Ετήσιες Προβλέψεις: Τοξότης 2023

ASTROTEAM GUEST
06/12/2022

Προετοιμασία για μια μεταμορφωτική αλλαγή!

Τοξότες μου, είστε από τα πιο πρωτοποριακά, αισιόδοξα και εκφραστικά άτομα του ζωδιακού. Το 2023 είναι μια χρονιά διακυμάνσεων, νέων ξεκινημάτων αλλά και χρονιά ευθυνών που θα αναλάβετε με στόχο την εξέλιξή σας. Το ξεκίνημα της χρονιάς σας βρίσκει με τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης να σας επηρεάζει σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Προβληματίζεστε για το τι έχει αξία για εσάς, τι είναι αυτό που χρειάζεστε μιας και επικρατεί πολεμικό κλίμα με εντάσεις και τσακωμούς. Η αλήθεια είναι πως χρειάζονται βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα. Καλό θα ήταν να μάθετε να συμβιβάζεστε, να συνυπάρχετε και να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Σχέσεις επιστρέφουν για να κλείσετε κύκλους ή ξεκινάτε μια νέα χωρίς όμως να λείπει η ένταση. Προσοχή επίσης στη διαχείριση του θυμού.

Ο Δίας ο κυβερνήτης σας αφού έχει ορθοδρομήσει στον Κριό σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς σας προσφέρει αισιοδοξία, πολύ ρομαντισμό και έρωτα ο οποίος θα σας ενθουσιάσει και θα σας αναζωογονήσει μέσα από την επαφή σας με νέα άτομα. Η διασκέδαση, η προσωπική έκφραση, τα τυχερά παιχνίδια(προσοχή στην κατασπατάληση) θα είναι στη λίστα των προτεραιοτήτων σας αρκεί να μην υπερβάλλετε και όλα αυτά θα τα υλοποιήσετε χωρίς φόβο και περιορισμούς μέχρι τις 16/05 για να περάσει στη συνέχεια στο ζώδιο του Ταύρου (μέχρι το τέλος του 2023 ).Θα διευκολύνει τις συνθήκες της δουλειάς και της καθημερινότητας μιας και ο Ουρανός θα συνεχίζει να βρίσκεται σε αυτό τον τομέα για όλη την χρονιά, επίσης στο ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας αιφνιδιαστικές αλλαγές και ανατροπές και ο Δίας εκεί θα σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων. Εύνοια από τους συνεργάτες -θα θελήσετε επίσης να προσφέρετε την βοήθειά σας- μια αύξηση, ένα νέο κατοικίδιο, η ενασχόληση με την φυσική σας κατάσταση είναι επιθυμίες που υλοποιούνται.

Θα είναι ένα απαιτητικό διάστημα υποχρεώσεων…

Μία από τις πιο σημαντικές πλανητικές αλλαγές για εσάς είναι η αλλαγή του Κρόνου στο ζώδιο των ιχθύων που αφορά κυρίως τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο επηρεάζοντας άμεσα την ψυχολογία σας και κάνοντάς σας εσωστρεφή. Έρχονται ευθύνες που αφορούν την οικογένειά σας και την ακίνητη περιουσία σας. Θα είναι ένα απαιτητικό διάστημα υποχρεώσεων, στερώντας σας κάτι από την ανεμελιά σας. Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά διότι παράλληλα η παραμονή και του Ποσειδώνα εκεί δημιουργεί συναισθηματικές υπερβολές και αυταπάτες. Θα θελήσετε να έρθετε σε επαφή με τις ρίζες σας και τα παιδικά σας χρόνια για να λύσετε τραύματα του παρελθόντος. Ίσως αισθανθείτε πως τα άτομα της οικογένειάς σας δεν σας καταλαβαίνουν όμως στην πραγματικότητα ωριμάζετε και μαθαίνετε να στέκεστε στα πόδια σας. Καλό διάστημα για να έρθετε σε επαφή με το μέσα σας μέσω της ψυχοθεραπείας! Στο τέλος αυτού του κύκλου θα δείτε καθαρά τον εαυτό σας και το τι θέλετε από την ζωή.

Επιστροφές ερωτικών συντρόφων είναι μέσα στα σημαντικά της περιόδου.

Ένα επίσης πολύ σημαντικό γεγονός είναι η διέλευση Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα για περίπου πέντε μήνες από τις 05/06-09/10.Θα δώσει την ευκαιρία σε όλα τα δεκαήμερα για πνευματική ανάπτυξη, αλλαγή πεποιθήσεων, επαφή με άτομα του εξωτερικού, θα γίνετε εξωστρεφείς με μία θετική στάση για τη ζωή, ιδιαίτερα ελκυστικοί και γοητευτικοί. Αναμένονται σχέσεις από απόσταση με άτομα διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και κουλτούρας. Θα θελήσετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, να εξερευνήσετε νέους πολιτισμούς μέσα από τα ταξίδια, τη μόρφωση και τα σεμινάρια. Την περίοδο της αναδρομής της (23/7-04/09) μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας ή να επανεξετάσετε μια σχέση του παρελθόντος, προσοχή όμως στην αστάθεια και στην τάση για ρομαντικές ονειροπολήσεις. Επιστροφές ερωτικών συντρόφων είναι μέσα στα σημαντικά της περιόδου.

Οι αναδρομές του Ερμή στα ζώδια της γης θα επηρεάσουν τα οικονομικά και επαγγελματικά σας κυρίως βάζοντάς σας σε σκέψεις για τον αξίζετε αυτά που λαμβάνετε από την εργασίας σας. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε έκτακτα έξοδα, προκλήσεις ευθύνες,αβεβαιότητα και άγχος, σύγχυση στα εργασιακά και την καθημερινότητα σας που θα σας κουράσουν. Να θυμάστε να είστε πειθαρχημένοι στα οικονομικά σας χωρίς να καταπιέζεστε. 

Αναδρομές Ερμή: (30/12/2022-18/01/2023)

  • (20/04/2023 – 15/05/2023)
  • (23/08/2023 – 16/09/2023)
  • (12/12/2023 – τέλος του έτους)

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού(05/05-28/10) επηρεάζουν το εργασιακό σας περιβάλλον φέρνοντας στην επιφάνεια παρασκηνιακές συμπεριφορές που θα σας απογοητεύσουν. Δείξτε προσοχή στις εμμονές και στην νευρικότητά σας για να διαχειριστείτε σωστά τις καταστάσεις μιας και θα είστε πιο ευαίσθητοι. Τα έντονα όνειρα και η ψυχική σας φροντίδα θα είναι το αποτέλεσμα των εκλείψεων εδώ για να συνειδητοποιήσετε κάτι το οποίο καλυπτόταν.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού-Ζυγού(20/04-14/10) σηματοδοτούν νέα έντονα ξεκινήματα με ερωτισμό καθώς θα υπάρξουν μοιραίες ερωτικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εκφραστείτε και να ολοκληρωθείτε συναισθηματικά. Μπορεί να νοιώσετε την ανάγκη να αναγνωριστείτε μέσα από τα ταλέντα σας μετατρέποντας αυτό που αγαπάτε σε εργασία. Θα θέσετε στόχους, θα είστε δίκαιοι στην κρίση σας ποντάροντας στην ομαδικότητα καθώς ενισχύεται και η πνευματικότητα.

Τέλος το δοκιμαστικό πέρασμα του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου στις 23/03 αφορά τους γεννημένους τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου. Εσείς θα πάρετε μια ιδέα για τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν καθώς θα ενισχυθεί ο λόγος και ο τρόπος σκέψης σας, θα αλλάξετε πεποιθήσεις μέσα από βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις τις οποίες και θα αναζητάτε. Ο λόγος σας θα έχει δυναμική και θα μπορείτε να πείσετε τους άλλους με ευκολία. Οι κοντινές μετακινήσεις, τα ταξίδια καθώς και οι σχέσεις με τα αδέρφια και τους γείτονες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των απόψεών σας. Προσοχή στις εμμονές και στην τάση για εγωιστική συμπεριφορά.

Το 2023 θα είναι χρονιά αλλαγών που θα σας βοηθήσουν να δομήσετε το μέλλον σας με αργά και σταθερά βήματα.

Καλή Χρονιά!

 

Από τη Μαρία Παπασπύρου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα