Ετήσιες Προβλέψεις: Ζυγός 2023!

ASTROTEAM GUEST
02/12/2022

Αγαπητοί Ζυγοί και ωροσκόποι Ζυγοί, το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί αρκετά στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών καθώς ο Δίας διελαύνει στον 7ο. Από τα μέσα του Μάιου και μετά θα δώσει θετική νότα στα οικονομικά του συντρόφου ή εάν θέλετε να πάρετε κάποιο δάνειο ή περιμένετε κάποια κληρονομιά κτλ.

Μια στενότητα διανύετε σε ότι αφορά την διασκέδαση, τον έρωτα και απαιτητική καθημερινότητα με τα παιδιά. Εάν ξεκινήσατε κάποια επιχείρηση στο παρελθόν και έχετε δουλέψει σκληρά, ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε. Από τις 9 Μαρτίου και μετρά ο Κρόνος περνάει το 6ο οίκο σας κι εάν δουλέψατε πραγματικά πολύ και σωστά, θα απολαύσετε τα δώρα του. Εάν έχετε παραμελήσει την υγειά σας, προσοχή! Στον τομέα των οικονομικών του συντρόφου έχετε περάσει αρκετές διακυμάνσεις και αλλαγή πλεύσεις στο πως και από που θα βγάλει χρήματα. Ίσως θέματα κληρονομικών σας έχουν σοκάρει και έχουν έρθει στο προσκήνιο που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μπαίνοντας στο 2023, θα είσαστε σε μια ενέργεια εσωτερικού θυμού για την ιδεολογία σας, προσοχή στα επικοινωνιακά ξεσπάσματα. Από τα μέσα του Γενάρη και έπειτα η ενέργεια αυτή αλλάζει και εξωτερικεύεται με επικοινωνία και μάθηση. προσοχή στα ατυχήματα σε ταξίδια μέχρι τα τέλη του Μάρτη.

Θα σας έρθουν ιδέες να λύσετε θέμα που αφορούν τη δουλειά.

Η νέα χρονιά ξεκινάει με μια Πανσέληνο 7 Γενάρη που φωτίζει τους τομείς της καριέρας- κοινωνικής ανέλιξης. Σε αυτήν την πανσέληνο συμμετέχει ο Ουρανός με θετικές όψεις (εξάγωνο Σελήνη και τρίγωνο Ήλιο) θα δώσει θετική ωθήσει να διακριθείτε στην δουλειά σας. Προσοχή όμως είναι και η συμμετοχή του Χείρωνα από την δυσαρμονική όψη τετράγωνου που μπορεί να σας πληγώσουν οι συνεργάτες σας ή ακόμα τα σχόλια του συντρόφου σας. Ο Ερμής σε συνοδό με την πανσέληνο θα πρέπει να προσέξετε τα παιδιά μέσα στο σπίτι (τυχόν μικρό ατυχήματα) και τα μικρά ζώα. Στις 21/1 η νέα Σελήνη που θα γίνει στον 5ο σας οίκο είναι ιδανική για ξεκινήσετε επιχειρήσει, να σκεφτείτε για την δημιουργία παιδιών ή έναν νέο έρωτα.. προσοχή όμως αυτή η νέα Σελήνη ερεθίζει την έκλειψη που έγινε 25 Οκτωβρίου 2022 οπού ό,τι δημιουργήσετε να μην έχει δόση εμμονής και χειρισμού. Από της 20 Φεβρουαρίου 2023 ξεκινάει μια δύσκολη καθημερινότητα με πολλές απαιτήσεις, ενδεχομένως να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας αλλά και με τα κατοικίδια σας εάν έχετε. (νέα Σελήνη στην 1ο ιχθύων σε ασύμβατη συνοδό με Κρόνο). Στις 7 Μαρτίου πέφτει φως στο τομέα της υγείας, της καθημερινότητας, της εργασίας, και οι υφιστάμενοι. Θα σας έρθουν ιδέες να λύσετε θέμα που αφορούν τη δουλειά, που σας προβλημάτισαν και θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα κατοικίδια σας.

Φωτίζεται το κοντινό σας περιβάλλον και ο ίδιος σας ο εαυτός.

Με την έναρξη του θερινού ηλιοστασίου 21 Μαρτίου ασχολείστε περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Έχετε το «πάνω χέρι» στο να πετύχετε ότι επιθυμείτε μέσα σε αυτές. Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις από κακή επικοινωνία με αυτούς. Προσοχή σε δικαστικές διαμάχες. Από τις 6 Απριλίου φωτίζεται το κοντινό σας περιβάλλον και ο ίδιος σας ο εαυτός. Θα θελήσετε να τον θεραπεύσετε και να τον εξελίσσετε με γνώση και ταξίδια μαζί με τον σύντροφο σας. Η πρώτη έκλειψη του χρόνου στις 29ο 50 του Κρύου που γίνεται στις 20 Απριλίου θα σας επηρεάσει στο τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Θα κάνετε μεγάλες ξεκαθαρίσεις στην ζωή σας σε ότι αφορά σχέσεις -γάμο – συνεργασίες για την προσωπική σας εξέλιξη καθώς γίνεται από την πλευρά του βορείου δεσμού της Σελήνης. Στην έκλειψη αυτή συμμετέχει ο Πλούτωνας από ασύμβατο τετράγωνο. Η ενέργεια του είναι καταλυτική, με έναν δύσκολο τρόπο θα αλλάξει – μεταλλάξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Θα τις μεταμορφώσει και θα τις εξελίξει σε κάτι ανώτερο ώστε να προχωρήσετε με νέες βάσεις στην κοινή σας πορεία. Θα επηρεάσει επίσης τα οικονομικά του συντρόφου και θα πρέπει να αφήσετε πίσω εμμονές και πάθη για εξελιχθείτε σεξουαλικά- ερωτικά με το άλλο σας μισό.

Τα θέματα σπιτιού θα έρθουν στο προσκήνιο…

Η επόμενη σεληνική έκλειψη ετοιμάζεται να σας φέρει την αλήθεια μπροστά σε ότι αφορά φόβους σας και την διαχείριση των οικονομικών των σημαντικών άλλων. Η αλήθεια πολλές φορές σοκάρει αλλά είναι λυτρωτική. Ενώ στις 19 Μαΐου με την νέα Σελήνη δημιουργούνται ενάρξεις στους τομείς που αφορούν την ψυχολογία σας και τα οικονομικά του συντρόφου ή των συνεργατών. Σίγουρα προέρχεστε από δύο χρονιές που περνάτε αρκετές απότομες αλλαγές στους τομείς και αρκετά σοκ αλλά το σίγουρο ότι σοκ θα είναι η αλήθεια που θα λάμψει και θα καθιερωθεί μια νέα κατάσταση που θα βασιστεί από κει και πέρα. Στις 4 Ιουνίου δυσκολίες στις μετακινήσεις, συνεννοήσεις και μάθηση. Η επικοινωνία δεν θα είναι ξεκάθαρη. Τα θέματα σπιτιού θα έρθουν στο προσκήνιο αρχές Ιουλίου, όπου θα έχετε πολλές επικοινωνίες πάνω σε αυτό το θέμα. Μπορείτε να κάνετε μια ανακαίνιση η μια μετακόμιση να πάτε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι. Οι αλλαγές αυτές θα είναι αναπόφευκτες σε ότι αφορά τα περιουσιακά ή ακίνητα.

Επιστροφές φίλων από το παρελθόν που ενδεχομένως δε σας έβλεπαν μόνο φιλικά…

Ο Αύγουστος σας φέρνει μπροστά τους στόχους σας που πρέπει να τους επαναπροσδιορίσετε καθώς ότι αφορά ομάδες και φίλιες. Θέματα που αφορούν αυτούς τους τομείς μεγαλώνουν έντονα και δίνουν μια πίεση στην καθημερινότητα σας καθώς και η καλοπέραση και τα παιδιά εάν έχετε. Ο μήνας αυτός θα κορυφωθεί με επιστροφές φίλων από το παρελθόν που ενδεχομένως δε σας έβλεπαν μόνο φιλικά… Αυτό σίγουρα θα σας ταράξει. Έτσι το καλοκαίρι τελειώνει οντάς εστιασμένοι στην καθημερινότητα, πως θα την οργανώσετε και θα μπείτε σε ρυθμούς φθινοπώρου, εστιάζοντας στην φυσική σας κατάσταση πόσο καλή είναι ή πως θα την βελτιώσετε. Προσοχή στα μέσα Σεπτέμβρη στις φαρμακοληψίες, στις υπερβολές στην καθημερινότητα και εάν κάνετε εξετάσει να παίρνετε πάνω από 2 γνώμες σίγουρα… Ολοκληρώνοντας τον Σεπτέμβριο και μπαίνοντας στον Οκτώβριο το πλανητικό σκηνικό σας επικεντρώνουν στις σχέσεις σας και στους συνεργάτες.

Το τελευταίο ζευγάρι των εκλείψεων της χρονιάς γίνεται στον 1ο σας οίκο. Αλλαγή εμφάνισης, στο κοντινό περιβάλλον, θέματα (υγείας) με πολύ κοντινά μας άτομα . Σε αυτήν την έκλειψη 21ο 07 του Ζυγού συμμετέχει ο Ερμής από σύνοδο και φέρνει μαζί του την όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα ακρίβειας. Πληγώνει το παιδί που κρύβετε μέσα σας, σας κόβει το παρορμητικό λόγο του ρομαντισμού αφού φέρνετε ένα τραύμα σε αυτό. Η δεύτερη έκλειψη σε αυτό το ζευγάρι σηματοδοτεί την εξέλιξη στους φόβους, τα ψυχολογικά κατάλοιπα και εμμονές, για να αλλάξουν βάζοντας γερές βάσεις για να προχωρήσετε. Σε αυτήν την έκλειψη συμμετέχει ο Κρόνος στην μηδενική Ιχθύων τρίγωνο προς τον Ήλιο και εξάγωνο προς την Σελήνη. Με πίεση ξεκινάει ο Νοέμβριος και ένταση η Νέα Σελήνη. Σε ότι αφορά 2ο οίκο, θα προσπαθείτε να πάρετε αυτά που σας χρωστάνε… Συνεχίζετε με εντάσεις στις μετακινήσεις, τα αδέρφια και τους γείτονες.. Μέχρι και τον Δεκέμβριο όπου κει εκτός από εντάσεις με τα πρόσωπα που ανέφερα θα υπάρχουν και εξαπατήσεις από αυτά ίσως και δυσκολία στα ταξίδια .

Και το 2023 τελειώνει σκεπτόμενοι την καριέρα σας και την κοινωνική σας καταξιώσει βάζοντας γερές βάσεις για τα πετύχετε σε αυτούς τους τομείς.

 

Από την Αγάπη Σμπώκου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα