Ετήσιες Προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
04/12/2021

Καλή Χρονιά Ζυγοί!

Ο δρόμος των ερωτικών και επαγγελματικών φιλοδοξιών είναι ανοικτός! Ζυγοί, αγαπημένα παιδιά της Αφροδίτης, σε εσάς το 2022 προσφέρει σημαντικά δώρα στον τομέα της εργασίας και των προσωπικών σας σχέσεων!

Επαγγελματικά

Η πολύ σημαντική περίοδος της έναρξης του μεγάλου συνοδικού κύκλου Δία-Ποσειδώνα στις 12/4, δίνει εύνοια στο δικό σας ζώδιο στον τομέα της εργασίας, της υγείας και της καθημερινής σας ρουτίνας.
Γενικότερα, εύνοια στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε από την αρχή της χρονιάς έως τα μέσα Μαΐου, με ιδιαίτερη έμφαση το διάστημα 5 – 17/4 για το 3ο δεκαήμερο.
Από τις 16/4 και μετά θα γίνετε ακόμα πιο αποφασιστικοί στα θέματα της εργασίας σας και της καθημερινότητάς σας, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε αμφιβολίες ή διλήμματα, για την ορθότητα των αποφάσεών σας.

Αισθηματικά

Μπορεί η έναρξη της χρονιάς να σας βρίσκει με την ανάδρομη Αφροδίτη σε μια κάπως προκλητική για εσάς θέση, όμως αυτό, αν το χειριστείτε σωστά και δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αναθεωρήσει τα αισθηματικά και οικονομικά του ζητήματα, θα δείτε πόσο πιο εύκολα θα αντιμετωπίσετε τα θέματα που θα προκύψουν λίγους μήνες αργότερα.
Από τις αρχές Μαΐου και μετά θα σας απασχολήσουν οι ερωτικές σας σχέσεις, ενώ από τα μέσα του ίδιου μήνα και μετά, ο τομέας των σχέσεών σας με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας έρχεται πιο δυνατά στο προσκήνιο. Έχετε ανάγκη να θεραπευτείτε από σχέσεις που δε σας εξυπηρετούν και να προχωρήσετε ή ακόμη και να εδραιώσετε σχέσεις που αξίζουν πραγματικά.

Θα είστε πιο έτοιμοι να πάρετε με περίσσια σιγουριά αποφάσεις για αλλαγές…

Περί τα μέσα του Ιουνίου, οι γεννημένοι στο β’ δεκαημέρου, θα βιώσετε μια ριζική, ίσως και ανατρεπτική αλλαγή στον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείτε τις συναισθηματικές σας σχέσεις, πράγμα το οποίο πιθανώς να σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα που δεν έχουν διευθετηθεί σωστά. Αν αυτό το κάνετε με τρόπο βαθύ, ουσιαστικό και συνειδητό, τότε θα είστε πιο έτοιμοι να πάρετε με περίσσια σιγουριά αποφάσεις για αλλαγές, γύρω στις αρχές του Αυγούστου.
Το διάστημα που ευνοούνται τα αισθηματικά σας είναι από 12/5 έως 26/10 και από 23/12 και μετά. Ειδικά το διάστημα από τέλος Ιουλίου έως τέλος Οκτωβρίου ευνοεί επανεξέταση σχέσεων, τρεχουσών ή παρελθοντικών.

Υγεία

Ασχοληθείτε ιδιαίτερα με τα θέματα της υγείας σας οι γεννημένοι το γ’ δεκαήμερο του ζωδίου σας από τις 16/4 και μετά, με ιδιαίτερη έμφαση από τις 16 έως τις 19/5.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή εκείνο το διάστημα για τυχόν εξασθένιση του σώματός σας, λανθασμένες διαγνώσεις, ιώσεις ή αλλεργίες. Αποφύγετε την άσκοπη χρήση φαρμάκων ή αλκοόλ.

Οι Προκλήσεις της Χρονιάς

Πρώτο δεκαήμερο: Η Ηλιακή Έκλειψη στις 25/10, στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής φύσεως αλλά και προσωπικών αξιών, που καλείστε να διαχειριστείτε. Οικονομικές εκκρεμότητες και συναισθηματικές ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν από εσάς συνετή διαχείριση και αποφυγή κακής διαχείρισης και περιττών εξόδων.

Δεύτερο δεκαήμερο: Η Σεληνιακή Έκλειψη που λαμβάνει χώρα στις 16/5 καθώς και η περίοδος 31/7-1/8, όπου ενισχύεται η επιρροή του Ουρανού, σας εφιστά την προσοχή αλλά και σας ωθεί σε αλλαγές σε θέματα οικονομικής συσχέτισης με τρίτους (χρήματα συντρόφου, από δάνεια, επενδύσεις, κληρονομιές), σε θέματα εσωτερικών φόβων και αναστολών, σε σεξουαλικά θέματα καθώς και σε βαθιές αναζητήσεις του σκοπού της ζωής σας. Καλείστε να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές και να αντισταθείτε στην αβεβαιότητα και ασάφεια που νοιώθετε, καθώς αν δεν αντιμετωπίσετε τα θέματα τότε, οι συνέπειες θα είναι μακροχρόνιες.

Τρίτο δεκαήμερο: Είναι σαφές πως από τα τέλη του 2019 ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σάς επηρεάζει σε θέματα που αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον, το σπίτι ή τους γονείς. Καλείστε να αποτινάξετε από πάνω σας ό,τι δε σας εξυπηρετεί πια και να πάρετε πρωτοβουλίες που μπορεί να είναι δύσκολες μεν, αλλά θα σας οδηγήσουν στο εξελικτικό σας μονοπάτι δε, που δε θα επηρεάζεται πλέον συναισθηματικά και ψυχικά από παλαιότερες καταστάσεις, χειριστικές συμπεριφορές ή ψυχαναγκασμούς.

Δείξτε αυξημένο αυτοέλεγχο και ψυχραιμία…

Οι Εκλείψεις στις 30/4 και ιδιαιτέρως στις 8/11 σάς εφιστούν την προσοχή σε θέματα οικονομικών, ασφαλειών, φόβων, σεξ αλλά και σάς καλούν σε βαθιά ψυχική αναζήτηση προς αντιμετώπισή τους.
Ιδιαίτερη προσοχή δώστε από τις 26/2 έως 2/3 για τυχόν διαπληκτισμούς στο οικογενειακό περιβάλλον και προσοχή στη λήψη αποφάσεων συναισθηματικού χαρακτήρα. Από τις 28/6 έως 30/6 δείξτε αυξημένο αυτοέλεγχο και ψυχραιμία, κατά τη συνύπαρξή σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.
Ο Κρόνος στον Υδροχόο έφτασε πλέον στο δικό σας δεκαήμερο και καλείστε να αναρωτηθείτε αν έχετε εκπληρώσει τους στόχους και τις επιθυμίες σας, σε τομείς που δίνουν πραγματική χαρά και νόημα στη ζωή σας… δηλαδή στα παιδιά, την προσωπική σας επιχείρηση, την ψυχαγωγία σας αλλά και τον έρωτα!

Ανάδρομοι Προσωπικοί Πλανήτες

Άρης: Η ανάδρομη πορεία του, από τις 01/11/22 (μέχρι και τις αρχές του επόμενου έτους) στο ζώδιο των Διδύμων, στον 9ο ηλιακό σας οίκο, δείχνει μία τάση για επανεξέταση ιδεών και ιδεολογιών, με μια παράλληλη όμως ασάφεια και διάλυση στη σκέψη, ειδικά για τους γεννημένους το γ’ δεκαήμερο. Αποφύγετε τη στενομυαλιά, την ισχυρογνωμοσύνη, το φανατισμό και διοχετεύστε την ενέργειά σας στις πνευματικές σας αναζητήσεις, φιλοδοξίες και αναζήτηση του σκοπού της ζωής σας.

Αφροδίτη: Η ανάδρομη πορεία της από τα τέλη του 2021 έως τις 30/1/22, στο ζώδιο του Αιγόκερω και στον 4ο ηλιακό σας οίκο, επηρεάζει κυρίως του γεννημένους το β’ δεκαήμερο του ζωδίου σας και προμηνύει επιστροφές παλαιών σχέσεων αλλά και αναθεωρήσεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Αποφύγετε τη σύναψη οικονομικών συμφωνιών και συναλλαγών εκείνο το διάστημα. Η τέλεση γάμων καλό είναι να αποφεύγεται, όσο διαρκεί η αναδρομή της!

Ερμής 16/1 (στον Υδροχόο) – 4/2 (στον Αιγόκερω): Αναθεωρήσεις/επανεξετάσεις/επιστροφές αλλά και πιθανός περιορισμός της σκέψης σε θέματα παιδιών, επιχειρηματικών σχεδίων, ερωτικών σχέσεων και δραστηριοτήτων αναψυχής. Δεν ευνοείται οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα ή υπογραφές συμφωνιών στα ανωτέρω θέματα. Πιθανές καθυστερήσεις ή ακυρώσεις σε κοντινά ταξίδια. Περιορισμοί στο διαδίκτυο και στα μέσα μαζικής δικτύωσης.

Ερμής 12/5 (στους διδύμους) – 4/6 (στον Ταύρο): Ματαιώσεις, καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις σε ό,τι σχετίζεται με ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, νομικές υποθέσεις, οικονομικές υποθέσεις από κληρονομιές, δάνεια ή δημόσιο.

Ερμής 12/9 (στον ζυγό) – 3/10 (στην Παρθένο): Αναθεωρήσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, της υγείας καθώς και της εργασίας, υπό το πρίσμα όμως της προσωπικής σας εξέλιξης. Προσοχή στις ασυνεννοησίες με το σύντροφο ή τους συνεργάτες. Πείτε τη γνώμη σας με θάρρος αλλά χωρίς να γίνεστε αγενείς! (την αναδρομή που ξεκινάει στις 30.12 δεν την αναφέρω, αφού θα αναφερθεί στις προβλέψεις του 2023). 

Essence Of The Year 

Σπάστε τις πεποιθήσεις που σας κρατούν δέσμιο με την οικογένεια και τα οικονομικά σας και δείτε τον εαυτό σας να ανθίζει μέσα από τις σημαντικότατες ευκαιρίες, που σας δίνονται στα θέματα εργασίας και σχέσεων. Δώστε χώρο στην εξέλιξή σας, μέσα από τους τομείς που σας δυσκολεύουν περισσότερο για να απολαύσετε τα δώρα του 2022!

 

Από τη Νατάσα Φωναζάκη

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα