Ετήσιες Προβλέψεις: Ζυγός 2023!

ASTROTEAM GUEST
14/12/2022

Αγαπητοί ζυγοί η αλήθεια είναι πως είστε αρκετά ταλαιπωρημένοι από τα προηγούμενα χρόνια… αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως.

Φέτος είναι η χρονιά που θα πάρετε ανάσα, χαρά και γιατί όχι και το όσκαρ μιας που απέναντί σας θα έχετε τον ευεργέτη θείο του Ουρανού τον Δία. Με τον πλανήτη Πλούτωνα στον 4ο οίκο σας να σας έχει ταλαιπωρήσει τα προηγούμενα χρόνια είστε έτοιμοι και εφόσον έχετε αποχωριστεί και ξεριζώσει ότι σας έδενε με το παρελθόν και τις ρίζες σας να κάνετε νέα ξεκινήματα και μια καινούρια αρχή στην ζωή σας βάζοντας νέες βάσεις. Λίγο ακόμα θα ταλαιπωρηθούν οι γεννημένοι από 20 έως 22/10. Από την άνοιξη του 2023 που θα περάσει στο ζώδιο του υδροχόου θα γεννηθούν καινούριες ιδέες με προοδευτικό και ανάλαφρο χαρακτήρα.

Mεγάλη εύνοια σε συνεργασίες και οικονομικές απολαβές από προσπάθειες των προηγούμενων ετών.

Ο Ουρανός από τον 8ο οίκο και παρέα με τον Β.Δ στον ταύρο ταράζει το βαθύ ψυχολογικό σας κομμάτι και σας καλεί να αλλάξετε ριζικά πεποιθήσεις και παγιωμένες ιδέες έτσι ώστε να προχωρήσετε στο μέλλον. Πιθανά θέματα με κληρονομιές και οικονομικά ξεκαθαρίσματα με το κράτος.
Ο Ποσειδώνας στον 6ο οίκο σας λέει ότι πρέπει να φροντίζετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. Προσοχή στην υγεία σας, ένα τσεκ-απ δεν θα σας πάρει χρόνο όμως θα σας απαλλάξει από πιθανά μικρά θεματάκια. Δεν ξεχνώ ότι εκτός απ’ το να δουλεύω πρέπει και να ξεκουράζομαι. Η ευαισθησία σας θα είναι μεγαλύτερη. Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας έντονη τάση υπερβολής.
Ο Δίας έρχεται να σας ανακουφίσει και να σας φέρει δώρα που δεν είναι καθόλου μικρά. Έρχεται να σας προσφέρει ότι πραγματικά χρειάζεστε. Μια σχέση όχι σαν τις άλλες αλλά αυτή της αγάπης, της κατανόησης και της χαράς. Αυτή που επιτέλους θα σας φροντίσει και θα επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος. Επίσης μεγάλη εύνοια σε συνεργασίες και οικονομικές απολαβές από προσπάθειες των προηγούμενων ετών.
Ο Κρόνος που ακόμα ταλαιπωρεί για λίγο τους γεννημένους από 20 έως 22/10 θα αποχωρίσει και αυτός και από το ζώδιο του υδροχόου θα μπει στους ιχθύς επιτέλους. Ζυγάκια μου θα ξανά βρείτε την χαρά, το φλερτ, την δημιουργία. Όλα θα πάρουν φως. Ένα κομμάτι τσιμέντου θα νιώσετε να φεύγει από πάνω σας. Good luck λοιπόν απολαύστε ελευθέρα.

Από τις 06/06/2023 που μπαίνει η Αφροδίτη στον Λέοντα και θα παραμείνει εκεί για 4 ολόκληρους μήνες έως 09/10/2023 τι χαρά!!! Τι μυρίζει εδώ; Έρωτες, ομορφιές, επικοινωνίες, μικρές μετακινήσεις, γνωριμίες με κόσμο (επιτέλους ανοίγεστε). Απολαύστε λοιπόν και μην ξεχνάτε…

Τα δύσκολα είναι η έξοδος που μας οδηγεί στην είσοδο της επιτυχίας.

 

Από την Ελισάβετ Δανιηλίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα