Ετήσιες Προβλέψεις: Λέων 2023!

ASTROTEAM GUEST
22/12/2022

Χρονιά με αισιόδοξη διάθεση και βαθιά συναισθήματα!

Λιοντάρια μου αρχοντικά και γενναιόδωρα, το 2023 είναι σαφώς καλύτερη χρονιά για εσάς. Kατ’ αρχάς η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει με τον Δία, τον Αη Βασίλη του ζωδιακού, στον Κριό, χαρίζοντας σας αισιοδοξία και καλή ψυχολογική διάθεση. Σας ευεργετεί στην προώθηση των προσωπικών σας θεμάτων που σχετίζονται με ταξίδια στο εξωτερικό, με σπουδές, με νομικές υποθέσεις, με διδασκαλία, με εκδόσεις καθώς και μεταφορές και συναλλαγές με το εξωτερικό. Ο Δίας βοηθάει στη διεύρυνση των γνώσεων και των γνωριμιών. Με το πέρασμα του Δία στον Ταύρο στις 17/5/2023 θα σας φέρει επαγγελματική άνοδο και ικανοποίηση των κοινωνικών και επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία που φέρνει ο πλανήτης, καθώς μπορεί να μην ανταποκριθείτε στους υψηλούς στόχους που θέτετε στην καριέρα σας και λόγω αλαζονείας και έπαρσης, η καλή φήμη σας κινδυνεύει από δυσφήμιση.

Η διέλευση του Κρόνου στον Υδροχόο από τις 17/12/2020 έχει διαχωρίσει την ήρα από το σιτάρι, σύμφωνα με την ευαγγελική παραβολή. Έχετε βάλει τα όρια και τους περιορισμούς σας με αποτέλεσμα να μείνουν μόνο οι υγιείς σχέσεις που δοκιμάστηκαν στον χρόνο – Κρόνο και έχουν γερά θεμέλια για να μείνουν. Έτσι ώστε με το πέρασμα του Κρόνου στις 7/3/2023 στους Ιχθύς, να φύγει ένα βάρος από πάνω σας, είναι σαν να αναπνέετε ελεύθερα και να επικεντρώνεστε στα οικονομικά και κληρονομικά θέματα, δάνεια, διαχείριση χρημάτων του συντρόφου ή χρήματα τρίτων, καθώς επίσης και σε ψυχολογικά ζητήματα. Φοβίες σχετικά με τις συνθήκες που ζούμε, ενοχές, απωθημένα και ό,τι κρυμμένο στο βαθύτερο εαυτό σας πρέπει να το αντιμετωπίσετε θαρραλέα. Ο έρωτας θα “μεταλλαχθεί” σε μια πράξη συναισθηματικής κάθαρσης. Ο Κρόνος σας παροτρύνει να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και να διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια σας. Θα συνετίσει τα οικονομικά σας ανοίγματα, άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πόσο γαλαντόμοι και σπάταλοι είστε!

Γνωριμίες με μοιραία πρόσωπα που έχουν παθιασμένη συμπεριφορά.

Ο Πλούτωνας κάνει τη δοκιμαστική του είσοδο στον Υδροχόο στις 23/3 στον 7ο οίκο σας, που θα φέρει αλλαγή στον τρόπο αντιμετώπισης των σημαντικών άλλων της ζωής σας. Μεταμορφωτικές αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους 24-26 Ιουλίου οι κρίσεις και οι εμμονές στις διαπροσωπικές σχέσεις, το γάμο, τους πελάτες ακόμη και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Η ισχυρή θέληση για επικράτηση θα οδηγήσει σε οριστικά τελειώματα αλλά και νέα ξεκινήματα με ψυχολογικό κόστος. Γνωριμίες με μοιραία πρόσωπα που έχουν παθιασμένη συμπεριφορά. Χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια δύναμης και εξουσίας από το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας είναι ένα ζήτημα που θα πρέπει να διαχειριστείτε με σύνεση και ψυχραιμία. Προτείνεται ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία.
Ο Ουρανός στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας φέρνει ανατροπές σε δεδομένα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Νέοι ορίζοντες που σχετίζονται με την πρωτοπορία την τεχνολογία και με οτιδήποτε εναλλακτικό. Προσοχή σε αλλαγές που θα αναγκαστείτε να κάνετε και μπορεί να φέρουν δυσφήμιση!

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και 28/10 θα φέρουν εντάσεις και αλλαγές σε θέματα καριέρας και οικογένειας. Θα επαναφέρουν θέματα που σας απασχόλησαν και την προηγούμενη χρονιά καθώς και θέματα υγείας των γονιών σας. Πιθανόν να χρειαστεί η δική σας συνδρομή και περίθαλψη. Ενώ οι εκλείψεις που γίνονται στον φιλικό για εσάς άξονα του Κριού – Ζυγού στις 20/4 και 14/10 μπορεί να φέρουν νέες γνωριμίες, σπουδές και μετακινήσεις ή και μεγαλύτερα ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό.

Ευνοϊκή περίοδος για να λάβετε τα χρήματα που σας χρωστούν.

Ο Ερμής θα κάνει 4 φαινομενικά ανάδρομες πορείες στα ζώδια της γης. Η πρώτη και η τελευταία μέρα του χρόνου τον βρίσκει ανάδρομο στο ζώδιο του Αιγόκερω, που θα παραμένει εκεί έως τις 18/1. Προσοχή σε λεπτομέρειες στην εργασία σας για να μην έχετε προβλήματα με τους ανωτέρους σας. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε συμβόλαια και να προσέχετε ιδιαιτέρως με θέματα γραφειοκρατίας. Η δεύτερη αναδρομή που θα είναι από τις 20/4 έως 15/5 στο ζώδιο του Ταύρου, απαιτεί μεγάλη προσοχή στον τομέα της καριέρας καθώς και με υψηλά ιστάμενα άτομα. Η συγκατοίκηση του με τον Ουρανό πιθανόν να σας κάνει να επανεξετάσετε ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό σχέδιο για την κοινωνική σας καταξίωση. Η τρίτη θα γίνει από 23/8 έως 16/9 στο ζώδιο της Παρθένου στον τομέα των οικονομικών σας. Προσοχή στις συναλλαγές σας, ιδιαίτερα σε αγοροπωλησίες. Αποφύγετε την αγορά ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και μεταφορικών μέσων. Ευνοϊκή περίοδος για να λάβετε τα χρήματα που σας χρωστούν. Και η τελευταία αναδρομή από τις 12/12 έως και το τέλος του έτους στον Αιγόκερω, όπου και πάλι θα χρειαστεί να προσέξετε τις λεπτομέρειες στον εργασιακό σας χώρο, αλλά και τις μετακινήσεις και θέματα της καθημερινότητα σας.

Η Αφροδίτη στις 5/6 περνάει στο ζώδιο σας και η 5μηνη παραμονή της θα σας χαρίσει ένα υπέροχο καλοκαίρι με έρωτες, χαρά, διασκέδαση και ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Αλλά και ευκαιρίες και ευκολίες στα επαγγελματικά σας θέματα καθώς και στα οικονομικά. Τα δημιουργικά σας ταλέντα θα αναδειχθούν!!! Τον Ιούνιο το κυνηγητό της Αφροδίτης με τον Άρη θα φέρει ερωτικά πάθη και αυξημένη σεξουαλικότητα και προσωπικές επιτυχίες σε κάθε σας δράση. Κατάλληλη εποχή να κάνετε αισθητικές επεμβάσεις, αλλαγή στυλ και εμφάνισης. Το σίγουρο είναι πως θα γίνετε πολύ λαμπεροί και απαστράπτοντες, προσέξτε μόνο μην το παρακάνετε και το αποτέλεσμα θεωρηθεί ευτελές και επιτηδευμένo, κοινώς kitsch!

Προσοχή: αποφύγετε τις αισθητικές αλλαγές από 22/7 έως 4/9 που η Αφροδίτη γυρνάει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Τότε όμως ενδείκνυται για επαναξιολόγηση των διαπροσωπικών σχέσεων, επανασυνδέσεις, καθώς επίσης για να πάρετε χρωστούμενα σε σας χρήματα. Τέλος, ο Άρης στις 21/5 εισέρχεται στο ζώδιο σας και μέχρι τις 10/7 εκτοξεύοντας τη δράση, το δυναμισμό και τη σεξουαλικότητα σας στα ύψη!!! Ενώ στις 24/11 περνάει στον 5ο σας ηλιακό οίκο, τον οίκο του έρωτα, της χαράς και της δημιουργίας για να αποχαιρετίσει γλυκά το 2023 και να σας κάνει το καλύτερο ποδαρικό για το 2024.

  • 27/1 – 19/2 εξαιρετική περίοδος για ερωτικά και οικονομικά ζητήματα
  • 1/3 μέρα τύχης και έρωτα
  • 4/10 προσοχή σε ατυχήματα (και 1 με 2 μέρες πριν και μετά)

 

Καλή και ευλογημένη χρονιά!!!

 

Από τη Σίσσυ Τσιάρα

 

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία;

Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Σχετικά άρθρα