Ετήσιες Προβλέψεις – ΠΑΡΘΕΝΟΣ 2022

ASTROTEAM GUEST
02/12/2021

Καλή Χρονιά Παρθένοι!

Αγαπημένοι Παρθένοι, το 2021 οι Εκλείψεις στα μεταβλητά ήταν για κάποιους από εσάς ζόρικες και για κάποιους άλλους πάρα πολύ ζόρικες! Το 2022 οι Εκλείψεις θα είναι πιο θετικές απέναντί σας ή και πιο χρήσιμες. Καλείστε να δουλέψετε τα θέματά σας με μεγαλύτερη όρεξη, συγκέντρωση, υπευθυνότητα και όρια.

Πιο αναλυτικά…

Επαγγελματικά

Φέτος ο Κρόνος όλη τη χρονιά είναι ο πρωταγωνιστής του 6ου οίκου σας, δηλαδή της καθημερινότητας, της εργασίας αλλά και της υγείας.Θα φέρει,ειδικότερα στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο περισσότερες ευθύνες, απαιτήσεις, δουλειά, κούραση και γενικότερα θα νιώσετε μία πιο βαριά καθημερινότητα.Μέσα από το ζώδιο του Υδροχόου θα θελήσετε να πρωτοτυπήσετε,παίρνοντας τα εύσημα για τον εαυτό σας, έτσι ώστε τον Οκτώβριο του 2022 -για όσους το καταφέρετε,ο Άρης από τον 10ο οίκο θα κάνει τρίγωνο πάνω στις μοίρες που θα κλειδώσει ο Κρόνος κατά την ορθοδρόμησή του, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναγνωριστεί επιτέλους από τους προϊσταμένους σας η σκληρή σας δουλειά, η συνέπεια, η αξιοπιστία σας και το οργανωτικό σας πνεύμα. Άλλωστε, το ζώδιό σας απαιτεί να είστε εργατικοί και αποτελεσματικοί. Προσέχετε όμως, γιατί με τον Κρόνο στον 6ο καλή η δουλειά, αλλά θα πρέπει να βάλετε και κάποια όρια για να παίρνετε και ανάσες!

Οικονομικά

Στα οικονομικά σας, ο Δίας θα μπει στις 13/5/2022στον 8ο οίκος σας,στο παρορμητικό ζώδιο του Κριού, οπότε και θα φέρει για το πρώτο δεκαήμερο εύνοια και τύχη σε διεκδικήσεις χρηματικές, όπως δάνεια ή κληρονομικά ζητήματα. Βιαστείτε όμως, γιατί στις 29/7/2022 γυρίζει ανάδρομος και η εξέλιξη όλων αυτών θα φρενάρει ταχύτητα και θα υπάρξουν καθυστερήσεις,με αποτέλεσμα να τα «πάρετε στο κρανίο» που λέμε.

Οι βιαστικές σκέψεις και παρορμητικές κινήσεις δε θα λείψουν…

Το Σεπτέμβριο ο Άρης θα κάνει εξάγωνο από τον 10ο οίκο, με την αντίθεση Ερμή-Δία στον 2ο και 8ο οίκο και θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε συζητήσεις και επαφές που αφορούν οικονομικά αλλά και επαγγελματικά θέματα. Κι αυτό γιατί μπορεί ο Άρης να τους εξαγωνίζει και να δώσει μεν ενθουσιασμό, επιχειρηματική δράση, αποφασιστικότητα,από την άλλη όμως οι βιαστικές σκέψεις και παρορμητικές κινήσεις δε θα λείψουν και κινδυνεύουν να υπερεκτιμηθούν από την αντίθεση Ερμή Δία… και όχι μόνο για ένα, αλλά δύο οικονομικά ζητήματα. Μέσα στον Οκτώβριο θα έρθει και η Αφροδίτη στο 2οφυσικό της οίκο, με καλές διαθέσεις μεν αλλά και με μία τάση απερισκεψίας σε αντίθεση με το Δία ανάδρομο δε. Καλό θα ήταν λοιπόν, να εκτιμήσετε τον Κρόνο στον 6ο σας οίκο, να γίνετε πιο προσεκτικοί, πιο αυστηροί και να βάζετε όρια στις επαφές σας που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, για να αποφύγετε τυχόν λάθος κινήσεις.

Προσωπικά

Σημαντικό ρόλο το 2022 στη ζωή σας, ειδικότερα για εσάς Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου,θα παίξουν επίσης τα προσωπικά σας αλλά και τα ερωτικά, καθώς τους τρεις πρώτους μήνεςτο2022, θα βρει τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μέσα στον 5ο σας οίκο. Ο Πλούτωνας θα κάτσει εκεί όλο το χρόνο κάνοντας focus σε θέματα ερωτικά, δημιουργικά, θέματα παιδιών, υπερπροστασίας αγαπημένων προσώπων, έντονη επιθυμία για απόκτηση παιδιών ή ακριβώς το αντίθετο. Έτσι λοιπόν, με τον Άρη, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα σε σύνοδο στον Αιγόκερω, ειδικότερα οι του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε αρκετά έντονη ερωτική ζωή, την οποία θα ενισχύσει και ο Δίας από τον 7οοίκο σας ακόμη και με επισημοποιήσεις.

Ευκαιρία στη ζωή τους να ζήσουν πιο πνευματικές και συναισθηματικές σχέσεις…

Ο Δίας εδώ θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες με άτομα, που γιατί όχι (εφόσον ο Κρόνος, στον οποίο υπακούν όλοι αυτοί οι πλανήτες, βρίσκεται στον 6ο σας οίκο) να έχουν και κάποιες θέσεις εξουσίας ή να είναι από τον εργασιακό σας χώρο. Επίσης, ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται και αυτός όλο το χρόνο στον 7ο οίκο σας, μέσα από τον οποίο θα κάνει τον Απρίλιο σύνοδο με το Δία. Η σύνοδος αυτή αφορά και πάλι τους παρθένους του 3ου δεκαημέρου και μπορεί να σας βγάλει μία υπερβολική συναισθηματική ευαισθησία και μία ρομαντική διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας προς τους άλλους, εκπληρώνοντας έτσι κάποιες επιθυμίες σας. Εδώ μπορεί λοιπόν, οι αγαπημένοι μας προσγειωμένοι, ταπεινοί,σεμνοί, ορθολογιστές,γήινοι Παρθένοι, να έχουν την ευκαιρία στη ζωή τους να ζήσουν πιο πνευματικές και συναισθηματικές σχέσεις, αφήνοντας για λίγο τη φαντασία τους να οργιάζει! Παρόλα αυτά όμως, να αναφέρω ότι η όψη αυτή χρειάζεται και μία μετριοπάθεια, έναν έλεγχο, προκειμένου να απολαύσετε τα θετικά της και να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις. Το Μάιο θα εισέλθουν στον 7 οίκος σας ο Άρης και η Αφροδίτη για να κάνουν παρέα με Δία-Ποσειδώνα… κάνοντάς σας πιο διεκδικητικούς,πιο μαχητικούς να ζήσετε το όνειρό σας, με ισχυρά πνευματικά δεσίματα και την ελεγχόμενη πάντα φαντασία σας,προς αποφυγήν εξιδανικεύσεων και εξαπατήσεων (αυτό φυσικά θα μπορούσε να αφορά και επαγγελματικές συνεργασίες, που θα χρειαστούν μεγάλη προσοχή!)

Υγεία

Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα προσέξετε φέτος θέματα υγείας, που αφορούν δερματολογικά, αλλεργίες, θέματα με τα δόντια, μυοσκελετικά, σπασίματα, εξασθένιση του οργανισμού. Να πω εδώ, προσέξτε αγαπημένοι Παρθένοι και βάλτε οπωσδήποτε όρια μεταξύ δουλειάς και ξεκούρασης, για να μην κάψετε εγκέφαλο.

Εκλείψεις

Οι Εκλείψεις φέτος γίνονται στον άξονα 3-9 και θα είναι θετικές προς εσάς ή τουλάχιστον χρήσιμες, καθώς σας ζητάνε να κάνετε αλλαγές πάνω σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών, θέματα με το εξωτερικό και να ξανά δείτε λίγο τα πιστεύω σας και τις ιδεολογίες σας, μήπως χρειάζονται ένα rectifier. Ίσως να πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με κάποιους ανθρώπους, να γίνετε πιο διαλλακτικοί, να μάθετε νέα πράγματα να ξεκινήσετε σπουδές, να κάνετε ταξίδια με αγαπημένα πρόσωπα κ.λπ. Ο Πλούτωνας εξαγωνίζει τις Εκλείψεις από τον 5οοίκο, οπότε ίσως είναι ώρα να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά τις σχέσεις σας με άτομα και θέματα που αφορούν τον 3ο και 9ο οίκο σας, είτε είναι συγγενής, είτε είναι αδέρφια, σπουδαστές, καθηγητές κ.λπ.

Ανάδρομοι Πλανήτες

Πρώτος ανάδρομος που θα συναντήσετε φέτος,από τις αρχές του χρόνου,είναι η Αφροδίτη στον 5οσας οίκο μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, η οποία μπορεί να σας φέρει ερωτικές επανασυνδέσεις με πρώην συντρόφους ή συνεργασίες που θα ξανά συζητήσετε, καθώς στις 4/2/2022 θα τη συνοδεύσει και ο Ερμής ανάδρομος οπότε και θα επικρατήσουν θέματα και πρόσωπα του παρελθόντος. Πριν από αυτό βέβαια ο Ερμής θα έχει αναδομήσει στα μέσα Ιανουαρίου στον 6ο σας οίκο δίπλα στον Κρόνο, κάνοντάς σας κάπως διστακτικούς και μαγκωμένους στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Ο Ουρανός στον 9ο οίκο θα είναι ούτως συ άλλως ανάδρομος σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο, δημιουργώντας έτσι ένα δίλημμα για το αν θα πρέπει να μείνετε στη δουλειά σας όπως είστε ή να αποφασίσετε να διευρύνετε περισσότερο τις γνώσεις σας, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας. Ο Ερμής αναδρομεί ξανά το Μάιο στον 10ο οίκο σας, φέρνοντας έτσι στην επικαιρότητα κάποιους παλιούς επαγγελματικούς στόχους ή συνεργασίες, τις οποίες θα πρέπει να επανεξετάσετε.

Ίσως να σας δώσει και χρήματα που εκκρεμούσαν από παλαιότερες υποθέσεις.

Ο Κρόνος θα γυρίσει ανάδρομος στην 25η μοίρα του Υδροχόου στις 5/6/2022 και θα σας πρότεινα να μην αναλάβετε ευθύνες, γιατί μπορεί να μην τις φέρετε εις πέρας και με τον Ερμή σε τετράγωνο μαζί του, από τον 10ο οίκο σας, ίσως να σας δημιουργηθεί επιπλέον εκνευρισμός, λόγω κάποιων επαγγελματικών καθυστερήσεων. Ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στον 7ο οίκο στις 29/6/2202 και εδώ θα πρέπει να προσέξετε πολύ μέχρι το τέλος του έτους, συναισθηματικές υπερβολές που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις. Ο Δίας ανάδρομος στον 8ο οίκο σας στις 29/7/2022 έως τις 24/11/2022, ίσως σας δημιουργήσει καθυστερήσεις σε θέματα οικονομικά του 8ου, αλλά ίσως όμως, να σας δώσει και χρήματα που εκκρεμούσαν από παλαιότερες υποθέσεις. Ο Άρης ανάδρομος στον10ο οίκο σας από τις 31/10/2022 έως 12/1/2023μπορεί να φέρει θυμό, νεύρα, επιθετικότητα και βιασύνη, γι’ αυτό και σε καμία περίπτωση, όσο ο Άρης θα είναι ανάδρομος, μη διανοηθείτε να κάνετε καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα ή συνεργασίες.

 

Από την Ιωάννα Μπακοπούλου

 

Το δικό σου, μοναδικό ID Zodiac – Necklace, θα το βρεις εδώ!

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα