Ετήσιες Προβλέψεις: Παρθένος 2023!

ASTROTEAM GUEST
02/12/2022

Καλή Χρονιά Παρθένοι!!!

Αγαπητοί Παρθένοι,
Το 2023 είναι μία κομβική χρονιά όπου σας ζητείται να βάλετε όλη την ενέργεια σας για να βελτιώσετε τις σχέσεις και τα οικονομικά σας. Το 2022, ο μεγάλος ευεργέτης του ζωδιακού Δίας έφερε έναν αέρα αισιοδοξίας και εύνοιας σε σχέσεις και συνεργασίες. Το 2023, ο πλανήτης της επέκτασης και της αφθονίας δίνει ώθηση στα οικονομικά σας, σ’ ένα τομέα που ρίχνουν φως και οι δύο ηλιακές εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Ο Κρόνος, ο πλανήτης των περιορισμών, της πειθαρχίας και της οργάνωσης, τον Μάρτιο κλείνει τον τριετή κύκλο του στον Υδροχόο και περνάει στους Ιχθείς, σε ένα ζώδιο πιο φιλικό σε εσάς. Η αλήθεια είναι ότι από τη προηγούμενη χρονιά επωμιστήκατε ευθύνες και υποχρεώσεις που επηρέασαν και επηρεάζουν τη καθημερινότητά σας, ενώ μπορεί να προέκυψαν και κάποια θέματα υγείας ή δυσκολίας στην επικοινωνία με συναδέλφους. Ο πλανήτης των αλλαγών και των ανατροπών Ουρανός, με τη συνδρομή του Δία από τα μέσα Μάη και δύο σεληνιακών εκλείψεων, στρέφει το ενδιαφέρον σας σε ταξίδια (επαγγελματικά και μη), ξένες κουλτούρες, σπουδές ή αλλαγή στο αντικείμενο σπουδών (γιατί όχι και στο εξωτερικό), μεταφυσική και αστρολογία. Έχετε εύνοια σε μεγάλα δικαστήρια και βελτιώνονται οι σχέσεις σας με δασκάλους και συγγενείς εξ αγχιστείας. Κάποιοι προχωράτε σε αγορά καινούργιου μεταφορικού μέσου, ενώ οι «ωριμότεροι» μπορεί να καλωσορίσετε κι ένα εγγονάκι στη ζωή σας.

Μέχρι το 2026 δε θα είστε λίγοι εκείνοι που θα δείτε να ανοίγονται οι ορίζοντες σας και να αλλάζει η θεώρησή σας για το νόημα της ζωής.

Επαγγελματικός τομέας

Από τον Αύγουστο του 2022 και για επτά ολόκληρους μήνες, ο Άρης έχει περάσει στο τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας προφίλ κάνοντας προκλητικές όψεις με τον Ήλιο σας και τον Ποσειδώνα. Αυξάνονται οι ρυθμοί στο χώρο της εργασίας, γίνεστε περισσότερο φιλόδοξοι, μαχητικοί, αποφασιστικοί και ευέλικτοι, ενώ σας διακατέχει μια ζωντάνια διανοητική και σωματική. Πολλοί είστε εκείνοι που μπορεί να δεχτείτε νέες προτάσεις ή να πάρετε μια προαγωγή. Με τον Άρη η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει, είστε έτοιμοι να κάνετε το μεγάλο βήμα και να κυνηγήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας.

Προσπαθήστε να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με άτομα εξουσίας.

Κάπου εκεί παραμονεύει ο Ποσειδώνας για να σπείρει την αμφιβολία, να θολώσει τα νερά. «Αυτό που πιστεύω, είναι η αντανάκλαση της πραγματικότητας ή όχι;» Και έρχεται και η αναδρομή του Άρη (20.10.22/12.1.23) «Μήπως ανέλαβα περισσότερα απ’ όσα μπορούσα να καταφέρω;» Ο Άρης στην αναδρομή του δεν είναι το ίδιο δυνατός και αποτελεσματικός. Από τη μια αυξάνονται οι πιθανότητες λάθους και οι καθυστερήσεις ή οι ανατροπές στα σχέδια σας, από την άλλη όμως σας δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις, να επαναξιολογήσετε τους συνεργάτες σας ή ακόμα και να αλλάξετε πορεία. Και επειδή εκεί που διελαύνει ο Άρης, πέρα από πεδίο δράσης, είναι και «πεδίο πολέμου», με έναν Άρη επικοινωνιακό στους Διδύμους εκείνο που πρέπει να προσέχετε είναι τη κοφτερή σας γλώσσα και τη καυστική σας διάθεση. Είναι δε πιθανόν οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά σας να προκαλέσουν εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Τέλος, προσπαθήστε να αποφύγετε τους διαπληκτισμούς με άτομα εξουσίας.

Ο Άρης επισκέπτεται τον οίκο της καριέρας σας κάθε δύο χρόνια. Αν διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια του και συγκεντρωθείτε στους στόχους σας με υπομονή και πρόγραμμα, τότε θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και θα μιλάμε για μια επαγγελματική χρονιά με θετικό πρόσημο. Ο Κρόνος από τις αρχές Μάρτη ευνοεί συνεργασίες με ωριμότερα άτομα ή με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Από τις 11/4 μέχρι 8/5 έρχεται στο προσκήνιο η Αφροδίτη δίνοντας σας μία έξτρα υποστήριξη για την επίτευξη των επαγγελματικών σας στόχων. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να αναδείξετε τις δυνατότητες σας και να πετύχετε την πολυπόθητη προαγωγή ή και να ζητήσετε αύξηση. Ενώ, από τα μέσα Μάη παρουσιάζονται σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματικές συμφωνίες και ταξίδια στο εξωτερικό. Μια χρονιά προετοιμασίας για τα επαγγελματικά σας αφού την επόμενη χρονιά επισκέπτεται αυτό τον τομέα της ζωής σας ο Δίας μετά από 12 χρόνια!

Οικονομικός τομέας

Ο άξονας των οικονομικών σας, ενεργοποιείται το 2023 από τον επεκτατικό Δία και δύο ηλιακές εκλείψεις.

Μέχρι τις 15/5 θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για ευνοϊκή διευθέτηση δανείων και χρεών στην εφορία αλλά και σε ό,τι αφορά γενικότερα τράπεζες και διατροφές. Λύνονται κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σας ταλαιπωρούσαν για καιρό ή παίρνετε κάποια κληρονομιά/επίδομα/επιστροφή φόρου, μαθαίνετε να διαχειρίζεστε καλύτερα τα χρήματα σας, κάνετε επενδύσεις (προσοχή στις υπερβολές), έχετε οικονομικές απολαβές από συνεργασίες, ενώ με κάποιο τρόπο φαίνεται να βελτιώνονται και τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Με την Ηλιακή Έκλειψη στο Κριό στις 20/4, πέρα από τα παραπάνω είναι κατάλληλη περίοδος για να δουλέψετε πάνω σε ένα νέο πρότζεκτ για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να γίνετε αποδέκτες ενός χρηματικού δώρου. Αυτή όμως είναι και μία χρονιά που πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα της φορολογίας για αποφυγή λαθών και πιθανού ελέγχου από την εφορία. Από 27/8 μέχρι 12/10 με τον Άρη να ενεργοποιεί τον οίκο των εισοδημάτων σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τις παρορμητικές δαπάνες που μπορεί να σας φέρουν σε αντιπαράθεση με άλλους ανθρώπους και να πυροδοτήσουν έντονους διαπληκτισμούς. Στις 14/10 στον ίδιο άξονα γίνεται και η επόμενη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στο Ζυγό δίνοντας περαιτέρω έμφαση σε αξίες, προσωπικό εισόδημα, μπόνους, κέρδη και ζημίες, αγορές, αποκτήματα και συναλλαγές με τράπεζες.

Μπορεί να βγάλετε ή να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, αλλά μπορεί και να χάσετε κάποια πηγή εσόδων.

Το 2023 φαίνεται να αλλάζει η κοσμοθεωρία σας για τα χρήματα και τις ασφάλειες. Πολλοί είστε εκείνοι που ανακαλύπτετε ότι ο αληθινός πλούτος και η πραγματική ασφάλεια πηγάζουν από μέσα σας και βασίζονται στη πνευματική σας δύναμη, την αίσθηση της αυταξίας και την αυτοκυριαρχία. Στο πιο πρακτικό κομμάτι, για να αυξήσετε το αίσθημα σταθερότητας και αρμονίας σε ένα κόσμο που αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη, είναι μια καλή περίοδος για να προσπαθήσετε να γίνετε όσο το δυνατόν πιο αυτάρκεις, να ξεκαθαρίσετε τα οικονομικά σας και να επανεξετάσετε αν χρειάζεται να αλλάξετε κάτι στο τρόπο που βγάζετε το εισόδημά σας. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να αποκτήσετε μια νέα δεξιότητα για να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στο τομέα σας, άλλοι πάλι μπορεί να βρείτε καινούργιους τρόπους για να αυξήσετε το τραπεζικό σας λογαριασμό ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Δε θα λείψουν όμως κι εκείνοι που θα χρειαστεί να βοηθήσουν χρηματικά κάποιο παιδί τους ή εκείνοι που θα υποκύψουν στην επιθυμία τους για μια πολυτελή αγορά παραβλέποντας τις καθημερινές τους ανάγκες. Με μια τόσο έντονη έκλειψη στο πεδίο των οικονομικών σας προετοιμαστείτε για αρκετές αλλαγές. Μπορεί να βγάλετε ή να ξοδέψετε αρκετά χρήματα, αλλά μπορεί και να χάσετε κάποια πηγή εσόδων. Από τη μέση της χρονιάς λοιπόν κρίνεται φρόνιμο να ακολουθήσετε μια πιο συντηρητική τακτική σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο της Παρθένου.

Ερωτικός τομέας

Από το 2012 που ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον οίκο των προσωπικών σας σχέσεων, μπορεί να βιώσατε σχέσεις ιδανικές και ρομαντικές ή εξαρτητικές και εξαπατητικές. Είναι αλήθεια ότι με το Ποσειδώνα δεν μπορεί ποτέ κανείς να ξέρει πού βρίσκεται, το όνειρο και η ελπίδα μπορούν πολύ εύκολα να γκρεμιστούν. Κάποιες φορές κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια ή κάποια απιστία του/της συντρόφου, οπότε και δημιουργούνται προβλήματα στη σχέση. Το 2022 ο Δίας ίσως να άλλαξε την οπτική σας, να αποκατέστησε τη μαγεία στη σχέση σας και τη πίστη σας στην αγάπη. Εκείνος όμως που μπορεί να υλοποιήσει το ιδανικό που θέλετε να φτάσετε σε ό,τι αφορά το θέμα «σχέσεις» και που μπορεί να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρα σας, είναι ο Κρόνος από τις αρχές του Μάρτη και για τα επόμενα δυόμιση χρόνια.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάποιον σημαντικό άλλο στη ζωή σας…

Ο σοφός Κρόνος θα είναι εκεί για να σας βοηθήσει να «σπάσετε» αποτυχημένα μοτίβα σχέσεων, που σας εμπόδιζαν να βρείτε τη πραγματική ευτυχία. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε κάποιον σημαντικό άλλο στη ζωή σας, σίγουρα όμως η σχέση θα απαιτήσει αρκετή δουλειά για να πετύχει. Αν πάλι είστε ήδη δεσμευμένοι, πρώτα απ’ όλα θα σας ζητήσει να επανεξετάσετε τη σχέση σας και να πάρετε ώριμες αποφάσεις σχετικά με το τι δουλεύει και τι όχι. Μπορείτε πια με τη συνδρομή του να έχετε μια ξεκάθαρη και αληθινή εικόνα. Αυτή η διέλευση σας βοηθάει να βάλετε νέα θεμέλια στη σχέση σας, ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται και να γίνει πιο στέρεη και ανθεκτική στο χρόνο. Κάποιοι μάλιστα θα προχωρήσετε και στην επισημοποίηση της. Άλλοι όμως μπορεί να αισθανθείτε ότι ο σύντροφος σας σας περιορίζει, ότι σας πάει πίσω στη προσωπική σας εξέλιξη ή να αντιληφθείτε ότι έχετε προχωρήσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Τότε είναι πολύ πιθανή μια κρίση στη σχέση σας που μπορεί να οδηγήσει και σε ένα διαζύγιο, αν δεν προσπαθήσετε και οι δύο με υπευθυνότητα να διορθώσετε τη κατάσταση.

Ο Κρόνος δεν έρχεται για να προκαλέσει χάος στις σχέσεις σας, έρχεται να σας βοηθήσει να αποκομίσετε ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με το τι θέλετε και τι χρειάζεστε από ένα σύντροφο, να σας διδάξει τη σημασία των σχέσεων στη ζωή σας αλλά και το πως οι «σημαντικοί άλλοι» επηρεάζουν τη προσωπική σας ανάπτυξη. Με τον πληθωρικό Δία να βρίσκεται στον 8ο οίκο σας μέχρι τα μέσα Μάη, θα έχετε ανάγκη για πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις, ενώ θα είστε και πιο δραστήριοι ερωτικά. Και επειδή είναι κι ένας θεραπευτικός οίκος, είναι μια κατάλληλη περίοδος αν το σκέφτεστε για να ξεκινήσετε ψυχοθεραπεία ή να επισκεφθείτε ένα σύμβουλο γάμου.

Να θυμάστε ότι:

Παρθένοι, εσείς είστε το ζώδιο της ταπεινότητας, της κοινής λογικής και της πρακτικής προσφοράς στον συνάνθρωπο. Έχετε μόνο ένα ελάττωμα που σας βασανίζει και σας δένει τα φτερά, την αυτοκριτική. Όλη μέρα σκέφτεστε τι κάνατε λάθος και τι σωστά και ποτέ δεν είστε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας. Αυτό σας εμποδίζει από το να έχετε μια χαρούμενη και θετική στάση απέναντι στη ζωή.
Επιλέξτε το 2023 με συνοδοιπόρο σας το Δία να απελευθερώσετε αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα και να εστιαστείτε στα θετικά χαρακτηριστικά σας ή των άλλων ή μιας κατάστασης. Αλλάζοντας το τρόπο σκέψης σας, αλλάζετε τελικά και τη ζωή σας. Και πάλι, Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!!!

 

Από τη Χρυσούλα Καρρά

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα