Ετήσιες Προβλέψεις: Ταύρος 2023!

ASTROTEAM GUEST
25/11/2022

Ταύρος και Ωροσκόπος Ταύρος

Ήρθε επιτέλους η ώρα… Για να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας! Η ευεργετική άφιξη του Δία στον Ταύρο θα σας αποζημιώσει απλόχερα για τα τρία δύσκολα χρόνια που περάσατε! Έσω έτοιμοι!

Από τον Μάρτιο του 2020 όπου ο Κρόνος μπήκε δοκιμαστικά στον Υδροχόο και εγκαταστάθηκε εκεί οριστικά τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου, μέχρι και τον Μάρτιο του 2023 η πίεση και τα εμπόδια στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους, σας έφεραν σε αδιέξοδα που κατά διαστήματα τα θεωρούσατε- και κατά περίπτωση όντως ήταν- αξεπέραστα. Τα τετράγωνα δε του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από το δικό σας ζώδιο, σας έφεραν αντιμέτωπους με ποικίλες κρίσεις σε προσωπικό αλλά και εργασιακό επίπεδο. Για πολλούς από εσάς μπήκαν τίτλοι τέλους που σας πόνεσαν πολύ! Προσπαθήσατε, κουραστήκατε, σκύψατε το κεφάλι και εργαστήκατε σκληρά. Τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής. Ο Ουρανός μπορεί να μην έφυγε από τον Ταύρο και να συνεχίζει να σας πιέζει για αλλαγές όμως έχετε απεριόριστη βοήθεια πια Τον Κρόνο να περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων και την έλευση του γενναιόδωρου Δία στο δικό σας ζώδιο!

Οι πλανήτες

 • Πλούτωνας: Εισέρχεται δοκιμαστικά στον Υδροχόο από 23/3 – 10/6 και θα επηρεάσει τους γεννημένους από 20-23/4 με όψη τετραγώνου, θέλοντας να σας μεταμορφώσει ολικά σε θέματα καριέρας. Ξαναγυρνά στον Αιγόκερω υποστηρίζοντας τους γεννημένους 17-20/5 σε θέματα εξωτερικού, δικαστικά, ανώτατης μόρφωσης, διδασκαλίας και φιλοσοφίας ζωής.
 • Ποσειδώνας: Συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθύες, χαρίζοντας σας έμπνευση, διαίσθηση και ευαισθησία, κερδίζοντας την αγάπη και την βοήθεια από φίλους και κοινωνικές ομάδες, επηρεάζοντας θετικά τους γεννημένους από 13-17/5.
 • Ουρανός: Παραμένει στο δικό σας χώρο και επηρεάζει τους γεννημένους από 4-14/5 φέρνοντας μέσω απρόβλεπτων καταστάσεων αλλαγές στα στεγανά της ζωής σας.
 • Κρόνος: Παραμένει μέχρι 7/3 στον Υδροχόο βάζοντας δύσκολα στους γεννημένους από 12/5 και μέχρι το τέλος του ζωδίου στον τομέα της καριέρας. Στη συνέχεια θα περάσει στους Ιχθύες ώστε να σας καταξιώσει στον οίκο των φίλων /ομάδων / στόχων, επηρεάζοντας τους γεννημένους από 20-28/4 με θετικό πρόσημο.
 • Δίας: Στην αρχή της χρονιάς βρίσκεται στον Κριό περνώντας με ταχύτητα από τον δωδέκατο οίκο της γαλήνης, της σοφίας και της απομόνωσης και εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο στις 16/5, για να προλάβει να ευεργετήσει τους γεννημένους από 20/4-6/5 αυτή την χρονιά.
 • Άρης: Υποδεχόσαστε την καινούργια χρονιά, με τον Άρη στους διδύμους και στον δεύτερο οίκο φέρνοντας σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας μέχρι 25/3. Προβληματικές οι διελεύσεις του Άρη στον Λέοντα από 21/5-10/7 και στο σκορπιό από 12/10-24/11 όπου η σύνοδος και το τετράγωνο με τον Ουρανό και οι ενεργοποιήσεις των εκλείψεων απαιτούν προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Θετικότατη η διέλευση του Άρη από την Παρθένο σε τρίγωνα με τον ήλιο σας, τον Δία και τον Ουρανό.
 • Αφροδίτη: Θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από 17/3-11/4 να σας ομορφύνει και να σας φτιάξει την διάθεση. Στο ζώδιο του λέοντα και στον τέταρτο οίκο του σπιτιού σας θα βρεθεί από 5/6-9/10 καθότι θα αναδρομήσει. Αποφύγετε αισθητικές επεμβάσεις όπως και αλλαγές διακόσμησης. Αντιθέτως προσπαθήστε να διατηρήσετε την ηρεμία και την γαλήνη στο σπίτι και με τους οικείους σας.
 • Ερμής: Οι αναδρομές του Ερμή για το 2023 γίνονται πλην μιας, στα ζώδια της γης. Στον Αιγόκερω 29/12/22-18/1/23,στον Ταύρο 21/4-14/5,στην Παρθένο 23/8-15/9 και η τελευταία στον Τοξότη 13/12-1/1/24. Κρίνονται ευκολότερες οι επιστροφές και οι δεύτερες ευκαιρίες με τον Ερμή ανάδρομο στα ζώδια της γης όπου και ανήκετε, δείξτε όμως προσοχή διότι με κόπο προχωρήσατε στις αλλαγές που σας ζητήθηκαν και συνεχίζουν να σας ζητούνται και καλό είναι να διπλο- τσεκάρετε τα δεδομένα σας πριν προχωρήσετε σε αυτές.

Εκλείψεις

Οι τρεις από τις εκλείψεις του 2023 συνεχίζουν να γίνονται στο δικό σας άξονα. Είναι οι τελευταίες γιατί οι δεσμοί της Σελήνης περνούν το καλοκαίρι στον άξονα Κριού – Ζυγού άρα και σταδιακά οι εκλείψεις θα μεταφερθούν στο ζώδιο πίσω από εσάς.

 • Η πρώτη, μια ηλιακή έκλειψη στις 20/4 η οποία αφορά τους γεννημένους τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου σας 20, 21,22 Απριλίου. Είναι μια επίπονη έκλειψη με τον Πλούτωνα να τετραγωνίζει τα φώτα από τον Υδροχόο! Αφουγκραστείτε τι θέλει από εσάς ο Πλούτωνας, στους άξονες καριέρα- οικογένεια, εσείς και οι άλλοι και μη γίνεστε εμμονικοί διότι εκεί είναι η παγίδα.
 • Η δεύτερη στις 5/5, είναι σεληνιακή έκλειψη, πιο συναισθηματική, σε σύνοδο με τον Ουρανό και αφορά τους γεννημένους στη μέση του ζωδίου 3-7 Μαΐου. Ανταποκριθήκατε στις πιέσεις και στις αλλαγές που σας ζητήθηκαν από τον Κρόνο και τον Ουρανό; Διώξατε βαρίδια από την ζωή σας που σας κρατούσαν δέσμιους σε καταστάσεις στάσιμες; Αν όχι, καλό θα ήταν να το κάνετε τώρα. Είναι σίγουρο πως έχετε οσμιστεί τι πρέπει να αλλάξετε! Εσείς ως προσωπικότητα, οι σημαντικοί άλλοι, σχέσεις, γάμος, συνεργασίες, πελάτες και φανεροί εχθροί. Σε αυτούς τους τομείς δώστε μεγαλύτερη προσοχή γιατί εκεί θα έχετε γεγονότα.
 • Η τρίτη έκλειψη της χρονιάς, ηλιακή, γίνεται στις 14/10 στο ζώδιο του Ζυγού, σε σύνοδο με τον Ερμή στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας. Αφορά τους γεννημένους στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου ( 10-14/5 ), ζητώντας από εσάς να βρείτε πιο ισορροπημένες καθημερινές συνήθειες διατροφής και άσκησης όπως επίσης να προσέξετε την επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, τα μικρά παιδιά και να φροντίστε τα ζωάκια σας!
 • Η τέταρτη και τελευταία έκλειψη της χρονιάς είναι σεληνιακή, γίνεται στις 28/10 και επηρεάζει τους γεννημένους από 23-27 Απριλίου. Όλες οι εκλείψεις είναι αφαιρετικές και όλες μας οδηγούν σε καινούργια μονοπάτια. Η θέση του Κρόνου όμως από τους Ιχθύες, σε εξάγωνο με την Σελήνη και τρίγωνο με τον ήλιο απορροφά την ένταση της και δίνει ευκαιρίες διεξόδου στον τομέα «εσείς και οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας». Η αντίθεση ακριβείας των Ερμή – Άρη με τον Δία θα μπορούσε να είναι πολύ προωθητική, μόνον προσέξτε μην παρασυρθείτε σε λεκτικές υπερβολές ή γκάφες που θα οδηγήσουν σε τσακωμούς.

1ο δεκαήμερο – Το 2023 είναι μια χρονιά που δε θα ξεχάσετε ποτέ!

Αισθηματικά – Σχέσεις

Ο Δίας σας κάνει φωτεινούς, αισιόδοξους και αξιαγάπητους. Η Αφροδίτη ως δικά της παιδιά σας προίκισε με ομορφιά. Ο Κρόνος σας υπόσχεται ευκαιρίες και καθιέρωση ανάμεσα στους κύκλους των φίλων και των κοινωνικών σας ομάδων. Έχετε όλα τα φόντα λοιπόν την χρονική αυτή περίοδο να λάμψετε, τα βλέμματα να πέσουν πάνω σας, είστε άκρως ερωτεύσιμοι και όποιος έχει τα «κότσια» να σας διεκδικήσει, ας μπει στη ουρά. Η χρονιά ξεκινά με μια όψη σταθμό. Ο βόρειος δεσμός της σελήνης, το κάρμα -θεωρείστε τον ως μικρό Δία – έρχεται σε σύνοδο με τον Ήλιο σας, περνώντας σταδιακά από τις 18/1 και μέχρι τις 17/7 από όλο το δεκαήμερό σας. Είναι μια περίοδος ψυχικής ανάπτυξης και αυτοβελτίωσης, δίνοντας σας πολλές ευκαιρίες, τύχη και επιτυχία. Τελευταία φορά που είχατε την ίδια σύνοδο ήταν το 2004. Ανακαλέστε στην μνήμη σας τί συνέβη τότε.Στις 7/3 ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύες και έρχεται να δώσει πράξη και οστά σε όσα έχετε θέσει ως στόχους στη ζωή σας και η πρώτη όψη που το πιστοποιεί αυτό γίνεται στις 17/18-3 με το πολλά υποσχόμενο εξάγωνο μεταξύ Κρόνου και Αφροδίτης από το ζώδιο σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο έρχεται να σας ομορφύνει ακόμα περισσότερο και να φτιάξει την διάθεση σας από τις 17- 25/3. Όμως κάτι σημαντικό το οποίο θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή σας θα συμβεί από τις 19-21/3. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα και των οικονομικών θα συναντηθεί με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (ναι και με την Αφροδίτη) σε σύνοδο. Αφορά τους γεννημένους από 22-25/4. Σχέσεις που εμφανίζονται στο διάβα σας τώρα, έχουν διάρκεια στο χρόνο και θα αισθανθείτε πως βαδίζετε προς εκπλήρωση του νοήματος της ζωής σας!

Όλα αυτά κάπου σας οδηγούν, στον ιδανικό προορισμό για εσάς

Ο Ερμής μπαίνει στον Ταύρο και στο δεκαήμερο σας στις 3 /4. Εκεί και αυτός με την σειρά του θα συναντηθεί με τον Βόρειο δεσμό στις 5-6 Απριλίου. Όλα αυτά κάπου σας οδηγούν, στον ιδανικό προορισμό για εσάς! Από τις 4 /5 και μέχρι 15 /5 ο Ερμής οπισθοδρομεί και θα έχετε πάλι τις ευκαιρίες για επανασύνδεση ή να επιστρέψτε σε μια παλαιότερη εργασία! Ισχύει για τους γεννημένους από 25-30/4. Θα μου πείτε και δίκιο θα έχετε, εκεί που γυρίσαμε την πλάτη, εκεί που Κρόνος και Ουρανός μας ζητούσαν αλλαγές και ξεκαθαρίσματα, τώρα που τα καταφέραμε και σταθήκαμε στα πόδια μας να ξαναγυρίσουμε; Όχι χωρίς σκέψη. Ίσως είναι δοκιμασία. Πρέπει να τσεκάρετε και τον εαυτό σας και τους απέναντι. Έχουν γίνει οι αλλαγές; Σίγουρα;;; Επιστροφή μόνο σε υγιείς καταστάσεις πια. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από 9/10 – 20/10 στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και του φλερτ, σε τρίγωνο προς εσάς και σε ισχύ το εξάγωνο με τον Κρόνο μπορεί να δώσει το έναυσμα για μια σχέση δέσμευσης και ουσίας. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους τις πρώτες μέρες του δεκαημέρου. Η μακρά διέλευση της Αφροδίτης στον Λέοντα λόγω ανάδρομης από 6/6-9/10, συμβαίνει στον οίκο του σπιτιού σας και σε τετράγωνο με τον ήλιο σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια έλλειψη αρμονίας είτε μέσα στο χώρο που ζείτε είτε με τα μέλη της οικογένειας σας. Μη γίνεστε υπέρ ευαίσθητοι και κάντε ένα βήμα πίσω. Εκτονώστε την ένταση φτιάχνοντας γλυκά και φαγητά, φυτέψτε λουλούδια, βάλτε μουσική. Η σύνοδος του Δία με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στις 3/6 για τους γεννημένους 22-24 Απριλίου είναι μια ευλογία σε όλους τους τομείς της ζωής σας αγαπημένοι μας Ταύροι!

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με τον Δία στο δεκαήμερο σας από 16/5 έως 5/7 και από τις 6/11 έως 22/2/24 θα έρθουν μεγάλες ευκαιρίες και δώρα. Να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές να τα εντοπίστε. Ζητήστε και θα σας δοθεί! Ο Δίας σας χαρίζει ευκαιρίες προαγωγής και αύξησης των εισοδημάτων σας μεταξύ άλλων πολλών αγαπημένα Ταυράκια μας. Εκμεταλλευτείτε τα δώρα του. Ευνοϊκός χρόνος επίσης, για να κερδίσετε χρήματα από την καριέρα σας είναι το 2023 λόγω της έλευσης του Κρόνου στους Ιχθύες και των θετικών γωνιών που δέχεται. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 17-25/3 κάνοντας εξάγωνο με τον Κρόνο αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν! Επίσης όλες οι σύνοδοι των Ηλίου, Αφροδίτης, Ερμή και Δία με τον βόρειο δεσμό σας φέρνουν τύχη και προωθούν τα σχέδια σας. Ο Άρης από τους Διδύμους παραμένει στον οίκο των οικονομικών σας το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς. Θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και δυναμικούς στο τομέα αυτό. Χρήματα θα έρθουν, προσέξτε να τα διατηρήσετε όμως. Στις 21 Μαΐου ο Άρης από τον λέοντα έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Είναι δύσκολες, συγκρουσιακές ημέρες και αφορούν τον άξονα οικογένεια – καριέρα. Επηρεάζει τους γεννημένους τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου. Όσο προχωράει ο Άρης θα ενεργοποιεί τις εκλείψεις και χρειάζεται ιδιαίτερη ηρεμία για να διαχειριστείτε και να αποφύγετε τις εντάσεις.

Ένα πολύ σημαντικό ενδεχόμενο είναι η επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση τα επόμενα χρόνια.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Άρη που κάνει είσοδο στο Σκορπιό, απέναντι σας στις 12/10 και φέρνει εντάσεις και αναστάτωση μέσα σας, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ο Άρης στην παρθένο όμως σας αποζημιώνει και σας δίνει την ορμή να κάνετε πράξη τα δημιουργικά σας σχέδια. Από 10-26/7 στο δεκαήμερο σας. Προσοχή! Οι γεννημένοι τις τρεις πρώτες μέρες του ζωδίου 20, 21,22/4 από τις 23/3 έως 10/6. Η δοκιμαστική διέλευση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο γίνεται στον τομέα της καριέρας σας. Ας είστε προετοιμασμένοι για παιχνίδια εξουσίας και ίντριγκες που παίζονται πίσω από την πλάτη σας. Το κόλπο είναι να μη γίνεστε εμμονικοί και με καθαρό μυαλό να χτίσετε την στρατηγική σας. Εφόσον το χειριστείτε σωστά, ένα πολύ σημαντικό ενδεχόμενο είναι η επαγγελματική και κοινωνική σας καταξίωση τα επόμενα χρόνια. Έχετε άλλωστε στήριγμα τον Κρόνο (ναι αυτόν που σας ταλαιπωρούσε μέχρι πρόσφατα ) από τους Ιχθύες σε εξάγωνο, στον οίκο των φίλων σας, των δημιουργικών στόχων σας και των κοινωνικών ομάδων.

2ο δεκαήμερο

Ο πλανήτης της τύχης, ο αγαπητός σε όλους Δίας, θα τιμήσει με την πληθωρική και γενναιόδωρη παρουσία του, τους γεννημένους τις έξι πρώτες μέρες του δεκαημέρου σας 30/4-5/5, για το 2023 και θα επανέλθει το 2024 τυχερούληδες, φορτωμένος με επιπλέον δώρα! Έχετε αποχαιρετήσει τον Κρόνο και τα εμπόδια που σας έβαλε να προσπεράστε (όλα για καλό ) και ο Ουρανός για τελευταία χρονιά θα σας πιέσει για αλλαγές που καλό είναι να μην αντισταθείτε και να τις πράξετε! Το τοπίο ξεκαθαρίζει και είστε έτοιμοι να βαδίστε μπροστά, σε μονοπάτια μοναδικά, που μυρίζουν φρέσκο αέρα ανανέωσης!

Αισθηματικά – Σχέσεις

Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή από τον Αιγόκερω, τον πλανήτη της επικοινωνίας, ανάδρομο και σε τρίγωνο με τον ήλιο σας και τον Ουρανό, από τις 5-13/1. Επιστροφές σχέσεων από το εξωτερικό ή ανθρώπων με ιδιαίτερη φιλοσοφία και κουλτούρα και πιθανή αναμόχλευση νομικών ζητημάτων. Εμπιστευτείτε το μυαλό σας και τις σκέψεις σας που λειτουργούν στο εκατό τις εκατό και από τις 25/1 οργανώστε τις συναντήσεις σας με επιτυχία. Η Αφροδίτη, στον Ταύρο και στο δικό σας δεκαήμερο από 25/3- 3/4 σας χαρίζει γλυκύτητα, ομορφιά, κέφι και αισιοδοξία! Από 30/3 – 1/ 4 συναντιέται με τον Ουρανό! Ντυθείτε, καλλωπιστείτε και ρίξτε τα σαγηνευτικά σας δίχτυα στους ανυποψίαστους εκεί έξω. Εξαιρετική συγκυρία λοιπόν για νέες γνωριμίες! Ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο γυρνά και από αυτή την θέση ανάδρομος, επιστρέφοντας σας για ακόμη μια φορά σε παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες από 20/4 – 3 /5 για τους γεννημένους 30/4 – 6/5. Πριν αποφασίσετε την επιστροφή, σκεφτείτε καλά μην είναι Σειρήνες που σας καλούν σαν άλλον Οδυσσέα και θέλουν να σας κρατήσουν πίσω, να μην φτάσετε στην Ιθάκη σας.

Ο σκοπός ένας. Ένα όμορφο και ασφαλές μέλλον γεμάτο αγάπη!

Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης από το ζώδιο του λέοντα στον οίκο του σπιτιού σας, από 5/6 έως 8/10 ζητά και από εσάς μια πιο γλυκιά αντιμετώπιση προς τους αγαπημένους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας. Λίγοι γνωρίζουν πως να δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι όπως εσείς. Κάντε το πράξη! Άλλη μια αναδρομή του Ερμή σε ζώδιο της γης, αυτή την φορά από την Παρθένο, έρχεται να σας θυμίσει ένα παλιό φλερτ ή εκείνο να σας θυμηθεί όπως και πολλοί άλλοι άλλωστε! Από τις 30/8 έως 11/9 σταδιακά θα περάσει από όλο το δεκαήμερο σας. Το 2023 θα είναι μια χρονιά όπου πολλοί υποψήφιοι σύντροφοι θα σας προσεγγίσουν. Κάνετε σοφές επιλογές που να ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία σας σε βάθος χρόνου (αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο βεβαίως). Οι επιλογές πολλές! Ο σκοπός ένας. Ένα όμορφο και ασφαλές μέλλον γεμάτο αγάπη, αλληλοστήριξη και θαλπωρή. Προσοχή οι γεννημένοι 8/9/10-5 σε αιφνίδιες, ανατρεπτικές αλλαγές στις 9/5 στην σύνοδο του Ηλίου σας με τον Ουρανό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Δίας σας ωθεί μπροστά χαρίζοντας σας αισιοδοξία, καλή τύχη, σοφία και ευμάρεια. Οι ευκαιρίες πολλές με το βλέμμα στο αύριο. Ο Ερμής σε αναδρομή, θα σας συναντήσει σε υπέροχο τρίγωνο από τον Αιγόκερω στις αρχές του χρόνου από 5-13/1 και στη συνέχεια ορθόδρομος 24/1-3/2. Στην διαδρομή του αυτή θα συναντηθεί τρεις φορές με τον ουρανό από το δικό σας δεκαήμερο σε τρίγωνο, εκτοξεύοντας τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε θέματα εμπορίου, εξωτερικού και πρωτοποριακών επιχειρήσεων. Με την βοήθεια του Δία αργότερα μέσα στη χρονιά, αυτές οι ιδέες μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά. Η δεύτερη αναδρομή του Ερμή γίνεται στο δικό σας δεκαήμερο από τις 22/4- 4/ 5. Η στάση του Ερμή στις 22/4, στη 15,34 του Ταύρου γίνεται σε μια ιδιαίτερη μοίρα. Στην ίδια μοίρα 15,34 του Ταύρου θα μείνει στάσιμος και ο Δίας αλλά και ο Ουρανός. Δυο εκλείψεις στις 8/11/22 και στις 5/5/23 πραγματοποιούνται επίσης στην ίδια μοίρα με μικρές αποκλίσεις. Πρόκειται για ένα κομβικό σημείο, ξεχωριστό βεβαίως στη ζωή του καθενός που οπωσδήποτε όμως έχει σχέση με εσάς και τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Οι σχέσεις, οι συνεργασίες, ο γάμος σας στο επίκεντρο! Αφορά τους γεννημένους 5,6,7/5. Δείξτε υπομονή και εμπιστοσύνη στο Θεϊκό έργο και θα σας ανταμείψει το δίχως άλλο!

Αποφύγετε ρίσκα και κρατήστε χαμηλούς τόνους σε θέματα σπιτιού, πατρικής περιουσίας και στις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις με τους άλλους.

Η τρίτη αναδρομή του Ερμή γίνεται στην Παρθένο σε τρίγωνο με το ζώδιο σας και στον πέμπτο σας οίκο, της χαράς, του φλερτ, της δημιουργίας και των παιδιών από τις 30/8 έως 10/9. Στις 4/9 δημιουργείται ένα τρίγωνο χαράς μεταξύ του Ερμή στην παρθένο και του Δία στο Ταύρο. Στην 15η μοίρα και πάλι. Έχει προηγηθεί από 30/7 – 3 /8 ένα ακόμα τρίγωνο αυτή την φορά μεταξύ του Άρη και του Δία και αφορά τους γεννημένους 3-6/5. Εξαιρετική τύχη σε κάθε τι δημιουργικό! Ευνοούνται κέρδη από τυχερά παιχνίδια φίλοι μου! Μην αφήσετε την ευκαιρία χαμένη! Προσοχή χρειάζεται την περίοδο των διελεύσεων του Άρη από Λέοντα και Σκορπιό, 21/5-9/7 και 12/10-24/11. Έχουμε ενεργοποίηση των παραπάνω εκλείψεων και απαιτητικά τετράγωνα με τον Ουρανό. Αποφύγετε ρίσκα και κρατήστε χαμηλούς τόνους σε θέματα σπιτιού, πατρικής περιουσίας και στις ενδεχόμενες αντιπαραθέσεις με τους άλλους.

3ο δεκαήμερο

Ταυράκια μας όμορφα του τρίτου δεκαημέρου, αποχαιρετάτε με το καλό τους περιορισμούς και τα μπλοκαρίσματα του Κρόνου τον Μάρτιο της νέας χρονιάς! Αυτό είναι ένα καλό, ανακουφιστικό νέο! Ο Ουρανός από την άλλη, μπαίνει στο δικό σας δεκαήμερο και ζητάει να αλλάξετε την νοοτροπία σας, τις συνήθειες σας, τον τρόπο που σκέφτεστε. Είμαι σίγουρη πως γνωρίζετε ο καθένας ξεχωριστά που πρέπει να φέρετε την αλλαγή. Είναι δύσκολες για εσάς σταθερά μου Ταυράκια οι αλλαγές όμως απαραίτητες για να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έρχονται στη ζωή σας. Το highlight της χρονιάς πραγματοποιείται για εσάς κοντά στις 18-19 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν και μετά. Ένα μεγάλο τρίγωνο στη γη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τον Ουρανό στον Ταύρο και τον Ήλιο στην Παρθένο. Με την βοήθεια του Ποσειδώνα στους Ιχθύες δημιουργείται ένας άψογος χαρταετός, ο πιο τυχερός σχηματισμός στην αστρολογία. Μέσω των τριγώνων και εξαγώνων η ενέργεια διαχέεται απρόσκοπτα και δέχεστε βροχή τύχης και ευκαιριών που επιβάλλεται να τις αδράξτε. Ο Δίας δεν θα προλάβει να σας επισκεφθεί φέτος όμως….υπομονή μέχρι του χρόνου (2024) όπου στις 20/4/24 η σύνοδος Δία Ουρανού θα σας βάλει φτερά και θα σας απογειώσει. Το ανέλπιστο γύρισμα της τύχης! Expect the unexpected! Stay tuned!

Αισθηματικά – Σχέσεις

Η χρονιά ξεκινάει με την σύνοδο Πλούτωνα, Αφροδίτης και ανάδρομου Ερμή από τον Αιγόκερω να τριγωνίζει τον Ήλιο σας. Ερωτικές σχέσεις με χαρακτηριστικό την βαθιά, ουσιαστική επικοινωνία, εισέρχονται στη ζωή σας τις γιορτινές μέρες. Αφορά τους γεννημένους 16-19/5. Από 14-16/2 η Αφροδίτη, η προστάτιδα σας, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και στον οίκο των φίλων σας συναντιούνται σε ένα υπέροχο εξάγωνο με τον ήλιο σας! Ευκαιρίες για ρομαντικές και ονειρικές συναντήσεις για εσάς που είστε γεννημένοι 14-16/5! Από την άλλη, δώστε μια επιπλέον προσοχή οι γεννημένοι 17-19/5 από 14-18/2, σε διενέξεις με άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας ή σε θέσεις ισχύος. Περνάει γρήγορα η όψη και δεν θα ξανασυμβεί! Η σύνοδος Ποσειδώνα, Ήλιου και Ερμή στους Ιχθύες στις 15-16/3 σας κάνει γλυκομίλητους, ευφάνταστους και ευαίσθητους κερδίζοντας πόντους στις κοινωνικές σας συναναστροφές αλλά και μεταξύ των φίλων, για τους γεννημένους 14-16/5.

ιασκέδαση, φλερτ, σεξ και η σχέση με τα παιδιά σας, στα ύψη!

Από 2-11/4 η γλυκιά Αφροδίτη στον Ταύρο και στο δεκαήμερο σας, σας ομορφαίνει και σας χαρίζει ευχάριστη διάθεση. Τα μάτια όλων στρέφονται εντυπωσιασμένα πάνω σας. Προσοχή στις παρακάτω ημερομηνίες σε ανατροπές σχέσεων στην οικογένεια και σε θέματα σπιτιού 30/6-3/7, 8-12/8 και 27/9-1/10 λόγω του τετραγώνου που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον λέοντα με τον ουρανό στο ταύρο τρεις φορές κατά την αναδρομή της. Ίσως ανακινηθούν θέματα που υποβόσκουν από παλιά και βγουν στην επιφάνεια. Από 11 -27 Αυγούστου ο Άρης θα διανύει τον πέμπτο σας οίκο, της χαράς, της δημιουργίας και του έρωτα σε τρίγωνο με τον ήλιο σας. Διασκέδαση, φλερτ, σεξ και η σχέση με τα παιδιά σας, στα ύψη! Το τρίγωνο δε Άρη – Ουρανού σας βγάζει έξω από νόρμες και ρουτίνες και παίρνετε δημιουργικά ρίσκα! Στη συνέχεια, η γλυκιά Αφροδίτη μπαίνει στον πέμπτο σας οίκο στις 30/10, για να ζήσετε έναν έρωτα απρόσμενο και θυελλώδη όταν τριγωνίσει τον Ουρανό τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η σύνοδος των πλανητών Πλούτωνα, Αφροδίτης και Ερμή από τον ένατο οίκο σας, σε τρίγωνο με τον ήλιο σας την πρωτοχρονιά, κινητοποιεί θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό, το εμπόριο και νομικά ζητήματα με μεγάλη επιτυχία. Στις 2/ 3 λίγο πριν αποχωρήσει ο Κρόνος από τον υδροχόο έρχεται σε σύνοδο με τον Ερμή που βλέπει σε τετράγωνο τον Ήλιο σας. Εμπόδια στην επικοινωνία και στις επαφές στο χώρο της καριέρας. Προσπαθήστε να το αποφύγετε, μη σηκώνοντας το γάντι σε αιχμηρές συζητήσεις.  Από 4-6/6 η σύνοδος Ερμή και Ουρανού σας βοηθά να παίρνετε γρήγορες, έξυπνες και αποτελεσματικές αποφάσεις που οι συνεργάτες σας θαυμάζουν και αποδέχονται ακαριαία. Αφορά τους γεννημένους 9-11/6.

Ακολουθήστε τον καινούριο δρόμο που ανοίγεται για εσάς και μην αντιστέκεστε, μη κοιτάτε πλέον πίσω.

Ο Άρης μπαίνει στον Λέοντα από 21/5-10/7. Όσο προχωράει ο Άρης θα ενεργοποιεί τις εκλείψεις και χρειάζεται ιδιαίτερη ηρεμία για να διαχειριστείτε και να αποφύγετε τις εντάσεις πριν και μετά, μια που θα έρθει σε όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στις 24-27/ 6. Ανατροπές στα θέματα σπιτιού και επιπλέον έξοδα από ζημιές. Ελέγξτε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και τα ηλεκτρονικά συστήματα πριν από αυτή την διέλευση. Στη συνέχεια όμως, τον Δεκαπενταύγουστο, ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με τον Ουρανό ευνοεί κέρδη από δημιουργικά σχέδια και τυχερά παιχνίδια! Ο Άρης κάνει την είσοδο του στο Σκορπιό, απέναντι σας στις 12/10-24/11 και σε αντίθεση με τον ουρανό στις 10-13/11 όπου συμμετέχει σε μια δύσκολη Νέα Σελήνη, δίνει μεγάλες εντάσεις στις συνεργασίες σας. Αποφύγετε να λύσετε θέματα που σας απασχολούν εκείνες τις ημέρες διότι ελλοχεύει κίνδυνος εκρηκτικών συμπεριφορών. Η εγκατάσταση του πλανήτη Ουρανού στο δικό σας δεκαήμερο έχει ως ζητούμενο τις αλλαγές. Ακολουθήστε τον καινούριο δρόμο που ανοίγεται για εσάς και μην αντιστέκεστε, μη κοιτάτε πλέον πίσω. Είστε στην τροχοδρόμηση φέτος και τον επόμενο χρόνο έρχεται η απογείωση!!!

Να έχετε μια όμορφη, δημιουργική και ευλογημένη χρονιά Ταύροι μας με υγεία και αγάπη!

 

Από την Κατερινα Βαρσαμιδου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα