Ετήσιες Προβλέψεις: Τοξότης 2023

ASTROTEAM GUEST
15/12/2022

Φίλοι Τοξότες, αγαπημένα και χαρούμενα παιδιά του Δία, φλογεροί εραστές της μάθησης, της εξερεύνησης, της περιπέτειας και των ταξιδιών,

ας δούμε πρώτα τα οικονομικά σας γιατί ήταν αυτά που σας ταλαιπώρησαν αρκετά με την μακροχρόνια παραμονή του Πλούτωνα στον 2ο οίκο σας και στον Αιγόκερω, και είναι αλήθεια ότι παρά την αισιοδοξία σας και την συνήθως καλή σας τύχη, στριμωχτήκατε για τα καλά και σας «στέγνωσε» ο Πλούτωνας εκεί!!! Λίγη υπομονή ακόμα μέχρι τον Μάρτιο του 2023 που αυτό θα λάβει τέλος και σιγά σιγά θα αρχίσει να επανέρχεται η γενέθλια τύχη που σας χάρισε ο Ζεύς!
Από την άλλη ο Κρόνος στον Υδροχόο και στον 3Ο οίκο σας, συνεχίζει να δοκιμάζει τις σχέσεις σας με φίλους, αδέλφια και συγγενείς, γείτονες και συναδέλφους, να «παγώνει» και να βάζει εμπόδια σε σπουδές και εκπαιδευτικά θέματα, να ακυρώνει ταξίδια και μικρές εξορμήσεις και γενικώς συνεχίζεται το «σπασμένο τηλέφωνο» στις κάθε είδους επικοινωνίες σας, όμως κι αυτό μέχρι τον Μάρτιο του 2023 που ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύες και στον 4Ο οίκο σας.

Ναι, αλλά ποιος θα αναλάβει να συνεχίσει την δουλειά της αναβάθμισης του 3ου οίκου σας; Ο Πλούτωνας βέβαια, που με την είσοδό του στον Υδροχόο από τον Μάρτιο, θα πιάσει να μετουσιώσει, να μεταλλάξει, να αναγεννήσει ίσως από τις στάχτες τους κάποιες σχέσεις σας, ή ακόμα να αποτελειώσει κάποιες άλλες! Όμως επειδή όπως πιστεύετε «όλα για κάποιο λόγο γίνονται» νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, μοιραίοι άνθρωποι, που θα επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σας, γιατί ο Πλούτωνας ήρθε για να μεταμορφώσει κι εσάς τους ίδιους, να σας στρέψει πιο βαθειά μέσα σας, να σας ωθήσει να κάνετε μία γενναία ενδοσκόπηση, να αναθεωρήσετε το σύστημα ιδεών σας, να μπείτε σε μονοπάτια πνευματικής αναζήτησης και προσωπικής εξέλιξης. Θα έρθετε επίσης σε επαφή με ομάδες και ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το κοινό καλό, και την κοινωνική εξέλιξη. Ο Πλούτωνας απαιτεί βάθος και ουσιαστική επικοινωνία οπότε δώστε προσοχή στον τρόπο που εκφράζετε τον εαυτό σας και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα αδέλφια – ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς σας και με τους γείτονες! Καλό είναι επίσης να προσέχετε και με τα μεταφορικά σας μέσα και τον τρόπο οδήγησης.

Προσέξτε και για κάθε είδους διαρροές, εξαπατήσεις και κλοπές!

Όσο για τον Κρόνο, αυτός θα συνεχίσει από τον Μάρτιο και μετά, το ξεσκαρτάρισμα που λέγαμε, στα θέματα τώρα του σπιτιού και της οικογένειας, όπου κι εκεί οι σχέσεις θα κριθούν «εκ θεμελίων». Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην δομή της οικογένειας, κάποιες δυσκολίες ή και ρήξεις με κάποια μέλη ή ακόμα και απώλειες. Υπάρχει ακόμα η περίπτωση μετακομίσεων ή και ανακαινίσεων στο σπίτι σας. Γηραιότερα μέλη της οικογένειας σας θα χρειαστούν την βοήθεια και την φροντίδα σας, ίσως γενικά να συμβούν κάποιες αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε μια αίσθηση περιορισμού και δυσφορίας, λόγω πολλών υποχρεώσεων! Είναι όμως η ώρα να αναλάβετε ευθύνες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όπως ακριβώς επιθυμεί ο Κρόνος! Αλλά επειδή εκεί βρίσκεται ήδη και ο Ποσειδώνας προσέξτε και για κάθε είδους διαρροές, εξαπατήσεις και κλοπές!

Και ας πάμε επιτέλους να χαρούμε αγαπημένοι Τοξότες, γιατί ο Κυβερνήτης σας, ο γενναιόδωρος Δίας βρίσκεται από τις 20 Δεκεμβρίου στον φιλικό για σας Κριό και στον 5ο οίκο σας, και ήρθε για να σας βγάλει έξω για διασκέδαση, να σας γεμίσει με όρεξη για δημιουργία, να σας κινητοποιήσει για καινούρια ξεκινήματα, για φλερτ, για έρωτα, να σας πυροδοτήσει να ψαχτείτε για νέους τρόπους έκφρασης και νέα χόμπυ, γενικά να αναζωπυρώσει την επιθυμία σας για χαρά και ζωή!!! Θα κάνετε επίσης κάποιες ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες και κάποιοι από σας μπορεί να αποφασίσουν να αποκτήσουν απογόνους, πηγή χαράς και αποτέλεσμα έρωτα!!!

Στα δε θέματα υγείας, θα υπάρχει καλή εξέλιξη σε αυτά που ήδη σας απασχολούν!

Και με τον ίδιο ευεργετικό τρόπο θα συνεχίσει ο καλός Πλανήτης Δίας από τις 16/5 την πορεία του στον Ταύρο και στον 6ο οίκο σας, διευκολύνοντας και καθιστώντας ευχάριστη την καθημερινότητά σας, είτε πρόκειται για την εργασία σας είτε για την υγεία σας! Στα μεν επαγγελματικά σας θα υπάρχει γενικά καλή εξέλιξη και επιτυχία, μπορεί να κάνετε μία αλλαγή που να αποδειχτεί πολύ ευνοϊκή για την περαιτέρω ανέλιξή σας, να οδηγηθείτε σε νέες συνεργασίες, ή να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, ή τελικά να αναγνωριστεί η προσφορά σας στην εργασίας σας και να πάρετε αύξηση ή προαγωγή! Στα δε θέματα υγείας, θα υπάρχει καλή εξέλιξη σε αυτά που ήδη σας απασχολούν, γιατί τώρα θα οδηγηθείτε στο να βρείτε τον κατάλληλο για σας γιατρό ή θεραπευτή, και να ακολουθήσετε την σωστή θεραπεία που θα σας βοηθήσει. Και αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας θα πρέπει να προσέχετε την διατροφής σας, να μην κάνετε υπερβολές και να μην αποκτήσετε κακές συνήθειες που μπορεί αργότερα να σας βλάψουν.

Ας πάμε τώρα σε κάτι που το νιώσατε καλά από τον Αύγουστο όταν ο Άρης μπήκε στους Διδύμους και στάθηκε απέναντί σας στον 7ο οίκο σας, βάζοντάς σας κι εσάς «απέναντι» από τον σύντροφό σας, ή από τους συνεργάτες σας. Η παραμονή του Άρη ανάδρομου μέχρι τα μέσα του Γενάρη, σας κάνει να νοιώθετε μία εσωτερική ένταση και να είστε συνεχώς στην «τσίτα» πράγμα πολύ κουραστικό, και αν εισπράττετε το ίδιο και από τους άλλους τότε εύκολα θα δημιουργούνται καυγάδες και ταραχές. Προσοχή και σύνεση λοιπόν σε διαμάχες, προσέξτε τί θα πείτε πάνω στα νεύρα σας, κρατείστε την ψυχραιμία σας ειδικά πάνω στην οδήγηση αλλά και γενικά καθώς κινείστε γιατί είστε επιρρεπείς και σε ατυχήματα. Πάρτε βαθιές ανάσες και βρείτε τρόπους και χαλαρώνετε και να ηρεμείτε, ή να εκτονώσετε την υπερβολική σας ενέργεια με ένα άθλημα ίσως και προσέξτε το ανοσοποιητικό σας μέχρι την 25η Μαρτίου που ο Άρης θα αποχωρήσει επιτέλους από τους Διδύμους.

Πιθανόν να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν ερωτικών συντρόφων.

Και ένας ακόμη λόγος για να χαρούμε Τοξότες μου, είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 5 Ιουνίου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τον Οκτώβριο που και πάλι θα ευνοήσει την διασκέδαση την χαρά και την δημιουργία, θα σας πάει ταξίδια θα περάσετε καλά, θα αφεθείτε στις κάθε είδους απολαύσεις, θα κάνετε καινούριες ερωτικές γνωριμίες, θα σας κυριεύσει ερωτικό πάθος και η σεξουαλικότητά σας θα εκτοξευτεί! Μπορεί επίσης να έχετε και κάποια απρόσμενη βελτίωση στα οικονομικά σας και από κληρονομιές! Το διάστημα από 21 Ιουλίου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη πιθανόν να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν ερωτικών συντρόφων.

Ενδιαφέρουσα χρονιά σας περιμένει αγαπημένοι Τοξότες με σημαντικές αλλαγές που θα σας βάλουν στην διαδικασία να φιλοσοφήσετε εκ νέου την ζωή σας και να εξερευνήσετε την μεταφυσική πλευρά των γεγονότων!

Καλό σας ταξίδι στο 2023!!!

 

Από τη Στέλλα Μαυρίδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα