Ετήσιες Προβλέψεις: Λέων 2023!

ASTROTEAM GUEST
01/12/2022

Λέων – Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο!

Βασιλιάδες του ζωδιακού, το 2022 σας ταλαιπώρησε, με πολλές δοκιμασίες κι ανατροπές στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Πολλές φορές μπορεί να νιώσατε μοναξιά μέσα στη σχέση σας κι ότι δεν σας καταλαβαίνουν οι δικοί σας άνθρωποι, ωστόσο ήταν και μια ευκαιρία για να διαχωρίσετε την ήρα απ’ το σιτάρι. Έτσι το 2023 είναι έντονη η ανάγκη σας να στραφείτε εντός, να σκύψετε και ν’ αφουγκραστείτε το εσωτερικό σας παιδί, να το παρηγορήσετε και να θεραπεύσετε τα τραύματά του. Επίσης, θα έρθετε αντιμέτωποι με τους βαθύτερους φόβους σας κι ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλο τον περίφημο δυναμισμό σας, για να τους ξεπεράσετε αλώβητοι.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους, θα δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, αναζητώντας ομοϊδεάτες, με κοινά οράματα, θα ενταχθείτε σε ομάδες, που οι σκοποί τους σας αντιπροσωπεύουν, αλλά και θα θέσετε τα όριά σας στις φιλικές σας σχέσεις κι ενδεχομένως θα αποφασίσετε να κόψετε οριστικά δεσμούς που δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης. Μέχρι τα μέσα Μαΐου, έχετε μια διάθεση για μελέτη, ενδοσκόπηση, αναθεώρηση, επαναξιολόγηση των πάντων. Είναι πιθανό να καταπιαστείτε με νέους ακαδημαϊκούς στόχους, να ταξιδέψετε σε μακρινούς προορισμούς, να επικοινωνήσετε τις πνευματικές σας ανησυχίες σε ένα ευρύ κοινό, ή ακόμη και να γράψετε το δικό σας βιβλίο.

Η χρονιά δεν είναι η καλύτερη για τις οικονομικές επιδιώξεις σας, έχετε όμως την εύνοια του Διός!

Μπορεί οι καιροί που διανύουμε να μας επιφυλάσσουν αρκετές δυσάρεστες εκπλήξεις κι ίσως να έρχονται στην επιφάνεια μυστικά που για πολύ καιρό ήταν κρυμμένα κάτω απ’ το χαλί, ωστόσο από τα μέσα Μαΐου κι έπειτα, οι προσπάθειές σας επιβραβεύονται από άτομα εξουσίας κι εσείς απολαμβάνετε την αναγνώριση και την προβολή, είτε μέσω της δουλειάς σας ή ενδεχομένως μέσω ενός καλού γάμου. Το 2023 δώστε προτεραιότητα στις φιλοσοφικές κι ακαδημαϊκές σας αναζητήσεις κι αφήστε κατά μέρος ριψοκίνδυνα επιχειρηματικά σχέδια κι επενδύσεις. Η χρονιά δεν είναι η καλύτερη για τις οικονομικές επιδιώξεις σας, έχετε όμως την εύνοια του Διός και με την ευεργετική επίδραση της Αφροδίτης θα αποτραπούν τα χειρότερα. Στα ερωτικά σας, το 2023 θα συναντήσετε ανθρώπους προορισμένους να συμβάλλουν στην εξέλιξή σας, θα επικοινωνήσετε σε βαθύτερο επίπεδο με το σύντροφό σας και θα αναζητήσετε νέες περιπέτειες.

Είναι μια χρονιά που θα σας ωθήσει να εξελιχθείτε σαν προσωπικότητες και να ανακαλύψετε ότι τα απλά πράγματα είναι αυτά που δίνουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.

 

Από τη Νινέτα Σταμάτη

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα