Ετήσιες Προβλέψεις – ΖΥΓΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
16/12/2021

Καλή Χρονιά Ζυγοί!

Το 2022 είναι σε γενικές γραμμές μια καλή, εποικοδομητική και επικοινωνιακή χρονιά για εσάς τους Ζυγούς όλων των δεκαημέρων. Οι άξονες που πρέπει να επικεντρωθείτε είναι η προσωπική ζωή, η επικοινωνία, η οικογένεια, ο έρωτας, η εργασία-υγεία, οι συνεργασίες-σχέσεις και τα οικονομικά.

Προσωπικά

Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς. Θα έχετε τη δυνατότητα να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και να διεκπεραιώσετε νομικές υποθέσεις. Σας ευνοούν οι συνθήκες, αφενός να οργανώσετε το έργο σας και να το προβάλλετε. Όσα εμπόδια και αν προκύψουν, υπάρχουν σημαντικές διευκολύνσεις. Ακόμα, σας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε νέες σχέσεις και να ασχοληθείτε με τον εαυτό μας.

Επικοινωνία

Φέτος το ζώδιο του Ζυγού θεωρείται αρκετά επικοινωνιακό. Προσοχή, όμως, στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούνται τα θέματα στην οικογένεια, στο εργασιακό περιβάλλον, στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας.

Οικογένεια

Να είστε ξεκάθαροι…

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με θέματα που προκύπτουν στην οικογένεια. Αυτά μπορεί να είναι και θέματα κληρονομικά, που επανέρχονται και ζητούν την επίλυσή τους. Είναι μια ευνοϊκή περίοδος για την τακτοποίησή τους. Γενικά σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ σημαντικό να είστε ξεκάθαροι, για να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές που επιθυμείτε και επιτέλους να έχετε τον απαιτούμενο έλεγχο και να αναμορφώσετε το περιβάλλον σας πιθανά και μακριά από την οικογένεια. Προσοχή σε θέματα υγείας στην οικογένεια, τα οποία χρειάζονται την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αντιμετωπιστούν.

Έρωτας

Στο ερωτικό κομμάτι μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες, εμπόδια ή μια διάχυτη σοβαρότητα, αλλά δίνονται διευκολύνσεις για να ξεπεραστούν αυτές οι συνθήκες. Οι μακροχρόνιες σοβαρές σχέσεις ή σχέσεις με μεγαλύτερα άτομα χρειάζονται ανανέωση. Η ανανέωση μπορεί να προκύψει κάνοντας ταξίδια, με συμμετοχή σε διαλέξεις-σεμινάρια, άλλων φιλοσοφιών ή θρησκείας. Προϋπόθεση για όλα είναι η εντιμότητα, η σωστή επικοινωνία, η εξωστρέφεια και η δημιουργικότητα, η οποία πρέπει και να προβάλλεται.

Εργασία – Υγεία

Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί…

Στην εργασία αν και το περιβάλλον αρχικά δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο, στην πορεία της χρονιάς υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Φαίνεται την περίοδο του Μαΐου η συνθήκη των επαγγελματικών να είναι ενδιαφέρουσα, εποικοδομητική και προσοδοφόρα. Χρειάζεται να είστε περισσότερο προσεκτικοί, γιατί όταν φαίνεται να εκπληρώνονται τα όνειρά σας είναι πιο εύκολο να εξαπατηθείτε. Επίσης, είναι μια περίοδος που μπορείτε να προσέξετε ιδιαίτερα τη διατροφή σας και αυτό είναι πολύ θετικό για την υγεία σας, η οποία θέλει φροντίδα και με την έννοια των καθιερωμένων ελέγχων. Ίσως πρέπει να επαναπροσδιοριστεί και η σχέση σας με τα ζώα, ως προς τη φροντίδα τους ή και να αποκτήσετε και δικό σας εάν δεν έχετε.

Σχέσεις – Συνεργασίες

Αυτός ο τομέας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα φέτος. Είναι ο τομέας που αν θα πάει καλά, θα σας επηρεάσει συνολικά θετικά. Αρχικά χρειάζεστε κερδοφόρες συνεργασίες ή μια συμφέρουσα χρηματοδότηση. Όμως, πιθανώς οι συνεργάτες σας να είναι πιεστικοί και εσείς οφείλετε να οριοθετήσετε αυτές τις σχέσεις για να μη σας προκαλέσουν στρες. Επίσης, πριμοδοτούνται οι νέες σχέσεις και πόσο μάλλον οι ήδη υπάρχουσες. Η επισημοποίηση των σχέσεων είναι κάτι πολύ σημαντικό γι’ αυτή τη χρονιά, αρκεί να είστε σίγουροι γι’ αυτό που επιλέγετε να κάνετε.

Οικονομικά

Οι αλλαγές σας εξελίσσουν!

Τα οικονομικά δοκιμάζονται λόγω των εκλείψεων. Όλες οι Εκλείψεις ακουμπούν στον άξονα των δικών σας οικονομικών και των οικονομικών των άλλων. Εδώ το σύμπαν ζητά αλλαγές που μπορεί αρχικά να σοκάρουν. Στην ουσία τους αυτές οι αλλαγές σας εξελίσσουν. Προσοχή με τα χρήματα των συντρόφων, καθώς και τις δοσοληψίες με τις τράπεζες και γενικότερα με τα δάνεια.

Σημαντικά Σημεία

  • Ο Άρης διατρέχει το ωροσκόπιο του Ζυγού και ενεργοποιεί καταστάσεις, άλλοτε με θετικό τρόπο ή προκαλεί εντάσεις και ατυχήματα. Αναδρομεί από τις 19/10/2022 και έως το τέλος της χρονιάς, αλλά σε ένα θετικό περιβάλλον. Κινητοποιεί νομικά θέματα, θέματα φιλοσοφίας, θρησκείας, ταξιδιών και συγγενών εξ αγχιστείας.
  • Ο Ποσειδώνας αναδρομεί τις 26/6/2022 έως 5/12/2022. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα επηρεάζει τον τομέα της εργασίας και της υγείας. Προσοχή γιατί δημιουργεί σύγχυση και αβέβαιο περιβάλλον σε αυτούς τους τομείς.
  • Η Αφροδίτη αναδρομεί μόνο στο μήνα Ιανουάριο και επαναφέρει οικονομικά θέματα, αλλά σε οικογενειακό περιβάλλον.
  • Ο Ερμής αναδρομεί το Φεβρουάριο μήνα και συμβάλλει στον επαναπροσδιορισμό οικογενειακών υποθέσεων.

Εκλείψεις

Όλες οι Εκλείψεις του 2022 πλήττουν τον άξονα των οικονομικών, των ασφαλειών, των αξιών και οι σοβαρές αλλαγές θα προκύψουν από αυτόν εκεί. Τον Απρίλιο στις 30, το Μάιο στις 16, τον Οκτώβριο στις 25 και το Νοέμβριο στις 8, είναι οι μήνες που πριν και μετά από αυτές τις ημερομηνίες και ανάλογα με τις μοίρες, επηρεάζουν το ωροσκόπιο του Ζυγού.
Οι Εκλείψεις καταργούν οτιδήποτε είναι περιττό και οδηγούν σε νέες καταστάσεις για την εξέλιξή μας. Όταν συμβαίνει αυτό πονάμε, αλλά όταν περάσει ο καιρός και σκύψουμε στο γεγονός, θα ήταν ωφέλιμο για εμάς όλους να συνειδητοποιούμε τη σοφία του Σύμπαντος.

 

Από τη Μάγδα Καραπαναγιώτου

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα