Ετήσιες Προβλέψεις: Ζυγός 2023!

ASTROTEAM GUEST
11/01/2023

Αγαπημένοι μου Zυγοί, όμορφα και ευγενικά πλάσματα της Αφροδίτης, το 2023 φαίνεται πως θα είναι για εσάς μια χρονιά, πλούσια σε γεγονότα, που θα σας εξελίξουν και θα σας ανανεώσουν.

Ο Δίας, ο ευεργέτης του ζωδιακού, θα βρίσκεται μέχρι και τα μέσα Μαΐου στο απέναντι από εσάς ζώδιο, τον Κριό, όπου θα σας στέλνει την εύνοια του σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Πολλοί από εσάς, θα συνάψετε συμφωνίες με νέους συνεργάτες οι οποίες θα αποβούν κερδοφόρες, ή θα συνεργαστείτε επαγγελματικά με το έτερον σας ήμισυ στήνοντας από την αρχή μία νέα επιχείρηση. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, ενώ όσοι έχετε βρει το άλλο σας μισό, θα θελήσετε να εξελίξετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας, καθώς ο Δίας από απέναντι, σας στέλνει τύχη και μεγάλη εύνοια.

Από τις 16.05.23 έως τις 25.05.24 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και το 8ο ηλιακό σας σπίτι, όπου θα ανακαλύψετε νέους πόρους για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Από αυτήν την θέση ο Δίας θα ευνοήσει πολύ τα οικονομικά σας, καθώς και τυχόν διατροφές, δάνεια, κληρονομιές. Ο Κρόνος από τις 07.03.23 περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων και φαίνεται πως θέλει από εσάς να βάλετε τάξη και οργάνωση στην καθημερινότητα σας, εντάσσοντας στο πρόγραμμα σας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή και γυμναστική. Θα αναλάβετε νέες ευθύνες και αρκετές υποχρεώσεις στην εργασία σας, όπου θα πρέπει να δείξετε υπευθυνότητα, σύνεση και πειθαρχία, προκειμένου να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας αργότερα. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε θέματα υγείας που αφορούν μυοσκελετικά, δόντια και πέλματα. Επίσης λίγη περισσότερη φροντίδα θα πρέπει να δώσετε στα ζωάκια σας όσοι έχετε.

Θα αλλάξει ο τρόπος που διασκεδάζετε καθώς και η σχέση με τα παιδιά σας και τους φίλους σας.

Στις 23.03 ο Πλούτωνας κάνει την δοκιμαστική του είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10.06 επηρεάζοντας τους Ζυγούς των πρώτων ημερών. Από εκεί θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα ξαναμπεί για τα καλά στο τέλος της χρονιάς όπου θα παραμείνει μέχρι το 2044. Από αυτήν την θέση ο Πλούτωνας σε βάθος χρόνου θα σας μεταμορφώσει μέσα από κρίσεις που θα βιώσετε, θα βάλετε γερές βάσεις σε νέα δημιουργικά σχέδια όπου θα εκφράζεστε πιο ουσιαστικά, εναρμονισμένοι πλέον με τα θέλω της ψυχής σας. Θα αλλάξει ο τρόπος που διασκεδάζετε καθώς και η σχέση με τα παιδιά σας και τους φίλους σας. Η μετάλλαξη θα έρθει αφού απαλλαγείτε από εγωισμούς, πάθη και αυτοκαταστροφικές τάσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα από τις 05.06 έως τις 08.10 και θα σας ευνοήσει πολύ να γνωρίσετε καινούργιους φίλους και ίσως να ενταχτείτε σε κάποιες κοινωνικές ομάδες ή συλλόγους. Κατά τη διάρκεια της αναδρομής της 23.07 έως 4.09, πολύ πιθανό να συναντήσετε φίλους από τα παλιά ή να έρθει στην ζωή σας κάποιο παλιό ειδύλλιο.

Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι τέσσερις, οι δύο εκ’ των οποίων θα είναι στον άξονα (Κριού – Ζυγού). Η πρώτη στις 20.04 είναι ηλιακή και επηρεάζει τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος που αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Σας βάζει να συγκρουστείτε με τους άλλους, όμως είναι απαραίτητο προκειμένου να προχωρήσετε χωρίς τα βαρίδια του παρελθόντος.
Η επόμενη έκλειψη 05.05 (σεληνιακή) γίνεται στον άξονα (Ταύρου – Σκορπιού) και προκαλεί συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Χρειάζεται προσοχή σε τυχόν επενδύσεις, επιχειρηματικά σχέδια.
Στις 14.10 η ηλιακή έκλειψη γίνεται στην 21η μοίρα του ζωδίου σας. Αφήνετε πίσω σχέσεις που δεν είναι λειτουργικές πια για εσάς. Φεύγει το παλιό και ανοίγετε χώρο στην ζωή σας για κάτι καινούργιο.
Η τελευταία στις 28.10 (σεληνιακή) στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας δείξει τα αποτελέσματα όσων ξεκινήσατε τους προηγούμενους μήνες, όσων αφορά τις συμφωνίες που συνάψατε στον οικονομικό τομέα.

Όπως όλα δείχνουν Ζυγοί μου, αφήνετε πίσω σας το προστατευτικό κουκούλι της κάμπιας και μεταμορφώνεστε σε μία όμορφη πεταλούδα! Να έχετε μία ευλογημένη, φωτισμένη, υπέροχη χρονιά!!!

 

Από την Μαριάννα Κολόμβου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα