές που αναπόφευκτα θα έρθουν για τους περισσότερους από εσάς το 2025 αλλά και το 2026!

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τις διελεύσεις πλανητών από το ζώδιο σας για τη χρονιά που έρχεται μου δημιουργείται η αίσθηση ότι σα να προετοιμάζετε κάτι εσείς μέσα σας αλλά και το Σύμπαν σα να προετοιμάζει κάτι για εσάς. Θα είστε σα το παιδάκι που κάθεται στη γωνία και παρατηρεί τους άλλους να κινούνται γύρω του κι αυτό κρατάει σημειώσεις για τα καλώς και τα κακώς κείμενα, νιώθει τις ενέργειες και σιγά σιγά παίρνει αποφάσεις ώστε να αποτινάξει όλα όσα το ενοχλούν και το πιέζουν. Το γενικότερο πρίσμα από το οποίο βλέπετε τη ζωή κι έχει να κάνει με τη θυσία για τους άλλους πιθανότατα θα χρειαστεί να το αφήσετε για λίγο στη άκρη και γιατί όχι να αλλάξετε πια πίστα! Θα αναρωτηθείτε για το τι έχει πραγματική αξία στη ζωή σας, τι σας γεμίζει, τι σας δίνει ασφάλεια και θα αναθεωρήσετε για πράγματα που μέχρι πρότινος θεωρούσατε σημαντικά.

Μην κρατήσετε τίποτε στη ζωή σας μόνο από οίκτο για τον άλλο ή και οίκτο για τον εαυτό σας!

Αν θα μπορούσα να σας δώσω μία γενικότερη συμβουλή για φέτος είναι να κινηθείτε, μην αφήσετε το γεγονότα να συμβούν για εσάς χωρίς εσάς, αναλάβετε δράση πρακτική κι όχι μόνο διανοητική και πνευματική! Φυσικά και να παίρνεται τον χρόνο σας και τις ανάσες σας, έτσι ώστε να αποτραβιέστε για λίγο από ότι σας βαραίνει, προσπαθήστε όμως για φέτος να μην το κάνετε συνήθεια. Αφού πάρετε τις αποφάσεις σας, γιατί όλοι φέτος θα πάρετε αποφάσεις για το τι θέλετε να κρατήσετε στη ζωή σας και τι όχι, ξεκινήστε να τις υλοποιείτε. Είναι βέβαιο ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια η ζωή σας θα αλλάξει ριζικά, οπότε πάρτε τη στα χέρια σας, κάντε εσείς τις αλλαγές γιατί αυτές έτσι κι αλλιώς θα έρθουν σε ότι σας αφορά πολύ άμεσα. Όλες οι σχέσεις και που είστε εσείς μέσα σε αυτές θα έρθουν στο προσκήνιο και σας παρακαλώ μην κρατήσετε τίποτε στη ζωή σας μόνο από οίκτο για τον άλλο ή και οίκτο για τον εαυτό σας! Πάμε όμως να δούμε τα δεκαήμερα αναλυτικά.

Ιχθύες γεννημένοι από 19/2 έως 28/2 και Ωροσκόποι Ιχθύες από 1η-10η μοίρα: Σας καταλαβαίνω κι αντιλαμβάνομαι απόλυτα την πίεση την οποία βιώνετε από τον περασμένο Μάρτιο! Πιθανότατα εάν σας ρώταγα να μου λέγατε ότι δεν περνάτε καλά και πότε επιτέλους αυτό το διάστημα που σας έχει στριμώξει τελειώνει… Κι όμως από όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου νομίζω ότι είστε οι πιο ευνοημένοι! Αν κι ο Κρόνος διελαύνει για αρκετό καιρό το δεκαήμερο σας από τη στιγμή που θα το αφήσει και μετά το Σύμπαν θα σας φερθεί με πολύ ευγένεια. Η μέρα αυτή…για να προετοιμάσετε τα πυροτεχνήματα το λέω… είναι η 1/3/’24 οπού θα μπορέσετε να πάρετε μία μεγάλη ανάσα γεμάτη ανακούφιση! Από εκεί και πέρα, ειδικά εάν έχετε δουλέψει σωστά το διάστημα που τώρα τρέχει, χωρίς να φεύγετε μακριά από τα προβλήματα αλλά αντιμετωπίζοντάς τα κατά πρόσωπο, έχει πολύ όμορφα πράγματα για εσάς. Καταρχάς θέλω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην βοήθεια που ο Δίας θα προσφέρει σε εσάς τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς, όπου αν κι ο Κρόνος θα σας πιέζει για αλλαγές σε ότι άμεσα σας αφορά, ο πλανήτης Δίας θα σας κρατά το χέρι υποστηρίζοντας σας και δίνοντας σας ευκαιρίες επικοινωνιακά και όχι μόνο! Εάν είχατε ξεκινήσει οποιοδήποτε σχέδιο τον περασμένο Ιούνιο το οποίο δεν έχετε ολοκληρώσει, πιθανότατα να σας δοθεί η ευκαιρία έως τον ερχόμενο Μάρτιο. Μιλήστε για τους προσωπικούς σας στόχους και γι’ αυτά που επιθυμείτε να πετύχετε, εάν θελήσετε να μάθετε κάτι καινούργιο μη διστάσετε κι αναπτύξτε τον εαυτό σας όπου κι όπως μπορείτε. Το εξάγωνο Δία Κρόνου που θα σχηματίζετε για εσάς έως τότε είναι πραγματικά μία εξαιρετική ευκαιρία να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να δομήσετε ότι έχετε στο μυαλό σας!

Θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας!

Ένα ακόμη πολύ ευνοϊκό διάστημα για εσάς θα είναι από 26/5-8/7 καθώς ο Δίας και πάλι θα ευνοεί το τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για εσάς. Εάν θέλετε να επεκταθείτε κατά κάποιο τρόπο στον τομέα αυτό και να πραγματοποιήσετε σχέδια τότε θα είναι η περίοδος να το κάνετε πχ. εάν θελήσετε να αλλάξετε κατοικία, να κάνετε αλλαγές στο σπίτι ή απλώς να περάσετε όμορφα με τους πολύ δικούς σας. Μιλώντας για αλλαγές θέλω εσείς που ανήκετε στις 2 πρώτες μοίρες του ζωδίου να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες που υποσυνείδητα θα νιώσετε το διάστημα από τις 20/1-1/9. Μην υποτιμήσετε το ένστικτό σας κι αφουγκραστείτε τις δομικές πιθανώς αλλαγές που διαισθητικά θα θελήσετε να κάνετε. Μία εξαιρετική ημερομηνία που θέλω να σημειώσετε είναι η 3/6/’24 καθώς όσοι έχετε γεννηθεί τις 4 πρώτες ημέρες του ζωδίου πιθανότατα θα νιώσετε μεγάλη εσωτερική δύναμη αλλά και παρόρμηση ώστε να βάλετε σε εφαρμογή όλα σας τα σχέδια! Και 2 διαστήματα που χρήζουν προσοχής λόγω έντασης ή ασυνεννοησίας είναι: από 23/3-5/4 όπου θα συμβούλευα να διαχειριστείτε τις εντάσεις στο περιβάλλον σας με υπομονή αλλά και να προσέξετε μικροατυχήματα και από 21/7-4/8 όπου προσπαθήστε να μην οξύνετε εντάσεις σε σπίτι και οικογένεια. Κατά τα λοιπά το 2ο μισό της χρονιάς θα είναι πολύ πιο ήρεμο για εσάς κι εάν έχετε δείξει την πρέπουσα υπομονή και δουλειά, το 1ο εξάμηνο σίγουρα από ‘κει και πέρα θα ησυχάσετε και θα απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας!

Ιχθύες γεννημένοι από 29/2 έως 9/3 και Ωροσκόποι Ιχθύες από 11η-20η μοίρα: Η χρονιά για εσάς ξεκινά ήρεμα με τους δύο πρώτους μήνες να είναι απλώς η συνέχεια του 2023 χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές. Οπότε θα συμβούλευα να εκμεταλλευτείτε όσο το δυνατόν το διάστημα αυτό για να γεμίσετε μπαταρίες και να αναλογιστείτε τα καλώς και τα κακώς κείμενα της ζωής σας, πριν ο Κρόνος μπει στο δεκαήμερο σας την 1/3/’24. Με τον Κρόνο να μένει για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς σε εσάς σίγουρα θα στριμωχτείτε λίγο και θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να κάνετε όσες αλλαγές δεν τολμούσατε σε προσωπικό κι όχι μόνο επίπεδο και περιβάλλον. Παρ’ ολα αυτά θέλω να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην βοήθεια που ο Δίας θα σας παρέχει ανά διαστήματα σε αυτή σας τη διαδρομή! Από τις 3/3-12/4 ο ευεργέτης του ζωδιακού από τον 3ο Ηλιακό σας Οίκο και σχηματίζοντας ένα ανοιχτό εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με ευθύτητα και τιμιότητα τα θέλω και τις σκέψεις σας, θα σας δίνει διπλωματία αλλά και συγκέντρωση στον στόχο. Ενώ από τις 9/7 και για όλο το υπόλοιπο της χρονιάς θα δρα ιδιαίτερα υποστηρικτικά από τον Οίκο που συμβολίζει για εσάς το σπίτι, τις ρίζες και την οικογένεια.

Το Σύμπαν μέσω του Δία σας δίνει φέτος εξαιρετικές βοήθειες!

Πραγματικά θέλω να σας επικοινωνήσω το ευχάριστο της συγκυρίας του Διός να βρίσκεται σε όψη με τον Κρόνο όσο αυτός διευλαύνει το ζώδιο σας! Η πλανητική αυτή συνάντηση θα σας γεμίζει με υπομονή κι επιμονή για να πετύχετε τους στόχους σας, ενώ θα σας δώσει όλη την απαραίτητη ωριμότητα και στοχοπροσήλωση ώστε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Θα χρησιμοποιήσετε με σύνεση και προσοχή όλα τα μαθήματα που έχετε πάρει από τις εμπειρίες σας ενώ θα αφήσετε πίσω τις δύσκολες κι αυτοκαταστροφικές σκέψεις που συνήθως έχετε και δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε παραπέρα. Σημειώστε παρακαλώ την 19/8/’24 και την 24/12/’24 και δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ότι παρουσιαστεί εκείνες τις μέρες καθώς μπορεί να κρύβει σημαντικές ευκαιρίες! Σημειώστε επίσης δύο περιόδους που χρειάζονται λίγο προσοχή: από 5/4-18/4 και από 4/8-20/8 καθώς μπορεί να παρουσιαστούν εντάσεις εσωτερικά κι εξωτερικά, ατυχίες και τσακωμούς με δικούς σας ανθρώπους ή ατυχήματα που μπορεί να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Η αλήθεια είναι ότι αν και σε πρώτη ανάγνωση η παραμονή του Κρόνου στο δεκαήμερο σας δείχνει μία σχετική δυσκολία για τη χρονιά που ξεκινάει, το Σύμπαν μέσω του Δία σας δίνει φέτος εξαιρετικές βοήθειες, ώστε να ξεπεράσετε την όποια δυσκολία βρεθεί στον δρόμο σας αλλά και να πετύχετε ότι βάλετε στο μυαλό σας, χτίζοντας σταδιακά με σύνεση και σοφία. Μην αφήσετε σε καμία περίπτωση τη χρονιά αυτή να φύγει ανεκμετάλλευτη, πιάστε όλες τις ευκαιρίες ακόμη κι αν αυτές δείχνουν μικρές αρχικά και δράστε!

Spoiler alert… δεν υπάρχει περίπτωση η ζωή σας μετά το 2024 αλλά και το 2025 να είναι ίδια με σήμερα!

Ιχθύες γεννημένοι από 10/3 έως 19/3 και Ωροσκόποι Ιχθύες από 21η-29η μοίρα: Εάν κάτι είναι σίγουρο για εσάς είναι ότι φέτος δεν θα βαρεθείτε καθώς το πλανητικό σκηνικό θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο και πιθανώς να σας επιφυλάσσει εκπλήξεις! Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός της χρονιάς για εσάς είναι η έκλειψη που θα συμβεί στις 18/9/’24 και σίγουρα όλες οι κινήσεις του επόμενου διαστήματος θα έχουν να κάνουν με αυτά που το γεγονός αυτό θα έρθει να αναδείξει. Οι πιο υποψιασμένοι θα νιώσετε την επιρροή αυτή ήδη από τις τελευταίες μέρες του 2023 και θα καταλάβετε αμέσως τους τομείς της ζωής σας που θα πρέπει να βάλετε στο μικροσκόπιο. Σίγουρα θα αναλογιστείτε τις σχέσεις σας με τους άλλους και που βρίσκεστε εσείς μέσα σε αυτές, τι αξίζετε και τι πραγματικά θέλετε ώστε να νιώθετε ασφάλεια. Πιθανότατα θα αναθεωρήσετε αφουγκραζόμενοι το συναίσθημά σας, ενώ θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να μεταβάλλετε τους τομείς της ζωής σας που δεν λειτουργούν. Spoiler alert… δεν υπάρχει περίπτωση η ζωή σας μετά το 2024 αλλά και το 2025 να είναι ίδια με σήμερα! Σίγουρα με τον Ποσειδώνα στο δεκαήμερο σας εδώ κι αρκετό καιρό έχετε βρεθεί μπροστά σε καταστάσεις που σας προκαλούν σύγχυση και μπέρδεμα, σας στεναχωρούν και σας αποσυντονίζουν. Όμως αυτός είναι και ο τρόπος να αναγνωρίσετε τι δεν δουλεύει στη ζωή σας όπως θα το θέλατε και πρέπει να αλλάξει ώστε να προχωρήσετε.

Χρησιμοποιήστε στο μέγιστο τη διαίσθηση και το ένστικτό σας και προβείτε εσείς στις απαραίτητες ενέργειες.

Μέσα σε όλο αυτό οφείλω να πω ότι από ήδη από τα μέσα του Μαρτίου και μετά το Σύμπαν μέσω του πλανήτη Ουρανού θα βοηθάει την παραπάνω συγκυρία, καθώς θα σας δίνει εσωτερική δύναμη κι ευκολία να οραματιστείτε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, ενώ από τον Σεπτέμβριο κι ως τον Νοέμβρη θα έχετε και τη βοήθεια του Πλούτωνα, ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι στις δύο τελευταίες μοίρες. Εσείς θα έχετε ιδιαίτερη διαίσθηση αλλά κι ένστικτο το οποίο θα σας παρακαλέσω να ακούσετε με προσοχή πριν να μπείτε σε δράση. Πιθανότατα να νιώσετε ότι έχετε ακόμη και μεταφυσικές δυνάμεις ‘βλέποντας’ το μέλλον, κάτι που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο την περίοδο αυτή της ζωής σας όπου θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις ίσως και δύσκολες. Δύο ακόμη πολύ βοηθητικές ημερομηνίες είναι η 21/4/’24 όπου η τύχη θα είναι με το μέρος σας και πιθανότατα να έχετε μία θετική έκβαση που δεν περιμένατε και η 23/5/’24 όπου μπορεί να νιώσετε πολύ ζεστά μοιραζόμενοι συναισθήματα με συγγενείς κι όχι μόνο, ενώ η φαντασία και η διορατικότητα σας θα είναι για μία ακόμη φορά ιδιαίτερα ζωντανή. Και δύο διαστήματα που θέλουν προσοχή καθώς θα ενεργοποιήσουν την έκλειψη του Σεπτεμβρίου είναι από 18/4-30/4 και από 20/8-4/9. Συμπερασματικά μιλώντας για τη χρονιά αυτή σίγουρα δεν θα μείνετε ασυγκίνητοι από τα γεγονότα, το Σύμπαν καλώς ή κακώς θα σας δείξει τι λειτουργεί και τι όχι, θα σας καλέσει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και να μη μείνετε σε καμία περίπτωση θεατές! Χρησιμοποιήστε στο μέγιστο τη διαίσθηση και το ένστικτό σας και προβείτε εσείς στις απαραίτητες ενέργειες.

Μερικές περίοδοι να σημειώσετε όλοι οι εκπρόσωποι του Ζωδίου:

  • 1/1 – 23/1: ίσως παρουσιαστούν ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με την Καριέρα αλλά και την κοινωνική σας θέση
  • 12/3 – 4/4: με τη Αφροδίτη στο ζώδιο σας σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες να περάσετε πολύ όμορφα και ζεστά
  • 2/4 – 25/4: καλό είναι τότε να μην κλείσετε συμφωνίες ιδιαίτερα εάν έχουν να κάνουν με τα τρέχοντα οικονομικά σας
  • 23/5 – 16/6: διάστημα που θα εντείνει την ανάγκη σας για ομορφιά κι αρμονία στο σπίτι αλλά και βοηθητικό έτσι ώστε να το πετύχετε
  • 5/8 – 29/8: πιθανότατα να αντιμετωπίσετε κάποιου είδους ασυνεννοησία με τους πολύ δικούς σας ή τον σύντροφο και να δυσκολευτείτε λίγο να βάλετε σε σειρά την καθημερινότητά σας, αν και η Αφροδίτη από τον 7ο Ηλιακό σας Οίκο θα βοηθάει να αμβλύνετε εντάσεις και να περάσετε όμορφα σε όποια ευκαιρία
  • 17/10 – 11/11: ευκαιρίες προώθησης σε Καριέρα κι όχι μόνο
  • 26/11 – 15/12: θα συμβούλευα να μην κλείσετε συμφωνίες που έχουν να κάνουν με την Καριέρα καθώς θα είναι δύσκολο να υπάρχει σαφήνεια

 

Από την Κρίστη Κοτσυφάκη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα