Ετήσιες Προβλέψεις: Σκορπιός 2023!

ASTROTEAM GUEST
22/12/2022

Αγαπημένοι dark πρίγκιπες και πριγκίπισσες του ζωδιακού το 2023 έρχεται με το δώρο του καινούργιου φωτεινού πλέον εαυτού σας!

Οι εκλείψεις στον άξονά σας ολοκληρώνονται αφού έχουν αφαιρέσει βάρη, αλλάξει την οπτική σας και μακροπρόθεσμα όταν θα ξαναδείτε την ταινία της ζωής σας αυτής της διετίας, θα είναι από τις πιο δυνατές! Η απελευθέρωση από τις εξελικτικές δυσκολίες θα γίνει τον Οκτώβριο ρίχνοντας αυλαία σε μια παράσταση που είχατε τον κεντρικό ρόλο. Το άκουσμα το έχετε λάβει, αυτό της αλλαγής και της απόλυτης ειλικρινείας με τον εαυτό σας!

Η πρώτη έκλειψη για το 2023 πραγματοποιείται στις 05/05 19:33 στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14’58’’. Μία θάλασσα συναισθήματος θα βρει έναν ξαφνικό ή πρωτότυπο τρόπο για να εκφραστεί σε μία σχέση ή σε μία συνεργασία! Σημείο αναφοράς είναι να εκφραστείτε και να μην εκραγείτε! Να επικοινωνήσετε την επιθυμία σας για ηρεμία, απόλαυση, γαλήνη και ασφάλεια. Η δεύτερη και τελευταία έκλειψη λαμβάνει χώρα στις 28/10 20:23 στο ζώδιο του Ταύρου στις 05’09’. Εδώ πλέον έρχεται το φινάλε, πώς θέλετε να διεκδικήσετε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας στις σχέσεις σας. Μια ευκαιρία για συζήτηση με αίσιο τέλος ή και όχι, εσείς αποφασίζετε! Αναζητώντας την αλήθεια, την αναγέννηση, ας προσπαθήσετε να φέρετε στην επιφάνεια την εμπιστοσύνη ότι είστε ικανοί να ακουστείτε και να σας ακούσουν. Δεν είναι όλοι εχθροί γύρω σας που στρέφονται εναντίον σας! Αλλά και να είναι, αυτοί θα σας δώσουν τα σημαντικότερα μαθήματα.

Το σύμπαν ξέρει καλύτερα από εμάς τι είναι για το καλό μας.

Οι δεσμοί της σελήνης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σας έδειξαν τα μονοπάτια της προσωπικής αναζήτησης σε επίπεδο ατομικότητας αλλά και μέσω των σχέσεων σας για να οδηγηθείτε σε ένα ξεκάθαρο τοπίο. Προσωπικότητα, χώρος, εμφάνιση έχουν γίνει συγκεκριμένα και το αόριστο ανήκει στο παρελθόν. Σχέσεις οροθετούνται, συνεργασίες διαλύονται αντικαθίστανται όμως από νέες που ευδοκιμούν. Όσο και να θέλετε να κρατήσετε παλιά μοτίβα τα οποία σας προσφέρουν μια εικονική πραγματικότητα, ίσως και σταθερότητα οι εκλείψεις δεν θα σας το επιτρέψουν. Η ενέργεια ξεπερνά τα δικαιωματικά κεκτημένα σας αν είναι αυτοκαταστροφικά. Θα σας απαλλάξει από οτιδήποτε εσείς δεν τολμάτε να απαλλαχθείτε. Αν η αντίστασή σας είναι παγιωμένη τότε θα χρειαστεί η ενέργεια να είναι ανάλογη για να έρθει η τελική αναμέτρηση με νικητή φυσικά το σύμπαν και όχι την δική σας άποψη των γεγονότων. Το σύμπαν ξέρει καλύτερα από εμάς τι είναι για το καλό μας.

Ο Δίας τον Μάιο πριν να φύγει θα σας αφήσει υλική αφθονία από τον χώρο της εργασίας η οποία σας δίνει λύσεις και αυτοπεποίθηση. Να θυμόσαστε ότι όταν το σύμπαν μας δίνει αγαθά, εμείς ως αντάλλαγμα πρέπει να προσφέρουμε μέρος αυτών σε όσους έχουν ανάγκη με ένα ευχαριστώ από την ψυχή μας. Ο ευεργέτης Δίας συνεχίζει την πορεία του στον οίκο των σχέσεων και σας φέρνει συναντήσεις διαφορετικές από αυτές που διαλέγατε μέχρι σήμερα για να σας ανοίξει νέους ορίζοντες στην έννοια σύντροφος.
Ο Κρόνος περνάει στον οίκο της δημιουργίας και των παιδιών θέτοντας όρια και περιορισμούς πάσης φύσεως αρκεί να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην ζωή σας. Ο περιορισμός μπορεί να είναι και από χαρά με τον ερχομό ενός παιδιού, το οποίο σημαίνει ευθύνες και όρια στα δικά σας θέλω. Στους καλλιτέχνες και στους επιχειρηματίες μπορεί να δοθεί η ευκαιρία που πάντα ζητούσαν και κοπιάζοντας να έρθει η επιτυχία.
Ο Πλούτωνας κυβερνήτης σας, επιμένει ότι πρέπει να αλλάξετε ιδέες, νοοτροπία. Εμβάθυνση και φως στην σκέψη, απελευθερώστε πεποιθήσεις που πλέον δεν ασπάζεστε, επικοινωνήστε με τους κοντινούς σας με νέο κώδικα, καιρός να τους συστηθείτε εκ νέου με ένα φωτισμένο νου! Ένα νέο είδος μαθητείας σας φανερώνει έναν κόσμο που θέλετε να γίνετε μέρος του.

Ο Άρης στο πέρασμα από κάθε οίκο σας δίνει και το στίγμα της κάθε περιόδου:

  • Ιανουάριος – Μάρτιος: Ψυχικές εντάσεις, εγχειρήσεις, έντονη σεξουαλικότητα.
  • Απρίλιος – Μάιος: Νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, ταλαιπωρία σε ταξίδια.
  • Ιούνιος – 15 Ιουλίου: Εργασία σε βαθμό υπερκόπωσης, έντονη φιλοδοξία, σεξ στον εργασιακό χώρο.
  • 15 Ιουλίου – Αύγουστος: Ένταση σε ομαδικούς χώρους, τραυματισμοί σε ομάδες, σεξ μεταξύ φίλων.
  • Σεπτέμβριος – 15 Οκτωβρίου: Μυστικά και αποκάλυψη αυτών, μυστικοί εχθροί, εθισμοί, σεξουαλικές δοκιμασίες,   παθητικότητα.
  • 15 Οκτωβρίου – Δεκέμβριος:  Τόλμη, θάρρος, έναρξη, δυναμισμός, ενεργητικότητα
  • Δεκέμβριος: Ακίνητη περιουσία, οικονομικό ρίσκο, θέματα αξιών.

Σας εύχομαι ο δρόμος που θα ανοιχτεί το 2023 να σας οδηγήσει πιο κοντά στον ανώτερο εαυτό σας!

 

Από τη Μαριόλγα Φαράντου

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα