Ετήσιες Προβλέψεις: Σκορπιός 2023!

ASTROTEAM GUEST
06/12/2022

Σκορπιοί καλή χρονιά!

Για τους Σκορπιούς το 2023 μοιάζει να είναι μια συνέχεια της προηγούμενης χρόνιας, μιας και σημαντικοί πλανήτες όπως ο Ουρανός και ο Ποσειδώνας κατά κύριο λόγο συνεχίζουν να τους επηρεάζουν σε τομείς τις ζωής τους που έχουν να κάνουν με σχέσεις και συνεργασίες καθώς επίσης και με δημιουργία, έρωτα, διασκέδαση και παιδιά.

Ο Ουρανός και αυτή την χρονιά θα συνεχίζει να σας πιέζει στο να δεχτείτε τις αλλαγές που προτάσσει σε σχέσεις που δεν πάνε πολύ καλά, και αυτό μπορεί να περιλαμβάνει είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές σχέσεις. Μπορεί να κρατάτε μια σχέση μόνο και μόνο για λόγους κοινωνικούς, αν πρόκειται για γαμήλια σχέση λόγω ύπαρξης παιδιών ή συναισθηματικής εξάρτησης ή ακόμα και αν πρόκειται για επαγγελματική σχέση να υπάρχουν εντάσεις που να οδηγούν τελικά σε μια ασταθή συνεργασία. Όπως και να έχει η διέλευση αυτή είναι πιθανό να φέρει το πάγωμα των σχέσεων και τελικά την διάλυση ώστε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο οι σχέσεις που είναι αρκετά ασφαλείς και έχουν γερά θεμέλια να ξεπεράσουν αυτή την καταιγίδα περνώντας βέβαια μέσα από τις απαραίτητες αλλαγές.

Ο Ποσειδώνας πάλι από την άλλη κατά την διέλευση των τελευταίων ετών ίσως σας έχει αλλάξει την οπτική της αναζήτησης συντρόφου. Ίσως τώρα πια να μην σας ενδιαφέρει τόσο η σεξουαλική ικανοποίηση όσο η πνευματική ένωση. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να βρεθεί κάποιος άνθρωπος αν δεν έχει ήδη μπει στην ζωή σας που να πληροί τις προϋποθέσεις για μια ρομαντική ιστορία. Προσοχή βέβαια θα πρέπει να δείξετε ώστε να μην εξιδανικεύετε τον σύντροφο σας γιατί τελικά ίσως να μην είναι αυτό που νομίζετε. Σε άλλες περιπτώσεις ίσως να θελήσετε να παίξετε τον ρόλο του σωτήρα, για παράδειγμα σε μια σχέση με κάποιο άτομο εθισμένο στο αλκοόλ ή σε άλλες ουσίες και να προσπαθήσετε να τον αλλάξετε. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε να εμπλακείτε σε οικονομικά ρίσκα αφού με αυτή την διέλευση υπάρχει πάντα ο κίνδυνος τις εξαπάτησης.

Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν αρκετά!

Για τους καλλιτέχνες τους ζωδίου η διέλευση του Ποσειδώνα από τον Οίκο της δημιουργίας θα τους χαρίσει μεγάλη φαντασία για να ολοκληρώσουν κάποιο έργο. Οι εκλείψεις επίσης αυτής της χρονιάς και συγκεκριμένα δύο σεληνιακές που θα γίνουν στις 5/5/23 και στις 28/10/23 ενεργοποιούν έντονα αυτούς τους δύο τομείς δίνοντας έτσι έμφαση στα προσωπικά σας, μεγαλύτερη συγκέντρωση στον εαυτό σας, πιθανές αλλαγές στην εμφάνιση σας καθώς επίσης αλλαγή στο πώς βλέπετε γενικά τα πράγματα στην ζωή. Σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν επίσης αρκετά, άλλες πάλι φορές θα έχετε την επιθυμία για ερωτοτροπίες και φλερτ. Μπορεί για μια σχέση που έχει βαλτώσει εδώ και καιρό να αποφασίσετε ότι πρέπει να τελειώσει ή ακόμα να γνωρίσετε κάποιο νέο άτομο και να ξεκινήσετε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική ανάλογα βέβαια με το τι θέλετε εκείνη την περίοδο στην ζωή σας.

Με τον Πλούτωνα τα τελευταία χρόνια να έχει μεταλλάξει τον τρόπο τον οποίο σκέφτεστε, καθώς επίσης και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε, πιθανόν να σας έβαλε σε μια περίοδο βαθιάς ψυχολογικής αναγέννησης. Οι σχέσεις με τα αδέλφια άλλαξαν και έχουν γίνει πιο ουσιαστικές. Αυτή την χρονιά και συγκεκριμένα από τις 25/5/23 έως και 10/6/23 θα κάνει μια δοκιμαστική είσοδο σε τομείς που έχουν να κάνουν με τον εσωτερικό ψυχισμό σας, το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους τις πρώτες ημερών του ζωδίου. Ίσως είναι κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία αν νομίζετε ότι είναι χρήσιμο. Οι σχέσεις με τους γονείς σας πιθανόν να αλλάξουν πολύ. Ίσως μια αγοραπωλησία να σας οδηγήσει τελικά σε μετακόμιση. Θα ήταν πιθανή και μία αλλαγή στον τόπο ή και στη χώρα διαμονής.

Αισθηματικά

Με τον Κρόνο να βρίσκεται από τον Μάρτιο και μετά στο ζώδιο των Ιχθύων σε φιλικό ζώδιο προς σε εσάς, αυτό μπορεί να σας ωθήσει ώστε να σκεφτείτε να δεσμευτείτε σοβαρά αυτή την χρονιά. Άτομο κύρους ή κάποιο μεγαλύτερο άτομο πιθανά να βρεθεί στον δρόμο των αδέσμευτων. Ένας γάμος είναι επίσης δυνατό να γίνει αφού και ο Δίας θα σας ευνοεί περνώντας απέναντι σας από τον Μάιο του 2023 και μετά. Αν από την άλλη μια σχέση η οποία δεν σας ικανοποιεί άλλο ή δεν έχει γερά θεμέλια είναι πιθανή η διάλυση της και ο χωρισμός τώρα πια θα είναι σαν απελευθέρωση. Μια σχέση από τον χώρο εργασίας σας ίσως εξελιχθεί σε έναν έρωτα ή να υπάρξει επιστροφή από το παρελθόν κάποιου που να σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Επαγγελματικά

Επαγγελματικά αυτή η χρονιά επιφυλάσσει νέες ευκαιρίες, νέες συνεργασίες αν βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας εργασίας. Ο Δίας θα σας ευνοεί σε αυτό όλη τη χρονιά. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους θα καλυτερέψουν αν στο παρελθόν υπήρξαν προβλήματα. Εκτός από τον Δία όμως και η Αφροδίτη για 4 μήνες θα σας ευνοεί σε θέματα καριέρας από τις 5/6/23 έως και 8/10/23. Ίσως να δεχτείτε και ένα δώρο μια αύξηση στα οικονομικά σας ή και να αποφασίσετε να ομορφύνετε τον χώρο που εργάζεστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε το διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομη από τις 23/7/23 έως και 3/9/23 ώστε να μην γίνετε επικριτικοί με συναδέλφους η άτομα κύρους και σας στοιχίσει αυτό με το να δεχτείτε κακόβουλα σχόλια εις βάρος σας.

 

Από τον Λευτέρη Καρύδη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα